çok tşkler kızlarrr kızınmı begendiğinize sevindim bir dedili var allahım hepimizi ayakta uyutuyor diliyle kandırıyor sevdiriyor kendisini inşallah arkadaşlar birkaç ay sonra sizlerde meleklerinizin resmini böyle atacaksınız bizlerde bakacaz inşllah
İnşallahhh Turko Ağzına Bal Damlasın Emi :icecream:
damlasın canım damlasınnnnkaydirigubbakcemile3:icecream:kızlar sizlerinde resimleri varmı nasıl profilinizden nasıl girecem resimleriniz varsa bende bakayım bi
damlasın canım damlasınnnnkaydirigubbakcemile3:icecream:kızlar sizlerinde resimleri varmı nasıl profilinizden nasıl girecem resimleriniz varsa bende bakayım bi
deren profil sayfanı çok güzel yapmışsın şık şık yerimsenibenalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ewet kızlar faceniz varsa birbirimizi eklesek iyi olur ordada görüşürüz iyi olur bence
Sen Beni Hala Eklemedin Turko Like Tıklayınca Benim Profilin Gelmesi Gerekiyor boshayallersmile
Deren seni facede ekleyen benim. Gönül. Fotolarına baktım. Yeni evlenmişsin. 23/07/2010. Umarım hayat boyu mutlu olursun umarım. bebişinin eşinin ve senin hep birlikte fotolarınızıda görürüz inşallah :)
derencim 5dakka canım gelicem istek yollarım birazdan
slm kızlar. ikili tarama testi yaptıran varmı aranızda. acaba usg yi vajinal mı yapıyolar yoksa karından mı?
slm kızlar. ikili tarama testi yaptıran varmı aranızda. acaba usg yi vajinal mı yapıyolar yoksa karından mı?
Ben az önce geldim doktordan ikili tarama testi yaptırdım karından bakıldı. 3 gün sonra çıkıyormuş sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?