Canlarım selammmmmmmmmm
Bugün eşimle, minnoşumuzu görmeye gittik. gayet iyiydi değerleri. 13 haftalıkmış minnoşumuz. kan aldırdım cumaya alabilirsiniz dediler. salı günü alıcam ben hem de kontrolüme gidicem. Allah herkese nasip etsin. videosunuda aldık bıdır bıdır oynuo bizim oynak bebişimiz.
bebişin ensesi 1,6 çıktı. 7 cm boyu :icecream:
:teytey:benim var..perşembe 2.li test sonuçlarımı göstericem...yavru kuşum eğer kendisini dr.teyzesine gösterirse bakıcaz inş.nesi var..
Gözünaydın canım. Maşallah bebişine. Allah nazarlardan saklasın.
Bu arada kızlar bugün Turkoyu göreniniz oldumu topikte hergün girerdi merak ettim iyidir inşallahhhhh........
SUBARU, seninde hayirli haberlerini alicaz insallah canim. bebisler fala naz yapmadan kendilerini gosterirler bizlere insallah:))
Kızlar merhaba
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :))) bu şekilde oluyormuş :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ben 12.haftamdayım..yani 2,5 aylık hamileyim öylemi...peffff yine geri geldim..kaydirigubbakcemile3
ya bıde bana dedıkı şuan bebegı aldıramazsın ama ense kalınlıgı tespiti yapılırsa yasal hakkın dogar dedı benı sandalyede yıktı bıraktı ozaman ben acıbadem de bı prof. var onnu arıyım randevu ıstıyım hemen
Bende 12.haftayı bitirdim bugün. Soranlara 3 bitti 4' e girdim dedim. Ne 4'ü meğer 2,5 aylıkmışım kafamçokkarıştı
Bende 12.haftayı bitirdim bugün. Soranlara 3 bitti 4' e girdim dedim. Ne 4'ü meğer 2,5 aylıkmışım kafamçokkarıştı
bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.Bende 12.haftayı bitirdim bugün. Soranlara 3 bitti 4' e girdim dedim. Ne 4'ü meğer 2,5 aylıkmışım kafamçokkarıştı
bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.
slm kızlar. ikili tarama testinizi yaptırırken aç yada tok olmak farkediyormu. ve karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar?
benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:
bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.
benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:
eğer bu cetvel doğruysa ....bulantıalrımızın gerçekten 4.ayda biteceğini düşünmek beni çok korkutuyor..allahım allahım sen bize yardım et:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?