2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım. Maşallah bebişine. Allah nazarlardan saklasın.

:teytey:benim var..perşembe 2.li test sonuçlarımı göstericem...yavru kuşum eğer kendisini dr.teyzesine gösterirse bakıcaz inş.nesi var..

SUBARU, seninde hayirli haberlerini alicaz insallah canim. bebisler fala naz yapmadan kendilerini gosterirler bizlere insallah:))

Kızlar merhaba
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :))) bu şekilde oluyormuş :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Kızlar merhaba
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :))) bu şekilde oluyormuş :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ben 12.haftamdayım..yani 2,5 aylık hamileyim öylemi...peffff yine geri geldim..kaydirigubbakcemile3

canım benım doktorum acıbadem maslak da ınanılmaz seker ıyı bır adam cok pozıtıf prof dr mete gungor kesınlıkle tavsıye ederım ıyı haberler alman dılegıyle

Bende 12.haftayı bitirdim bugün. Soranlara 3 bitti 4' e girdim dedim. Ne 4'ü meğer 2,5 aylıkmışım kafamçokkarıştı

eğer bu cetvel doğruysa ....bulantıalrımızın gerçekten 4.ayda biteceğini düşünmek beni çok korkutuyor..allahım allahım sen bize yardım et:Saruboceq:

Bende 12.haftayı bitirdim bugün. Soranlara 3 bitti 4' e girdim dedim. Ne 4'ü meğer 2,5 aylıkmışım kafamçokkarıştı

bence tabloyu 11 ila 14. haftalar arası 3 aylık olarak yorumlamak lazım. yani 11 haftalık hamile de, 14 haftaya kadar 3 aylık hamileyim diyebilir..yani doğru söylemişsin bence :))

bence 12+6 olunca 3 aylık oluyor. 1 ay dört hafta 2 gün olduğuna göre. benim bugün 12+2 yani 4 gün sonra 3 aylık olacak inşallah. arkadaşımın kontrolü vardı 13. haftada o, doktor cinsiyetini söylemiş erkek olacakmış. ben de yarın gideceğm kontrole belki bana da söyler.

slm kızlar. ikili tarama testinizi yaptırırken aç yada tok olmak farkediyormu. ve karından mı yoksa vajinal mi bakıyorlar?

benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:

benimde 13 haftalık söylemedi dr. ne gıcık adammış yaa:2:

:)) kendimden çok sizlerinkini merak etmeye başladım ben..ama doktor emin olsa kesin söyler, her bebek de aynı pozisyonda durmuyor, gerçekten görememiş olabilir yani:))

yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz, azıcık daha sabır:))

AAA ne güzel hayırlı olsun...arkadaşın hamileliğini nası geçirdi ..az çok bilirsek cinsiyet tahmini tutturabiliriz

kızlarrr yaaa bikaç saattirr çok yoğundum işyerindee hemenn baktım şimdi lover'den haber var mı diyee nerde kaldı bı kız:SS:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…