BENDE şiştim ama bende kabızlık başladı afedersınız 3-4 gunde bir gıdıorum tuvalete ve bence benı bu şişirio sende varmı kabızlık
ccanım hani derler ya kalçası büyüyenin kızı olur diye kızınmı olacak ne ne güzel allah bagışlasın birde oglun var...benim arkadaş hamile cinsiyeti beli olmamıştı hepimiz takıldık senin klaçan çok büyüdü kızın olacak gör dedik valla doktora gitti kesin olarak kız dendi benimde kızımda kalçam buyumuştu valla
kızlar ben 3 ayda 2 kilo almışım ama nasıl aldım anlamıyorum bulantım çoktu galiba bulantıyı bastırıyım diye kraker ve leblebi çok yedim ondan yoksa aşırı iştahım yok sizler kaç kilo aldınız canlarım
bana da ilginç geldi
bir program da dinlemiştim
süt ve et olarak inek değil keçi hayvanını önermişti
ben zaten süt içemiyorum
ama kalsiyum içeren bir sebze var ki sütten daha yoğun olduğunu duydum:MARUL
ve çok severim..dün akşam marul karışımlı havuç yedim
hem midemide bulandırmıyor
hamilelikten önce detoks uyguladım marankinin kiraz detoksunu baya faydasını gördüm ama...mayıs ayında uyulamıştım...
Allah mı söyletiyo derler ya.kızım olmasını çoook istiyorum.çevremdeki herkes de aynı şeyi söylüyor kızın olacak diye.hadi inşallah.öğrenince müjdeyi veririm inş.
oğluma hamileyken 4 ay kimse inanmadı hamileliğime.hiç şişmemiştim böyle,şimdi felaket durumdayım arkadan önden şiştim.
kızlar herkese selam ben çok kötüyümm senağlama dün akşam babamı kalp sıkışması ile hastaneye götürdük tahliller filmler derken babamı yoğun bakıma aldılar. senağlama ilk defa ailemden hatta çevremden birinin yoğum bakıma alınışını izledm ki bu benim canım babacığımdı. senağlama sabahı ağlayarak dualarla karşıladım çok şükür sabah 11 gibi odaya aldılar ama hala hastanedesenağlamaRabbim kimseye yaşatmasın. senağlama dün akşamdan beri tek lokma yiyemedim başım ağrıdan çatlıyorsenağlama az dinleneyim diye kendimi eve attım ve aklıma siz geldiniz kızlar okuyan herkesten ricam lütfen babacığım için küçün bi dua:Saruboceq:senağlama
Myworld çok çok geçmiş olsun, Allah babacığınında sizlerinde yardımcısı olsun.. Kızlar yazdıklarınıza bi göz gözdirdim, ve yine benim özellikle bugün başlayan bi şikayetimden bahsedildiğini gördüm, çok fena kabızım, kıvranıyorum resmen ağrıdan ya, ne yapayım ben, yürüdüm az evvel dondum dışarıda.. Çok fenayım
Geçmiş olsun canım. benim dr.um dubhalac şurup yazdı. Hemen ishal edio ilaç =) ama hergün içmiyorum ben yoksa bağışıklık kazanıyor bünyem ve işe yaramıyor belli bir süre sonra. bu arada ben hayatım boyunca hep kabızdım =)
canım bendede vardı kabızlık doktor ilaç verdi toz şeklinde suya karıştırıp akşam içiyorum
yoksa bende ağrıdan kıvranıyodum sebebi kabızlıkmış
o sorunum böyle çözüldü
magnezsie calcine.... diye bir toz
kabızlık zor allah yardımcınız olsun arkadaşlar şükür ben yaşamıyorum o sorunu ama 13 haftalık oldum hala bulantılarım geçmedi sıkıldım artık yemezden önce yedikten sonra çekecem bunu diye düşünmekten süt içemiyorum malesef hala
kızlar bu dönemde lütfen bol su tüketin. bebişinizin amino sıvısının bol olması için. Nerden aklıma geldi die sormayınKimsenin canı sıkılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?