Seyduna ve Turko cevap verdiğiniz için teşekkürler.bi ara kimse bana yazmayacak diye düşünmeye başlamıştım
Seyduna evet öğretmenim ama okulumdaki çoğu bayan bekar ya da yeni evli burası doğu old için öğretmenlerimiz hep genç.
tavsiye edilen doktorların çoğu da şehirden ayrılmış(
inş. beni rahatlatan güven veren bir doktor bulabilirim..
zonnetje sagol tatlım...hosbuldum...
yatmak gercekden cok zor...kolay deyıl ama ben buna bıle bınlerce kere sukredıyorum canım hastanede deyılım wc gıdebılıyorum bunlar yatarken bıle o kadar onemlı kı anlatamam
12 haftamda hastaneye yatacagım sımdı onun korkusu basladı ya wc yasaklarsa dr dıe...bıde orda vakıt hıc gecmıyo...ıyıyıde goruyosunuz kotuyude moraller falan cok ıyı olmuyo malum hastane ortamı...rabbım yardımcım olsun olsun yardımcımız olsun artık...
zonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....
aaa hoşgeldin canım. unutmadık tabi napıosun nasılsın
Hosgeldin canim, unuturmuyuz hic seni!
Bizler yuvarlana yuvarlana ilerliyoruz bakalim Rabbimin izniyle. Tesekkur ederiz canim iyaretin icin.
Asil sen nasilsin? neler yaptin bu sure icinde, insallah guzelce toparlanmisindir canim.
Unutma, bizimde senden alicagimiz bir mujdemiz var, hayirlisiyla cok bekletmicek insallah.
hoşbuldum canlarım iyiyim şükür. toparlandım biraz şükür. arada ağlama krizleri tutmuyor değil.sonuçla ilk gebelikti ama şükürler olsun ki şuan daha iyiyiz. 1 ay oldu ne de olsa. şimdi yenisi için hazırlık yapıp iyi olmak zorundayız. inşallah 2 aya kadar bende beklediğiniz ve beklediğimiz müjdeli haber gelir tez zamanda lütfen dua edin bana... sizin cinsiyetler belli olmadı dimi daha
özlem canım senin daha önce düşük mü oldu ?
evet canım rahım agzı yetmezlıgınden...aslında dıkıs denemez rahım agzını buzuyorlar balon agzı gıbı dusun ama sonuzda mudehale ve en nazık yerlerınden bırı kanaman oluyo ıstemeden umarım uzun surmez....
butun ıyı dıleklerın ıcın allah razı olsun canım ıns.. 7 tane kurban adadım ben bebegıme her sen bı tane ıns saglıkla alırız kucagımıza bebegımıze rarbbım yardımcımız olsun.....
zonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....
amın canım ıns....
Pozitif olmana cok sevindim canim, inan suan ihtiyacin olan en onemli sey o!
kalpten inaniyorum canim bebis cok bekletmicek seni, hersey yolunda gidicek insallah, bizlerde sabirla bekleyecegiz bize vericegin mujdenin zamanini.
Bizim cinsiyetimiz belli degil cnm henuz hayir. Turkiyede yasiyan arkadaslarimiz bizden sansli, diledikleri zaman ultrasona girebiliyorlar, baksana 11 ci haftasinda bile ogrenen var aramizda. Ben en az 16 ci haftadan evvel ogrenemem, cok var daha coook:))
Sabir dicem baskada birsey demicem..
hosgeldın bu ara kendı derdımden....evet canım dusugum oldu aslında erken dogum daha dogru ıkızlerımı dusurdum 4.5 aylık 5.5 aylıkda kızımı dusurdum gecen sene martda...umarım bu sefer hersey yolunda gıder bu sefer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?