2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben 2011 nisan annesi olcam inş. şöle bii bakıyım ne var ne yok bu topikte dedim. bulantısı olan arkadaşlar az kaldı sabredin benim 12. haftada çoookkk azalmıştı. ondan sonrada 2li testler, cinsiyetler konuşulmaya başlancak.

kızlar günaydın ne zamanıdr yazamıyorum nasıl gidiyor? ben şimdi 8. haftadayım bulantılarım çok azaldı şükürler olsun arada yokluyo sadece. aranızda elevit kullanıp ishal olan var mı? 3 gündür gçmiyor ishalim ne yapsam şaşırdım. ayrıca doktor lekelenmem olduğu için progestan vermişti belki o yapmıştır diye onu da bıraktım. bunlar yetmezmiş gibi bir de idrar yollarım enfeksiyon kapmış antibiyotık verdi doktor ama içmeye korkuyorum ne yapıcam ben ya? moralim çok bozuk :gitme::gitme:

cnm benim diğerlerini bilmem ama progestanı sakın bırakma. bende kullanıyorum 5. aya kadarda kullancam. bende bi yan etkisi olmamıştı hatta ağızdan alınca bulantı yapıyo diye dr um vajinal yoldan almamı söylemişti.

kızlar selam, benimde idrar yolu enfeksiyonum var heralde. akıntım var. canım sıkıldı. xynp06, dr.un senin hamile olduğunu bilerek veriyor o ilaçları. bence kullan. enfeksiyon geçirmen daha kötü

selam kızlar

beyza2011

balcı hoşgeldiniz arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah

listemiz güncel değil çok eski bir sürü arkadaşımız o listede yok yani listeye alınmadık diye gücenmeyin paylaşımlarınıza devam edin :)

kızlar bugün kursa başladım 3-6 yaş çocuk etkinlikleri daha önce 0-6 yaş çocuk eğitimiymiş hocamız yine bilgiler vericeğini söyledi hafta sonları gidicem

İnşallah herkes iyidir

Selam kızlar
ben de 2011 mayıs annesiyim
17 mayıs dogum tarihi olarak görünüyor
10 agustos sat tarihi
beni de listeye ekler misiniz
bu arada 11 aylık bir oğlum var biraz ustuste geldi ama doğurmaya karar verdik
normalde polikistik over var bende tedavisiz hamile kalamıyorum da oglumda da tedavi gormustum
allahın hikmeti işte olmusken doğuralım dedik hayıorlısı artık
bu arada tansiyon ve insulin dirence var bende ayrıca idrarda protein kaçağı cok yuksek cıktı riskli bir gebelik olacak insallah tamamına erdiririz
hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim

benim dun geceden beri siddetli kasik agrim var ve dayanilmayacak kadar zorluyor beni.. bu normalmi acaba ne yapmam lazim,korkmaya basladim..lutfen fikir verin...

kızlar bir siteden aldığım bilgiye göre kesinlikle ciğer yemeyin diyor ve çıplak el ile ete dokunmayın.aman aklınızda bulunsun
bu arada
hergün 1portakal 4mandalina 1limon ve 1 narı sıkıp içiyorum.aradaki o limonun zararı olmaz demi hergün içilirse.

benim dun geceden beri siddetli kasik agrim var ve dayanilmayacak kadar zorluyor beni.. bu normalmi acaba ne yapmam lazim,korkmaya basladim..lutfen fikir verin...

canım soğuklardan olmasın ben ona bağlıyorum evde herhangi bir ısıtıcı var mı..önlem almak lazım havalar çok kötü.

bir de gaz sancısıda olabiliyo bi doktorunla görüşsen

arkadaşlar bugün itibariyle 10+4 oldum perşembe günü doktora gittim tahlillerimin sonucu temiz çıktı şükürler olsun.ama bikaç gündür progestanı içince kusma eğilimi gösteriyordum bu sefer elevitimi içemiyordum doktora söyledim prog yüzünden 3 gündür eleviti içemiyorum diye bırakabilirsin progestanı artık rahatsız ediyorsa dedi.tek taraflı sancı oluyodu yumurtalıklarımın üzerinde sanki oda yerleşmeden dolayı dedi normalmiş yani

canım soğuklardan olmasın ben ona bağlıyorum evde herhangi bir ısıtıcı var mı..önlem almak lazım havalar çok kötü.

bir de gaz sancısıda olabiliyo bi doktorunla görüşsen

cok tsk ederm...evet dun bayagi usuttum ama usutmenin etkisimi acaba? umarim oyledir..isiticiyi acinca daraliyorum offff allahim yardim etsin hepimize...

selam kızlar ıyı pazarlar....ayyy o kadar dıkkat ettım bugun bademcıklerım yanıyo.....ıns ılerlemez...

merhaba kızlar dün eşimin doğum günüydü dışardaydık giremedim...

kızlar ben grip olmuşum ya ne yapmam gerek? limon çayı içiyorum ama başka ne yapablirim?

Selam canım...
Görünmüyorsun hiç,bana mı denk gelmiyor yoksa?...

Hamilelikte grip yasamak çok normalmiş,bünye zayıf düşüyor...
Bende ilk haftalarında yaşamıstım,çok agırdı...
İlaç almadım,almazdımda..
Caylarla idare ettim,nane limon içtim....
Bol limonlu çay tükettim devamlı...
Portakal tükettim... C vitaminlerini almaya çalıstım...
Çok şükür uzun sürmedi...
Kendini sıcak tut,çok dikkat et canım..
Rabbim korusun bebişinide senide..
Acil şifalar diliyorum...opuyorumnanaktan

selam kızlar ıyı pazarlar....ayyy o kadar dıkkat ettım bugun bademcıklerım yanıyo.....ıns ılerlemez...

Sağolasın canım hoşgeldin...
Rabbim şifa versin sanada,bu sıralar herkezde bir hastalık aldı basını gidiyor,imtihan işte,Rabbim beterinden korusun..:Saruboceq:

slm kızlar bol bol meyve yıyınnnnnn bakın ben hergun elma mandalına yemeden duramam cunku vucuda depolanmayan tek vıtamın c vıtamını o yuzden dırenclı olmak ıcın hergun azda olsa yıyın

Ben geri geldim eski topiğimi Nisan topiği çok karışık zaten orda fazla takılmıyorum burda daha iyiyim:) Her ne kadar 2 gün için Nisan Anneliğinine terfi etsemde ben mayıs anneleri topiğinden devam etcem... En azından bazı şeyleri önden yapar sizleride bilgilendiririm.
Bu arada Önümüzdeki hafta ikili testim var benim hayırlısıyla sonuçlanır dua edin arkadaşlar:)

Sağolasın canım hoşgeldin...
Rabbim şifa versin sanada,bu sıralar herkezde bir hastalık aldı basını gidiyor,imtihan işte,Rabbim beterinden korusun..:Saruboceq:

saglasın canım.....n kadar dıkkat edersek edelım bagısıklık hafıf dusunce hemen kapıda hazır bu hastalıklar....baska zaman bıle cok zor oluyo hamıleyken hıc cekılmıyo....

slm kızlar bol bol meyve yıyınnnnnn bakın ben hergun elma mandalına yemeden duramam cunku vucuda depolanmayan tek vıtamın c vıtamını o yuzden dırenclı olmak ıcın hergun azda olsa yıyın

bol bol meyve yemek guzel ama benım dr um gunde bır tane meyveye ızın verıyo meyvelerın ıcındekı sekerın cok yuksek oldugu ıcın.cabuk kılo aldırdıgını soyledı...bende cok sevıyorum hastayken bıraz kulak arkası edebılırım..ama normalde hergun bır meyve yemeye dıkkat edıyorum...

yaaaaaaa benım karnım kocaman kızlar yaaaaaaaa tayt gıyınce cok bellı oluyor annem senın ıc karnın kucuk galıba boyle cıktıgına gore dıyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…