2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Smge turko hayırlı haberlerle gelin canlarıımm..
ece1982 bebeğinin birini kaybetmiş yeni okuduumm Allah diğerini saklasın canım üzülmee olurmuuu
bu hafta baya dr kontrolü var
Zonoxcum bahsettiğin şikayet bendede yokk

aklımdaaa zaten çıkıp hemen lahmacuncuya gidecemm kaydirigubbakcemile3iş yapmaya gelince valla macburdum kış geliyor ben eşyalarımın başkalarının temizleyip düzellemesinden rahatsız olurum elimle yapmalıyım kadın falan tutmadım valaa sevmiyorum başkalarının eşyamla iç içe olmasından hoşlanmam valla iyiyim şükür allahta güç verdi agırlarıda eşim kaldırdı akşama kadar bitirdim akşamda misafir geldi görümcemler gece bir yattım ama nasılda yorulmuşum
hoşgeldin canım

gbüşünü paylaş hemen :) sayfamız açıldı
2011 mayıs anneleri göbüşleri diee:lepi:
hoşbuldum canımmmm sayfaya göz atıp yazarım canım gelir gelmez:CüvCüv:
hoşbuldummmmm inşallah canımsın saolun kızlarr
iyiyiz canım
iyi haberlerini bekliyoruz
yarında ben gidiyorum doktora

inşallah güzel haberlerle gelicez canım:Saruboceq:

ayyy iyice heycanlandım ama ne yalan söyliyim gönlümde kız geçio kızım olsun çok istiorum bayılıorum kızlara bıcır bıcır oluolar ya ama hayırlısı tabi benim sonuçlarımı doktorum alır heralde artık telefonla öğrenirim inşallah sağlıklı sihhatli olur hepimizin kuzuları

meraba kızlar nasılsınız bugün saat 4 buçukta randevum var ikili testim yapılacak çok heycanlıyım acaba cinsiyeti belli olur mu ki????

canım allah kalbine göre versin hepimizinde bugün benimde randavün var saat2 de seninki cinsiyeti gösterir artık gibime geliyor hemen yaz bize olurmu tatlım

turko sende bugün görcen demek bebeğini ben 10 haftalıkken gittiğimde çok haraketliydi resmen taklalar atıodu seninkide öyledir şimdi hafi hafi eli ayağı falan belli oluo

inşallahhh canım saolasınn..

kızlaarr şu karikatüre bakınn süper yaaaa :)))) hep bizmi sağlıklı olsun diye düşünüyoruz sanıyosunuzz :))))

canım ben doktor biraz cinsiyet söyleme konusunda biraz ağır davranıo bide bana geçen gittiğimde 5 aya girene kadar çok fazla bebeğe kendini bağlama sen çok üstüne düşünüosun kendini çok dinliosun dedi 5 ay olduktan sonra hazırlıklara başla dedi

Ya kızlar hareket ediyor diyorsunuz iyice heyecanlanıyorum...delikafadulden
Daha 2 bucuk hafta önce doktordaydım....
Randevum yok,gitmem içinde sebep yok çok şükür....
Eşime yalvarıyorum resmen şu hareketleri görelim diye,olmaz ultrasyon zararlı her zaman girdirmem diyor baska bişey demiyor...:çok üzgünüm:
Off... Heyecanla göreceğim zamanı bekliyorummm...

turko senin ikili testin ne zaman az kalmış aslında 11 haftalıkken yapılabilio

ayyy beni hergün ultrasona koysalar hergün isterim çok farklı her gittiğinde farklı bi şey görüosun önce nokta gibi kalbinin attığını falan görüosun sonra elini ayağını kafasını ayy en son gittiğim eşim bile bi tuhaf oldu o kadar harreketliydiki anlatamam 1 sn durmuodu

turko senin ikili testin ne zaman az kalmış aslında 11 haftalıkken yapılabilio

canım bugün soracagım zaten inşallah bugün yapılır diye düşünüyorum benimki erken döllenme olmuştu aklın ageliyormu igne yumurtaları erken büyüttü benimki bence 11 haftalıgı geçtide dr soracam bakalım o ne diyecek

aynen bende çıkmazdım....
Ama varmıs zararı,diyecek bişeyim yok...
zamanımızı beklicez mecbur...
Ben gittiğimde kesin cinsiyetinide öğrenirim çünkü önümde bikaç hafta var...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…