2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet benimde bulantılarım böyle fenalık gibi gelip gidiyordu çok şükür...

VAlla aynen bende senin gibi tavuk hastasıydım,eşim bile inanamıyordu nasıl bu kadar çok istiyorsun diyordu,o kadar çok dilimde ve mutfagımda olurdu...
Şİmdi inan bir aydır görmek istemiyorum....
Benden uzak olsunda...
Hiç aklıma gelmezdi tiksineceğim..
Neyse biraz sabır...

gulesram;

Canım,ne diyeceğimi bilemedim....
Rabbim bebeğin ve eşim ile huzur içinde geçen bir hayat versin size....

Zaten tanıyormussunuz annenizi,çok üzmeyin kendinizi,bebeğiniz için iyi olmaz....

Geçen hafta bende her dk ağlıyordum,ama bebeğim aklıma geldikçe içim sıkılıyordu,ona bişey olmasından kokrtum,içim rahat değildi...
Çok şükür geçti huzurum geldi...

Onlar için iyi yapmıyoruz böyle...
Sen eşinle mutluluguna bak....
Ve Rabbimizin sana verdiği hediyeye...

Gerisi şükretmeyi bilmiyorsa bizim elimizden birşey gelmez..
Herkez zamanla kendine gelir...
Sen yeter ki iyi ol....

Son düzenleme:
gülesraamm yazdıklarına şok oldum okurken kesin sen değilsindir biyerden alıntı yapıp böyle anneler var diyceğini sandımm ama senin yaşadıklarınmışş((
Canım nolurr üzülmee genelde tam tersini duyrdım evlat vicdansız olurdu o nasıl anneliktir anlayamadım yaaa ..Sen evlat olarak elinden geleni yapmışsındır o kıymetini bilmiyosa kendi ayıbı ne olur üzme kendinii ve bebeğinii (

İçimi parçaladın ya, gerçekten zor bir hayat geçirmişsin, insanın özellikle biz bayanların tek gerçek dostu olması gereken insandır anneler, keşke daha farklı bir iletişiminiz olabilseydi.. Ama madem böyle onu böyle kabullen (yada kabullenme) seni seven bir eşin var ve karnında günahsız bi yawrun var, onlar için güçlü ol, sağlıklı bir bebek getir dünyaya ve telefondada dediğin gibi nasıl evlat yetiştirilimiş göster annenede.. Kendini üzme, bebeğini düşünmek ve güçlü olmak zorundasın, şimdi gözlerindeki yaşı silerek başla güçlenmeye ve hayata karşı gerçekten güçlü duran, anneciğinin her zaman yanında olacak bi bebek getir dünyaya.. Kendin için olmasada bebeğin için toparlanmalısın.. :teselli:

Öncelikle Çok Üzüldüm Adına Canım :teselli:
Ama O Vicdansız İçin Bebeğini Ve Kendini üzmeye Değmeyeceğini Sende Biliyorsundur
Demekki Senin İmtihanında Buymuş
Boşver Bu Saate Kadar Annelik Yapmamış Sana Şimdiden Sonra Yapsa Ne OIur Artık Sende Bi Anne Adayısın Anneliğin Ne Demek Olduğunu Ona Göstererek En Büyük Kapağı Yapmış Olacaksın
Bak Kasıntılarım Var Diyosun Gerçekten O Kadın İçin Bebeğini Ve Kendini Tehlikeye Atmana Değmez Elbette Gün Gelecek O Yaptıklarının Bedelini Ödeyecektir
Anne Vasfının Ne Demek Olduğunu Öğrenememiş Çok Yazık O Kadına!
Rabbim Islah Etsin İnşallah Seninde Yardımcın Olsun Yüce Rabbim :Saruboceq: :1hug:

İnanın kızlar tutamıyorum kendimi..Gözyaslarım ip gibi akıyor..Ama bu sefer ki mutluluktan..İyi ki varsınız..İnsanın yalnız olmadıgını hissetmesi ne kadar güzelmiş...

valla senin işin zor. çok geç başlamış bulantıların. benim 6. haftada başlamıştı ama azalarak devam ediyor. Allah kolaylık versin arkadaşım
derencim gözün aydın 2 li test olayı çok konuşuldu buara çoğunluk hep olumsuz konuşuyoo benim 20 sinde randevum var dr yapalım demezse yaptırmıycam galiba bendee ..

canım ben bu 2 li testin gerekliliğini ailemden çooook iyi biliyorum. ne yazık ki çok acı deneyimler yaşayanlar oldu. benim dr.um 2 li testi zorunlu kıldı. ve dr.um işimi şansa bırakmak istemiyorum dedi. haklı kadın. dün bazı arkadaşlar "sakatta olsa vs de olsa 2 li test yaptırmıcam, Allah ne verirse kabulumdür" dediler (saygı duyarak yorumumu yapim) ben de Allahtan gelene razıyım. Fakat bi tabir vardır sen kapını kitli tut komşunu hırsız tutma. burda ki bütün annelerin ağzında şu laf var "allahım sağlıklı sıhatli bir evlat ver, oğlan kız farketmez" bunu istemek bile günah o zaman. Allahtan ısmarlama evlat dileniyoruz. Sağlıklı olmazsa verme der gibi. Lütfen dr.unuzun dediklerini yapın. siz işinizi sağlam yapın, buna rağmen Allah verirse tabi kabulümüz:Saruboceq:

gülesram, çok üzüldüm ya. annen gerçekten öz mü? lütfen yanlış anlama ama öz gibi davranmıyor. canını sıkma yok say onu. napıcaksın kendini üzmekten iyidir artkadaşım.

Tursu aklımda zaten...kaydirigubbakcemile3

Bu arada benimde arada bir fena sızlıyor uçlarıbilmiyorumkismile
bepantheni ilk defa duyuyorum,denemekte fayda var tabi..

Birde çörek otu yagı sürmenin faydalı oldugunu,çatlamasını engellediğini yazıyordu...
Hamilelikte kullanılırsa bebeği emzirme esnasında sorun yasanmıyacagını ( inş ) okumustum....

Zonox,canım yok saymak dedin de şimdi aklıma geldi...Benim için sen hiç olmadın ki dedi bi de..Benim 2 kızım daha var onlar yeter bana dedi..evde dogmus olmasam inan evlatlık oldugumu dusunecektim ama maalesef o kadın benim öz annem!!!

zonoxcum 3'Lü Test Daha Doğru Sonuçlar Veriyormuş Tatlım Yani 2'Lİ Test Mükemmelde Çıksa Hatalıda Çıksa Yapılacakmış 3'Lü Test Down Sendromu Vs 3'LÜ Testte Netlik Kazanıyormuş.

Bende Israrla Söyledim Arkadaşlar Yaptırıyor Diye Ama Bu Şekilde Anlatınca Bana Çok Mantıklı Geldi

Çok Masraflı Bişeyde Değil 25.00 TL Dedi Nereye Vermiyoruzki Ama Gerek Görmüyo Doktorumuz.

benimde sat 11 ağustosolumunekankayizsmile
bana daha testler yapılmadı
yarın gidicem bende
sen yaptırmışmıydın bu kan testleri falan var

yok canım bende yaptırmadım o yüzden telaşlıyım geçmi kaldım die .. muhtemelen yarın akşam tahlilleri yazar bende çarşamba yaptırırım..

Derencim,ne guzel yazmıssın..Sayenizde daha iyiyim artık..Yok sayıyorum onu...Onunla birlikte egcmişe ait olan herkesi herseyi..Rabbim melegimi korusun su an bi tek bunun için dua ediyorum canım..Nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin..

Ayy İnşallah Bende Çok Korkuyorummm Emzirme Sırasındaki Yaradan :sinifsinif:
Bende Ayva Çekirdeği Kremini Duydum Bunun İçin Olmadı Çörek Otunuda Denerim a.s.

Mazlum Çİmen Başımın Belası Gönlüm şarkısını bi dinleyin arkadaşlar, o kadar güzelki.. Dün hanımın çiftliğinde duydum ve dünden beri sürekli dinliyorum.. Çokk çok güzel.. Dinleyin mutlaka.. :gitme:

gülesram canım ya anlattıklarına çok üzüldüm. ama nolur beni yanlış anlama ama belkide aksi olmasını istediğim için bu böyle bilmiyorum ama benim resmen hayretim şaştı ve yok artık daha neler dedim. şuan bi anne adayı olarak ve bi annem var her 2 durumuda düşünerek ya o anne dediğin insan öz değil yada bilemiyorum ama aynı kan bağına sahipken ana kız iken bu kadar gaddar bir durumun oluşması inan beni çok ama çok üzdü ve şaşırttı. sende bu ara fazla duygusalsın fazla yıpratma kendini arkadaşım.

canım, dr.un gerekli görmediyse farklı tabiki. ama ben ne 2 li ne 3 lü hiç bir testi yaptırmak istemeyen arkadaşlara çok üzülüyorum. Allah ne verirse kabulümüzdür. eyvallah ama. Dünyaya bi evlat getiriyosun. çözümü olabilecek bi hastalığı dr.lar tarafından tespit edilip tedavi edilecekkken (aNA KARNINDA). testi yaptırmak istemeyen arkadaşlarımız 1-0 yenik başlatıolar bebişlerini. ben tıptan yanayım. ne gerekiyorsa yaparım. (yaptırmayan arkadaşları asla katı bir şekilde eleştirmiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)

gülesram, yanlış anlama ama böyle annem olsa cenazesine bile gitmem hakkımıda helal etmem. ana hakkı evlat hakkı çok önemlidir. etmem valla. şimdi star zuhal topalda da bi kız var. babası sokağa atmış kızını, adamın karısı ölmüş 1 hafta sonra evlenmiş. Allah ıslah etsin böyle insanlarıııııııııııııalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız, umarım herkes iyidir.. 4-5 gün önce de yazdım ama pek farkeden olmamış galiba.. bilgisayara çok bakamıyom, başağrısı yapıyor nedense.. Lekelenmelerim 5 gündür kesildi, inş hematom ve düşük tehlikem geçmiştir.. Bugün sanırım 10+3 olduk. Bu Ctesi günü kontrolümüz var. 2li test ve ense kalınlığı testi yapılacak.. ilerde üçlü testi yaacak mı bilemiyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar da amniyosnetez gerekmez..

Bulantılarım azaldı, kusmalarım ek olmuyor. anca 4-5 kere oldu.. ama progestan diye bir ilaç var, bilenler vardır, bu ilaç beni çok kötü yaptı, günde 3 kere içmemi söylemişti doktor, kullanırken sürekli başım döndü, kafamı kaldıramadım.. ama lekelenmem de olmayınca bıraktım, şimdi daha iyiyim..

Yaaa inanamıyorum, bunları söyleyen nasıl öz anne olur????? benim annem de bana hamileyken ilk haftalarda istememiş, bunu söyler.. ama sonra kabullenmiş.. süpriz olmuşum galiba.. ama sebebi ablamın doğumunda çok zor olmuş, nerdeyse ölüyormuş.. o yüzden çok korktuğu için ilk başlarda istememiş.. şimdi bir sıkıntı yok..

İyi Olcaksın Tabi Canım Seni Yok Sayanı Sende Yok Sayacaksın :1hug:
Sana Acıdan Başka Bişey Vermemiş alsanaalsanasmile
İyiki Yakında Oturmamışsın Yuvanıda Bozardı O Senin Tövbe Tövbe sempatiksalakcinni
Bu Satten Sonra Bütün Mutluluklar Senin Ve Çekirdek Ailen İçin Gerisini Boşveeerr :1hug:

Ayy İnşallah Bende Çok Korkuyorummm Emzirme Sırasındaki Yaradan :sinifsinif:
Bende Ayva Çekirdeği Kremini Duydum Bunun İçin Olmadı Çörek Otunuda Denerim a.s.

Onu duymamıstım,araştırırım inşallah..

İnan bende çok korkuyorum....:1ninca:
Arkadasım dogum yapalı 6 ay oldu,ilk iki ay ağlıyarak bebeğini emzirdi,süt yerine kan geliyordu yaralardan bazen,doktorlarda gezdi,ne kullansa çaresini bulamadı...
O derece yara bere olmustu...
Onu gördüğüm için içim bir tuhaf..
İnşallah yasamayız biz...
Dikkat etmekte fayda var...
Olmadı zeytin yagınıda çok övüyorlar,has zeytin yagını....
Bebek dogduktan sonra da yara varken yada yokken de devamlı sürülebilirmiş....
Rabbim korusun bu dertten...

Sende Haklısın Yaptırmak İstemeyen Arkadaşlarda Haklı Bende Yanlış Çıkan Test Sonuçlarına Denk Geldim Benim Arkadaşımada Bebek Down Sendromlu Dediler Ne Kadar İkilemde Kaldı Aldırsammı Aldırmasammı Diye Nihayetinde Kıyamadı Tosun Gibi Bi Oğlu Oldu Testler %100 Doğru Sonuçlar Verse Keşke...

ahh canım biliyorum inan anlatınca inanmak cok zor..Yazdıklarımı okyunca inaın ellerim buz gibi oldu..Film gibi sanki ama hepsi gercek işte...Ben annem yüzünden evlendikten sonra 2 yıl boyunca psikolojik tedavi gördüm..İlaç kullandım ve o yuzden ilaç kullandıgım için bebek sahibi olamadım..Cunku ilaç kullanırken bebek sahibi olmak tehlikeliymiş..Bi de ruh saglıgım o kadar bozuktu ki doktor iyi olmadan anne olmamın cok zor olacagını söyledi..Bi de hep anneme benzeme korkum yüzünden iyice kafayı yemiştim..Ama önce rabbim sonra eşim sayesinde o gunler cok geride artık...Gectigimiz mayıs ayında bi gayretle ilacı bıraktım ve o gun bugun normal insanlar gibi yasayabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…