2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gülesram;

annem melek gibi bir annedir senelerdirr 2 çocuğu için babamınn kahrını çekmişş aç da kalmış açık da kalmış sopa da yemişşş herşeyi görmüş biz büyüyene kadar bizee o kadar düşkündür kiii sana anlatamamm annem ağladımı kardeşimle ben saatlerce ağlardıkk yani biz ona tapardık annemm benimmm koruyucu meleğimm diii.. takiii ben birazz büyüyüpp kendi görüşlerim oluşana kadar benim yaşım büyüdü ona ters gelen şeyler yapmaya başladım naptım birini sevdim buluştum falan bunlarr annelere ters çünkü onlar kız annesi bi yaştan sonraa aramıza bir soğukluk girdi malesefff birbirimize darılır oldukk 1 hafta boyunca konuşmaz oldukk bunlar da çok normal amaa sonraa herşey eskisi gibi oluyoo şimdi yinee telefonu her açışında sesim titrer aklım gider sesi kötü gelcek diyeee halaa tapıyorum annemee herşey yoluna gircek görüceksinn ben ne olursaa olsunn nasıl bir kadın o nasıl bir insan diyemiyorumm hiç çevremdee kötüü anne görmedimm... sanaaa hakk vermeye çalışıyorumm amaa bugünkü öfkenlee annenle küs kalmaa ona birşey olursaa kahrolursunn...

İki Korkak Ne Yapacaksak Bu Dertle kaydirigubbakcemile3
Benim Ablamda Emzirirken Çok Sıkıntı Çekti
Hem Emzirir Hem Ağlardı
Ciğerlerim Yanıyo Derdi Emzirirken :gitme:
Birde Şimdi Çok Göğüs Ucu Ağrısı Çektiğimden Korkum Beş Kat Arttı ohaoldumsmile
Rabbim Cümlemizi Korusun Bu Acıdan İnşallahhhhhh (Amin Ecmaiiinnnnn) :Saruboceq:

coook tesekkür ederim canım..Sizlerle yazıstıgımdan beri aksılmalarım gecti..Bebegime ve bana cok iyi geldiniz İYİ Kİ VARSINIZ..SİZİ COK SEVİYORUMMMa.s.

Evet katılıyorum...

Biz Rabbimizin takdiri diyoruz,saglıklı hayırlı evlat istiyoruz,bunu istemek hakkımız....
Ki en dogru dua bu...

Ama tedbiride elimizden bırakmıyoruz,sadece söylemlere saklamıyoruz istediklerimizi elbet...

Fakat testler de bu zamanda ne kadar dogru çıkıyor ki ?????...........

Herkezin yasadıgı bir sorun var çevresindei kişilerde....

O sitresi yaşamaktansa baska şeylere yönelmek en iyisi...

Yaptıranlarda Hayırlı sonuclar alırlar inşallah....
Duacıyız....

Herkeze düşüncesine saygılıyız....kaydirigubbakcemile5

gülesram kabullenememiş seni sen yinede saygını bozma belki zaman gelir hatasını anlar ablanlarla ilişkilerin nasıl onlar orta yolu bulsalarya annende belki istemediği hamilelikten dolayı bunalıma girmiştirr keşke bi destek alsaymışş..
Zonoxcum 2 li testi dr yaptır derse yaptırıcam ama yaşta etkili galiba böyle testlerde dr risk görmeyince yaptırmıyoo.20 sinde gidince günüm geçmemiş olcak eğer gerekli derse yaparım merak etme canımmm

Rezua lekelenmen bittiyse ilacıda bıraktıysan yapman gereken tek şey dinlenmek tatlım dikkat et kendinee..

Kızlar bu göğüs yaralarına bebeği emzirmeden önce soğan sürülmesi olayı var.Benim yengemin ilk bebeğinde nerdeyse kopacaktıı yaradan 2. bebeğinde sürdü ve hiç zorlanmadı ..Bide o hep nemli tutmuştu göğsünüü..

canım ben kullanmıyorum benim doktorum meyvenin kendisini tüket ama yok yiyemiyorum suyunu içmek daha kolay diyorsan suyu da olur ama meyvanın kendisini tüketmek daha faydalı demişti. şimdiden güle güle kullan.

evet meyvenin kendisini yemek en iyi olanı..bunu ben de çok yerden okudum ve dinledim...yine de bullunsun arada canım soğuk birşeyler içmek isterse hiç değilse gerçek meyve suyu içerim dedim...sedacım ben netten yorumlara dayanarak sipariş verdim...inş memnun -kalırım ...yarın elimde olur muhtemelen...fiyatı da çok uygun.60 küsür tl..
canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum...arkadaşlardan birinin de yazdığı gibi ben de alıntı yaptın biryerlerden sandım...Rabbim insanın yüreğine merhamet vermezse yapacak birşey yok...Bol bol dua etmek gerek ki böyle insanlara benzemeyelim...Allah ona layığını verecektir..İlahi adalet bu yüzden var...Sen kendini de bebeğini de üzme...Onun için daha da güçlü olmalısın...Senin koruyanın olmamış belki ama senin yavrunun koruyanı olsun...:1hug:

Ay yazık ablanada ya,,imtihan işte...
Biz dikkat edelim inşallah Rabbimde korur....

coook tesekkür ederim canım..Sizlerle yazıstıgımdan beri aksılmalarım gecti..Bebegime ve bana cok iyi geldiniz İYİ Kİ VARSINIZ..SİZİ COK SEVİYORUMMMa.s.

Elhamd canım...
Dahada iyi olursun inşallah...
Bebişin için herşeyi unutmalısın....
En azından ikinizin sağlıgı ve huzuru için....

canım benim..İnsanın melek gibi bi insanı olunca,-rabbim sizi hiç ayırmaz insallah- inanmak zor oluyor farkındayım...Annemi bilen tanıyan hatta onun şerrinden nasibini alan nice arkadaslrım var..Annemin garezi sırf bana diil zaten...Yinede kötü dusunmem kimse için..Herkes yerinde saolsun...Ama hepsi artık benden uzak olsun:Saruboceq:

Buda aklımızda bulunsun,işimize yarar belki ilerde....kaydirigubbakcemile5

hayatta herşeyin yanılma payı vardır. Kesinliğinden %100 emin olduklarınızın bile. Ben işini şansa bırakanlardan değilim. Anneminde dediği gibi "Sağlığımı önce Allaha sonrada dr.lara bırakıyorum" :hulya:

Bizlerde Seni Çok Seviyoruz Yol Arkadaşımızzzzz opuyorumnanaktan

Kesinlikle Canım Kimse Bebeğini Ve Kendini Riske Atmak İstemez
Ama Herşey Takdir-İlahi Doktorların Önerilerini Elbette Yapıcaz Gerisinide Rabbimize Bırakacağız Rabbim Bizleri İkilemde Bırakmasın İnşallahhh :Saruboceq:

Son düzenleme:
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf

Rabbime sıgınıp bol bol dua ediyorum.yılarca hep bu sayede astım herseyi..Annem önüme tas koydu rabbim bana baska yol actı..Bundan sonrada hersey daha iyi olacak inşallah..Herkes yerinde saolsun..Rabbim kime ne verecegini iyi biliyor,kimseye beddua edipte günaha girmem ben

belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf

canımm havalar sogudu yaa..Belki üşütmüşsündür belini..Gece acık kaldıysan falan..Korkma sakın..Gönlünü ferah tut emi...

Bunuda Not Ettim Canımm Hepsini Deneyeceğim Hatta Hepsinden Kür Filanmı Yapsam Ne Yapsam Ay Bu Korku Beni Yeyip Bitirecek :sinifsinif:

Deren' im cok tesekkür ederim bitanem..Nasıl mutluyum anlatamamopuyorumnanaktan

evet o zmn herkes yerinde sağolsunnn allahh bundan sonraa sana da bebeğinle eşinle dee huzurr mutluluk versinn inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…