zonox gözün aydın canım maşallah sanaCanlarım selammmmmmmmmm
Bugün eşimle, minnoşumuzu görmeye gittik. gayet iyiydi değerleri. 13 haftalıkmış minnoşumuz. kan aldırdım cumaya alabilirsiniz dediler. salı günü alıcam ben hem de kontrolüme gidicem. Allah herkese nasip etsin. videosunuda aldık bıdır bıdır oynuo bizim oynak bebişimiz.
bebişin ensesi 1,6 çıktı. 7 cm boyu :icecream:
benım eşimde aynısını söylüyo ben gördüm diyo:) nedir bu erkeklerın erkek çocuk merakı ya kız evlat öz evlat der annem. ben kızım olsun istiyorum ama hayırlısıbizimkide ben pipisni gördüm oğlandı dio şimdiden hahahaahahkaydirigubbakcemile3
canım benım de yarın testim akşam yazarım sonuçlarıBu hafta baska kimlerin testleri var kizlar???
Yarin sanirim Duncan arkadasimizin var,
persembe benim, bir arkadasimizin daha var persembe sanirim??
Ya yavastan unutkanlikta basladi iyimi:1shok:
canım hiç kendını üzme dr lar kesın bır şey görmedikleri zaman öyle demek zorundalar boşuna bebeğini de üzme her şeyin hayırlısı dua et bizde sana duacıyızben geldım kızlar doktora gıttım acıbadem prof. o da baktı bebeğe herseyı gayet guzel suan mısıl mısıl uyuyo dedı ama dedı ben olsaydım suan ense kalınlıgı hakkında yorum yapmazdım ama anormal olmamakla bırlıkte kalınlık azda olsa var endişelenıcek boyutta deıl dedı ve ayrıca yıne olçumlerle ılgılı bı doktorun fıkrını aldı prof dedıkı o da su haftalarda sebebsız kalınlık gözlenebılır ama yorumlamak 2 hafta sonra olabılır endıseye kapılmayın testlerı yaptırın bana gelın dedı allah askına dualarınızı beklıorum
canım bende arada oluyor akıntı dr normal dedi çok olmadığı sürece sorun yok canım merak etmeİnşallah güzel haberlerle dönerim ve dönersin ablacım...opuyorumnanaktan
Akıntıya gelince,evet dediğin gibi çogu kişi bunu hep yaşıyormuş..
Ben yalnız oldugum için buralarda hemen korkuyorum açıkçası,birde ilk hamilelik olunca tedirgin oluyorum dogal olarak...
Sende yaşıyorsun demek,o zaman çok sıkıntı yapmayım ben...
Doktorda zaten gerekeni söyler inşallah perşembe günü..
Hadi hayırlısı...
canım şimdiden geçmiş olsun hiç korkma hem genel anestezi hiç bir şey hissetmezsin hem. gulben ergene de aynısı yapmışlardı ıkızlere hamıleyken gazetede okumuştum Allah bebeğini sana bağışlasın bol bol dua et canım ve bol bol dinlen hayırlısı olsunzonnetje tatlım kucuk bır operasyon gecırecegım rahım agzıma serklaj atılacak...umarım doguma kadar yatmam kanama oluyo serklajdan sonra eger kesılırse veya genel anestezı altında yapılıyo bu ıslem baska bısey olmazsa eve gonderır ama bır ıkı ay kanaması kesılmeyenler de olbılıyomus duruma gore yanı ıns cok kolay gecer....aslında cok korkuyorum ama kımseyede bellı etmıyorum benım bebegımı kucagıma saglıkla alabılmek ıcın bunlara katlanmam sart dıyorum kendımı tesellı edıyorum ama hersey kısmet daha oncede 3 defa yasadım ben rabbım bıze bagılasın hayırlısıyla ıns...dua etmekden baska elımden n gelır kı....bıde kocaman bır sabır.....
evet canım rahım agzı yetmezlıgınden...aslında dıkıs denemez rahım agzını buzuyorlar balon agzı gıbı dusun ama sonuzda mudehale ve en nazık yerlerınden bırı kanaman oluyo ıstemeden umarım uzun surmez....
butun ıyı dıleklerın ıcın allah razı olsun canım ıns.. 7 tane kurban adadım ben bebegıme her sen bı tane ıns saglıkla alırız kucagımıza bebegımıze rarbbım yardımcımız olsun.....