kizlar killardan sivilcelerden bahs etmissiniz bende hicbiri yok bulantida olmadi benim hamilelim bi tuhaf :)))) fdilek doktora gitmisdi dönünce yazacakti haberi olan vami ?
kız maşallah de ne güzel işte biz mafolduk
kızlar sırtınız ağrıyormu
bençok kötüyüm kaç gündür dik oturmaya çalışıyorum biraz iyi geliyo hep kambur duruyorum oyuzdenmi oldu
yatarken kalkarken hep bir ağrı
uykudanda bişey anlamıyorum
voltaren sürsem zararı olurmu acaba?
kızlar doğum fotoğrafçımı ayarladım. Neden erken onuda söylim. doğum footğrafçım benim aynı zamanda dügün fotoğrafçım. Hal hatır sormaya aramıştı. aynı zamanda doğum içinde anlaştık. doğuma kadar çekicek tüm fotoları. bebeğimin fotolarınıda çekicek. doğuma giricek. (absürt olmamakla beraber) doğum anımı çekicek. bunların hepsini (kötü fotolar hariç. kanlı manlı) albüm yapıcak:lepi:
Süper yaaa. Şimdiden anlaştığın iyi oldu bence. Hem de karnın büyürken her aşamada çektirirsin. Kalıcı süper bir albüm olur. Kanlı fotoğrafları falan genellikle siyah beyaz yaparlar onlar da çok hoş görünüyor..
omuzlarımın biraz altı canım aslında çalışırken de hamile kalmadan önce vardı bended sürekli bilg.başında oturmaktan hatta emar çektirmiştim bişey çıkmamaıstı.
ama geçmişti şimdi yine başladı fazla hareket etmiyorum evdeyim yatıyorum sanırım hareketsiz kaldım
sabredişyorum ama gerçekten zorlanıyorum
yvona canim su bizim hamis göbislerinin linkini sabitlesen su an ariyorum bulamiyorum sabitlenmedi icin :))
Süper yaaa. Şimdiden anlaştığın iyi oldu bence. Hem de karnın büyürken her aşamada çektirirsin. Kalıcı süper bir albüm olur. Kanlı fotoğrafları falan genellikle siyah beyaz yaparlar onlar da çok hoş görünüyor..
canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zararben haftalarır sayısız nar yedim:icecream:
kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama
canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zarar
canım çok geçmiş olsun
kızlar bu arada doktordan geliyorum çok mutluyum :sm_cool:ilk defa bebeğimi hareket ederken gördum kıpır kıpır ayaklarını havaya kaldırdı ellerini oynattı poz verdı bıze çok duygulandım darısı başınıza kızlar eşim de çok etkilendi sürekli sayıklıyoruz::)
evet canim okuyorum kötü geciyormus hamilelikleriniz insallah hepsi gecer kisa zamanda
inşallahhh yaa 3ay bitti benim sorunlar bitmedi
canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zarar
canım çok geçmiş olsun
kızlar bu arada doktordan geliyorum çok mutluyum :sm_cool:ilk defa bebeğimi hareket ederken gördum kıpır kıpır ayaklarını havaya kaldırdı ellerini oynattı poz verdı bıze çok duygulandım darısı başınıza kızlar eşim de çok etkilendi sürekli sayıklıyoruz::)
canım çok geçmiş olsun
Günaydın Kızlarrrr opuyorumnanaktan
günaydııınn..nasılsınız kızlar...
Günaydın Subarucum Çok Şükür Ben İyiyim Sen Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?