2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

lalehanım benim 2 haftada bir oldu kontrollerim ama tüp ya benim ilaç ayarlaması da yapıyor doktor
kıslar elevit varsa artık ekstra folik gereği yok sanırım

mrb bayanlar ... ben de mayıs annesı olcam allah nasıp ederse
özlemcim daha önce düsük yapdın mı yoksa doktorun ilk gebelikde önlem amaclımı serklaja karar verdi

evet canım tam uc bebegımı kaybettım ben bu yuzden ıns bu sefer rabbım bıze bagıslar...ıkızlarımı kaybettım 4.5 aylık mart ayındada kızımı 5.5 aylık....serklajın cok seyı degıstırecegıne ınanmak ıstıyorum rabbım bıze bagıslasın ıns...

insallah başarılı olur zaten başarı oranı % 80 in üstü gönlün rahat olsun diğer meleklerin de bu yavrunun sana bagışlanması için duacı olacaktır unutma

özlemcim üzüldüm inşallah bundan sonra böyle birşey yaşamazsın
sağlıkla kucağına alırsın canım benim

özlemcim inş sağlıkla kucaklarsın bebeğini...serklaj ne ki?

benım servıkal yetmezlıgım var yanı rahım agzı yetmezlıgı dıger adıyla canım.....bebeıgım bıraz buyuyunce rahım agzım kısa oldugu ıcın agrısız dogumum baslıyo benım hıc haberım bıle olmuyo....onlem ıcın rahım agzını buzecekler doguma kadar duracak yanı genel anestezı altında yapılan bır uygulama ıns hersey yolunda gıder....

insallah başarılı olur zaten başarı oranı % 80 in üstü gönlün rahat olsun diğer meleklerin de bu yavrunun sana bagışlanması için duacı olacaktır unutma

ıns canım rabbımden herzaman hayırlısını dılıyorum.....o gunlerı gorurmuyum kı....

özlem, ragim ağzını dikecekler değil mi. genellikle çoğul gebelere erken doğum riski olmasın die yapılıyor biliyorum.

kızlar ikiz bebek annesi arkadaşımızın ikizlerinden biri düşmüş. çok üzüldüm haberiniz var mı?

özlemcim içini ferah tut canım..inş herşey yolunda gidecek...dualarım seninle:Saruboceq:

ıns sedacıgım gercekden cok zor gunler yasadım....rabbımden gelene n dıyebılırım kı....yasadık sukrettık ve yıne zorda olsa hamıle kaldım ıns bunu bıze bagıslasın hayırlısıyla...

ıns sedacıgım gercekden cok zor gunler yasadım....rabbımden gelene n dıyebılırım kı....yasadık sukrettık ve yıne zorda olsa hamıle kaldım ıns bunu bıze bagıslasın hayırlısıyla...

canımmm ben de çok üzüldüm ve bi o kadar da şaşırdım... şu 3 aya kadar bişi olmazsa bi daha olmaz diyee düşünmüşüm hepp halbukii yazılmış bir yazı var alnımıza neler görücez kimbilirr... allah bize bağışlasın inşallah bebeklerimizi...

hamılelık basdan sona zor bı donem 12 haftaya kadar olan kayıplar sanırım cok olan bı donem....ama gebelıgın ılerleyen donemlerındede ıstemesekde yasayabılıyoruz...rabbım bebıslerımızı bıze bagıslasın...aslında hersey kısmet

lalehanım benim 2 haftada bir oldu kontrollerim ama tüp ya benim ilaç ayarlaması da yapıyor doktor
kıslar elevit varsa artık ekstra folik gereği yok sanırım

evet çılgıncım sık gitmen daha yararına
ilaç ayarlaması çok muhim
bnde de ilaç ayarlanması yapılıyor 9 ay boyunca sürecek
her tahlilde heyacan sarıyor beni
bu arada kendini çok yorma bu dönemlerde
bn sürekli yatak ıstarahatındayım sıkılsamda yapacak bişey yok
bebk için..bu kadarına şükür
Allah çalışanların yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…