merhaba kızlarrrr hepımıze ıyı aksamlar dılıyorum
ayyy ınanmayacaksınız ama ben yenı uyandım.....
umarım herkes cok ıyıdır..
zonox tatlım verdın mı? kanı? ıns guzel sonuclarla doner....
hoşçakal karaman:içelim:kızlar ben de yarın sabah 9:30'a randevu aldım. yarın paylaşırım olanları. hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum...
gezgın canım cok gecmıs olsun kesılmesıne sevındım gecen benım kanama oldugunda dr bu aylarda az da olsa kanama gorulebılecegını soyledı acık renk yanı kırmızı ve devamlı olanları cok tehlıkelıymıs....ıns bıdaha gelmez canım...
gezgıncıgım ınan yenı uyandım....uyumasamda zaten 9 ay yatakdan cıkmak yasak bana tehlıkkelı gebelık benım kı...kıloya gelınce yapacagım hıc bısey yok sureklı uyanıkdsa olsam yatakdayım en fazla wc gıdıyorum dusun???????
Doğrudur canım..Sen dinlen takılıyorum benaklinialirimsmile
Rabbim huzurlu bir hamilelik versin sana...
gezgıncıgım ınan yenı uyandım....uyumasamda zaten 9 ay yatakdan cıkmak yasak bana tehlıkkelı gebelık benım kı...kıloya gelınce yapacagım hıc bısey yok sureklı uyanıkdsa olsam yatakdayım en fazla wc gıdıyorum dusun???????
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini canım hem doğumdan sonrası için dinlenmiş olursun doğunca malum hiç uyutmadığını söylüyorlarbayanssulusmile
eyvahedigeldismileMerhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldığım için beni çoğunuz tanımıyorsunuz,siteden okuduğum kadarıyla birbrinize çok güzel moraller ve fikirler veriyorsunuz.ben bu şehre yeni geldim ve dertleşecek kimsem yok size yazarsam rahatlarım belki.
ben 11+0 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım ne yapacağımı bilemiyorum ve moralim çok bozuk en son kontrole gidip sonuna kadar devam ederim dediğim doktorum ayrılmış ve kimseyi tanımıyorum burada.ne olur bana bir akıl verin iyi bir doktoru nasıl bulacağım?burda doktorlar çok yoğun ve sadece 3 dakika muayene ediyorlar.
ilk defa gittiğim bir doktorun ii olduğunu nasıl anlarım lütfen yardım ediiin..yaarın hiç tanımadığım bi doktora randevu aldım ve onunla devam edip edemeyeceğimi bilemiyorum bu belirsizlik çook kötü.
maşallahhhhCanlarım selammmmmmmmmm
Bugün eşimle, minnoşumuzu görmeye gittik. gayet iyiydi değerleri. 13 haftalıkmış minnoşumuz. kan aldırdım cumaya alabilirsiniz dediler. salı günü alıcam ben hem de kontrolüme gidicem. Allah herkese nasip etsin. videosunuda aldık bıdır bıdır oynuo bizim oynak bebişimiz.
bebişin ensesi 1,6 çıktı. 7 cm boyu :icecream:
allah gönlüne göre versin seninkide erkek istiyor benimki gibi bakalım ne olacak :))bizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3
Bu arada kızlar bugün Turkoyu göreniniz oldumu topikte hergün girerdi merak ettim iyidir inşallahhhhh........
canlarım saolun benim yoklugumu fark etmeniz beni mutlu ettii iyiyim çok şükürrr abimlere gittim ikizlerimiz var onları sevdim bugünIsleri vardir herhlde, yada pc onda diil:)
Iyidir insallah, gelir ugrar yine
daha çok erken bir ölçüm olmuş inşallah bişey yoktur ama bence içini rahat tut canım erken dönemde zaten kalın oluyoriçini rahat tut bebeşin saglıklıdır dualarımız seninleben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
canım istediğin zaman burada sohbete katıla bilirsin maşallah arkadaşlarımız çok moral veicidir ben alıştım onlarsız duramıyorum bugün yoktum eve gelir gelmez hemen buraya girdimeyvahedigeldismileMerhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldığım için beni çoğunuz tanımıyorsunuz,siteden okuduğum kadarıyla birbrinize çok güzel moraller ve fikirler veriyorsunuz.ben bu şehre yeni geldim ve dertleşecek kimsem yok size yazarsam rahatlarım belki.
ben 11+0 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım ne yapacağımı bilemiyorum ve moralim çok bozuk en son kontrole gidip sonuna kadar devam ederim dediğim doktorum ayrılmış ve kimseyi tanımıyorum burada.ne olur bana bir akıl verin iyi bir doktoru nasıl bulacağım?burda doktorlar çok yoğun ve sadece 3 dakika muayene ediyorlar.
ilk defa gittiğim bir doktorun ii olduğunu nasıl anlarım lütfen yardım ediiin..yaarın hiç tanımadığım bi doktora randevu aldım ve onunla devam edip edemeyeceğimi bilemiyorum bu belirsizlik çook kötü.
İnşallah güzel haberlerle dönerim ve dönersin ablacım...opuyorumnanaktan
Akıntıya gelince,evet dediğin gibi çogu kişi bunu hep yaşıyormuş..
Ben yalnız oldugum için buralarda hemen korkuyorum açıkçası,birde ilk hamilelik olunca tedirgin oluyorum dogal olarak...
Sende yaşıyorsun demek,o zaman çok sıkıntı yapmayım ben...
Doktorda zaten gerekeni söyler inşallah perşembe günü..
Hadi hayırlısı...
inşallah canım. sendende hayır haberler bekliyoruzopuyorumnanaktanzonox cum inşallah güzel sonuçla dönersin salı günü canımolumunekankayizsmile
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ?? baya zaman oldu görüşmeyeli. dilerim unutmadınız beni ??
şöyle bi göz attım da maaşallah göbüş topiği de başlamış. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza nasip eder inşallah.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ?? baya zaman oldu görüşmeyeli. dilerim unutmadınız beni ??
şöyle bi göz attım da maaşallah göbüş topiği de başlamış. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?