Bizlerde Seni Çok Seviyoruz Yol Arkadaşımızzzzz opuyorumnanaktan
Kesinlikle Canım Kimse Bebeğini Ve Kendini Riske Atmak İstemez
Ama Herşey Takdir-İlahi Doktorların Önerilerini Elbette Yapıcaz Gerisinide Rabbimize Bırakacağız Rabbim Bizleri İkilemde Bırakmasın İnşallahhh :Saruboceq:
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf
Canımsınn Bende Çok Mutluyum Bi Kardeşim Daha Oldu KK'Dan :asigim:
belim feci ağrıyorrrrrrrrrr. dr.umu aradım telefonu cevap vermedi. muayenehanesi uf
İnanın kızlar tutamıyorum kendimi..Gözyaslarım ip gibi akıyor..Ama bu sefer ki mutluluktan..İyi ki varsınız..İnsanın yalnız olmadıgını hissetmesi ne kadar güzelmiş...
Ya kızlar benimde gece eğey bir göbişim kaşındı...bilmiyorumkismile
Krem yada bebe yagını kullanmaya baslasam mı acaba?
Ve bebe yagını nasıl kullanıyorsunuz siz?
Tabikide doktorları dikkate alırız,Rasulullah S.a.v. de diyor ya 3 kez,hekime basvurun,hekime bvasvurun,hekime basvurun diye hasta olan birine...
Tedbir elden bırakılmaz tabiki..
Ama bu test konusunda önemli olmus olsa neden doktorların yarısı yaptırıyor diğerleri gereksiz görüyor? Yada yurt dısında neden yok bu test bende onu anlamıyorum....
Neyse zamanla bakıcaz duruma...kaydirigubbakcemile5
Rabbime sıgınıp bol bol dua ediyorum.yılarca hep bu sayede astım herseyi..Annem önüme tas koydu rabbim bana baska yol actı..Bundan sonrada hersey daha iyi olacak inşallah..Herkes yerinde saolsun..Rabbim kime ne verecegini iyi biliyor,kimseye beddua edipte günaha girmem ben
cnm nete anca girdim yazdıklarını şimdi okudum ve okurken gözyaşlarıma hakim olamadım.
bak tatlım anneni sağlıklı bir insan gibi düşünüp yaptıklarına bu kadar etkileniyorsun bu sana acıdan baska bişi vermez annenin neler yaşadıkları nasıl bir çocukluk yaşadığı da önemli bu gibi durumların arkasında hep atlatılmamış tranvalar yatar anneni hasta bir kadın olarak düşün ve seni üzüyorsa ondan uzak dur tatlım ellerini karnına götür ve bebeğim senin için üzülmicem dee doğduğunu vee onu nasıl kucağına alıp kokladığını hisset
mutlu ol bebeğin sağlıklı olsun
ayrıca evet biz tamda burdayız herzaman yazışırız üzme kendini seni çok öptüm...:1hug:
canımm havalar sogudu yaa..Belki üşütmüşsündür belini..Gece acık kaldıysan falan..Korkma sakın..Gönlünü ferah tut emi...
Allah Allah canım ya geçmiş olsun kalk biraz sırt üstü uzan bakalım belki iyi gelir
Geçmiş Olsun Canımm Sıcak Havlu Filan Koysan Beline Belki İyi Gelir
Üşütmüş Olabilirsin sositososito
Tabikide doktorları dikkate alırız,Rasulullah S.a.v. de diyor ya 3 kez,hekime basvurun,hekime bvasvurun,hekime basvurun diye hasta olan birine...
Tedbir elden bırakılmaz tabiki..
Ama bu test konusunda önemli olmus olsa neden doktorların yarısı yaptırıyor diğerleri gereksiz görüyor? Yada yurt dısında neden yok bu test bende onu anlamıyorum....
Neyse zamanla bakıcaz duruma...kaydirigubbakcemile5
canım ayakta çok kalma,dinlenmeye çalıs,sırt üstü yat özellikle...
Rabbim şifa versin...
Gene doktoruna danısmaya calıs,için rahat olur....
tatlım bu ağrılar normal....üşütme değil bence...vücut ağırlık merkezi öne doğru yer değiştirdiğinden ağrı oluyor..korkulacak bir durum yok...
hihoyyyt YAŞASIN hihoyyyt
canlar dr.umu aradım kongredeymiş. Başka bir dr.la görüştüm. Kanama ya da lekelenme yoksa önemli değil. uzanın dinlenin dedi. düşük tehlikesinden korktum. Allahım hiç birimize yaşatmasıneyvahedigeldismile
zaten ikizlerinden biri düşen arkadaşa epey üzüldüm. Hadi onun bir kuzusu daha kaldı bizimki bitanecik.
blu_sky haklı olabilirsin canım. şimdi baktım netten öyle diyor. ama dün bel ağrım yoktu bugün nasıl oldu anlamadım. 3 gün öncede sabahları göbeğim yoktu. şimdide sipsivri çıktıbilmiyorumkismile
ben biraz uzanim. hoş laptopum olduüğu için uzanarak yazıorum bunlarıda ama bi,raz uyumayı denişm..
çok öpüyorum canlarım:gitme:
ben basladım kullanmaya canım..Jhonson kullanıyorum..Karnıma tüm kalcama ve bacaklarıma sürüyorum..Bazısının bacakları bile catlıyomus öyle duydum...Hatta gögüslerime de sürüyorum..Cunku innaılmaz derecede ucları büyüdü bişey sürtünce canım cok yanıyor ama yag iyi geliyor
Belki Yurt Dışındaki Doktorlarda Gereksiz Görüyorlardır 2'Lİ Testi Canım
Yada Başka Bir Yöntemleri Vardır Belki :hulya:
Rabbim Yar Ve Yardımcımız Olsun İnşallah opuyorumnanaktan
Benimde basenlerim çatlamaya başladı kızlar...Herkes bebe yagı kullan diyor..Yada vazelin...Eczanden çatlak kremi alacaktım boşuna para verme dediler...
Benim oğlumda göğüs uçlarım çok yara oldu.. hatta diyebilirim ki, daha doğduğu ilk gün hastanede emzirirken oldu, yarıldı uçları hep kanadı.. iyileşene kadar çok çektim, ağlaya ağlaya emzirdim, bazen önünümde ne varsa tekmeliyordum acıdan.. bir ara göğüs koruyucu silikon uçlardan kullandım 2-3 hafta kadar öyle geçti.. sonra emzirmek keyifli olmaya başladı..
Çok iyi bir krem var , hamileler ve emzirenler için; lansinoh diye.. eczanelerde satılıyo.. çok iyi bir krem.. en önemli özelliği sürdüktensonra temizlemeye gerek kalmadan emzirebiliyorsunuz.. bebeğe zararlı hiç bir şey içermiyor.. ancak ben sonradan yani doğumdan sonraki gün öğrendim bu kremi.. eğer doğuma 1 ay kala başlasaydım kullanmaya eminim ki yara olmayacaktı.. busefer doğuma yaklaşınca her gün sabah akşma bu kremden sürmeyi planlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?