canım dualarımız seninle ama endişelenme bence. bilirsin bazı doktorlar en küçük şeyi bile abartırlar. içini rahat tut eminim her şey yolundadır.
ben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
duncan çok zayıf yada şişman değilim balık etli kısa boynuıyum çapada asistanlar bakıyor asistan olduğu için korktum malum öğrenci inanki akşam karnım şiş ve acıyordu sabah geçmişti siz nerde yaptırdınz nasıldı iyimiydi benim kadar eziyet çektinizmi ben sultangazide oturuyorum sultangazide yada g.o.paşada oturup hangi hastaneye doktora gidenler var acaba bilgin varmı
ben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
hareketleri hissetmek için daha çok erken. 20. haftada hissedilrmiş. biraz daha bekleyeceğiz artık.amin inşallh hayırlısı ıle gecırsem 15 gunu daha başka bısı ıstemem.bişi dicem bu haftalarda hıc bebeğini hisseden varmı hareketlerını...
mız mız nerde 25 nerede oturuyorsun çok iyi valla ben 3 lüyüde yaptıracam bilgi verirsen sevinirim
hiiiç moralini bozma canım. 10. haftalarda bebeğin ensesi kalın oluyormuş dediğin gibi. ilerleyen günlerde belli olur. içini ferah tut. kaç mm çıktı ense kalınlığı?
bunu bılmıorum işte sordum suan erken solenmesı ıcın dedı ya ben paşa paşa 2 hafta beklıcem allah yüzümüze baksın inşallahh gercekten mı sende duydun mu 10.hafta kalın olabılırmıs dıe
bunu bılmıorum işte sordum suan erken solenmesı ıcın dedı ya ben paşa paşa 2 hafta beklıcem allah yüzümüze baksın inşallahh gercekten mı sende duydun mu 10.hafta kalın olabılırmıs dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?