2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

SUBARU'nun tezi doğru çıkıyor gibi. 50 nin altı erkek 50 nin üstü kız. :icecream:
ben kaçırdım canım 50 ne?
dilekcim 20 .ci haftada yapılıyor tetanoz aşısı
canım bana tetenoz ve difteri dediler ikisi aynı enjekterdeymiş size böyle bişey dediler mi?
canım bebeginin sonuçları güzel maşallah.serklajıda kolayca yaptırırsın inşallah.
teşekkür ederim baharnaz oğlum birdi iki oldu artık.
darısı isteyenlerin başına.

hayırlı olsun canım.bol erkekli bir ev olacak desene

gözün aydın canımm çok sevindim ben 2 li yaptırmadım 3 lüde baya bi stresli olcaz yaa..cinsiyetini görse kendi söylemezmiydi ama unutman komik olmuş hayırlısı geç olunca daha kesin oluyo :))

hayırlısı canım ben de aslında erken öğrenmekten yana değilim çünkü sonra farklı olabılıyo hayal kırıklığı olmasın :) hiç stres olma Allah hayırlısını versın canım .

kızlar bu arada ben sürekli çıkarıyorum bulantım geçeceği yerde artıyo ve be bende çok sinir yapıyo kızlar klava: doktora sordum bayrama kadar geçer dedi :sinifsinif:

canım benimde her akşam midem bulanıyo geneldede çıkarıyorum benimki 9. haftadan sonra başladı

bulantı bende 11. haftada başladı hiçbişeye iştahım gelmiyo en sevdiğim yemekleri yapıyorum ama tad alamıyorumm midede yanma oluyoo off bu mide nezaman düzelecekk

bulantı bende 11. haftada başladı hiçbişeye iştahım gelmiyo en sevdiğim yemekleri yapıyorum ama tad alamıyorumm midede yanma oluyoo off bu mide nezaman düzelecekk

Canım Rabbim şifa versin..
O tiksinme gerçekten yoruyor insanı,siniride hoplatıyor....
Ama mecbur çekicez...boshayallersmile
Zaten 4e giriyoruz artık yavaşlaması/bitmesi gerekiyor,sıkma canını fazla uzun sürmez inşAllah...

Ben çıkıyorum kızlar,yarın güzel haberlerle dönmek üzere İnşallah...:Saruboceq:
Geceniz hayır olsun:...

Bebişlerede kendinizede iyi bakın,öpüldünüz...a.s.

Ben çıkıyorum kızlar,yarın güzel haberlerle dönmek üzere İnşallah...:Saruboceq:
Geceniz hayır olsun:...

Bebişlerede kendinizede iyi bakın,öpüldünüz...a.s.

iyi geceler canıımm yarın hayırlı haberlerle gel bekliycez senii...
bende çıktım kızlar iyi geceler hepinizeeeeolumunekankayizsmile

bir kaç şey soracağım sana. kaçıncı haftadasın ve ne zaman yaptıracaksın serklajı? bir de kime yaptıracaksın? ben karar vermekte zorlanıyorum. bugün biraz telaş yaptım da.

suan 11 haftadayım dıkısım 12 haftanın ıcınde atılacak ıns....dr um n kadar erken o kadar ıyı dedı.....prof dr erol tavmergen atacak dıkısımı tup bebegımıde o yapmıstı sanırım ege unuversıtesınde yapacak....bıraz sıkıntılı gecıyo ama rarbbım yardım eder ıns ıcını ferah tut emı....serklaj setını sıze aldırırlarsa unutma en ıyısı braun onu alın olur mu? ben bu dıkısı daha once ıkı kere attırdım....bu 3. merak ettıgın bısey olursa sor canım yardımcı olmaya calısırım...

kızlar ya uff ınanılmaz guzel bebek bodylerı buldum ınternette esprılı uzerınde anneannem benı cok sevıyor dayım benı cok sevıyor fln yazıyor bır de baska bır sıte ama maalesef lınk veremıyormusum sıze

Günaydın kızlar....yağmurlu ve karanlık bir istanbul sabahından herkese merhabalar...yine bulantılı bir güne başladık..zaten dün de öyle bitirmiştik...saat 1 olsa da evimize gidip yatsak...cumartesi de kontrolumüz var.bebeğimiz büyümüştür inş...fazla su içemediğim için tedirginim biraz doğrusu..inş bebeğim iyidir...:Saruboceq:

günaydın kızlarr

birazdan bebeğimi görmeye gideceğim dr.a inş.iyidir bebişim her hafta görüyorum bebişi ama her gidişimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor şu anda da çok heyecanlıyım utanmasam her gün gelebilirmiyim diyeceğim dr.a.delikafadulden

Bol Yağmurlu Ankara Sabahından Hepinize Günaydınlar Arkadaşlar

gözün aydın canımm çok sevindim ben 2 li yaptırmadım 3 lüde baya bi stresli olcaz yaa..cinsiyetini görse kendi söylemezmiydi ama unutman komik olmuş hayırlısı geç olunca daha kesin oluyo :))
benim 3 test 10 sonra ewet o sonucu beklemek baya stresli oluyor inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz
nasıl her hafta görebiliyorsu canım gelir gelmaz bize ver güzel haberleri bebişin ebizim bebşlerde slm söyle dermişimmmmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Bol Yağmurlu Ankara Sabahından Hepinize Günaydınlar Arkadaşlar

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr

günaydın kızlarrrrrrrr
derencim dün dr gitmedinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…