Okadınlar ivedik gibidir kız ozaman , benim 4-5 tane kalın kılım oldu o kadar ok değil.. çok şükür ki.. şakkıdı
evet mutlaka kendimizi korumamız gerekiyor ama ben böyle karanlık düşüncelere dalınca annemi getiriyorum aklıma.. Annemler köydeymiş o zamanlar (bana hamileyken) ve köy işlerini tahmin edersiniz, sabah kalk büyükbaş hayvanlarımız varmış onların sağılması, bakılması, sonra eve gelir ev işlerini yaparmış, beni doğurmadan öceki gün öğleye kadar tarladaydım ben diye anlatır hep.. Bunların yanında bide babaannemle aynı evdelermiş, ki bendeki babaanne varya akıllara zarar olanlardan.. Bu kadar işi hep annecime yüklemeleri yetmiyor gibi bide ev işlerini yüklerlermiş üzerine, (bu arada ozamanlar merdaneli makinalar vardı bilen bilir) ama sevgili babaannem anneme yıkatmazmış babamla ikisinin çamaşırlarını kendikilerini merdanelide yine anneme yıkatırmış, annemlerinkileri de anneccim elde yıkarmış yine.. Ya eskiden bu şartlarda iken bile bişey olmuyormuş bebeklere, şimdi düşünüyorumda annemin çektiklerinin ne kadarına dayanabilrim ben diye.. Eşlerimizden Allah razı olsun, okuyoruz herkesinki destek, temizlik vs. artık erkekler gocunmuyor bu işlerden.. Halimize şükür kızlar.. Pozitif düşünmemiz lazım..Negatif düşünerek kötü şeyleri çekmeyelim kendimize.. Evet yine söylüyorum kendimi koruyup kollayacağız, ama Rabbim karnımızdakilere alacak nefes bahşettiyse ne yapsak orada tutunur anneciklerine kuzularımız.. Herşey Allahtan yani, amma uzun yazdım canınızı sıktım kusura bakmayın kızlar.. turkbayragi
yani öyle olanlarda varmış demekki diyorum benimkide öyle degil ama azda olsa alırken cilt hassaslaştıgından canım acıyor ama doktora asla kıllı gitmem
Valla kasımı alırken bile canım acıyo, hiç kasamam kendimi o bölgedeki kıllar için..doktora gidecegim gun banyo yapıp jiletle alıyorum tertemiz gidiyorum..Kimselere gidip hem acamam agda yapsınlar diye hemde o acıya dayanamam valladelikafadulden
evet mutlaka kendimizi korumamız gerekiyor ama ben böyle karanlık düşüncelere dalınca annemi getiriyorum aklıma.. Annemler köydeymiş o zamanlar (bana hamileyken) ve köy işlerini tahmin edersiniz, sabah kalk büyükbaş hayvanlarımız varmış onların sağılması, bakılması, sonra eve gelir ev işlerini yaparmış, beni doğurmadan öceki gün öğleye kadar tarladaydım ben diye anlatır hep.. Bunların yanında bide babaannemle aynı evdelermiş, ki bendeki babaanne varya akıllara zarar olanlardan.. Bu kadar işi hep annecime yüklemeleri yetmiyor gibi bide ev işlerini yüklerlermiş üzerine, (bu arada ozamanlar merdaneli makinalar vardı bilen bilir) ama sevgili babaannem anneme yıkatmazmış babamla ikisinin çamaşırlarını kendikilerini merdanelide yine anneme yıkatırmış, annemlerinkileri de anneccim elde yıkarmış yine.. Ya eskiden bu şartlarda iken bile bişey olmuyormuş bebeklere, şimdi düşünüyorumda annemin çektiklerinin ne kadarına dayanabilrim ben diye.. Eşlerimizden Allah razı olsun, okuyoruz herkesinki destek, temizlik vs. artık erkekler gocunmuyor bu işlerden.. Halimize şükür kızlar.. Pozitif düşünmemiz lazım..Negatif düşünerek kötü şeyleri çekmeyelim kendimize.. Evet yine söylüyorum kendimi koruyup kollayacağız, ama Rabbim karnımızdakilere alacak nefes bahşettiyse ne yapsak orada tutunur anneciklerine kuzularımız.. Herşey Allahtan yani, amma uzun yazdım canınızı sıktım kusura bakmayın kızlar.. turkbayragi
ben zaten korkutmak için söylemedim canım allah korusun bişey olsa zaten şimdiye olurdu demekki bebegin saglıklı şükür ben sadece aklınızda bulunsun diye söyledim senin durumuna karşı degil seni asla korkutmak için degil kötü bişey olsa böyle rahat olabilirmiydin şükür bak iyisin ama dikat et kullanma pek o malzemeleri canım
canım telaş yapma ben de uğraşıodum çamaşır suyuyla. uyardılar benide. şu dönemlerde uğraşmayalım. bu arada kanamınında kireç sökücüden olduğunu hiç sanmıyorum =) içini ferah tut ama yinede tedbiri elden bırakmaopuyorumnanaktan
ben göbegimdekilere agda yapıyorum birde benim böbrek sorunum var ürolojiyede gönderiyor aynı hastane içinde yukarılara kadar heryer mydanda kalıyor valla işkence çekiyorum azda olsa kıl görsünler istemiyorum utanırım pimpiriklimiyim bilmiyorum valla kızımdada hep alırdım zorda olsa hamileliğim zorluklarından biiri işte
kızlar cıldımde bır suru sıvılce cıktı bır sururrrrrrrrrrrrrr sızdede varmı
Bende de var cok diil ama sanki yeni ergenlige girmişim gibi...30 yaşındayım artık bu ne sivilcesi yaaa..Ama kendimi cok bosladım eskiden bakardım kendime ama şu bulantı ve kusmalar yuzunden ruh gibi geziyorum ortalıklardasempatiksalakcinni
AY DERLER YA HANI KIZ BEBEK GUZELLIGI ALIR ERKEK GUZELLIK KATAR BELKI ONDANDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:ecrin_bebek:sositososito
Hiç kasma canım kendini oldugu kadar..Onlar neler görüyordur kimbilir..
İşte zamanında vaktim ve param olsaydı lazer yaptırcaktım ama gec kaldık...Ama kızım olursa ergenlige girdikten hemen sonra göndercem lazer epilasyona..Bende bıktım kıl tuyle ugrasmaktan yaa..yarın öbür gun cocuk olcak bi de, artık gezerim Recep İvedik gibi:roflol:
bende duymustum öyle birşeyler...hayırlısı artık canımm
kaydirigubbakcemile utanıyorum kız kıllı gidemiyorum nedense olan bana oluyor temiz görüneyim derken haa-tatlicadiarzu-
ben cok eskı yıyorum ama ne bılıyım erkek dıyorum ıcımden
Bende kendım halledıyorum kıl meselesını ama en son ay gıdıp aldırcam demız gıderım doguma allah nasıp ederse
kızlar cıldımde bır suru sıvılce cıktı bır sururrrrrrrrrrrrrr sızdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?