2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nşallah benim bebegimde böyle iştahllı olsun istiyorum yaa kızım pek iştahlı degil cadımm bari bu iştahlı olsa videodaki bebek maşallah uyurken bile yiyor

Son düzenleme:
kızlar nşallah benim bebegimde böyle iştahllı olsun istiyorum yaa kızım pek iştahlı degil cadımm bari bu iştahlı olsa videodaki bebek maşallah uyurken bile yiyor

Belki Ablasına Çekmez Canım Bu bilmiyorumkismile
Hem Uyurum Hem Yerim Diyo Maşallahı Var kaydirigubbakcemile3
Benim Bebek Bana Çekerse İştahlı Olur Hemde Şişko Olur :icecream:

CAnım benim hayırlısı olsun...

Ben genelde ağlıyorum böle sahnelerde inşallah bu sefer ağlamayı kesip bebeğime bakabilirim gözün aydın canımcım

Belki Ablasına Çekmez Canım Bu bilmiyorumkismile
Hem Uyurum Hem Yerim Diyo Maşallahı Var kaydirigubbakcemile3
Benim Bebek Bana Çekerse İştahlı Olur Hemde Şişko Olur :icecream:

valla benimki bana çekerse bende pek iştahlı degilim kızımıda bana benzetirler genelde annesi gibi pek yemiyor diye:hulyalumunekankayizsmile

valla benimki bana çekerse bende pek iştahlı degilim kızımıda bana benzetirler genelde annesi gibi pek yemiyor diye:hulyalumunekankayizsmile

O Zaman İnşallah Bu Babasına Çeker Seni Fazla Zorlamadan Yer Mamasını cokacimcoook

Turko Hadi Bi Tahminde Bulun Sence Benim Bebişin Cinsiyeti Ne ? :hulya:
Bana Seninki Erkekmiş Gibi Geliyo Hep

Ben genelde ağlıyorum böle sahnelerde inşallah bu sefer ağlamayı kesip bebeğime bakabilirim gözün aydın canımcım

ben hep ağlayanları okudum beni gülme tuttu gülünce karnım kasılıyo dr rahat ol diyo falan ççookk güzeldii herkes duygularını farklı yaşıyo iştee..Bebeği ilk görüncede gülerimmi acaba diyorum şimdii :)))

O Zaman İnşallah Bu Babasına Çeker Seni Fazla Zorlamadan Yer Mamasını cokacimcoook

Turko Hadi Bi Tahminde Bulun Sence Benim Bebişin Cinsiyeti Ne ? :hulya:
Bana Seninki Erkekmiş Gibi Geliyo Hep

canım biraz önce resme yorum eklerken senin kızında diye bişey yazacaktım az daha allahmı söyletti yoksa daha bu msjınıda okumamıştım onda

canım biraz önce resme yorum eklerken senin kızında diye bişey yazacaktım az daha allahmı söyletti yoksa daha bu msjınıda okumamıştım onda

Aiyy İnşallahhh Çok İstiyorum Bir Kızım Olsun Mini Mini Etkelerle Gezdireyim
Tabi Önce Sağlıklı Olması Daha Önemli Ama İçimdeki Kız Arzusunu Bastıramıyorum Bir Türlü bayanssulusmile

selam kızlar...

fdilek canım gözün aydın seninde,darısı bana inşallah...:lepi:
Hep güzel haberlerle döneriz inşallah....

ece sen hissetmiştin sanırım bebişini,ben inan cinsiyettende önce onları hissetmeyi heyecanla bekliyorum.....İnşallah en kısa zamanda tadarız

kızlar kızımın resimlerinden koydumda profilime buraya nasıl atabilirim sizlere göstermek istemştim beceremedim resimlerde varda buraya atmak istedim nerden atacagımı bilemedim

buarada kızın gerçekten papatya gibi maşallah .ALlah eşinle ve bebeklerinle güzel ömürler versin sizleree

turkooooooo ben bu şeker şeye bayıldııımmmmmmm:lepi:
Maşallah yaaa Rabbim nazarlardan korusunnn...
Saçlarını yerim onun,boncuk gözlerinide...:lepi:
Kardeşi ne kadar tatlı olucak şimdiden belli oldu...Şeniz

kızlar kızımın resimlerinden koydumda profilime buraya nasıl atabilirim sizlere göstermek istemştim beceremedim resimlerde varda buraya atmak istedim nerden atacagımı bilemedim

Turkocum Gerçekten Çok Tatlı Bir Kızın Var Maşallah
İlerdede Mükemmel Bir Genç Kız Olacağa Benziyor
Çok Canlar Yakar Bu kaydirigubbakcemile3

[
AY turkoo bu nekadar tatlıı maşallahhhh bak bu linki atarsan görürlerr ben attım yerine sende kopyala paylaş bu linki yada burdan baksın arkadaşlarr..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18071[/COLOR][/B][/QUOTE]
canım benim aklıma gelmemişti saol canım sen atmışsın iyi yaptın tşkler tatlım
buarada kızın gerçekten papatya gibi maşallah .ALlah eşinle ve bebeklerinle güzel ömürler versin sizleree

Turkocum Gerçekten Çok Tatlı Bir Kızın Var Maşallah
İlerdede Mükemmel Bir Genç Kız Olacağa Benziyor
Çok Canlar Yakar Bu kaydirigubbakcemile3

çok tşkler kızlarrr kızınmı begendiğinize sevindim bir dedili var allahım hepimizi ayakta uyutuyor diliyle kandırıyor sevdiriyor kendisini inşallah arkadaşlar birkaç ay sonra sizlerde meleklerinizin resmini böyle atacaksınız bizlerde bakacaz inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…