2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox gözün aydın canım maşallah sana ben de yarın gidiyorum hakan beye inşallah iyi haberlerle gelirim
bizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3
benım eşimde aynısını söylüyo ben gördüm diyo:) nedir bu erkeklerın erkek çocuk merakı ya kız evlat öz evlat der annem. ben kızım olsun istiyorum ama hayırlısı
Bu hafta baska kimlerin testleri var kizlar???
Yarin sanirim Duncan arkadasimizin var,
persembe benim, bir arkadasimizin daha var persembe sanirim??
Ya yavastan unutkanlikta basladi iyimi:1shok:
canım benım de yarın testim akşam yazarım sonuçları
canım hiç kendını üzme dr lar kesın bır şey görmedikleri zaman öyle demek zorundalar boşuna bebeğini de üzme her şeyin hayırlısı dua et bizde sana duacıyız
canım bende arada oluyor akıntı dr normal dedi çok olmadığı sürece sorun yok canım merak etme
canım şimdiden geçmiş olsun hiç korkma hem genel anestezi hiç bir şey hissetmezsin hem. gulben ergene de aynısı yapmışlardı ıkızlere hamıleyken gazetede okumuştum Allah bebeğini sana bağışlasın bol bol dua et canım ve bol bol dinlen hayırlısı olsun

nazo26, canım hakan bey pek bişi söylemiyor. bir de çok fazla ultrasonu kıpırdatıyor, bebeğin hareketlerini net göremiosunklava: güleryüzlü oluşunun altında bir gerginlik var hakan beyin. birde cinsiyeti söylemiyor

İnşallah iyi haberlerle gelirsin canım:icecream:

canım testı güzel yapsın sonuçlar da güzel çıksın diğerleri önemli değil canım napalım:içelim:

kızlar ben cinsiyet konusunda erken öğrenmekten yana değilim sonra yanıldık falan dıyorlar hayal kırıklığı oluyor ne kadar geç öğrensem o kadar ıı en azından garantı olur:CüvCüv:

Monaroza hoşgeldin Allah tamamına erdirsin canım

tavsiye edilen drlar topiğini incele yada sen oraya bir topic açabilirsin belki tavsiye eden birileri olur

teşekkür ederim baharnaz.inceleme fırsatım oldu.burda pek şansım yok doktor yönünden
bazen memlekette mi doğum yapsam diyorum..ne zor bir durummuş bu ya..(

Günaydın

Monaroza evet dr bulmak zor iştir karar vermek, ben hala bulamadığım için Tüp bebek drumla kontrolllere devam ediyorum canım memlekete gidip gelmek zor olmazmı ama yaz dönemini filan orda annenin yanında geçirceksen sanada yakınsa düşün .

Kızlar Allahıma şükür 2li test kan sonuçlarımız geldi bir sıkıntı yok darısı

Zonnetje, nazo diğer arkadaşların başına inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız

SUBARU hani bir değer söylemiştin ya onun adı neydi? kız yada erkek olmasını ordan anlıyoruz demiştin

[
SUBARU hani bir değer söylemiştin ya onun adı neydi? kız yada erkek olmasını ordan anlıyoruz demiştin[/QUOTE]

günaydınnn....nasılsın baharnaz..hepimizin sağlıklı bulantısız güzel bir gün geçirmemizi allahtan diliyorum...

2.li teste alınan free HCG idi sanırım
yada bi kontrol ediyim yanlışsa düzeltirim...
sen yaptırmıştın değilmi 2.li kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar....
sanırım bir kızım daha olucak..yoo yo doktora gitmedim..anlatayım..dün gece rüyamda doğurmuşum kucağıma beyaz bir kundak içinde bebeğimi verdiler açtım mememi ve emzirmeye başladım.şap diye kaptı emdi emdi doydu bıraktı ve benim göğsümden damla damla süt gelmeye devam etti.etrafımdan göğüs pedi istiyordum ki uyandım.(hayırdır inşaallah)hemen rüya tabirleri kitabına baktım rüyada kadın memesi bir kız çocuğu sahibi olacağına işaretmiş,netten baktım evladının büyük mertebe sahibi olacağına işaretmiş.daha önce bu rüyayı gören tüm tanıdıklarımında kızı olmuştu.Allah biliyo gönlümüzden geçen erkek ama Allahın takdirine kalmış.sağlıklı olsunlarda sonuçta hepsi bizim parçamız.

Günaydın Kızlarr

Nazo Rüyan Hayırlara Vesile Olsun Canım
Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah.

Günaydın bebeğin cinsiyetini merak eden arkadaşlar google çin takvimine göre bebeğin cinsiyeti yazın önceden bebeği olan arkadaşlar söyledi orada çıkıyormuş tabiki Allahtan başka kimse bilemezde bu bi tahmin:ecrin_bebek:

günaydın...bu bildiğimiz çin takvimi mi ?

ÖZLEMAYD.günaydın...nasılsın ?
bebeğin cinsiyetini ilk öğrenenlerdensin tekrar hayırlı olsun ...
sen 2.li testini yaptırmıştın değilmi..sana zahmet free HCG değerini söyleyebilirmisin..ordaki sonuca göre bebeğin kız yada erkek olma olasılığını kontrol edicem de....zahmet olmayacaksa sana çok sevinirim...

canım yaa çok güzel maşallahhhh oynarken görmek inşallah banada nasip olur bende oynadıgını görmek istiyorum maşallahh bebişinee canım yaa

günaydınnn canım ya bak bende merak ettim ama benim 2li testtim olmadı doktor ölçümler çok güzel hiç gerek yoktur gelecek ay 3lütest yaparız demişti benim hcg kaç acaba cinsiyetini okadar merak ediyorum kiiCADIARZUCADIARZUCADIARZU

turko..kızında 2 li test yaptırmışmıydın...özlemden cvp gelmedi...senin 2li. test evrakalrın duruyomu?

canım valla bende hayırlısıyla eli ayagı düzgün saglıklı bir erkek olsun istiyorumda allahın taktiri artık yakında ögrenecem cinsiyetini inşallahh allah hayırlısıyla kalbimize göre versinn
günaydın hoşgeldin nasılsın ?

turko..kızında 2 li test yaptırmışmıydın...özlemden cvp gelmedi...senin 2li. test evrakalrın duruyomu?

saol canım iyiyim sen nasılsınn bulantılarım okadar şiddetli degil artık ama tam geçmedi beni hala rahatsız ediyor birde baş agrılarım çok oluyor ......
yok canım heralde durmyor yapılmıştı kızımda ama ben o sonucu nereye attım valla unuttum şükür kızımda çok saglıklı dogdu

günaydın kızlar, ben ii değilim buğün nedensiz ağlıyorum, hiçbişeyden mutlu olamıyorum buğün..

günaydıın canım bazen öyle oluyor bende kızıma hamileyken çok aglardım bunda oakadar degilim 9 ayagladım benn hepsi hormonların bize yaşattıgı şeyler geçecek böyle kalmıyor allahtan ama yinede aglamamaya bak bebişini üzmee annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…