2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canim Insallah.
Walla erkekler bizlerden heyecanli bu surectekaydirigubbakcemile2
bana dun nediyor: ya bebegimizi nezaman kucagimiza alicaz, sende bebegi nekadar cok seversin heee diyor:))))
Allahim, daha 12 haftalik oldu, bizimki hemen kucagina almak istiyor:)))
Rabbim tez gecirsin gunlerimizi insallah ve en onemlisi SAGLIKLA!

bizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3

Normal canım hepimiz aynıyız durup dururken ağlamak geliyor bazen

Bu hafta baska kimlerin testleri var kizlar???
Yarin sanirim Duncan arkadasimizin var,
persembe benim, bir arkadasimizin daha var persembe sanirim??
Ya yavastan unutkanlikta basladi iyimi:1shok:

zonoxcumm çok sevindim güzel haberlerle gelmene sende benim gibi cinsiyet öğrenemeyenlerdensin biz bu topicin en son öğrenenleri olcaz senle (
Zonnetje benim eşimde aynı heyecanlı pazar günü bi baktım aldığım aylık bebek dergisini okuyo yataa getirmiş beraber okuduk kıyafetlere eşyalara baktık çok sevindim ilgisinee
loveri çok merak ediyoruumm inş. hayırlı haberlerle geliirr ben biraz gezmeye çıkıyorumm öptüm sizi kızlarr..

bizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3

Hmmmm..tabii ya..gozleri fildir fildir pipi ararsa bu erkeklerin, her ultrasonda pipi gorurler:)))
gorduklerini sanarlsr yani bir umutla:))))
Ama senin esin cok erkek istiyor dimi, insallah erkek olur kis:))

selam kkızlar nasılsnz bakalım bebişler nasıl? bizimde kontrolümüz c.tesi 2 haftadr görmedm fındığımı en son 1,5 cmdi bakalm ne kdr büyüdü sıpa :) doktor bazı tahliller istedi onları yaptrdm meraktaym şimdi ne dicek die sonuçlarımı yazsam daha önce yaptran arkadaşlar bişeyler söyleyebilir mi acaba ben bişey anlamadm :uhm:

tsh 2,07uIU/mL

toxoplasma ıgG 127 IU/mL

toxoplasma ıgM 0,17

rubella ıgG 23

rubella ıgM 0,4

CMV ıgG 42

CMV ıgM 0,17

Son düzenleme:

Gulesram, sikintili bi hamilelik yasiyorsun canim, kolay degil tabiki ama sunuda hic unutma, bu senin kendi normal halin degil, Hormonlarla adeta savas icindesin, insanin basedebildigi anlar oluyor..ama bsedemedigi anlarda. O yuzden bu tu kendini kotu hissetmeler, aglamalar, hassaslasma..hepimizin basina ara ara gelen seyler canim. Ne olur kapilma bu kotu duygulara, icinde bir can tasiyorsun, haliyle biraz sikintilarida olucaktir sana. En azindan, herseyin gecici oldugunu hatirlat emen kendine. Sende hamileliginin tadini cikaricaksin canim insallah tez zamanda.

Dilekcim, eslerimizin ilgili olmalari cok hos, bizler kadar herbirseyi merak ediyorlar, esya alma konusunda fikir veriyorlar, hatta secimlerimiz ortak karar olsun bile diyorlar:)))
Walla ne yalan soyliim, benim esim bebek arabasi alirken bile kendi begendigide olsun istiyor, benim isteklerimle kendi isteklerini yaristiriyor walla, oda kolay degil hic:)))
napcem bilmem artik:)

canım bende parşembe sabah gidicem inş. hem 2,li test yapılacak hemde cinsiyetine bakarız demişti.. perşembe öğleden sonra sizlerle paylaşırım. şuan işyerindeyim ve resmen uyuyorum içim geçti resmen off nasıl dayanıcam ben.. ayrıca sağolsunlar facebook u yasakladılar giremiyoruz dahi off ya arkadaşlarımı görüyor haberleşiyordum,, neyse bunada alışacağız..Çok üzgünüm çoook

Masallah listemize..2 tane halihazirda oglusumuz var:))

Hayirlisi olsun canimmm, insallah guzel haberlerle gelicez. Benim 2 li testimde persembe ogleden sonra 13.30 da, hemen ardindanda saat 14.00 te doktorumla konusup gorusucez sonuclari. Rqabbim yuzumuzu guldurur insallah.

Calismakta cok zor biliyorum, Allahtan benim uykum gelmiyor isyerinde, gece uyudugumla birdaha ertesi gunun gecesine kadar yeterli:)) zaten normaldede hic uyumam fazla benim icin 6-7 saat yeterli.

Uykudn ziyade isyerinde bir halsizlik cokuyor insana, butun gun otursanda felaket yruluyorsun, buda hamileligin vermis oldugu bir sikinti. Gecicek insallah 6 ay sonra:))))

Rucan canım o mesajı sana subar değil ben atmıştım:)) Nese cevabı yazmışın altına... Sağol canım.. Subaru da şaşırmış haliyle ben atmadım ama diye.....

CAnım benim hadi bakalım darısı benim başımaaaaa... Hayırlı olsun sevindim bebişinin iyi olmasına....

Canım benim yarındı normalde bugüne alındı bir saate çıkıcam evden akşam haberleri veririm sizeeeee......

:lepi:Test sonuçların gayet güzel canım ben merakımdan çatlayıp sormuştum bu sonuçları çünkü ... üçünede bağışıklığın var yani bu sonuçların anlamı o...hihoyyyt

Bu arada kızlar bugün Turkoyu göreniniz oldumu topikte hergün girerdi merak ettim iyidir inşallahhhhh........

:teytey:benim var..perşembe 2.li test sonuçlarımı göstericem...yavru kuşum eğer kendisini dr.teyzesine gösterirse bakıcaz inş.nesi var..

ya evet canım öyle olucak galiba. aman sağlıklı olsunlarda ne olurlarsa olsunlara.s.
Hmmmm..tabii ya..gozleri fildir fildir pipi ararsa bu erkeklerin, her ultrasonda pipi gorurler:)))
gorduklerini sanarlsr yani bir umutla:))))
Ama senin esin cok erkek istiyor dimi, insallah erkek olur kis:))
inşallah canım ya oğlum olsun. eşim çok istiyorkaydirigubbakcemile3

Duncan, hayirli haberlerle gel canimmm...merakla beklicez senide. hadi bakalim guzel haberler pespese gelicek insallah

Duncan, hayirli haberlerle gel canimmm...merakla beklicez senide. hadi bakalim guzel haberler pespese gelicek insallah

İnşallahhh canım ya akşam yedi gibi girerim topiğe birazdan hazırlanmaya başlıcam çıkarım şimdi topikten öptüm hepiniziiii...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…