2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE şiştim ama bende kabızlık başladı afedersınız 3-4 gunde bir gıdıorum tuvalete ve bence benı bu şişirio sende varmı kabızlık

evet canım kabızlık var malesef.bir de 4 hafta önce kanamam oldu düşük riski old.için hareket yasağım vardı sanırım onun etkisi de vardır.

Allah mı söyletiyo derler ya.kızım olmasını çoook istiyorum.çevremdeki herkes de aynı şeyi söylüyor kızın olacak diye.hadi inşallah.öğrenince müjdeyi veririm inş.
oğluma hamileyken 4 ay kimse inanmadı hamileliğime.hiç şişmemiştim böyle,şimdi felaket durumdayım arkadan önden şiştim.

ben hıc almadım daha cnm bazen 1 kılo fazla cıkıyorum ama sabah ac karnına tuvalete gırdıkten sonra tartılın kızlar en dogru kılo o zaman cıkıyooo

merhaba kızlar. çatlaklar için tarifinizi hemen not ettim. en kısa zamanda hazırlayacağım. gerçi benim zaten çatlaklarım var. üniversite yıllarında çok kilo almıştım. hepsini verince karnımda bolca çatlak bıraktı. gerçi hamilelikte yine çatlayacağını düşünüyorum. sanırım karnımın her yeri çatlaklarla dolacak.

Bende marul bu sıra çok tüketiyorum canım,salatası olsun kısırların yanında olsun...
Faydası çok madem ne güzel o zaman...kaydirigubbakcemile5

Kızlar maraki'yi tanımıyorum yalnız benim dr.um kesinlikle süt önerdi(yağsız sütü önerdi daha fazla kalsiyum varmış=) ve kırmızı etide dedi ki sevmesende burnunu tıkayıp kırmızı et ve balık yiceksin:a015:. Açıkcası dr.maraki'nin önerileri alışılagelmiş yöntemlerin dışında. doğrudur belki ama bu dönemde ben genel bilgileri değerlendirim ehehehea.s. maraki'nin sitesine baktım .çok güzel bilgiler var gibi görünüyor.:icecream:

Myworld çok çok geçmiş olsun, Allah babacığınında sizlerinde yardımcısı olsun.. Kızlar yazdıklarınıza bi göz gözdirdim, ve yine benim özellikle bugün başlayan bi şikayetimden bahsedildiğini gördüm, çok fena kabızım, kıvranıyorum resmen ağrıdan ya, ne yapayım ben, yürüdüm az evvel dondum dışarıda.. Çok fenayım

Son düzenleme:

benimde bir kızım var canım bende hayırlısıyla eli ayagı düzgün saglıklı bir erkek istiyorum valla bunda kalçam büyümedi daha :))))) aklinialirimsmileallah hayırlısıyla kalbimizdekileri verir inşallahguclubacismile

allah sifa versin inşallah babacıgına:Saruboceq:
Nolur kendini bırakma..Biliyorum üzülme demek bos laf ama bebegini dusun canım yaa..Yemege calıs...Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah..Her zaman gel yaz buraya..Elimizden geldigince yanında oluruz canım:teselli:

Geçmiş olsun canım. benim dr.um dubhalac şurup yazdı. Hemen ishal edio ilaç =) ama hergün içmiyorum ben yoksa bağışıklık kazanıyor bünyem ve işe yaramıyor belli bir süre sonra. bu arada ben hayatım boyunca hep kabızdım =)

canım bendede vardı kabızlık doktor ilaç verdi toz şeklinde suya karıştırıp akşam içiyorum
yoksa bende ağrıdan kıvranıyodum sebebi kabızlıkmış
o sorunum böyle çözüldü
magnezsie calcine.... diye bir toz

kabızlık zor allah yardımcınız olsun arkadaşlar şükür ben yaşamıyorum o sorunu ama 13 haftalık oldum hala bulantılarım geçmedi sıkıldım artık yemezden önce yedikten sonra çekecem bunu diye düşünmekten süt içemiyorum malesef hala

kızlar bu dönemde lütfen bol su tüketin. bebişinizin amino sıvısının bol olması için. Nerden aklıma geldi die sormayın Kimsenin canı sıkılmasın

Gene bulanıyorum..Gene kustum..:bbo:Artık tek fark kussam bile yemek yiyebiliyorum...
Bitecek dimi bugunler..Bıçak gibi kesilip bitse..Bi sabah uyansam ve hiç midem bulanmasa..ayy ne guzelllhihoyyyt

Böyle devam ederse akşamda bende bi arayacağım dr.mu yoksa gerçekten dayanılmaz.. Ben kabızlığı sadece yeni gittiğim memleketlerde hava değişikliğinde yaşardım, onun haricinde maşallahım vardı.. Ama şimdi Çok zormuş Dayanamıyorum sancıya..

Ağrı sebebinin kabızlık olduğunu hissediyorum bende.. kramp gibi giriyo böyle..
:1no2:

amin canım aminn..Allah özelliklede hamilelere yaşatmasın, ıkınamamakta zor uff.. Çok üzgünüm çoook

slm kızlar nasılsınız

bırsey soracam ya kafama takıldı gecenlerde kanamam olmadan once ben kırec sokucusuyle cok ugrastım caydanlıgı yıkadım onla bırde dusa kabıne doktum ama az daha zehırlenıyordum ılk defa kullanınca baya kotu oldum bogazım fılan tahrıs olmustu o zamanlar kendımı balkona zor attım bebegıme bır etkısı olurmu onun lutfen bırı soylesın

kızlar bu dönemde lütfen bol su tüketin. bebişinizin amino sıvısının bol olması için. Nerden aklıma geldi die sormayın Kimsenin canı sıkılmasın

Kuzum ben sıvı olan ne içersem daha cok bulanıyorum..:bbo:gunde 1 litre bile içemiyorum...Ben çocuguma hiç iyi bakamıyorum yaaa:çok üzgünüm:

valla birde kıllarla başım dertte eskiden halim vardı ve bukadar kıllı degildim yaa halimde yok göbegimde gögüsümde falam çıktı deli olacam kuaförlerde yapılan agdadan aldım evde uyguluyorum yinede nasılda canım acıyor doktora acamam valla utanırım doktora gitmezden önce işkence çekecem yine tertemiz olsun diye üyyff bulantıdan daha sıkıntı alıyorum bu tüylerden eşimd ebana takılıyor gülüyor ayy deliricem akannehir

ay bendede kabızlık derdı var gercı hem vardıda hamıleyken olmuyo

bılıyorsunuz gecenlerde kanamam oldu ya kabız olunca bırazcık ıkınıyım hemen boyle kahve rengı akıntı gelıyor o yuzden doktora gıdecem pazartesı bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…