aklımdaaa zaten çıkıp hemen lahmacuncuya gidecemm kaydirigubbakcemile3iş yapmaya gelince valla macburdum kış geliyor ben eşyalarımın başkalarının temizleyip düzellemesinden rahatsız olurum elimle yapmalıyım kadın falan tutmadım valaa sevmiyorum başkalarının eşyamla iç içe olmasından hoşlanmam valla iyiyim şükür allahta güç verdi agırlarıda eşim kaldırdı akşama kadar bitirdim akşamda misafir geldi görümcemler gece bir yattım ama nasılda yorulmuşumMERHABA ..HOŞgeldin..merak ettirdin kendini....ya nasıl bu kadar ağır iş yapabiliyosun...dikkat et kendine çılgın kadın....minik hatırlatma: dr gitmişken dönüşte kendine lahmacun ısmarlamayı unutma kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canımmmm sayfaya göz atıp yazarım canım gelir gelmezhoşgeldin canım
gbüşünü paylaş hemen :) sayfamız açıldı
2011 mayıs anneleri göbüşleri diee:lepi:
hoşbuldummmmm inşallah canımsın saolun kızlarrHoşgeldin canım...
Valla herkez iyi görünüyor,Rabbim saglık sıhhat versin cümlemize...opuyorumnanaktan
sen nasılsın?
Ev işi mahfediyor insanı ya,hamile değilken bile belim kopuyordu,valla dinlen canım bol bol....kaydirigubbakcemile2
Bebeğinin güzel haberlerini getirirsin inşallah bizlere....opuyorumnanaktan
iyiyiz canım
iyi haberlerini bekliyoruz
yarında ben gidiyorum doktora
ayy bende heyecanlandım şimdi....benim kızkardeşime dr u 10 haftalıkken cinsiyetini söylemişti..erkek olduğu için erken belirtisi oldu sanırım ama şansını deneyip dr a baktır canım..güzel haberlerinle gelirsin inş...
inşallah hayır haberlerle dönersin simge. sanırım 3 4 gün sonra sonuçlar çıkıyormuş.
valla 12. haftada erkekse bebeğin belli oluomuş (malum bölgeden)kaydirigubbakcemile3
ama %60 70 oranında doğruluğu. tabi dr.un verdiği yüzdelik oran daha önemli ee sen bebişinin cinsiyetini öğrenirsen ilk öğrenen hamişİmiz olcaksınopuyorumnanaktan
meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????
ayyy iyice heycanlandım ama ne yalan söyliyim gönlümde kız geçio kızım olsun çok istiorum bayılıorum kızlara bıcır bıcır oluolar ya ama hayırlısı tabi benim sonuçlarımı doktorum alır heralde artık telefonla öğrenirim inşallah sağlıklı sihhatli olur hepimizin kuzuları
Smge turko hayırlı haberlerle gelin canlarıımm..
ece1982 bebeğinin birini kaybetmiş yeni okuduumm Allah diğerini saklasın canım üzülmee olurmuuu
bu hafta baya dr kontrolü var
Zonoxcum bahsettiğin şikayet bendede yokk
turko sende bugün görcen demek bebeğini ben 10 haftalıkken gittiğimde çok haraketliydi resmen taklalar atıodu seninkide öyledir şimdi hafi hafi eli ayağı falan belli oluo
kızlaarr şu karikatüre bakınn süper yaaaa :)))) hep bizmi sağlıklı olsun diye düşünüyoruz sanıyosunuzz :))))
kızlaarr şu karikatüre bakınn süper yaaaa :)))) hep bizmi sağlıklı olsun diye düşünüyoruz sanıyosunuzz :))))
Ya kızlar hareket ediyor diyorsunuz iyice heyecanlanıyorum...delikafadulden
Daha 2 bucuk hafta önce doktordaydım....
Randevum yok,gitmem içinde sebep yok çok şükür....
Eşime yalvarıyorum resmen şu hareketleri görelim diye,olmaz ultrasyon zararlı her zaman girdirmem diyor baska bişey demiyor...:çok üzgünüm:
Off... Heyecanla göreceğim zamanı bekliyorummm...
turko senin ikili testin ne zaman az kalmış aslında 11 haftalıkken yapılabilio
ben kaçıyorum güzel anneler geldiğimde yazarım görüşürzzzzz
ayyy beni hergün ultrasona koysalar hergün isterim çok farklı her gittiğinde farklı bi şey görüosun önce nokta gibi kalbinin attığını falan görüosun sonra elini ayağını kafasını ayy en son gittiğim eşim bile bi tuhaf oldu o kadar harreketliydiki anlatamam 1 sn durmuodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?