2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eyvahedigeldismileMerhaba kızlar
ben aranıza yeni katıldığım için beni çoğunuz tanımıyorsunuz,siteden okuduğum kadarıyla birbrinize çok güzel moraller ve fikirler veriyorsunuz.ben bu şehre yeni geldim ve dertleşecek kimsem yok size yazarsam rahatlarım belki.
ben 11+0 haftalık hamileyim ve hala doktor bulamadım ne yapacağımı bilemiyorum ve moralim çok bozuk en son kontrole gidip sonuna kadar devam ederim dediğim doktorum ayrılmış ve kimseyi tanımıyorum burada.ne olur bana bir akıl verin iyi bir doktoru nasıl bulacağım?burda doktorlar çok yoğun ve sadece 3 dakika muayene ediyorlar.
ilk defa gittiğim bir doktorun ii olduğunu nasıl anlarım lütfen yardım ediiin..yaarın hiç tanımadığım bi doktora randevu aldım ve onunla devam edip edemeyeceğimi bilemiyorum bu belirsizlik çook kötü
.

gezgın canım cok gecmıs olsun kesılmesıne sevındım gecen benım kanama oldugunda dr bu aylarda az da olsa kanama gorulebılecegını soyledı acık renk yanı kırmızı ve devamlı olanları cok tehlıkelıymıs....ıns bıdaha gelmez canım...

Canım hoşgeldin de ne yaptın sen yaasempatiksalakcinni
Bu saate kadar ciddi uyudun mu ???
Valla dikkat et eğer 9. aya kadar böyle devam edersen çok kilo alırsın,hareketsizlik hamileler için hiç iyi değil...
Maşallah ayrıcasempatiksalakcinni

kızlar benimde ikili testim p.tesi yapılacak. rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize. bebeğimi göreceğim için çok heyecanlıyım. umarım bu sefer cinsiyetini görebiliriz. geçen sefer göstermedi ufaklık :teytey:

kızsa çok terbiyeli olcak maşallah

kızlar ben de yarın sabah 9:30'a randevu aldım. yarın paylaşırım olanları. hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum...
hoşçakal karaman:içelim:

canım kan verdim. cuma alabilirsiniz dediler ama 29 ekim olduğu için salı almaya karar verdim direkt dr.uma götürücem sonuçları. inşallah iyi çıkar. Allah hepimize ve bebeklerimize yardım etsin.

bu arada 14. haftaya gircem haftaya, belki minnoşun cinsiyeti belli oluropuyorumnanaktan

benimki hiç utangaç bi bebek değil sürekli poz verip durdu. kıpır kkıpırdı. dr.umuz bile ne bu kıpır kıpır yaramaz olcak dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım...
İlk haftalarımda olmuştu bir kere,ozaman doktorum dinlen demişti bolbol..
Elhamd.geçmişti hemen,sonra ortalarda bir kere oldu onda hiç korkmadım nedense,zaten bir saat sürmedi geçti elh..Buda gece olmuş şimdi durdu görünüyor..
Şimdi biraz daha rahatladım tabi,tehlikeli birşey olsa ağrımda olurdu diye düşünüyorum,elhamd.oda yok...
Hayırlısı bakalım

gezgıncıgım ınan yenı uyandım....uyumasamda zaten 9 ay yatakdan cıkmak yasak bana tehlıkkelı gebelık benım kı...kıloya gelınce yapacagım hıc bısey yok sureklı uyanıkdsa olsam yatakdayım en fazla wc gıdıyorum dusun???????

Doğrudur canım..Sen dinlen takılıyorum benaklinialirimsmile
Rabbim huzurlu bir hamilelik versin sana...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ?? baya zaman oldu görüşmeyeli. dilerim unutmadınız beni ??
şöyle bi göz attım da maaşallah göbüş topiği de başlamış. Rabbim sağlıkla kucaklarınıza nasip eder inşallah.

yaa bu dr cınsıyetını erkenden tahmın edıyo n guzel benım kı 16 dan gun almayınca kesınlıkle soylemıyo uf......klava:

inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini canım hem doğumdan sonrası için dinlenmiş olursun doğunca malum hiç uyutmadığını söylüyorlarbayanssulusmile

inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini canım hem doğumdan sonrası için dinlenmiş olursun doğunca malum hiç uyutmadığını söylüyorlarbayanssulusmile

ıns tatlım ya....ıns....
yol uzun daha basındaayız rabbım meleklerımızın yaanında olsun onları bıze bagıslasın ıns..

canım sanırım öğretmensin okuldaki öğretmen arkadaşlarının doktorlar hakkında bilgisi olabilir ben arkadaşlarımdan öğrenmiştim doktorumun adınıkaydirigubbakcemile

]

maşallahhhh canım gözün aydınnn videosunu veriyorrlarmı nasıl yani kafam karıştı bize verilen tek usg resimleri
bizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3
allah gönlüne göre versin seninkide erkek istiyor benimki gibi bakalım ne olacak :))
Bu arada kızlar bugün Turkoyu göreniniz oldumu topikte hergün girerdi merak ettim iyidir inşallahhhhh........

Isleri vardir herhlde, yada pc onda diil:)
Iyidir insallah, gelir ugrar yine
canlarım saolun benim yoklugumu fark etmeniz beni mutlu ettii iyiyim çok şükürrr abimlere gittim ikizlerimiz var onları sevdim bugün
daha çok erken bir ölçüm olmuş inşallah bişey yoktur ama bence içini rahat tut canım erken dönemde zaten kalın oluyoriçini rahat tut bebeşin saglıklıdır dualarımız seninle
canım istediğin zaman burada sohbete katıla bilirsin maşallah arkadaşlarımız çok moral veicidir ben alıştım onlarsız duramıyorum bugün yoktum eve gelir gelmez hemen buraya girdim
:1hug:

Iyi aksamlar canim sanada, hosgeldinnn. Masallah walla uyuyabiliyorsan bukadar:))

Gezgincim, sdece ara ara lekelemeyse korkma canim, siddetli kasik ve bel agrilari olmadigi muddetce dusun olucak diye korkma sakin. Rabbim korusun meleklerimizi. Basa gelen cekiliyor napalim, sabredicez duayla.

Eminim cok zordur butun gun yatmak, Allah yardimcin olsun. Alicagin kilolarn hic onemi yok canim, oneli olan evvela bebegini saglikla dunyaya getirmen. gerisi hersekilde halledilir:)

zonox cum inşallah güzel sonuçla dönersin salı günü canımolumunekankayizsmile
inşallah canım. sendende hayır haberler bekliyoruzopuyorumnanaktan

aaa hoşgeldin canım. unutmadık tabi napıosun nasılsın

Hosgeldin canim, unuturmuyuz hic seni!
Bizler yuvarlana yuvarlana ilerliyoruz bakalim Rabbimin izniyle. Tesekkur ederiz canim iyaretin icin.

Asil sen nasilsin? neler yaptin bu sure icinde, insallah guzelce toparlanmisindir canim.
Unutma, bizimde senden alicagimiz bir mujdemiz var, hayirlisiyla cok bekletmicek insallah.

Seyduna ve Turko cevap verdiğiniz için teşekkürler.bi ara kimse bana yazmayacak diye düşünmeye başlamıştım
Seyduna evet öğretmenim ama okulumdaki çoğu bayan bekar ya da yeni evli burası doğu old için öğretmenlerimiz hep genç.
tavsiye edilen doktorların çoğu da şehirden ayrılmış(
inş. beni rahatlatan güven veren bir doktor bulabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…