2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar killardan sivilcelerden bahs etmissiniz bende hicbiri yok bulantida olmadi benim hamilelim bi tuhaf :)))) fdilek doktora gitmisdi dönünce yazacakti haberi olan vami ?

kızlar sırtınız ağrıyormu
bençok kötüyüm kaç gündür dik oturmaya çalışıyorum biraz iyi geliyo hep kambur duruyorum oyuzdenmi oldu
yatarken kalkarken hep bir ağrı
uykudanda bişey anlamıyorum
voltaren sürsem zararı olurmu acaba?

yok bende agri vs ilk zamanlar kasigimla belim cok agrisimdi oda 5,6 haftalikkendi

agrin sakin kuyruk sokumu olmasin tek bi bölegede

omuzlarımın biraz altı canım aslında çalışırken de hamile kalmadan önce vardı bended sürekli bilg.başında oturmaktan hatta emar çektirmiştim bişey çıkmamaıstı.
ama geçmişti şimdi yine başladı fazla hareket etmiyorum evdeyim yatıyorum sanırım hareketsiz kaldım
sabredişyorum ama gerçekten zorlanıyorum

Süper yaaa. Şimdiden anlaştığın iyi oldu bence. Hem de karnın büyürken her aşamada çektirirsin. Kalıcı süper bir albüm olur. Kanlı fotoğrafları falan genellikle siyah beyaz yaparlar onlar da çok hoş görünüyor..

yvona canim su bizim hamis göbislerinin linkini sabitlesen su an ariyorum bulamiyorum sabitlenmedi icin :))

cok yatmaktanda bel agrisi olabilir canim hamis olmasan bile cok gecmis olsun umarim kisa zamanda gecer agrilarin

:lepi: evet ben de çok sevindim şimdiden anlaşmamıza. Allah o günleri gösterirde bebişimin boy boy fotolarını çektiririm inşallahhhh:Saruboceq:

ben haftalarır sayısız nar yedim:icecream:
canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zarar

canım çok geçmiş olsun

kızlar bu arada doktordan geliyorum çok mutluyum :sm_cool:ilk defa bebeğimi hareket ederken gördum kıpır kıpır ayaklarını havaya kaldırdı ellerini oynattı poz verdı bıze çok duygulandım darısı başınıza kızlar eşim de çok etkilendi sürekli sayıklıyoruz::)

Gözün aydın canım. Eşin de çocuklar gibi sevinmiştir bebişi görünce :)

evet canim okuyorum kötü geciyormus hamilelikleriniz insallah hepsi gecer kisa zamanda

inşallahhh yaa 3ay bitti benim sorunlar bitmedi

maşallah canım yaa çok güzel ben hala oynadıgını göremedim çok istiyordum ama uykucu uyuyordu yaa tekrar gözün aydın canım

Son düzenleme:

nazocum gözün aydın canım allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…