Derencim gözün aydın....
Darısı bizlere artık,o hareketleri görmeyi bizede nasip etsin....
Testler için dogru söylemiş...
Herşeyin hayırlısı...opuyorumnanaktan
bana hiçbirşey demedi ama ben hamile kaldığımdan beri 2-3 kez oda çok açık içtim hatta tiksindim ne çay ne kahve içmiyorum pazar günü eşime eşlik edeyim dedim ama bitiremedim.zaten en sağlıklı olanıda içmemek sigara dumanının yanında dahi durmamaya gayret ediyorum.eskiden içerdim öyle aşırı tiryaki değildim ama yinede hiç belli olmazdı şimdi katiyen yanında durmuyorum,,benim yüzümden bebeğimin hasta olmasını istemem..bende yarına randevu aldım hayırlısı bakalım neler dicek neler yapacak?
Bugün bu üründen sipariş verdim (BlueHouse BH505JE Frutto Katı Meyve Sıkacağı) kızlar...aranızda kullanan var mı?inş memnun kalırım...bir de katı meyve olarak nelerin suyunu tüketiyorsunuz?
Bugün bu üründen sipariş verdim (BlueHouse BH505JE Frutto Katı Meyve Sıkacağı) kızlar...aranızda kullanan var mı?inş memnun kalırım...bir de katı meyve olarak nelerin suyunu tüketiyorsunuz?
canım bizim senle son sat ımız aynıydı diye hatırlıyorum.11 ağustos. kaydirigubbakcemile3 nasıl gidiyor bulantı aşerme varmı sende. bende bugün gidicem doktora bakalım hayırlısıeyvahedigeldismile
kızlar...doktorunuz çay kahve tüketimiyle ilgili sınırlamalar getirmedi mi size????kahvaltılarınızı çayla yaptığınızı yazmışsınız da hep..fisfisfis.
Sağol Bitanem İnşallah Hepiniz Görürsünüz O Minik Hareketleri
Evet Söyledikleri Benimde Çok Aklıma Yattı
Sen Yaptıracakmısın Canım 2'Li Test:1hug:
canım bende araştırma yapıyorum.karar veremiyorum.philips düşünüyordum oda 200 küsür bilmiyorum iyi birşeymi almak yoksa daha uygunmu?
birsürü şey deniyo iyi sıkmıyolarmış posasında su kalıyomuş çabuk bozuluyormuş yada köpük ayrma özelliği yokmuş ucuz olanlarda .
sen birindenmi duydun?blue house hiç bakmamıştım ne kadar fiyatı*
Herkese merhabalar, bişey sorucam arkadaşlar 8+5 haftalık oldum iki gündür yemeklerden iyice soğudum, sadece salçalı ekmek yiyorum, ondan evvel iki güde tost yemiştim yanlız, bugün öğlen yoğurdun içine salatalık soydum yedim, yemekleri değil görmek adını duymak istemiyorum, varmı bu saatten sonra böyle olan..
Hoşgeldin canım....
Bende yemeklerden tiksindim çok,ama 6 da basladı bu haftalarda azaldı çok...
Şimdi sayılı şeylere karsı tiksinmem var...
İlk basta tavuk geliyor,tabi bazı çeşitleri....bilmiyorumkismile
Azalması lazım ama zamanla...
evet canım benimde 11 agustos buğün 9+2 galiba erken döllenme sanıyorum:) bende yarın gidicem aslında buğün gidecektimde işyeri malum yarın akşam üstüne aldım..bulantım sabahları var benim resmen içimi geçiyor aç kalınca daha çok oluyor ama biraz fazla yiyim kalp çarpıntım oluyor hazımsızlıktanaşermeye gelince buralara ne görsem istiyorum:) :kedi: karnım çıkmadı henüz ama zaten benim göbişim vardı ,,bakalım bende çok merak ediyorum yarın doktor neler dicek neler yapıcak
evet canım benimde 11 agustos buğün 9+2 galiba erken döllenme sanıyorum:) bende yarın gidicem aslında buğün gidecektimde işyeri malum yarın akşam üstüne aldım..bulantım sabahları var benim resmen içimi geçiyor aç kalınca daha çok oluyor ama biraz fazla yiyim kalp çarpıntım oluyor hazımsızlıktanaşermeye gelince buralara ne görsem istiyorum:) :kedi: karnım çıkmadı henüz ama zaten benim göbişim vardı ,,bakalım bende çok merak ediyorum yarın doktor neler dicek neler yapıcak
İnşallah....
Yok ben düşünmüyorum canım...
Zaten yurt dısındayım doktorum da hiç bahsetmedi,bana 1 ay sonra gel bebeğinin ne kadarlık oldugunu net anlarız dedi sadece...
Onun dıısında testlerden bahsetmedi...
Ben türkiyeye gelicem bir kaç haftaya inşallah...
Artık birde ordaki doktor ilede görüşürüm...
Ama sanmıyorum yaptıracagımı...
derencim gözün aydın 2 li test olayı çok konuşuldu buara çoğunluk hep olumsuz konuşuyoo benim 20 sinde randevum var dr yapalım demezse yaptırmıycam galiba bendee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?