ben kaçırdım canım 50 ne?SUBARU'nun tezi doğru çıkıyor gibi. 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız. :icecream:
canım bana tetenoz ve difteri dediler ikisi aynı enjekterdeymiş size böyle bişey dediler mi?dilekcim 20 .ci haftada yapılıyor tetanoz aşısı
canım bebeginin sonuçları güzel maşallah.serklajıda kolayca yaptırırsın inşallah.merhaba kızlar. bugün sabah kontrole gittim. her şey yolunda çok şükür. ense kalınlığı 1.4 çıktı doktor normal dedi. bebişim kıpır kıpırdı. eve geldim hemen izledim cd den. ikili test için kan verdim. 1 hafta sonra çıkacakmış sonucu. daha önce söylemiştim ben yarım rahimliyim. doktorum en kısa zamanda rahmine dikiş atılmalı (bu işleme serklaj deniliyor) dedi. mutlaka üniversite hastanesinde yaptır dedi. hatta mümkünse çapa da yaptır dedi. ama benim aydından istanbula gidip yaptırmam çok zor. daha önce pamukkale ünv. de doç.e gidiyordum sanırım yine ona gideceğim. inşallah zor bir şey değildir biraz korkuyorum.
teşekkür ederim baharnaz oğlum birdi iki oldu artık.
darısı isteyenlerin başına.
gözün aydın canımm çok sevindim ben 2 li yaptırmadım 3 lüde baya bi stresli olcaz yaa..cinsiyetini görse kendi söylemezmiydi ama unutman komik olmuş hayırlısı geç olunca daha kesin oluyo :))
hayırlısı canım ben de aslında erken öğrenmekten yana değilim çünkü sonra farklı olabılıyo hayal kırıklığı olmasın :) hiç stres olma Allah hayırlısını versın canım .
kızlar bu arada ben sürekli çıkarıyorum bulantım geçeceği yerde artıyo ve be bende çok sinir yapıyo kızlarklava: doktora sordum bayrama kadar geçer dedi :sinifsinif:
bir kaç şey soracağım sana. kaçıncı haftadasın ve ne zaman yaptıracaksın serklajı? bir de kime yaptıracaksın? ben karar vermekte zorlanıyorum. bugün biraz telaş yaptım da.
canım bende servıkal yetmezlık var o yuzden erken dogum soz konusu....
bulantı bende 11. haftada başladı hiçbişeye iştahım gelmiyo en sevdiğim yemekleri yapıyorum ama tad alamıyorumm midede yanma oluyoo off bu mide nezaman düzelecekk
Ben çıkıyorum kızlar,yarın güzel haberlerle dönmek üzere İnşallah...:Saruboceq:
Geceniz hayır olsun:...
Bebişlerede kendinizede iyi bakın,öpüldünüz...a.s.
bir kaç şey soracağım sana. kaçıncı haftadasın ve ne zaman yaptıracaksın serklajı? bir de kime yaptıracaksın? ben karar vermekte zorlanıyorum. bugün biraz telaş yaptım da.
benim 3 test 10 sonra ewet o sonucu beklemek baya stresli oluyor inşallah hepimiz güzel sonuçlarla dönerizgözün aydın canımm çok sevindim ben 2 li yaptırmadım 3 lüde baya bi stresli olcaz yaa..cinsiyetini görse kendi söylemezmiydi ama unutman komik olmuş hayırlısı geç olunca daha kesin oluyo :))
nasıl her hafta görebiliyorsu canım gelir gelmaz bize ver güzel haberleri bebişin ebizim bebşlerde slm söyle dermişimmmmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3günaydın kızlarr
birazdan bebeğimi görmeye gideceğim dr.a inş.iyidir bebişim her hafta görüyorum bebişi ama her gidişimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor şu anda da çok heyecanlıyım utanmasam her gün gelebilirmiyim diyeceğim dr.a.delikafadulden
Bol Yağmurlu Ankara Sabahından Hepinize Günaydınlar Arkadaşlar
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr
bu sabah topik çok sakin gidimde bari kahvaltımı yapıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?