tost iyi fikir gerçekten :) içimiz dışımız tost oldu valla bazen şikayet etmeye başlıyorum ama sonra diyorum ki kendi kendime sus şikayet etme kaç sene bekledim bu bebeği :)
kusum ıns guzel haberlerle donersın canım....
kocaman olmustur kac haftadır gormuyosun deyıl mı?
nasıl oynuyo gorursun ama sakın aglama tamam mı?
ben de öyle diyorum ama....çıkmış işte arkadaşlarınki....onların bebişi sabırsız demek ki
bulantıların devam ediyor mu canım?
zonox tatlım maşallah senin göbüşünede allah tamamına erdirsin güzelim.....Vallahi benimkide 4-5 aylık gibi , basenler bile genişledi...
Bu arada benim folic Acid'im bitti bir kaç gün oldu...
Yenisini almadım...
Doktor randevumda yok şu sıra....
Bırakanlar ne zamn bırakmıstı?
kızlar midemin bulantısı azalmış devam edio. şimdi kahvaltı yaptım ama yinede çok istekli değilim. buzdolabımı açar açmaz midem kötü oldu. sabırrr ya sabırrr
kızlar midemin bulantısı azalmış devam edio. şimdi kahvaltı yaptım ama yinede çok istekli değilim. buzdolabımı açar açmaz midem kötü oldu. sabırrr ya sabırrr
Az kaldı canım ya,artık azalması gerekiyor zaten...
Ha gayret,biraz daha sabır....:lepi:
canım benim 6. haftada başladı. 10. haftamdayım hala devam ediyor. annemin ilk 3 ay olurmuş sonra kesilirmiş. anneme benzerim inşallahhholumunekankayizsmileyaa valla ya sabır arkadaşım sabah kalktım midem kazınıyor hazırladım kahvaltı yaptım ama az önce yine banyoya zor yetiştim :) ben 8.haftadayım gerçekten ne zaman geçcek?
kızlar siz dr. kontrolüne ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz
dr. bana 1 ay sonra gel demişti en son 12 gün önce giitim
18 gün kaldı gitmeme..ama dayanamıyorum..bir an önce gitmek istiyorum
bu gidişle erken gidecem heralde
ben de ayda bir gidiyorum...aslında çok aralıklıymış gibi geliyor bana,en fazla 15 günde bir gidilmeli gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?