2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hadi bakalim cnm, insallah ogrenirsin cinsiyetini yarin:))
Sen 2 li testini yaptirmismiydin cnm?

benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:

Zonox, sen bebisinle bize fark atti bugun:))) masallah buyumussunuz, 13 haftalik olmussunuz. Bakalim biz buyumusmuyuz, bize ne dicekler persembe:)

AAA ne güzel hayırlı olsun...arkadaşın hamileliğini nası geçirdi ..az çok bilirsek cinsiyet tahmini tutturabiliriz
öyle farklı bir şey yok. hani derler ya ekşi yersen kız tatlı yersen erkek diye. bence her hamile 12. haftaya kadar öyle çok severek tatlı yiyemez. gerçi benim yerken bir şey yok da yedikten sonra midem bulanıyor. 12. haftada geçecek diye umut ediyordum da hala yemeklerden sonra bulanıyor.

kızlarrr yaaa bikaç saattirr çok yoğundum işyerindee hemenn baktım şimdi lover'den haber var mı diyee nerde kaldı bı kız:SS:

bizde bekliyoruz ozlemcim, henuz gelmedi...
idicegi hastane belki uzaksa zamanini almistir ha ne dersin??
Insallah guzel haberlerle gelir

hayır yaaaaaa.............olamaz.................gerçekten mi....:a015:

Blue, hosgeldin canim, ama gelir gelmez panikledin:))
Insallah uzun surmez canim, bozma morelini, bulantilarib 4 cu aya kadar surucek diye birsey yok..icini ferah tut lutfen. Insallah tez zamanda kurtulursun canim..

CADIARZUanladım..bende sanmıyorum ilk 3 ayda hamişlerin severek bişey yiyebildiklerine...belkide aramızda yiyenler vardır..ben geçen hafta tatlı yemeye başladım..benimde yedikten sonra çalkalanıyo midem

kızlarrr....yardımınıza ihtiyacım var....ben pazar gününden beri çay içmeye başladım ama çok açık içiyorum allahıma şükürler olsun...ancak işyerinde 5 küçük bardak içiyorum..acaba zararı varmıdır..ne kadar içmek gerekiyor bilgisi olan varmı?

sen ne zaman 12+6 oldun zonoxcum..benden birkaç gün gerideydin diye hatırlıyorum...bilmiyorumkismile
canım benimki 12+2 günlüktü sat'a göre. geç döllenme old için dr.um bugün için 12. haftası demişti. bugün gittim 1 hafta öncen gidiomuş sıpamopuyorumnanaktan
çok meraktayım canım yaaa. haftaya 14. haftamda söyler belki dr.umuz
slm kızlar. ikili tarama testinizi yaptırırken aç yada tok olmak farkediyormu. ve karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar?
farketmiyor su_perii. karından bakılıyor. vajinadan değil
hadi bakalim cnm, insallah ogrenirsin cinsiyetini yarin:))
Sen 2 li testini yaptirmismiydin cnm?

Zonox, sen bebisinle bize fark atti bugun:))) masallah buyumussunuz, 13 haftalik olmussunuz. Bakalim biz buyumusmuyuz, bize ne dicekler persembe:)

edd. canım fark attı benim kuzu. biraz aceleci bi bebek olucakmış. dr.um öyle dedi. çabuk çabuk katediyo yollarıŞeniz

Son düzenleme:
çay içmenin bir zararı yok ama bence 2 bardaktan fazla içmesen iyi olur. bir de yemeklerden 2-3 saat sonra içmek gerekiyormuş. buna da dikkat etsek iyi olur. ben çok severim çayı ama genelde 1 bardak içyorum.

teşekkür ederim benim tereddüte düşmem ben çapada yaptırdım orda asistan doktorlar bakıyor yani pekte uzman sayılmazlar öğrenciler akşam valla karnım şişti acıdı sabah şişlik ve acısı geçmişti inanın bu kadar olmaz ya bin kere pişman oldum araştırma büyük diye orayı tercih etmiştim

Bende perşembe gideceğim. bakalım söyleyecek mi? 2li teste yaptıracağım. umarım iyi çıkar benim ve herkesin.

Sozkonusu cay olunca ben cok fedakarlik yapamiyorum malesef..
cayi cok seviyorum, aksamlari 4-5 bardak iciyorum ama acik icmeye gayret ediyorum.
Gunduzleride hergun olmamak kaydiyla buyuk bir fincan yesilcay iciyorum, bol limonlu.

Doktorlar normalde cayi yasaklamiyor, ama gunde 2 fincanida gecmesini onermiyorlar.

Napicam bilmiyorum, zevkle ictigim tek icecek diyebilirim cay...
asitli seyler zaten hic icmem hayatta...ama cay...

çay içmenin bir zararı yok ama bence 2 bardaktan fazla içmesen iyi olur. bir de yemeklerden 2-3 saat sonra içmek gerekiyormuş. buna da dikkat etsek iyi olur. ben çok severim çayı ama genelde 1 bardak içyorum.

yaaeyvahedigeldismileben çok içiyorum o zaman..hay allahım yaw...sevdiğim bişey içmeye başladım oda fazla kaçmış töhhhh ayarsız enerji sempatiksalakcinni

vallahi subaru bende içiyorum. çok da takmıyorum. benim bir arkadaşım hamileyken 7 8 kupa içerdi tosun gibi bir kız da doğurdu maşallah. demir eksikliği filanda çıkmadı. ben kahvaltı ve sonrasında 5 6 bardak içiyorum. benim de tek zevkim ve içmeye devam:))

duncan çok zayıf yada şişman değilim balık etli kısa boynuıyum çapada asistanlar bakıyor asistan olduğu için korktum malum öğrenci inanki akşam karnım şiş ve acıyordu sabah geçmişti siz nerde yaptırdınz nasıldı iyimiydi benim kadar eziyet çektinizmi ben sultangazide oturuyorum sultangazide yada g.o.paşada oturup hangi hastaneye doktora gidenler var acaba bilgin varmı

ayşe, ben de öyle acı fln olmadı. normal ultrasonla karnıma hafif bastırarak baktı. o kadar büyülenmiştim ki belki hissetmdim bastırdığınıkaydirigubbakcemile3

bende inanılmaz çay düşkünüydüm günde mutlaka 7-8 bardak içerdim ama hamilelikte çaydan tiskindim hemde nasıl tiksindim anlatamam.. içemiyorum pazar sabahı eşime eşlik edeyim diyorum ama yok içemiyorum inş. böyle devam etmez..

ben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…