2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende yıllardır kronik kabızdım..şimdi çok şükür normal..sebebide incir..denemediğim bir şey kalmadı ama sabah aç karnına bir kuru incir üstüne çok açık bir çay ya da sıcak su iç bütün gün rahatsın ondan sonra..yoğurtlar ve kayısıda iyi ama onlarda aşırı gaz yapıyolar..bu arada canım sen ikili teste ne zaman gideceksin..

fdilek gözü aydın yazıları okurken o mutluluğunuz öyle hissediliyorki anlatamam size resmen bende heycanla okuyorum.. evet bende ilk gördüğümde gülmüştüm:))
turko canım bende çok merak ediyorum ne zaman hissedicem diye ayy nasıl güzel bi duygudur eminim..

bu arada size sormak istediğim bişey var demir hapı kabızlık yapıyormu??? ya ben sürekli kabızlık çekerdim hamileliğimden beri maşallah diyeyim gayet iyiydi şimdi kullanmaya başladım yok bu sabah mafoldum yanarım ben zaten midemde hazımsızlık var çarpıntıdan ölürüm valla..

MEDUSAcanım çok güzel saol canım 13.haftayı okudumda gerçekten benim sag tarafıda agrılar var bahsediyordum bu tarz yazmaları çok güzel ve duygusal olmuş 14. haftayı okudum dahada hoşuma gitti :)))

evet canım kan haplarının yan etkilerinden biri kabızlık ya da ishaldir..çoğunda da kabızlığa sebeb olur..incir yemeni tavsiye ederim.

Ceren zehra rucan medusa hepinize teşekkürlerr güzel heyecanlar gerçekten ben bebeğimi ilk defa gördüm bide diğerlerinde göstermemişti dr ama dün çok rahatladımm ...
Rucancım danonenin aktivyası bu probiyotik yoğurt ben kayısılısının tadınıda çok seviyorumm içinde bağırsak için iyi huylu bakteri var valla tadınıda seviyorum 1 kilo olsa yerim :)))
Kabızlıktan çok çektim ve herkesin bünyesi farklı en önemlisi kendinizi tanımanız..Ne bileyim ılık su ve elma beraber içeyim bozulurum sizde bulun bu besinleri ve ona göre beslenin..Bu arada incir banada çok iyi gelmişti ben geceden suyun içine atıp sabah suyuyla yedim 15 gün yaptım çok iyi geldi bunuda deneyebilirsinizz..Çok zor yaa Allah yaşatmasın ameliyatını oldum kurtuldum.Buarada ilaç içenler var ben ameliyattan sonra o toz ilacı içtim dizlerim titriyodu resmen o mineraller falan ne varsa atıyo vücuttan halsiz yapıyo bence doğal yollar keşfedinn

Son düzenleme:

Çok Heyecanlandırıyosun Beni Turkooooooo delikafadulden
İnşallah Rabbim İzin Verir O Günleride Görmeme :Saruboceq:
Artık Doğsunlar Yaaa kaydirigubbakcemile3

olsun canım sen uzat çok güzel şeyler yazıyosun bana moral oluyo ve çok hoşuma gidiyo
isim düşündün mü peki ?
canım erkek olursa furkan koyacaz ismini çünkü ben tedaviyle hamile kalıyorum biraz eziyetli geliyor benimkiler ilk çocugum olmadıgı zamanlar doktora gitmekten ve ilaç kulanmaktan çok sıkılmıştım çok kuran okumuştum furkan süresinide okuyordum ve hamile olurda erkek olursa furkan koyacam diye diledim çocuk isteyenlere furkan süresini okumaları tavsiye edilir bende okuyordum ve bu ismide begeniyoruz eşimde yok dememişti dedi kız olursa goca koyarız demiştik goncagül kızımın adı obizim minik gocamız sarı gülümüz goncayı koyduk şimdi erkek olursa ismi belli ama 2. bir kız ismi daha düşünmedik cinsiyeti kızsa düşünücez artık

Çok Heyecanlandırıyosun Beni Turkooooooo delikafadulden
İnşallah Rabbim İzin Verir O Günleride Görmeme :Saruboceq:
Artık Doğsunlar Yaaa kaydirigubbakcemile3

bunlargüzel heyecanlar canım bu heyecanla mutlu olmanda azcıkta olsa katkım olduysa mutlu olurum bak sen daha neeeeeeeeeeeee güzel heyecanlar yaşayacaksın sözde degil özdeeeee yani canlı canlı yaşayacaksın inşallah o hayalleri ...ilk kucagına verilipte gözünüğn içine baktıgında kesin aglarsın tarifsiz derece duygusal bişey rabbim hepinizede yaşatacak bu güzel heyecanları inşallahh tek senin kucagında rahat edecek koynuna pusacak minicik yüregiyle hep annesini, bilecek senin kucagında huzur bulacak yaa yazmak istediğim okadar çok güzel duygular varki annelik gerçekten allahın bizlere evrdiği bir lutuf hediye mucizee tüm anne olmak isteyenlerede tattırsın rabbim

Son düzenleme:

Amin Ecmainn İnşallah Rabbim Kimsenin Kucağını Boş Bırakmaz :Saruboceq:
Az Çok Tahmin Edebiliyorum O Duyguyu Küçüklükten Beri Ağladığında Bana Atılacak Bir Çocuğı Hep İstemişimdir Daha Doğrusu Özenmişimdir Çok Şükür Rabbim Aratmadı Fazla Tez Zamanda Yaşatacak İnşallah Banada Bu Duyguları Allahım Onları HAYIRLI Birer Evlat Bizleride Çocuklarına Sahip Çıkan Doğru Yolu Gösteren Güzel Ahlak İle Yetiştirebilen Ailelerden Eylesin İnşallah :Saruboceq:

amiinnn inşalalhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar dün bebeğim dergisi ekim ayı sayısını aldım tavsiye ederim 2 ek kitap var hamilelikte beslenmeyle ilgili diğeri hafta hafta hamilelik dergiside güzel .

Beslenme kitabını okurken beslenme ve cinsiyet diye bi bölüm vardıı ordaki yazıyı anlatayımm..Hamilelikten önceki annenin beslenmesi bebeğin cinsiyetini etkileyebiliyomuş yeni araştırmaymış buu.Hamilelik öncesi düşük kalorili beslenenler diyet yapanların kızı olurmuş erkek için sağlam beslenmek gerekiyomuşş..Ramazandı öncesi 2 ay fitness yapıp rejime girdim buna göre benim kızım olcak :)))

Benimki % 99 Erkek O Zaman Gebe Kalmadna Önce Homini Gırtlaktım kaydirigubbakcemile3

anne yüreği anne sevgisi başkadır..........Küçük kız, kendini bildiği günden beri annesinden büyük bir şefkat görmüş ve ondan duyduğu sözlerle, pamuk prensesten daha güzel olduğuna inanmıştı. Ona göre; nur yüzlü ve badem gözlüydü. Bir tanecik yavrusuydu her zaman. Ama ilk okula başlayınca işler değişti. Arkadaşları onun hiç de güzel olmadığını, hatta çirkin bile sayıldığını sö...ylemekteydi. Küçük kız, ilk önceleri onlara inanmadı çünkü herkes birbirini kıskanıyordu. Ama bir kaç yılda gerçeklerle yüzleşti. Annesinin bir pamuğa benzettiği yüzü, çiçek bozuğu bir cilde sahipti. "Badem" dediği gözleri ise şaşıydı. Vücudu da bir serviyi andırmıyordu. Demek ki, annesi
onu aldatmış ve yıllar yılı çekinmeden yalan söylemişti.
Genç kızın anne sevgisi, kısa bir süre sonra nefrete dönüştü. Evlenme çağına gelmiş olmasına rağmen yüzüne bakan yoktu. Üstelik de gözleri, bütün tedavilere rağmen düzelmiyordu. Genç kız, doktorların gizlice yaptığı konuşmalardan kör olacağını anladığında çılgına döndü ve kendisini hâlâ çocukluk yıllarındaki ifadelerle seven annesinin bu yalanlarına dayanamayıp evi terk etmeye karar verdi. Fakat annesi, uzak bir yerde iş bulduğunu söyleyerek ondan önce davrandı ve kazandığı paraları bir akrabasına gönderip, kızına bakmasını rica etti. Genç kız bir süre sonra görmez oldu. Karanlık dünyasıyla baş başaydı. Bu arada annesini hiç merak etmiyordu. Yalancıydı annesi, ölse bile bir kayıp sayılmazdı. Bir gün doktorlar, uygun bir çift göz bulduklarını söyleyerek kızı ameliyat ettiler.

Ancak o, gözünü açtığında yine aynı yüzü görmekten korkuyordu. Fakat kör olmak zordu. En azından kimseye yük olmazdı. Genç kız, ameliyat sonunda aynaya baktığında, müthiş bir çığlık attı. Karşısında bir dünya güzeli vardı. Gerçekten de harika bir kızdı gördüğü. yüzündeki bozukluklar tamamen kaybolmuştu. Çok kemerli olan burnu düzelmis, kepçe kulakları normale dönmüş ve yaban otlarını andıran saçları, dalga dalga olmuştu. Genç kız, yanındaki yaşlı doktora sevinçle sarılarak: "Sanki yeniden dünyaya geldim!" dedi. "Yüzümde hiçbir çirkinlik kalmamış, estetik ameliyatı siz mi yaptınız?" Yaşlı doktor: "Böyle bir ameliyat yapmadık kızım!."diye gülümsedi. Annenin bağışladığı gözleri taktık. Sen, onun gözünden gördün kendini!."

Son düzenleme:
çok güzel bir yazı turko canım, anne olmak dünyanın en zor işi ve bu bedeli ödemek için seve seve herşeyimizi vermeye hazırız. bizlerde anne olunca daha iyi anlayacağız muhakkak. ama şimdiden o duyguları hormonlarımız yaşatmaya başladı sanırım. allah izin verirse kucağımıza aldığımız günü de göreceğiz.o duyguyu yaşayacağız.

Söylenecek Söz Yok Gerçekten Mükemmel Bir Anne Yüreği Mükemmel Bir Fedakarlık Örneği opuyorumnanaktan

Yüreğine Sağlık Turko :1hug:

Tüylerim diken diken oldu turko yaa.. Çok güzel, annecimi özledim yine, burnumun direği sızladı.. :gitme:

bişey degil kızlarrr ewet anne karnına bebek düştüğü anda o güzel duygular başlıyor rabbim o duyguyu vermese zaten bazı şeyler çekilmez ve kimse çocuk yapmak istemez bu arada şimdlik midem rahat hayret aklinialirimsmile

Kesnilikle Haklısın...
Miğden Belkide Artık İyileşme Sürecine Girmiştir zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…