2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tost iyi fikir gerçekten :) içimiz dışımız tost oldu valla bazen şikayet etmeye başlıyorum ama sonra diyorum ki kendi kendime sus şikayet etme kaç sene bekledim bu bebeği :)

Ya valla ben tostu hiçbişeye değişmem çok seviyorum...
Mideyide tok tutuyor...
Geriye birşeye gerek kalmıyor...
Yalnız ben korkuyorum,bu zamanla bize kilo olarak dönmesin?...bilmiyorumkismile

az kaldı kızlar ıns hepınızde her ıstedıgınızı gonlunuzce yıyeceksınız belkı bıkac hafta daha...

kusum ıns guzel haberlerle donersın canım....
kocaman olmustur kac haftadır gormuyosun deyıl mı?
nasıl oynuyo gorursun ama sakın aglama tamam mı?

özüm inşallah aglamam en son 17 eylülde gördüm keseyi ve buk bukları duydum...epey oldu....özledim......:1hug:

Bu arada benim folic Acid'im bitti bir kaç gün oldu...
Yenisini almadım...
Doktor randevumda yok şu sıra....
Bırakanlar ne zamn bırakmıstı?

ben de öyle diyorum ama....çıkmış işte arkadaşlarınki....onların bebişi sabırsız demek ki

bulantıların devam ediyor mu canım?

ediyo canım az az. ama eskisi kadar değil çok şükür. şimdide kuyruk sokumum ağrıyo
zonox tatlım maşallah senin göbüşünede allah tamamına erdirsin güzelim.....Vallahi benimkide 4-5 aylık gibi , basenler bile genişledi...

canım saol =)) benimki minik ama yinede çıktı. 10. haftalardan itibaren kendini belli etmeye başlıomuş. seninde göbüşünü merak edioruz en kısa zamanda eklersinolumunekankayizsmile

kızlar midemin bulantısı azalmış devam edio. şimdi kahvaltı yaptım ama yinede çok istekli değilim. buzdolabımı açar açmaz midem kötü oldu. sabırrr ya sabırrr

Bu arada benim folic Acid'im bitti bir kaç gün oldu...
Yenisini almadım...
Doktor randevumda yok şu sıra....
Bırakanlar ne zamn bırakmıstı?

bana doktorum hiç vermedi folic asit kaç kere sordum söyledim şu an onu içmenin bi anlamı yok hamile kalmadan 3ay önce başlamalıydın dedi bi ara içiyodum ben ama son zamanlarda bırakmıştım burda herkes içiyo acaba diyorum bende alıp içsem mi karar veremedim bi türlü ben sadece elevit vitamin içiyorum.

kızlar midemin bulantısı azalmış devam edio. şimdi kahvaltı yaptım ama yinede çok istekli değilim. buzdolabımı açar açmaz midem kötü oldu. sabırrr ya sabırrr

Az kaldı canım ya,artık azalması gerekiyor zaten...
Ha gayret,biraz daha sabır....:lepi:

yaa valla ya sabır arkadaşım sabah kalktım midem kazınıyor hazırladım kahvaltı yaptım ama az önce yine banyoya zor yetiştim :) ben 8.haftadayım gerçekten ne zaman geçcek?

kızlar siz dr. kontrolüne ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz
dr. bana 1 ay sonra gel demişti en son 12 gün önce giitim
18 gün kaldı gitmeme..ama dayanamıyorum..bir an önce gitmek istiyorum
bu gidişle erken gidecem heralde

Az kaldı canım ya,artık azalması gerekiyor zaten...
Ha gayret,biraz daha sabır....:lepi:

inşallah hayatım biticek. sonrada bulantılarımızı değil bebeklerimize aldığımız elbiseleri konuşcaz inşallahhhhh
yaa valla ya sabır arkadaşım sabah kalktım midem kazınıyor hazırladım kahvaltı yaptım ama az önce yine banyoya zor yetiştim :) ben 8.haftadayım gerçekten ne zaman geçcek?
canım benim 6. haftada başladı. 10. haftamdayım hala devam ediyor. annemin ilk 3 ay olurmuş sonra kesilirmiş. anneme benzerim inşallahhholumunekankayizsmile

lalehan, ben de 15 gün önce gittim. şimdi 28 ekime randevum var 2li test.

ben ayda iki kez gidiyorum bir ayın başı diğeri ayın ortası gibi. mesela kasımda ayın 2, 3 ü gibi gitcem sonraki kontrolede 10 gün sonra

ben son olarak 12 gün önce gittim 7 haftalıktı.2 hafta sonra gel dedi.yarın gidicem bana daha testler yapılmadı onları yaptırcam hemde bebişimi görücem inşallah.çok heyecanlıyım hep görmek istiyorum.sizde böylemisiniz?
bu arada göbüşümü ekledim bende......sempatiksalakcinni

ayda bır gıdıyorum lalecıgım ben....kasımın 2 sınde randevum ve 12 haftamda serklaj atılacak bana...bılmıyorum ondan sonra takıplerım kac gunde bır yapılır...

ben de ayda bir gidiyorum...aslında çok aralıklıymış gibi geliyor bana,en fazla 15 günde bir gidilmeli gibi..

ayda bir gidip. kontrol içinde ayın ortasında gitmek makul bence

günaydınnn kızlarrrr yaaaa çok özlemişim burayııı 1 haftadır giremiyordum sabahtan beri okuyorum ara ara ama yazmaya fırsat bulamadım... ne var ne yokk keyifler nasıll bulantılar devam galibaa benim de devam maleseff amaa artık 10. haftayı yarıladıkk az kaldıı azzz benim randevum da 23 ekimdeee zaman geçmek bilmiyoo yaaa ben de çabucacık görmek istiyorum bebişimiii....

günaydın kızlarr göbüşleriniz çokk tatlııı maşallahhh..

Ya bende hıçkırık gibi üstüste geğirti oluyo çok rahatsız edici uykudayken bile oluyo yaaa ençok yemekten sonra oluyooo :S:S

ben de ayda bir gidiyorum...aslında çok aralıklıymış gibi geliyor bana,en fazla 15 günde bir gidilmeli gibi..

evet haklısın ..1 ay çok fazla bekle bekle bitmiyo :)
çoğunluk ayda 1 gidiliyor anlaşılan

özlemcim geçmiş olsun
hayırlı haberle dönersin inş.

mrb bayanlar ... ben de mayıs annesı olcam allah nasıp ederse
özlemcim daha önce düsük yapdın mı yoksa doktorun ilk gebelikde önlem amaclımı serklaja karar verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…