2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem483 Canım İnşallah bu kez sağlıkla bebişine kavuşursun dua ediyorum senin için

Canım geçmiş olsun Allah kolaylık versin... Bu kadar zorluk çekimişsin ama isyan etmiyorsun Rabbim inşallah ödüllendircek seni bu sefer meleğini kucağına alıcaksın....

Ozlemcim, icim burkuldu inan anlattiklarindan. Yasadiklarin kolay seyler degil, umarim bu ke tamamlicaksin canim gebeligini, amma yatarak, amma hastanede! Rabbim yardimcin olsun demekten baskada birsey gelmiyor inanki elimizden.

Buradanda sunu anliyoruz: dunyaya cocuk getirmek hicte okadar basit bir olay degil, eskidenmis oyle bol bol bebekler dunyaya getirmek, hatta cok cocuk sahibi olanlar bir sonrakini dogurmamak icin hoplar ziplarlarmis, bazi seylere basvurularmis dusurmek icin ama dusununki o cocuklar bile sag saglim dunyaya gelirmis.

Zamane degisti cok, sartlar belki eskiye nazaran cok daha iyi ama...bilemiyorum...saglik artik aslanin agzinda gibi bisiy oldu simdilerde...

Kızlarrrrr. ben demin doktordan geldim. İkili test ve kan tahlilleri ve işte geri kalanlar iyi. Bebişim iyi. Ters dönmüş bacaklarınıda kapatmıştı naptıysak açmadı velet haliyle cinsiyet için 1 ay daha beklicem( Ama sağlıklı sata göre 1 gün ilerde Rabbime şükürler olsun...
Baya büyümüş kerata ultrasona sığmadı kesesi bi kerede. 7,66 cm boyu. İşte benden haberler böle. zemuszemus

Benim mesaj arada kaynadımı gene yoksa:sinifsinif:

Olsun canim, gec olsunda guc olmasin annecinin gelisi. Damadi aliverir kendisini, sende evde bir mnerakla beklersin gelmelerini:))

ya kızlar kusura bakmayın aksam aksam ıcınızı karattım valla...

Rica ederiz canim, dertler paylastikca azalir.

duncan sagol tatlım.....ısyan n demek o benım rabbım yaradanım annem babam bana kıayamazken benı o yarattı o dunyaya getırdı hıc kıyabılır mı bana uzulmemı hıc ıstermı benım....ben bunlerı yasıyorsam mutlaka bı sebebı vardır...yıne benım mutlulugum ıyılıgım vardır sonunda....tamam dort dortluk bır kul deyılım belkı o benım rabbım verdıgı herseyde bı hayır arıyorum ben....kalbımı hıc karatmadım sımdıye kadar guc verdı sabır verdı yıne verecek ıns....bugunlerımın sonu guzel olsun dıye hep dualarım...en zor zamanımda o bana hep yardım ettı yıne edecek ıns...

Hosgeldin canimmmm...haberler superrr...hadi gozun aydin seninde. Bebise bak sennn, kendini naza cekmis annesi:))) olur okadarcik, insallah 1 ay sonra bol bol show yapicak sana:))
Masallah bebisine! Darisi basimiza

Canım ya valla ne güzel konuştun .... Rabbime dua edicem senin için canım senin kadar içi temiz Allah sevgisi olan bir insan inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alır canım. Ben inanıyorum buna....Neticede hepsi birer sınav. Sende ne kadar dirayetlisin kutlarım valla....

duncancıgım gozun aydın tatlım n kadar guzel ıns bızede nasıp olur boyle guzel haberlerle donmek.....
benım haftaya salı randevum.....

Hosgeldin canimmmm...haberler superrr...hadi gozun aydin seninde. Bebise bak sennn, kendini naza cekmis annesi:))) olur okadarcik, insallah 1 ay sonra bol bol show yapicak sana:))
Masallah bebisine! Darisi basimiza

Amin canım perşembe gidicen dimi doktora sende.. Hadi seninde güzel haberlerini bekliyorum...

sagol canım allah razı olsun.....

canım ben inanıyorum rabbim seni bu defa ödüllendirecek mayısta hepimiz bebişlerimizin fotolarını ekliycez:))senin için hep dua edicem.

haberler çok güzel canım gözün aydın.

ben hıssedıyorum bebegım erkek goreceksınız bakın

bana da benim ki öyle geliyor. çok hareketli, kız bebekler çok hareketli olmazmış. benim baştan beri içime doğan kız. eşimin içine de doğan kız. ama bu kadar hareketli bebek ancak erkek olur. valla büyükler videosunu izlediler sırtı çok geniş benim minnoşumun yüksek ihtimal erkek diyorlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…