bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.
benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:
öyle farklı bir şey yok. hani derler ya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek diye. bence her hamile 12. haftaya kadar öyle çok severek tatlı yiyemez. gerçi benim yerken bir şey yok da yedikten sonra midem bulanıyor. 12. haftada geçecek diye umut ediyordum da hala yemeklerden sonra bulanıyor.AAA ne güzel hayırlı olsun...arkadaşın hamileliğini nası geçirdi ..az çok bilirsek cinsiyet tahmini tutturabiliriz
hadi bakalim cnm, insallah ogrenirsin cinsiyetini yarin:))
Sen 2 li testini yaptirmismiydin cnm?
hayır daha yaptırmadım. sanırım yarın ister artık doktorum. ben en son 7. haftada gitmiştim. sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için...
kızlarrr yaaa bikaç saattirr çok yoğundum işyerindee hemenn baktım şimdi lover'den haber var mı diyee nerde kaldı bı kız:SS:
hayır yaaaaaa.............olamaz.................gerçekten mi....:a015:
öyle farklı bir şey yok. hani derler ya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek diye. bence her hamile 12. haftaya kadar öyle çok severek tatlı yiyemez. gerçi benim yerken bir şey yok da yedikten sonra midem bulanıyor. 12. haftada geçecek diye umut ediyordum da hala yemeklerden sonra bulanıyor.
hayır daha yaptırmadım. sanırım yarın ister artık doktorum. ben en son 7. haftada gitmiştim. sabırsızlanıyorum bebişimi görmek için...
Hayirlisi olsun insallah, yaptiricaksan 2 li testi zaten bi aralar olmali, 13 cu haftadan sonra olmuyor, gec kaliyormussun.
Bende 7+2 ken gormustum ilk bebegimi, odur budur bende gormedim, bende cok ozledim
canım benimki 12+2 günlüktü sat'a göre. geç döllenme old için dr.um bugün için 12. haftası demişti. bugün gittim 1 hafta öncen gidiomuş sıpamopuyorumnanaktansen ne zaman 12+6 oldun zonoxcum..benden birkaç gün gerideydin diye hatırlıyorum...bilmiyorumkismile
çok meraktayım canım yaaa. haftaya 14. haftamda söyler belki dr.umuz:)) kendimden çok sizlerinkini merak etmeye başladım ben..ama doktor emin olsa kesin söyler, her bebek de aynı pozisyonda durmuyor, gerçekten görememiş olabilir yani:))
yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, azıcık daha sabır:))
farketmiyor su_perii. karından bakılıyor. vajinadan değilslm kızlar. ikili tarama testinizi yaptırırken aç yada tok olmak farkediyormu. ve karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar?
Zonox, sen bebisinle bize fark atti bugun:))) masallah buyumussunuz, 13 haftalik olmussunuz. Bakalim biz buyumusmuyuz, bize ne dicekler persembe:)
bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.
kızlarrr....yardımınıza ihtiyacım var....ben pazar gününden beri çay içmeye başladım ama çok açık içiyorum allahıma şükürler olsun...ancak işyerinde 5 küçük bardak içiyorum..acaba zararı varmıdır..ne kadar içmek gerekiyor bilgisi olan varmı?
çay içmenin bir zararı yok ama bence 2 bardaktan fazla içmesen iyi olur. bir de yemeklerden 2-3 saat sonra içmek gerekiyormuş. buna da dikkat etsek iyi olur. ben çok severim çayı ama genelde 1 bardak içyorum.
duncan çok zayıf yada şişman değilim balık etli kısa boynuıyum çapada asistanlar bakıyor asistan olduğu için korktum malum öğrenci inanki akşam karnım şiş ve acıyordu sabah geçmişti siz nerde yaptırdınz nasıldı iyimiydi benim kadar eziyet çektinizmi ben sultangazide oturuyorum sultangazide yada g.o.paşada oturup hangi hastaneye doktora gidenler var acaba bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?