kızlar günaydın ne zamanıdr yazamıyorum nasıl gidiyor? ben şimdi 8. haftadayım bulantılarım çok azaldı şükürler olsun arada yokluyo sadece. aranızda elevit kullanıp ishal olan var mı? 3 gündür gçmiyor ishalim ne yapsam şaşırdım. ayrıca doktor lekelenmem olduğu için progestan vermişti belki o yapmıştır diye onu da bıraktım. bunlar yetmezmiş gibi bir de idrar yollarım enfeksiyon kapmış antibiyotık verdi doktor ama içmeye korkuyorum ne yapıcam ben ya? moralim çok bozuk :gitme::gitme:
benim dun geceden beri siddetli kasik agrim var ve dayanilmayacak kadar zorluyor beni.. bu normalmi acaba ne yapmam lazim,korkmaya basladim..lutfen fikir verin...
canım soğuklardan olmasın ben ona bağlıyorum evde herhangi bir ısıtıcı var mı..önlem almak lazım havalar çok kötü.
bir de gaz sancısıda olabiliyo bi doktorunla görüşsen
merhaba kızlar dün eşimin doğum günüydü dışardaydık giremedim...
kızlar ben grip olmuşum ya ne yapmam gerek? limon çayı içiyorum ama başka ne yapablirim?
selam kızlar ıyı pazarlar....ayyy o kadar dıkkat ettım bugun bademcıklerım yanıyo.....ıns ılerlemez...
Sağolasın canım hoşgeldin...
Rabbim şifa versin sanada,bu sıralar herkezde bir hastalık aldı basını gidiyor,imtihan işte,Rabbim beterinden korusun..:Saruboceq:
slm kızlar bol bol meyve yıyınnnnnn bakın ben hergun elma mandalına yemeden duramam cunku vucuda depolanmayan tek vıtamın c vıtamını o yuzden dırenclı olmak ıcın hergun azda olsa yıyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?