2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallahhh Turko Ağzına Bal Damlasın Emi :icecream:

Son düzenleme:
derencimm profil sayfanı çok güzel yapmışsın şık şık yerimsenibenalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Angut’un Sadakati
Herkesin haksız bir şekilde kullandığı bir ifadedir ‘Angut’
Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca ...ya da aptallık edince hemen ‘Angut musun?’ der günümüzün insanı.
Angut’un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde…..

Özelliği nedir bilir misiniz?
...Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun başucunda bekler…

İşte bu canlının yaptığı en büyük ‘Angut’luk budur. Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen bir şey değildir. Dişi olsun erkek olsun bütün Angut kuşlarının çok ürkek bir hayvan olmasına rağmen, eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elinizi uzatsanız dahi oradan kaçmaz.

Hani derler ya ‘Angut gibi bakmasana’ diye…
Keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine.

Bundan sonra bazılarına ‘Angut’ demeden önce bir kere daha düşünün.

Bir “Angut” bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde…

Sen Beni Hala Eklemedin Turko Like Tıklayınca Benim Profilin Gelmesi Gerekiyor boshayallersmile

Deren seni facede ekleyen benim. Gönül. Fotolarına baktım. Yeni evlenmişsin. 23/07/2010. Umarım hayat boyu mutlu olursun umarım. bebişinin eşinin ve senin hep birlikte fotolarınızıda görürüz inşallah :)

Deren seni facede ekleyen benim. Gönül. Fotolarına baktım. Yeni evlenmişsin. 23/07/2010. Umarım hayat boyu mutlu olursun umarım. bebişinin eşinin ve senin hep birlikte fotolarınızıda görürüz inşallah :)

Öylemi Memnun Oldum Gönülcümm Evet Yeni Evliyim Daha Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkür Ederim Canımm opuyorumnanaktan

derencim 5dakka canım gelicem istek yollarım birazdan

Tamam Tatlım Sorun Değil olumunekankayizsmile

kızlar yaa birşeyler yapacamda birtürlü beceremedim ama başaracam

Son düzenleme:
slm kızlar. ikili tarama testi yaptıran varmı aranızda. acaba usg yi vajinal mı yapıyolar yoksa karından mı?

Canım ben ekliycem ama senin linkinden bişe çıkmadı bende Bu arada Rabia çelik köksal olarak davet göndercem şaşırma bi becerirsem...

kızlar merhaba hepinize
benim eşimin bi arkadaşı vardı .tüp bebek le hamile kalmıştı karısı amerikada doğum yapmıştı.neyse sonra eşime davetiye vermiş kartpostal gibi .bu davetiyeyi bilen varmı?araştırdım ama netten bulamadım bebeklerde doğum günü davetiyeleri olarak çıkıyor.
benim dediğim babasının elinin üzerinde bebeğin yeni doğmuş o tatlı kafasının hali var . ben çok uzun zamandan sonra doğdum adım can vs......gibi otarz birşeydi sonra ben onu kaybettim taşınırken.
hiç gören varmı böyle bir davetiye şeklinde yeni doğan bebeklere yapılan birşey.
mesela mevlutte şeker yerine bu davetiyeyi kartpostal gibi daha doğrusu çokkk güzel bir fikir
umarım anlatabilmişimdir.
yani bebeğin resmi kartposta gibi yapmışlar hoşgeldin bebeğim gibi........benim çok hoşuma gitmişti

Kızlar alttan muayene olan var mı? ilk başlarda ufak olduğu için alttan bakılıyor ama 3 ay bitecek. alttan bakılmasında sakınca olur mu acaba? yeni bir doktora gideceğim, alttan bakarsa diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…