2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Okadınlar ivedik gibidir kız ozaman , benim 4-5 tane kalın kılım oldu o kadar ok değil.. çok şükür ki.. şakkıdı

yani öyle olanlarda varmış demekki diyorum benimkide öyle degil ama azda olsa alırken cilt hassaslaştıgından canım acıyor ama doktora asla kıllı gitmem

ne guzel yazmıssın..Valla annecigin ayagı yıkanıp suyu içilecek bi insanmıs..Herseye dayan bi de cocuk dogur..kıyamam yaa...Cok sukur halimize:Saruboceq:

yani öyle olanlarda varmış demekki diyorum benimkide öyle degil ama azda olsa alırken cilt hassaslaştıgından canım acıyor ama doktora asla kıllı gitmem

Valla kasımı alırken bile canım acıyo, hiç kasamam kendimi o bölgedeki kıllar için..doktora gidecegim gun banyo yapıp jiletle alıyorum tertemiz gidiyorum..Kimselere gidip hem acamam agda yapsınlar diye hemde o acıya dayanamam valladelikafadulden

ben göbegimdekilere agda yapıyorum birde benim böbrek sorunum var ürolojiyede gönderiyor aynı hastane içinde yukarılara kadar heryer mydanda kalıyor valla işkence çekiyorum azda olsa kıl görsünler istemiyorum utanırım pimpiriklimiyim bilmiyorum valla kızımdada hep alırdım zorda olsa hamileliğim zorluklarından biiri işte

eskıden bebek dogurmak cok onemlı degılmıs kı cnm dun esıme bıle dedım eskıden analarımız zor sartlar atında dort bes tane dogururmus hıcde ozel bır duygu degılmıs onlar ıcın cunku bu duyguyu yasatmamıslar bıle aıledekıler

ama bızım ıcın baksana mucıze gıbı eslerımız aılelerımız pesımızde pervane gıbı rahatız

artık dıkkat ederım bundan sonra cnm

artık son cnm bır daha kullanma ben amannnnnnn kalsın oyle pıssssssssssssss

Hiç kasma canım kendini oldugu kadar..Onlar neler görüyordur kimbilir..
İşte zamanında vaktim ve param olsaydı lazer yaptırcaktım ama gec kaldık...Ama kızım olursa ergenlige girdikten hemen sonra göndercem lazer epilasyona..Bende bıktım kıl tuyle ugrasmaktan yaa..yarın öbür gun cocuk olcak bi de, artık gezerim Recep İvedik gibi:roflol:

kızlar cıldımde bır suru sıvılce cıktı bır sururrrrrrrrrrrrrr sızdede varmı

Bende de var cok diil ama sanki yeni ergenlige girmişim gibi...30 yaşındayım artık bu ne sivilcesi yaaa..Ama kendimi cok bosladım eskiden bakardım kendime ama şu bulantı ve kusmalar yuzunden ruh gibi geziyorum ortalıklardasempatiksalakcinni

AY DERLER YA HANI KIZ BEBEK GUZELLIGI ALIR ERKEK GUZELLIK KATAR BELKI ONDANDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:ecrin_bebek:sositososito

kaydirigubbakcemile utanıyorum kız kıllı gidemiyorum nedense olan bana oluyor temiz görüneyim derken haa-tatlicadiarzu-

Bende kendım halledıyorum kıl meselesını ama en son ay gıdıp aldırcam demız gıderım doguma allah nasıp ederse

kaydirigubbakcemile utanıyorum kız kıllı gidemiyorum nedense olan bana oluyor temiz görüneyim derken haa-tatlicadiarzu-

kız canın yanmadan da cok temiz olabilirsin..Yeter ki doktora gidecegin gun yap, olsun bitsin..:lepi:

ben cok eskı yıyorum ama ne bılıyım erkek dıyorum ıcımden

[B]Benimde hep içime kız doguyor..
Ögrendigim ilk gun hamile oldugumu, kızım geliyor dedim içimden..
Tabii rabbim bilir..
O ve ben saglıklı olalımda baska bişey istemem garikaydirigubbakcemile2
[/B]

Bende kendım halledıyorum kıl meselesını ama en son ay gıdıp aldırcam demız gıderım doguma allah nasıp ederse

Bende son ana kadar kendim halletcem..Doguma giderim diyorum artık agdacıya ama o da mecburiyetten..Bebek bizi eve cok baglıcak..Uzun süre temiz kalmanın tek yolu bu maalesef

Kızlar ben cıkıyorum..Cok bulantım var yine..Ekrana kusmadan kalkayım..
Bugunde zordu benim için yine..Allah yardımcımmız olsun..İyi bakın kendinize ve bebişlere..Öpüldünüz

kızlar doğum fotoğrafçımı ayarladım. Neden erken onuda söylim. doğum footğrafçım benim aynı zamanda dügün fotoğrafçım. Hal hatır sormaya aramıştı. aynı zamanda doğum içinde anlaştık. doğuma kadar çekicek tüm fotoları. bebeğimin fotolarınıda çekicek. doğuma giricek. (absürt olmamakla beraber) doğum anımı çekicek. bunların hepsini (kötü fotolar hariç. kanlı manlı) albüm yapıcak:lepi:

kıl tüy meselese karışık işler vallahi. benim bünye oldukça kuvvetli. 15-20 dk da bitiriyorum ağda işini. şu an için kendim yapıyorum. yapabildiğim kadar yaparım. sonrasında ağdacıya giderim. allahtan şu an fazla bir tüylenmem yok. biraz göbeğimin orda var ama onlar tedavi esnasında da çıkmıştı.sonra dökülmüşlerdi. o yüzden dokunmuyorum.

sivilcilere gelince arkadaşlar, normalde benim t bölgemde muhakkak vardır. ama hamile kaldığımdan beri bir tane bile kalmadı. yüzüm tertemiz gözüküyor. bende şaşırdım. eşim yüzüme bakıp bakıp sen güzelleştin iyice diyor. tabi sivilceleri görmediği için. dediğiniz doğru erkek olursa güzelleşir, kız olursa annenin güzelliğini alır derler. artık hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…