Kızlar alttan muayene olan var mı? ilk başlarda ufak olduğu için alttan bakılıyor ama 3 ay bitecek. alttan bakılmasında sakınca olur mu acaba? yeni bir doktora gideceğim, alttan bakarsa diye soruyorum.
cnm inş iyi haberlerini alırız seninde. bende 1 hafta sonra yaptırcam.
Canım ben ekliycem ama senin linkinden bişe çıkmadı bende Bu arada Rabia çelik köksal olarak davet göndercem şaşırma bi becerirsem...
canım altta türkanın profilini gör yazıyor oraya tıklasan istek atarsın
Teşekkür ederim canım. Umarım hepimiz iyi haberler alırız. Benim şimdiden içim çok rahatladı bebeğimi kıpır kıpır hareket ederken görmek bile yetti. opuyorumnanaktan Doktorum çok olumlu konuştu ense kalınlığımız 1.2 mm. çıktı, baş popo mesafesi 5,1 mm. kaydirigubbakcemile2
Canım ben ekliycem ama senin linkinden bişe çıkmadı bende Bu arada Rabia çelik köksal olarak davet göndercem şaşırma bi becerirsem...
Kızlar iştah açılması yaşıyorum sanırım,her dk mutfakta buluyorum kendimi,önceden iyiydi yaa..eyvahedigeldismile
İnşallah fazla kilo olarak dönmez bana....
Faceler verilmiş sanırım,bende dondurmuştum hesabımı şimdi sizler için açayım bir tane daha...kaydirigubbakcemile
derencim allah bebişininde gelişiyle mutlulugunuzu kat kat arttırsın arttıracagı belli yinede söyleyeyim dedim çok tatlı bir çiftsiniz
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum acıktımmm bu arada derencimin resimleri süper bayada var maşşallah allah muhabbetlerini arttırsın
kızlar ben yemek yapmaya kaçıyorum acıktımmm bu arada derencimin resimleri süper bayada var maşşallah allah muhabbetlerini arttırsın
dün bendede acaip istah acilmasi vardi bi yedim bi yedim bugün itibaren dikkat edicem yoksa o kilolar basima kalir kaydirigubbakcemile3
ve herkese slm kizlar bugün nasilsiniz bakiyim
Teşekkür ederim canım. Umarım hepimiz iyi haberler alırız. Benim şimdiden içim çok rahatladı bebeğimi kıpır kıpır hareket ederken görmek bile yetti. opuyorumnanaktan Doktorum çok olumlu konuştu ense kalınlığımız 1.2 mm. çıktı, baş popo mesafesi 5,1 mm. kaydirigubbakcemile2
Aynen öyle canım,önünü almak lazım...kaydirigubbakcemile5
Bu arada ben elhamd.iyiyim cnm sen nasılsın?...
Turko ve deren ekledim sizi facede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?