2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnetje sagol tatlım...hosbuldum...
yatmak gercekden cok zor...kolay deyıl ama ben buna bıle bınlerce kere sukredıyorum canım hastanede deyılım wc gıdebılıyorum bunlar yatarken bıle o kadar onemlı kı anlatamam
12 haftamda hastaneye yatacagım sımdı onun korkusu basladı ya wc yasaklarsa dr dıe...bıde orda vakıt hıc gecmıyo...ıyıyıde goruyosunuz kotuyude moraller falan cok ıyı olmuyo malum hastane ortamı...rabbım yardımcım olsun olsun yardımcımız olsun artık...

monaroza90 hosgeldın aramıza canım.....
bence mutlaka bır devlet hastanesı vardır bence hastaneye sor onlar kımın ıyı bır dr oldugunu cok ıyı bılıyorlar.....
bana ılk tup bebek yaptıracaksınız dedıgınde dr ege unıverstesını aradım sordum ve santraldakı cocuk benı belkıde dunyanın en ıyı dr una yonlerdırdı 5 yıldır yolumuza onunla devam edıyoruz...
nacızane fıkrım....

Monaroza, hosgeldin cnm, bizde seninle yazismaktan memnuniyet duyariz canim. Herkezin birbirine olan destegi cok onemli vede cok guzel.
Umarim en kisa zamanda diledigin gibi bir doktor bulup gebeligini takip edersin cnm. Evvela randevu aldigin doktora bir git bakalim nasil bulucaksin kendisini.
Henuz bulundugun yerde bir cevre edindinmi bilemiyorum ama, es dosttandan, yakinindaki insanlardan arastirabilirsin iyi bir doktor.

Sahi ozlem, hastaneye yaticaksin sen, izmirdeydi dimi? Sebep tam olarak ne canim hastaneye alinmanin? nekadar kalicaksin? 9 ayini tamamlayana kadar diildir umarim...

zonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....

Rahim agzi yetmezligindenmi yapiyorlar bu serkaji canim?Dikis atiyorlsr dimi icerden? Allah yardimcin olsun, zorlu olucak senin gebeligin ama insallah bu kez alicaksin bebegini kollarina. Rabbim cektigin zorluklarin mukafatini guzel bir melekle vericektir sana canim.
melegini kollarina aldiginda insallah, bu cektiklerime degdi diceksin!

Insallah operasyonun cok olumlu gecer, kanamalarinda fazzla olmadan bir an once evine gelirsin tatlim, umarim Rabbim sabrina sabir katarda rahat gecirirsin bi sureci.

aaa hoşgeldin canım. unutmadık tabi napıosun nasılsın

hoşbuldum canlarım iyiyim şükür. toparlandım biraz şükür. arada ağlama krizleri tutmuyor değil.sonuçla ilk gebelikti ama şükürler olsun ki şuan daha iyiyiz. 1 ay oldu ne de olsa. şimdi yenisi için hazırlık yapıp iyi olmak zorundayız. inşallah 2 aya kadar bende beklediğiniz ve beklediğimiz müjdeli haber gelir tez zamanda lütfen dua edin bana... sizin cinsiyetler belli olmadı dimi daha

evet canım rahım agzı yetmezlıgınden...aslında dıkıs denemez rahım agzını buzuyorlar balon agzı gıbı dusun ama sonuzda mudehale ve en nazık yerlerınden bırı kanaman oluyo ıstemeden umarım uzun surmez....
butun ıyı dıleklerın ıcın allah razı olsun canım ıns.. 7 tane kurban adadım ben bebegıme her sen bı tane ıns saglıkla alırız kucagımıza bebegımıze rarbbım yardımcımız olsun.....

Pozitif olmana cok sevindim canim, inan suan ihtiyacin olan en onemli sey o!
kalpten inaniyorum canim bebis cok bekletmicek seni, hersey yolunda gidicek insallah, bizlerde sabirla bekleyecegiz bize vericegin mujdenin zamanini.

Bizim cinsiyetimiz belli degil cnm henuz hayir. Turkiyede yasiyan arkadaslarimiz bizden sansli, diledikleri zaman ultrasona girebiliyorlar, baksana 11 ci haftasinda bile ogrenen var aramizda. Ben en az 16 ci haftadan evvel ogrenemem, cok var daha coook:))
Sabir dicem baskada birsey demicem..

özlem canım senin daha önce düşük mü oldu ?

hosgeldın bu ara kendı derdımden....evet canım dusugum oldu aslında erken dogum daha dogru ıkızlerımı dusurdum 4.5 aylık 5.5 aylıkda kızımı dusurdum gecen sene martda...umarım bu sefer hersey yolunda gıder bu sefer...

Anliyorum canim, insallah guzel gecicek hersey.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, 7 adak degil 70 bin adak bile azdir bu meleklerimizi kucaklarimiza almamizda. Adaklarini kabul etsin Rabbim cnm.

çok geçmiş olsun özlemcim
seni anlayabiliyorum hamileliğimin ilk ayında ben de çok kanama yaşadım ama senin durumun biraz daha ciddi sanırım.İnşallah sağlıkla afiyetle bebişini kucağına alırsın bu benim ikinci bebişim ama ilki gibi heyecanlıyım anneliği Allah herkese nasip etsin..

zonnetje çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

anne olmak veya anne olmayı ıstemek boyle bısey ıste...ıcımde tas gıbı duran koca koca uc tane yaram var...ben o hastaneden tam uc kere elıme tutusdurdukları kutuyla cıktım ıcınde hayallerım esımle beraber yok dedım her seferınde annelık bana gore deyıl bıze gore deyıl yapmayalımdedım esıme sadece sen bıraz dınlen dedı bana hıc bısey demedı....zaman gectı acılarımın ustunu orttum rabbım yıne nasıp ettı hamılelıgı ve benım zor yolculugum yıne basladı... ha gectımı gecmedı hıcbırısıde ama arkama cok bakmıyorum bakmamaya calısıyorum.....rabbım guc kuvvet versın bol sabır versın ıns sonu guzel hayırlı olsunda.....cekerım ıcımde annelık duygularım varken daha cok seye katlanır buyurek.....

inşallah canım çok teşekkür ederim. yurt dışı hemen söylemiyormuş canım cinsiyete göre kürtaj olayı oluyor diye.hayırlısı olsun. sağlıklı olsunlar da.

hmmm anladım canım. onunla geçmiş olsun inşallah bu sefer herşey yolunda gider. sağlıkla kucağınıza alırsınız.

persembe gelıyo on dısı kırılmıs garıbımınde onu yaptırıyordu ondan gec kaldı tatlım benım....yarından sonra ıkıde ınıyo ucagı ayyy karsılamaya gıtmek ısterdım anacıgımı ama damadı alsın artık.....

Monaroza hoşgeldin Allah tamamına erdirsin canım

tavsiye edilen drlar topiğini incele yada sen oraya bir topic açabilirsin belki tavsiye eden birileri olur

Lover canım senin 2 li test erken dönemde yapılmış inşallah sonucun 2 hafta sonra güzel çıkar sen içini ferah tut ve dua et

zonox çok şükür bebişin iyiyimiş benimkinin ense kalınlığıda 1.6 idi.

Su peri senmi sormuştun yoksa karamelmi hatırlayamadım okuyarak geldiğim için sayfaları yazayım ama

Dr 2li test muayenesinde hem alttan hem üstten baktı,
2.cisi kontrollere gelirken karnın tok olsun dedi. belki siz de uygularsınız bebişnizin hareketlerini görmek istiyorsanız :)

Gezgin geçmiş olsun canım içini ferah tut bol bol dinlen

SUBARU çok çay içiyorsun bence ben haftada 2-3 bardak açık çay içiyorum gerçi çok içerdim şimdi tiksintiden içemiyorum iyikide tiksinmişim zaten demir hapı kullanıyorum günde 2 bardak açık çay içilebilir diye okumuştum biryerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…