2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sol gögsümn altı acıo çok oturunca ve bikini bölgeme bastırnca sanki sivilce varmuş gibi acıo

sizde var mı?

sekerlıkler ben kacıyorum cok uykum geldı benım kendınıze ıyı bakın sımdılık hoscakalın....

hayırlısı olsun canım güzel düşün güzel olsun inşallah. Tıp çok ilerledi mutlaka en ii şekilde yapacaklardır, sende sağlıklı bi şekilde doğum yaparsın inş. hakınna hayırlısı olsun tekrar..

slm kızlar nasılsınız dün giremedim eşim evdeydi akşama kadar iş yaptım öteki odaları kaldırdım indirdim resmen tabi çok agırları eşime kaldırttım ama akşama kadar ayaktaydım birde eşe hizmet et bittim valla bugün saat 2 de dr randavüm var bakalım bizim miniş ne alemde çok merak ediyorum hele cinsiyetini ...yakında belli olur inşallah sizler nasılsınız geçmişi okumadım

MERHABA ..HOŞgeldin..merak ettirdin kendini....ya nasıl bu kadar ağır iş yapabiliyosun...dikkat et kendine çılgın kadın....minik hatırlatma: dr gitmişken dönüşte kendine lahmacun ısmarlamayı unutma kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

gbüşünü paylaş hemen :) sayfamız açıldı
2011 mayıs anneleri göbüşleri diee:lepi:

Hoşgeldin canım...
Valla herkez iyi görünüyor,Rabbim saglık sıhhat versin cümlemize...opuyorumnanaktan
sen nasılsın?
Ev işi mahfediyor insanı ya,hamile değilken bile belim kopuyordu,valla dinlen canım bol bol....kaydirigubbakcemile2
Bebeğinin güzel haberlerini getirirsin inşallah
bizlere....opuyorumnanaktan

meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????

meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Canım cizelgende 12 gösteriyor,maşallah bebişine...
Normalde erkekler belli olur...:lepi:
Artık doktoruna baglı...

ÖZLEM483 göbüşünün maşallahı var gerçekten çok tatlı çıkmış daha önceden de göbüşün varmıydı yoksa sonradan mı bu kadar oldu

ayy bende heyecanlandım şimdi....benim kızkardeşime dr u 10 haftalıkken cinsiyetini söylemişti..erkek olduğu için erken belirtisi oldu sanırım ama şansını deneyip dr a baktır canım..güzel haberlerinle gelirsin inş...

inşallah hayır haberlerle dönersin simge. sanırım 3 4 gün sonra sonuçlar çıkıyormuş.

valla 12. haftada erkekse bebeğin belli oluomuş (malum bölgeden)kaydirigubbakcemile3

ama %60 70 oranında doğruluğu. tabi dr.un verdiği yüzdelik oran daha önemli ee sen bebişinin cinsiyetini öğrenirsen ilk öğrenen hamişİmiz olcaksınopuyorumnanaktan

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Canım cizelgende 12 gösteriyor,maşallah bebişine...
Normalde erkekler belli olur...:lepi:
Artık doktoruna baglı...

inşallah cnm ya sağlıklı sihhatli olsun önemli olan o ama merak edioum yavaş yavaş hazırlıklara başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…