Kesnilikle Haklısın...
Miğden Belkide Artık İyileşme Sürecine Girmiştir zemuszemus
ewet bende özledim annemi hayırlısısyla inşallah bayramda sonra gelecek mekkeden inşalllahh
Ne güzel kutsal topraklarda şimdi demek, rabbim böyle güzel ayrılıklar versin sadece inşallah, bütün anne ve evlatlarına.. :Saruboceq:
kızlar nşallah benim bebegimde böyle iştahllı olsun istiyorum yaa kızım pek iştahlı degil cadımm bari bu iştahlı olsa videodaki bebek maşallah uyurken bile yiyor
canım bende hep yiyorum bir şey olmaz ya aşırı yemeyın hiç bir şey olmaz her şeyın fazlası zarar
canım çok geçmiş olsun
kızlar bu arada doktordan geliyorum çok mutluyum :sm_cool:ilk defa bebeğimi hareket ederken gördum kıpır kıpır ayaklarını havaya kaldırdı ellerini oynattı poz verdı bıze çok duygulandım darısı başınıza kızlar eşim de çok etkilendi sürekli sayıklıyoruz::)
Günaydın kızlaarr. hepinizee gitim subarucumm alışveriş gezdim falan yorgunluktan girip yazamadımm...
Bebeğimizi gördük eşimle beni acayip bi gülme tuttu gülünce karnımı kasıyorum ya görenler hep ağlardı ben güldümm mutluluktan çok güzel bi duyguyduu hareketliydii elini ayağını beynini kalbini ense kalınlığını herşeyini inceledi çok şükür bişey yokk..
2li teste çok sıcak bakmıyodu 3 lü yapalım dedi tamam dedim babamı erken yaşta şeker ve kalpten kaybettiğim için risk gurubundayım yaşım erken olmasına rağmen şeker yüklemesi yapılacak..
Bluesky için yolculuğu sordum 2-3 saatte bir dinlenerek olabilir zararı yok dedi..bu zamana kadar 1 kilo almışım un şeker yağ kızartma baharatlı hazır meyve sularından uzak dur dedii..
Hemoroidden ameliyat olduğumu söyledim kabızlığa dikkat et dedi bende haftada 2-3 tane probiyotik yoğurt yediğimi söyledim çok iyi dedi kabızlığa dikkat ediceksin dedi .Kronik kabızlığı yıllarca çekmeme rağmen çok şükür hamilelikte yokk yediklerime dikkat ediyorumm.
1 ay sonra gidicem 3 lü test falan olcak ozamanda..
Belki Ablasına Çekmez Canım Bu bilmiyorumkismile
Hem Uyurum Hem Yerim Diyo Maşallahı Var kaydirigubbakcemile3
Benim Bebek Bana Çekerse İştahlı Olur Hemde Şişko Olur :icecream:
valla benimki bana çekerse bende pek iştahlı degilim kızımıda bana benzetirler genelde annesi gibi pek yemiyor diye:hulyalumunekankayizsmile
Ben genelde ağlıyorum böle sahnelerde inşallah bu sefer ağlamayı kesip bebeğime bakabilirim gözün aydın canımcım
O Zaman İnşallah Bu Babasına Çeker Seni Fazla Zorlamadan Yer Mamasını cokacimcoook
Turko Hadi Bi Tahminde Bulun Sence Benim Bebişin Cinsiyeti Ne ? :hulya:
Bana Seninki Erkekmiş Gibi Geliyo Hep
canım biraz önce resme yorum eklerken senin kızında diye bişey yazacaktım az daha allahmı söyletti yoksa daha bu msjınıda okumamıştım onda
kızlar kızımın resimlerinden koydumda profilime buraya nasıl atabilirim sizlere göstermek istemştim beceremedim resimlerde varda buraya atmak istedim nerden atacagımı bilemedim
buarada kızın gerçekten papatya gibi maşallah .ALlah eşinle ve bebeklerinle güzel ömürler versin sizleree
turkooooooo ben bu şeker şeye bayıldııımmmmmmm:lepi:
Maşallah yaaa Rabbim nazarlardan korusunnn...
Saçlarını yerim onun,boncuk gözlerinide...:lepi:
Kardeşi ne kadar tatlı olucak şimdiden belli oldu...Şeniz
Turkocum Gerçekten Çok Tatlı Bir Kızın Var Maşallah
İlerdede Mükemmel Bir Genç Kız Olacağa Benziyor
Çok Canlar Yakar Bu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?