2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

HADİ bakalım allah gönlüne göre versin inş
dorukmu geliyor
teyzesi onu yesiinnnn oyy oyy oyyyyyy
kimler erkek tahmin etti ?

kimi gördüysem 10 kişiden 9 u erkek dedi :)))
alıştık artık eşimde erkeğe isminide hazrıladık gerçi kız olursa dıe onun isminide hazırladık ama eşim isimden dolayı erkek olmasını çok istiyo bir de sona kız olursa erkek büyük olsun dıe :)
kız olursada asya olacak :ecrin_bebek:

zonox hosbuldum canım....gelecek hafta gıdecegım ıns yok pc gotururum hastaneye vınn kullanıyorum muhabbete devam yanı....ıns saglıkla atlatırımda...hastanede hıc vakıt gecmıyo....

zonox hosbuldum canım....gelecek hafta gıdecegım ıns yok pc gotururum hastaneye vınn kullanıyorum muhabbete devam yanı....ıns saglıkla atlatırımda...hastanede hıc vakıt gecmıyo....

sağlıkla atlatacaksın inşallah, dua ediyoruz, görünen o ki senin moral de yüksek, önemli olan da o zaten..

kızlarrr size bişey dicem biraz önce yine bebegimi hissettim hemen karnımı açtım bu arad karnım baya belli oldu 2. gebelikten kaynaklanıyor neyse karnımı açtım gözle bile karnımda oynadıgı anlaşılıyor ayy nesılda heyecan yaptım kızlarr yaa acemi degilim kızımdan biliyorum bazı şeyleri beebk zannetmiyorum bebegimi hissediyorum 2. hamileliğin verdiği avantajlar kız kızımda bunları çok geç hissetmiştimm yaa ulturasonda nesıl görecem acaba büyümştür kesin maşallah böy le hissettiğime göre 10 gün geçseydii

HADİ BAKALIM inş...allah gönlünüze göre versinn...
iki isimde çokk güzel...genelde ilk kız olsun derler ama ...
bende ilk erkek olsun sonrası kız olsun istiyorum...allahım hayırlıysa bi dünyaya getirebilsek

bugün doktora gidecek olan arkadaşlar var inşllah iyi haberlerle gelirler duyunca bizde heyecan yapıyoruz maşallah bebişler iyi olsunda bizde kendimizi iyi hissedelim bulantılara ragmen

turko..benim karşı komşum 2.çocuğuna hamile şuanda 11 haftalık 9.haftadan beri hissediyorum..sende hissediyomusun diyo kafayı yiycemm yaasempatiksalakcinniçok küçük nasıl hisseder diye..ben bişey hissetmiyorum..ancaka gaz sancımı anlarım ben sositososito

canım senin ikinci hamileliğinmi 2. hamilelikte erken hissedile biliniyormuş doktora sormuştum birde nette araştırdım 2. hamilelikte kas yapıları falan daha gevşek oldugu için bebegi hissetmek daha kolay olabiliyormuş 2. gebeliklerinde anneler 1. hamilelige göre daha erkekn hissede bilirler diye yazıyor hem kaslarla falan alakalı hemde 2. tecrübeyle alakalı canım 2. gebelik gerçektende farklı benim kızmdakiyle alakası yoktur bu gebeliğimin inan herşeyi çok farklı birde ben artık 4. aydayım canımm kimi bebek erken hissedirirmiş kendini

Son düzenleme:

turko...bu benim ilk hamileliğim, ilk tecrübesizliğim, ilk heyecanımmm:roflol:
evet siz tecrübelisiniz erken hissetmeniz doğal ama 9 hafta bebiş daha 1 parmak bilemm değil kıpırdanmasını hissetmesi bana enteresan geliyodu...

inşallah çok iyi geçer operasyonun, hemencecik evine gelirsin canımopuyorumnanaktan
canım yaa bana video vermiyorlar oda özel yeer gidiyorum 4 boyutlu ulturason yani söylesem bu video işini kafam karıştı videosunumu veriyorlarr

evet canım 4d nin videosunu veriyorlar. bir de fotoğrafını veriyorlarkaydirigubbakcemile2

söyle sanada verirler. çok basit bişi videoya çekmek.
10 dk önce izledim minnoşumu. ağzını yidimmmm minnoşumun zemuszemusŞeniz

ewet 9.hafta çok erken

kızlar ablamda 5 aylık hamile onu aradım sordum serbest hcg sini
29.1 dedi.ama kız bebek bekliyor.çin takvimindede erkek çıkıyo ama kız
yani ben bunlara inanmıyorum.
bu arada bende göbeğimin pıt pıt attığını hissediyorum benim kalbim orda atıyo sanki sizdede oluyomu.
kumandayı koyuyorum resmen atıyo.ama bebekle bi alkası varmı bilmiyorum.ama oynadığını hissetmiyorum tabi çok küçükler daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…