Onu duymamıstım,araştırırım inşallah..
İnan bende çok korkuyorum....:1ninca:
Arkadasım dogum yapalı 6 ay oldu,ilk iki ay ağlıyarak bebeğini emzirdi,süt yerine kan geliyordu yaralardan bazen,doktorlarda gezdi,ne kullansa çaresini bulamadı...
O derece yara bere olmustu...
Onu gördüğüm için içim bir tuhaf..
İnşallah yasamayız biz...
Dikkat etmekte fayda var...
Olmadı zeytin yagınıda çok övüyorlar,has zeytin yagını....
Bebek dogduktan sonra da yara varken yada yokken de devamlı sürülebilirmiş....
Rabbim korusun bu dertten...
İyi Olcaksın Tabi Canım Seni Yok Sayanı Sende Yok Sayacaksın :1hug:
Sana Acıdan Başka Bişey Vermemiş alsanaalsanasmile
İyiki Yakında Oturmamışsın Yuvanıda Bozardı O Senin Tövbe Tövbe sempatiksalakcinni
Bu Satten Sonra Bütün Mutluluklar Senin Ve Çekirdek Ailen İçin Gerisini Boşveeerr :1hug:
Sende Haklısın Yaptırmak İstemeyen Arkadaşlarda Haklı Bende Yanlış Çıkan Test Sonuçlarına Denk Geldim Benim Arkadaşımada Bebek Down Sendromlu Dediler Ne Kadar İkilemde Kaldı Aldırsammı Aldırmasammı Diye Nihayetinde Kıyamadı Tosun Gibi Bi Oğlu Oldu Testler %100 Doğru Sonuçlar Verse Keşke...
canım ben genelde meyvenin kendisi tüketiyorum dışarıda portakal suyu greyfurt falan içiyorum ama evde bol bol nar, ayva,muz,armut elma mandalina hepsinden yiyorum:) aslında sıkmaya üşeniyorum ya da çalıştığım için inan vakit bulamıyorum saat 7,30 evde oluyorum yemek yiyip 1 saat sonra meyve ve yatıyorum öyle yorgun oluyorumkiaslında karıştırıp içmek güzel olurkaydirigubbakcemile3
canım ben kullanmıyorum benim doktorum meyvenin kendisini tüket ama yok yiyemiyorum suyunu içmek daha kolay diyorsan suyu da olur ama meyvanın kendisini tüketmek daha faydalı demişti. şimdiden güle güle kullan.
canım bende araştırma yapıyorum.karar veremiyorum.philips düşünüyordum oda 200 küsür bilmiyorum iyi birşeymi almak yoksa daha uygunmu?
birsürü şey deniyo iyi sıkmıyolarmış posasında su kalıyomuş çabuk bozuluyormuş yada köpük ayrma özelliği yokmuş ucuz olanlarda .
sen birindenmi duydun?blue house hiç bakmamıştım ne kadar fiyatı*
evet meyvenin kendisini yemek en iyi olanı..bunu ben de çok yerden okudum ve dinledim...yine de bullunsun arada canım soğuk birşeyler içmek isterse hiç değilse gerçek meyve suyu içerim dedim...sedacım ben netten yorumlara dayanarak sipariş verdim...inş memnun -kalırım ...yarın elimde olur muhtemelen...fiyatı da çok uygun.60 küsür tl..sıktığımız meyve sularının asıl tüketmemiz gereken yeri posasıymış zaten biliyormusunuz.. bununla ilgili bi yazı okumuştum, bulursam paylaşırım.. Ama ayırmayın posalarını arkadaşlar..lmaz:
canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum...arkadaşlardan birinin de yazdığı gibi ben de alıntı yaptın biryerlerden sandım...Rabbim insanın yüreğine merhamet vermezse yapacak birşey yok...Bol bol dua etmek gerek ki böyle insanlara benzemeyelim...Allah ona layığını verecektir..İlahi adalet bu yüzden var...Sen kendini de bebeğini de üzme...Onun için daha da güçlü olmalısın...Senin koruyanın olmamış belki ama senin yavrunun koruyanı olsun...:1hug:Nerden baslasam nasıl anlatsam bilemedim..Bi taraftan yazmaya calısıyorum bi taraftanda klavyeye dusen gözyaslarımı silmeye calısıyorum..Dünyada nasıl anneler var..Dahası anne diil ya onlar, baska ne denir bilemedim...Rahmine dustugum ilk gun beni hiç istemeyen ve kendimi bilmeye basladıgım gunden su yasıma kadar bunu her fırsatta dile getiren bi kadının cocugum ben..Yasına, emeklerine hürmeten cogu seyi hep görmezden geldim ama bittim artık bitirdi beni..İçimde varolan ikinci cana bile hürmeti kalmayan vicdansız bi insan...Hayatımın her safhasında engel cıkartan, şeker gibi olmasına ragmen babamı bile taşa cevirmeyi basarmıs bir kadın bu..Benim ÖZ ANNEM...4 yıl önce evlenip İzmir e geldigimden beri ipler iyice gerilmiş hatta kopmustu diyebilirim..3 kızı içinde bana bu kadar düşman olmasının tek sebebi o kadar ugrasmasına ragmen benim düşmeyip dogmamdı..ebeler getirsin hocalar hemen götürsün diyen bu kadın bunu yıllarca bana ve cevresine söylemekten cekinmedi,utanmadı!!
Okumak istemem bizim ilk büyük kavgamızdı..Ona göre ya hemen evlenmeli ya da calsııp eve ekmek getirmeliydim..Büyük ablamı o yuzden cok severdi..Onlara hiç yük olmamış,ceyiz istememiş,küçücük yasında dünyanın en salak insanıyla berbat bir evlilik yapmıstı..Küçük ablamsa cok ugrasmasına ragmen üniversiteye gidemedi ama iyi bir iş buldu..Çalışıp anneme para verdigi sürece iyiydi hersey..O evlendiginde 26 yasındaydı ama annemin rahat durmaması sebeiyle ancak 3 yıl evli kalabildi..Şimdi ana kız bir arada oturuyorlar her gün kavga ederek..Canım babam..Onu sonsuzluga ugurlayalı 3 ayı gecti..Annem yasanılan hiçbişeyden ders almamıs bir biçimde tam gaz devam ediyor herseye...Ben üniversiteyi okudum gözm İstanbul daydı..Ama karsıma cıkan her iş fırsatında önüme engel koydu...Babamı etkiledi..evlenemden önceki 4 yıl hayatımın en berbat yılıydı..Evimden nefret ediyordum..Annem o kadar ileriye gitmişti ki çeyimizin İzmir' e gelecegi gün, nişanlımı kenara cekip(şimdi eşim olur kendisi) sen cok daha iyilerini hakediyorsun oglum iyi dusundun mu demiş..Ben o sorada apartmanda kalan son davetiyeleri dagıtıyordum duymadım tabii...Eşimder yılar sonra söyledi bunu bana..aramaz sormaz merak etmez bir anne bu..Sen ararsın seni bogmak moralini çökertmek için elinden geleni yapar..Bu sabah bebek haberini vermek için aradıgımda, karsımda buz gibi bi sesle karsıladı beni..Sanki hep konusuyormusuz gibi davrandı..Halbuki en son bayramda konustuk o kadar..Annane oluyosun gözün aydın dedim..Hımm öyle demek,inşallah kızın olurda senin yaptıklarının beterini yapar dedi,agzına geleni söylemeye basladı..Soktayım ben..Bunu nasıl yaparsın hiç mi akıllanmadın dedim..Babamın ölümüde mi sana bişey ögretmedi...Yok ben geziyomus tozuyomus,babası ölen insan gezermiymiş..Makineli tüfek gibi hiç nefes almadan nasıl bagırıyor bana..Allahtan kork be dedim..İçimde bi can var ve sen onu bile hiç umursamıyosun..Ama haklısın annecim inşallah bi kızım olur da bi evlat nasıl sevilir, nasıl sefkatle büyütülür görürsün dedim ve telefonu yüzüne kapattım....Basladım avaz avaz aglamaya..Hiç bişey ama hiçbişey bu kadının aklını basına getirmiyor..Hala fenalık peşinde..Sen benim dogmamıs cocugumdan ne istiyosun be vicdansız..Ben ne yaptım..Sadece farklı bir birey oldugumu gösterdim sana..Koyun olmadım ablamlar gibi..Ama namusumla okudum yıllarca gurbette,bi adamıs evdim ben bununla evlencem dedim ve evlendim..Bir gün kötü bişey yapmadım,haram para kazanmadım...Ama olmadı yaranamadım..Babam hep bilirdi benim haklı oldugumu ama annemin korkusundan bişey yapamzdı..Bi gün demişti zaten babam,dayan kızım,inan ben annenle basedeme,o yuzden kendi basının caresine bak..Ablalarımda aynı seyi yaptı,tanısıklarımda..Hep yalnız bırakıldım...Yaşım nerseyse 30 oldu ve karsımda hala beni sevmeyen kötü olmamı isteyen bir kadın var..Ona ANNE diyorlar yaa....Ben artık diyemiyorum..Sabahtan beri karnım kasılıp duruyor,eşim arıyor ona bişey diyemiyorum..Sadece aglıyorum..Babama kızıyorum..Beni korumadıgı için..Görüyormusun babacım dedim..Annem hala aynı..Hala beni bizi hepimzi üzüyor..Dogmamıs torununu bile...Duyuyor mu beni bilmem ama içim bugün kan ağlıyor.............
İki Korkak Ne Yapacaksak Bu Dertle kaydirigubbakcemile3
Benim Ablamda Emzirirken Çok Sıkıntı Çekti
Hem Emzirir Hem Ağlardı
Ciğerlerim Yanıyo Derdi Emzirirken :gitme:
Birde Şimdi Çok Göğüs Ucu Ağrısı Çektiğimden Korkum Beş Kat Arttı ohaoldumsmile
Rabbim Cümlemizi Korusun Bu Acıdan İnşallahhhhhh (Amin Ecmaiiinnnnn) :Saruboceq:
coook tesekkür ederim canım..Sizlerle yazıstıgımdan beri aksılmalarım gecti..Bebegime ve bana cok iyi geldinizİYİ Kİ VARSINIZ..SİZİ COK SEVİYORUMMMa.s.
gülesram;
annem melek gibi bir annedir senelerdirr 2 çocuğu için babamınn kahrını çekmişş aç da kalmış açık da kalmış sopa da yemişşş herşeyi görmüş biz büyüyene kadar bizee o kadar düşkündür kiii sana anlatamamm annem ağladımı kardeşimle ben saatlerce ağlardıkk yani biz ona tapardık annemm benimmm koruyucu meleğimm diii.. takiii ben birazz büyüyüpp kendi görüşlerim oluşana kadar benim yaşım büyüdü ona ters gelen şeyler yapmaya başladım naptım birini sevdim buluştum falan bunlarr annelere ters çünkü onlar kız annesi bi yaştan sonraa aramıza bir soğukluk girdi malesefff birbirimize darılır oldukk 1 hafta boyunca konuşmaz oldukk bunlar da çok normal amaa sonraa herşey eskisi gibi oluyoo şimdi yinee telefonu her açışında sesim titrer aklım gider sesi kötü gelcek diyeee halaa tapıyorum annemee herşey yoluna gircek görüceksinn ben ne olursaa olsunn nasıl bir kadın o nasıl bir insan diyemiyorumm hiç çevremdee kötüü anne görmedimm... sanaaa hakk vermeye çalışıyorumm amaa bugünkü öfkenlee annenle küs kalmaa ona birşey olursaa kahrolursunn...
Kızlar bu göğüs yaralarına bebeği emzirmeden önce soğan sürülmesi olayı var.Benim yengemin ilk bebeğinde nerdeyse kopacaktıı yaradan 2. bebeğinde sürdü ve hiç zorlanmadı ..Bide o hep nemli tutmuştu göğsünüü..
coook tesekkür ederim canım..Sizlerle yazıstıgımdan beri aksılmalarım gecti..Bebegime ve bana cok iyi geldinizİYİ Kİ VARSINIZ..SİZİ COK SEVİYORUMMMa.s.
Evet katılıyorum...
Biz Rabbimizin takdiri diyoruz,saglıklı hayırlı evlat istiyoruz,bunu istemek hakkımız....
Ki en dogru dua bu...
Ama tedbiride elimizden bırakmıyoruz,sadece söylemlere saklamıyoruz istediklerimizi elbet...
Fakat testler de bu zamanda ne kadar dogru çıkıyor ki ?????...........
Herkezin yasadıgı bir sorun var çevresindei kişilerde....
O sitresi yaşamaktansa baska şeylere yönelmek en iyisi...
Yaptıranlarda Hayırlı sonuclar alırlar inşallah....
Duacıyız....
Herkeze düşüncesine saygılıyız....kaydirigubbakcemile5
evet meyvenin kendisini yemek en iyi olanı..bunu ben de çok yerden okudum ve dinledim...yine de bullunsun arada canım soğuk birşeyler içmek isterse hiç değilse gerçek meyve suyu içerim dedim...sedacım ben netten yorumlara dayanarak sipariş verdim...inş memnun -kalırım ...yarın elimde olur muhtemelen...fiyatı da çok uygun.60 küsür tl..
canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum...arkadaşlardan birinin de yazdığı gibi ben de alıntı yaptın biryerlerden sandım...Rabbim insanın yüreğine merhamet vermezse yapacak birşey yok...Bol bol dua etmek gerek ki böyle insanlara benzemeyelim...Allah ona layığını verecektir..İlahi adalet bu yüzden var...Sen kendini de bebeğini de üzme...Onun için daha da güçlü olmalısın...Senin koruyanın olmamış belki ama senin yavrunun koruyanı olsun...:1hug:
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf
Kızlar bu göğüs yaralarına bebeği emzirmeden önce soğan sürülmesi olayı var.Benim yengemin ilk bebeğinde nerdeyse kopacaktıı yaradan 2. bebeğinde sürdü ve hiç zorlanmadı ..Bide o hep nemli tutmuştu göğsünüü..
Bizlerde Seni Çok Seviyoruz Yol Arkadaşımızzzzz opuyorumnanaktan
Kesinlikle Canım Kimse Bebeğini Ve Kendini Riske Atmak İstemez
Ama Herşey Takdir-İlahi Doktorların Önerilerini Elbette Yapıcaz Gerisinide Rabbimize Bırakacağız Rabbim Bizleri İkilemde Bırakmasın İnşallahhh :Saruboceq:
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf
canım benim..İnsanın melek gibi bi insanı olunca,-rabbim sizi hiç ayırmaz insallah- inanmak zor oluyor farkındayım...Annemi bilen tanıyan hatta onun şerrinden nasibini alan nice arkadaslrım var..Annemin garezi sırf bana diil zaten...Yinede kötü dusunmem kimse için..Herkes yerinde saolsun...Ama hepsi artık benden uzak olsun:Saruboceq:
Deren' im cok tesekkür ederim bitanem..Nasıl mutluyum anlatamamopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?