2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ece nerede oturuyorsun çok iyi valla ben 3 lüyüde yaptıracam bilgi verirsen sevinirim nerde hangi yer arkadaşlar ben sultangazi ve g.o.paşa yakınım önerirlerinizi bekliyorum doktor hastane

canım dualarımız seninle ama endişelenme bence. bilirsin bazı doktorlar en küçük şeyi bile abartırlar. içini rahat tut eminim her şey yolundadır.

canım dualarımız seninle ama endişelenme bence. bilirsin bazı doktorlar en küçük şeyi bile abartırlar. içini rahat tut eminim her şey yolundadır.

amin inşallh hayırlısı ıle gecırsem 15 gunu daha başka bısı ıstemem.bişi dicem bu haftalarda hıc bebeğini hisseden varmı hareketlerını...

LOVER, canim Allahin izniyle hersey guzel olucak canim, ense kalinligina bakmak icin zaten 10 cu hafta erken, doktorunun neden baktiginida anliyamadim. Ama hersey yolunda gidicek insallah, dualarimiz seninle canim, stresle gecirme bu 2 haftayi lutfen, Rabbine sigin bekle sekercim

sen içini rahat tut canım, allahın izni ile hiç bişey olmayacak..hepimiz senle bebeğine dua edeceğiz.. ayrıca elinde değil biliyorum ama iyi düşün iyi olsun..

canım çok geçmiş bak ne güzel aydınlatmış seni içini ferah tut.. dualarım seninle bende perşembe günü gidicem kısmetse insan ister istemez korkuyor...neyse 2 hafta sonra tekrar baktırısın canım..

canım çok canını yakmışlar ama kasti yaptıkalrını sanmıyorum...
sultançiftliğinde medical park var sanırım..aklıma gelen bitek orası var...
şafak hastaneleri var sana yakın olan...ama ben senin yerinde olsaydım çapadaki dr.ları tercih ederdim..

sağolun kızlar inşallah allah herkese bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin banada inşallahmafoldumben

hiiiç moralini bozma canım. 10. haftalarda bebeğin ensesi kalın oluyormuş dediğin gibi. ilerleyen günlerde belli olur. içini ferah tut. kaç mm çıktı ense kalınlığı?

lover canım, seninle hemen hemen aynıyız. bende dün gitmiştim doktora. ense hakkında konuşmak erken dedi. ben de senin gibi iki hafta sonra test yaptıracağım. allahın izni ile birşey olmaz inşallah. sen sadece 15 gün boyunca stres yaratma kendine. dualarmız seninle emin ol. güzel haberlerini bekliyoruz. bakarsın aynı gün doğruruz seninle. ben şu anda 10 artı 6 yım. sata göre iki öndeyim.hakkımızda hayırlısı. rabbime güvenmekten başka sığınacak kimsemiz yok.kalbini rahatlatacaksa salatı tefriciye oku. beni çok rahatlatır ya da yasin. ben her canım sıkıldığında yasini okurum ve çok rahatlarım.

cnm bence erken bakıldığı için böyle oluyor 2 hafta sonra göreceksin ki herşey normal bizim günlerimiz seninle aynı sayılır benim 2 li test randevum 6 kasımda seninkisi çok erken olmuş.sen içini ferah tut cnm bir arkadaşımında 2 li testi erken yapılmıştı ondada kötü çıkmıştı arkadaşım dr.nu değiştirdi ve zamanı geldiğinde herşey normal çıktı şimdi çok akıllı çok tatlı bir oğlu var.

hiiiç moralini bozma canım. 10. haftalarda bebeğin ensesi kalın oluyormuş dediğin gibi. ilerleyen günlerde belli olur. içini ferah tut. kaç mm çıktı ense kalınlığı?

bunu bılmıorum işte sordum suan erken solenmesı ıcın dedı ya ben paşa paşa 2 hafta beklıcem allah yüzümüze baksın inşallahh gercekten mı sende duydun mu 10.hafta kalın olabılırmıs dıe

lover; ohhh sonundaaa geldinnn.... bakkk şimdii gene sinirlendimm o densizz sana böle bişi demeseydiii şimdii sen bu kadar gerilip üzülmücektin herşeyyy yolundaa benceee....amaa olsuınn vardır herşeyde bir hayır... canımmm bizim bebişlerimizz henüzz bir çokk küçük dolayısıylaa onlar herşeyden şüpheleniyolarr belkii başka bi doktoraa gitsenn o da direk görücek bunu amaa emin olmadan sana aktarmıcakk...önemlii olann doktorunun yaklaşımıı.... Allahtan gelene boynumuz kıldaan ince tabiki dee allahım hayırlısını versin her daim.. kendini sıkmaa bol bol okuu duaa ettt...

slm kızlar nasılsınız

ben doktora ıkı hftada bır gıdıyorum belkı soyler 6 kasımda cınsıyetını

bunu bılmıorum işte sordum suan erken solenmesı ıcın dedı ya ben paşa paşa 2 hafta beklıcem allah yüzümüze baksın inşallahh gercekten mı sende duydun mu 10.hafta kalın olabılırmıs dıe

zaten bu test 11-14 haftalar arası yapılıyor, seni niye telaş ettirdi doktorun hiç anlamadım ya..zamanı değil ki yani

evet kızlar başka carem kalmadı beklemekten başka allahıma sıgınıorum 15 gun sonra hersey bellı olcak bgn acıbadem hastanesının usg sı artık kac boyutlu bılmıorum ama süper gösterıo gözu ağzı burnu hepsı suan elımdekı resımde bellı oluo gelişimi çok sağlıklı ılerlemıs dedı tek tesellım bu.

zonox gözün aydın bencede iyi değerler çıkmış ense 3 ten yukarı çıkarsa riskliymiş sen hangi hastaneye doktora gidiyorsun değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim

cnm bosuna kendını uzuyorsun zamanında ypılmazsa tabıkı kalın cıkar eger oyle olsaydı herkes kafasına gore bır zamanda yapardı bunun bellı bır zamanı var 11 ve 14 haftalar arasında olmaz zorunda yoksa yanlıs sonuclar cıkar ben bıle duydum bunu lutfen stres yapmaaaaa

hem kan sonuclarını aldınmı en onemlısı bence ooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…