slm kızlar nasılsınız
bırsey soracam ya kafama takıldı gecenlerde kanamam olmadan once ben kırec sokucusuyle cok ugrastım caydanlıgı yıkadım onla bırde dusa kabıne doktum ama az daha zehırlenıyordum ılk defa kullanınca baya kotu oldum bogazım fılan tahrıs olmustu o zamanlar kendımı balkona zor attım bebegıme bır etkısı olurmu onun lutfen bırı soylesın
slm kızlar nasılsınız
bırsey soracam ya kafama takıldı gecenlerde kanamam olmadan once ben kırec sokucusuyle cok ugrastım caydanlıgı yıkadım onla bırde dusa kabıne doktum ama az daha zehırlenıyordum ılk defa kullanınca baya kotu oldum bogazım fılan tahrıs olmustu o zamanlar kendımı balkona zor attım bebegıme bır etkısı olurmu onun lutfen bırı soylesın
Bak netten şöyle bir yazı buldum canımm
Gebelikte çamaşır suyu ve buna benzer çeşitli ;temizlik malzemelerini
kullanabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz ortam iyi havalanıyorsa , kapalı bir
ortamda bulunmuyor iseniz temizlik malzemeleri ve ;hamilelikte çamaşır suyu
kullanmanın bebeğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olmaz. Fakat gebelikte
temizlik malzemeleri ve;çamaşır suyu kullanırken cildinizin ve ellerinizin
zarar görmemesi için mutlaka eldiven kullanmalısınız.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken bir şey çamaşır suyu ile; diğer temizlik
malzemelerini karıştırıp bir kimyasal etkimeye sebep verecek şekilde
kullanmamanızdır, bu durumlarda ve içerideki havayı solumak zorunda
kaldığınız dar alanları temizleme işini başkasına bırakmanız yararlı olur.
Gebelikte deterjan kullanımı da sakıncalı değildir, elde yıkamak yerine
çamaşır makinesini kullanın, eğer elde çamaşır yıkayacak iseniz eldiven
kullanın veya sabun tozu tercih edin
Eğer gebelikte;temizlik malzemesi ve kimyasal temizleyicilerin ;kokusu sizi
rahatsız ederse ve özellikle bulantıya neden olursa;sabun tozu ve özellikle
“arap sabunu” , sirke ;gibi doğal maddeleri kullanmayı tercih edin.
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
Kuzum ben sıvı olan ne içersem daha cok bulanıyorum..:bbo:gunde 1 litre bile içemiyorum...Ben çocuguma hiç iyi bakamıyorum yaaa:çok üzgünüm:
valla birde kıllarla başım dertte eskiden halim vardı ve bukadar kıllı degildim yaa halimde yok göbegimde gögüsümde falam çıktı deli olacam kuaförlerde yapılan agdadan aldım evde uyguluyorum yinede nasılda canım acıyor doktora acamam valla utanırım doktora gitmezden önce işkence çekecem yine tertemiz olsun diye üyyff bulantıdan daha sıkıntı alıyorum bu tüylerden eşimd ebana takılıyor gülüyor ayy deliricem akannehir
şuraya bi bak istersen ve içini ferah tut.. Gebelikte amar suyu, hamilelikte amar suyu kullanm, gebelikte deterjan kullanm kimyasallar bişey olmamıştır merak etme :1hug:
Bak netten şöyle bir yazı buldum canımm
Gebelikte çamaşır suyu ve buna benzer çeşitli ;temizlik malzemelerini
kullanabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz ortam iyi havalanıyorsa , kapalı bir
ortamda bulunmuyor iseniz temizlik malzemeleri ve ;hamilelikte çamaşır suyu
kullanmanın bebeğiniz üzerinde olumsuz bir etkisi olmaz. Fakat gebelikte
temizlik malzemeleri ve;çamaşır suyu kullanırken cildinizin ve ellerinizin
zarar görmemesi için mutlaka eldiven kullanmalısınız.
Hamilelikte dikkat etmeniz gereken bir şey çamaşır suyu ile; diğer temizlik
malzemelerini karıştırıp bir kimyasal etkimeye sebep verecek şekilde
kullanmamanızdır, bu durumlarda ve içerideki havayı solumak zorunda
kaldığınız dar alanları temizleme işini başkasına bırakmanız yararlı olur.
Gebelikte deterjan kullanımı da sakıncalı değildir, elde yıkamak yerine
çamaşır makinesini kullanın, eğer elde çamaşır yıkayacak iseniz eldiven
kullanın veya sabun tozu tercih edin
Eğer gebelikte;temizlik malzemesi ve kimyasal temizleyicilerin ;kokusu sizi
rahatsız ederse ve özellikle bulantıya neden olursa;sabun tozu ve özellikle
“arap sabunu” , sirke ;gibi doğal maddeleri kullanmayı tercih edin.
mız mızzzzzzzzzzzz kız sen napıosun öyleeeeeee. Bu dönemde o kadar ağır deterjanlarla uğraşılır mı. sakın sakınklava: bırak lavaboyu fln. kalsın birazda kirli canım
canım senin bulantın var. bulantın bitince bol bol su iç emiolumunekankayizsmile
valla kızlar her yazıyıda ciddiye almayın teyzem bu şamaşır suyu ve kreç sökücüden bebegini kaybetti o koku bebegi zehirlemiş allah esirgesin her yazıya aldanıpta boşlamayın siz sizi ben gördüğümü sahit oldugumu söylüyorum
saol cnm valla ıcım rahatladım tesekkur ederım
benimde bir kızım var canım bende hayırlısıyla eli ayagı düzgün saglıklı bir erkek istiyorum valla bunda kalçam büyümedi daha :))))) allah hayırlısıyla kalbimizdekileri verir inşallahguclubacismile
selam kızlar, uzun zamandır yazmıyordum ama emin olun iyi takipçinizim. çok şükür benim hamileliğim oldukça rahat geçiyor. birgün bulantı oluor birgün olmyuor. oda sabaha doğru. ama mide yanmam sürekli devam ediyor.
nar düşük yapılıyor denmiş ama bence fazlasının zararı olabilir. günde bir tane yemekten zarar gelmez ve ben yiyorum şu ana kadar bir zararı olmadı. olacağınıda düşünmüyoyrum . eskiden herşeyi yerlerdi maşallah tosun gibi de bebekler olurdu. şimdi teknoloji geliştikçe evhamlanıyoruz diye düşünüyorum. bu kadar bilgi zarar sanırım.
kabızlık konusuna gelince ben de yok çok şükür. her sabah kalkınca ilk gittiğim yer lavabo. bünyeden sanırım ama su ile çok alakalı. ben günlük 1.5 litre içiyorum. önceden daha çok içerdim ama biraz azaldı.ben de de iştahsızlık vardı ama yavaş yavaş azalıyor. balık, tavuk, et yiyemiyorum. salatayı çok severdim yiyemiyorum artık. ama sabahları iri iri doğrayınca yiyebiliyorum.
maşallah arkadaşlarımızın bebişlerini tekrar görmüşler. ben de pazartesi gideceğim. bende fazla ultrasona karşıyım ki benim bebiş 7 yıl sonra üç tüp bebek tedavisi sonrasında kendiliğinden gelen bir mucize.
benim içime doğan da erkek arkadaşlar ama eşim karnımı kızım diyerek seviyor. benim için hiç farketmiyor sağlıkla geldikten sonra. ama kızların cilvesi de bir başka hani.
benimde göbişimde ve göğüslerimde kıllar kalın ve siyah olmaya başladı yaa.. ama ben alamam ki onları, çok acır ya.. Hiç böyle sorunlarım yoktu benimde, köseydim evvelden.. :1ninca:
ınsallah cnm o gun baya ugrastım arkasındada kanamam baslayınca acaba mı dedım
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
korkutmayın benı cnm yaaaaaaaaa anne karnındakı oldu bu olay kac aylıktıkı
cnm evımde sular kesıldı 3 gun ev cok pıstı mecburen yapmak zorunda kaldım
ben canım çok acısada alıyorum doktora giderken çok utanırım kızımdada başıma gelmişti ve her kontrol günlerimd eişkence çekerdim ki doktor görmesin diye ben kıllandıgımdan bahsetim sen kıllı kişileri gelde gör burda asıl dedi karınlarında makineyi dönderemiyorum dedi hani usg varya ayyy doktorbile kınıyorr yaa allah yardımcımız olsun kıllar beni deli edecek canım acıyorrrrr alırken yaa ama şükür ki dogumdan sonra dökülüyor kızımda kafayı yiyecektim hep böylemi kalacam bunlarlamı ugraşacam diyede dogumdan sonra dökülmştü
aminnn saol canımmm:ecrin_bebek:
amin canım inşallah senin de sağlıklı bir erkek bebeğin olur.
selam kızlar, uzun zamandır yazmıyordum ama emin olun iyi takipçinizim. çok şükür benim hamileliğim oldukça rahat geçiyor. birgün bulantı oluor birgün olmyuor. oda sabaha doğru. ama mide yanmam sürekli devam ediyor.
nar düşük yapılıyor denmiş ama bence fazlasının zararı olabilir. günde bir tane yemekten zarar gelmez ve ben yiyorum şu ana kadar bir zararı olmadı. olacağınıda düşünmüyoyrum . eskiden herşeyi yerlerdi maşallah tosun gibi de bebekler olurdu. şimdi teknoloji geliştikçe evhamlanıyoruz diye düşünüyorum. bu kadar bilgi zarar sanırım.
kabızlık konusuna gelince ben de yok çok şükür. her sabah kalkınca ilk gittiğim yer lavabo. bünyeden sanırım ama su ile çok alakalı. ben günlük 1.5 litre içiyorum. önceden daha çok içerdim ama biraz azaldı.ben de de iştahsızlık vardı ama yavaş yavaş azalıyor. balık, tavuk, et yiyemiyorum. salatayı çok severdim yiyemiyorum artık. ama sabahları iri iri doğrayınca yiyebiliyorum.
maşallah arkadaşlarımızın bebişlerini tekrar görmüşler. ben de pazartesi gideceğim. bende fazla ultrasona karşıyım ki benim bebiş 7 yıl sonra üç tüp bebek tedavisi sonrasında kendiliğinden gelen bir mucize.
maşşallhhh allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah mucize bebegii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?