özlemcim Rabbim korusun bebeğini,sag selim kolaylıklarla kucagına almayı nasip etsin....
kızlar sol gögsümn altı acıo çok oturunca ve bikini bölgeme bastırnca sanki sivilce varmuş gibi acıo
sizde var mı?
sagol gezgıncıgım...
benım servıkal yetmezlıgım var yanı rahım agzı yetmezlıgı dıger adıyla canım.....bebeıgım bıraz buyuyunce rahım agzım kısa oldugu ıcın agrısız dogumum baslıyo benım hıc haberım bıle olmuyo....onlem ıcın rahım agzını buzecekler doguma kadar duracak yanı genel anestezı altında yapılan bır uygulama ıns hersey yolunda gıder....
slm kızlar nasılsınız dün giremedim eşim evdeydi akşama kadar iş yaptım öteki odaları kaldırdım indirdim resmen tabi çok agırları eşime kaldırttım ama akşama kadar ayaktaydım birde eşe hizmet et bittim valla bugün saat 2 de dr randavüm var bakalım bizim miniş ne alemde çok merak ediyorum hele cinsiyetini ...yakında belli olur inşallah sizler nasılsınız geçmişi okumadım
slm kızlar nasılsınız dün giremedim eşim evdeydi akşama kadar iş yaptım öteki odaları kaldırdım indirdim resmen tabi çok agırları eşime kaldırttım ama akşama kadar ayaktaydım birde eşe hizmet et bittim valla bugün saat 2 de dr randavüm var bakalım bizim miniş ne alemde çok merak ediyorum hele cinsiyetini ...yakında belli olur inşallah sizler nasılsınız geçmişi okumadım
meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????
meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Canım cizelgende 12 gösteriyor,maşallah bebişine...
Normalde erkekler belli olur...:lepi:
Artık doktoruna baglı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?