zonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....
persembe gelıyo on dısı kırılmıs garıbımınde onu yaptırıyordu ondan gec kaldı tatlım benım....yarından sonra ıkıde ınıyo ucagı ayyy karsılamaya gıtmek ısterdım anacıgımı ama damadı alsın artık.....
ya kızlar kusura bakmayın aksam aksam ıcınızı karattım valla...
Kızlarrrrr. ben demin doktordan geldim. İkili test ve kan tahlilleri ve işte geri kalanlar iyi. Bebişim iyi. Ters dönmüş bacaklarınıda kapatmıştı naptıysak açmadı velet haliyle cinsiyet için 1 ay daha beklicem( Ama sağlıklı sata göre 1 gün ilerde Rabbime şükürler olsun...
Baya büyümüş kerata ultrasona sığmadı kesesi bi kerede. 7,66 cm boyu. İşte benden haberler böle. zemuszemus
Benim mesaj arada kaynadımı gene yoksa:sinifsinif:
duncan sagol tatlım.....ısyan n demek o benım rabbım yaradanım annem babam bana kıayamazken benı o yarattı o dunyaya getırdı hıc kıyabılır mı bana uzulmemı hıc ıstermı benım....ben bunlerı yasıyorsam mutlaka bı sebebı vardır...yıne benım mutlulugum ıyılıgım vardır sonunda....tamam dort dortluk bır kul deyılım belkı o benım rabbım verdıgı herseyde bı hayır arıyorum ben....kalbımı hıc karatmadım sımdıye kadar guc verdı sabır verdı yıne verecek ıns....bugunlerımın sonu guzel olsun dıye hep dualarım...en zor zamanımda o bana hep yardım ettı yıne edecek ıns...
Hosgeldin canimmmm...haberler superrr...hadi gozun aydin seninde. Bebise bak sennn, kendini naza cekmis annesi:))) olur okadarcik, insallah 1 ay sonra bol bol show yapicak sana:))
Masallah bebisine!Darisi basimiza
duncancıgım gozun aydın tatlım n kadar guzel ıns bızede nasıp olur boyle guzel haberlerle donmek.....
benım haftaya salı randevum.....
Canım ya valla ne güzel konuştun .... Rabbime dua edicem senin için canım senin kadar içi temiz Allah sevgisi olan bir insan inşallah bebeğini kucağına sağlıkla alır canım. Ben inanıyorum buna....Neticede hepsi birer sınav. Sende ne kadar dirayetlisin kutlarım valla....
Amin canım perşembe gidicen dimi doktora sende.. Hadi seninde güzel haberlerini bekliyorum...
canım ben inanıyorum rabbim seni bu defa ödüllendirecek mayısta hepimiz bebişlerimizin fotolarını ekliycez:))senin için hep dua edicem.anne olmak veya anne olmayı ıstemek boyle bısey ıste...ıcımde tas gıbı duran koca koca uc tane yaram var...ben o hastaneden tam uc kere elıme tutusdurdukları kutuyla cıktım ıcınde hayallerım esımle beraber yok dedım her seferınde annelık bana gore deyıl bıze gore deyıl yapmayalımdedım esıme sadece sen bıraz dınlen dedı bana hıc bısey demedı....zaman gectı acılarımın ustunu orttum rabbım yıne nasıp ettı hamılelıgı ve benım zor yolculugum yıne basladı... ha gectımı gecmedı hıcbırısıde ama arkama cok bakmıyorum bakmamaya calısıyorum.....rabbım guc kuvvet versın bol sabır versın ıns sonu guzel hayırlı olsunda.....cekerım ıcımde annelık duygularım varken daha cok seye katlanır buyurek.....
Kızlarrrrr. ben demin doktordan geldim. İkili test ve kan tahlilleri ve işte geri kalanlar iyi. Bebişim iyi. Ters dönmüş bacaklarınıda kapatmıştı naptıysak açmadı velet haliyle cinsiyet için 1 ay daha beklicem( Ama sağlıklı sata göre 1 gün ilerde Rabbime şükürler olsun...
Baya büyümüş kerata ultrasona sığmadı kesesi bi kerede. 7,66 cm boyu. İşte benden haberler böle. zemuszemus
Benim mesaj arada kaynadımı gene yoksa:sinifsinif:
ben hıssedıyorum bebegım erkek goreceksınız bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?