canım hayırlı olsun çok sevındım
Canım 3 gun erken gıtsen sorun olmaz merak etme eşinle git tabıkı
herkese merhabalar.. geçmişe çok bakamadım, SUBARU hayırlı olsun senin mesajını gördüm.. bende cinsiyetini çok merak ediyorum yaa.. normal dr. randevumdan 1 hafta sonra gidicem, belki öğrenirim diye :)
KIZLAR..dr.mla tam 1,5 saat konuştum.aklımdaki herşeyi sordum..
doğumumu bile konuştum..şuanda erken dedi gerekçelerimi söyleyince sezeryana karar verdik...çevre hastanesinde...hastane ile ilgili bilgisi olan varmı ?
bulantılarım tamamen geçince bana yeni diet verdi..kilo almadığım için tam diet vermedi
beyaz ekmek iptal..tuz kesinlikle yasak şeker ölçüyü kaçırma dedi...herşeyle bana gel ama sakın yüksek tansiyonla gelme dedi yani tuza çok dikkat etmemi söyledi...günde 3 ana öğün aralarda meyve ama farklı meyveler örneğin bir günde 1 elma 1 armut 1 muz gibi...
meyvenin hepsi serbest portakala dikkat etmemi söyledi...nar suyunu sordum asla böyle bişey yok dedi...meyvenin sebzenin kimseye zararı yok sadece ölçüyü kaçırma abartma dedi...soda yasak..miniralli suyu sordum .. asla dedi hiçbirini önermiyor...günde 4 bardak süt içmemi istedi...tuzsuz beyaz peynir yağlı yağsız karışmadı..hazır ayran içme dedi...nestfit serbest ama hazır gıda olduğu için çok tavsiye etmiyorum istersen ara öğün yapabilirsin dedi..
menülerimde bir etli yada kıymalı yemek yanında mutlaka sebze olacakmış..her öğün bir kaşıkta olsa yoğurt yemeliymişim...pilav makarnayı yoğurtla yiyip geçiştirme dedi...karın çatlaklarımı sordum...ne yaparsan yap o olacak dedi..ama en aza indirmek için vazelin,gliserin,nivea krem kakao yağı yada sadece zeytinyağı ile her akşam 10 dakk masaj önerdi...karın çatlağımın derin olmaması için hemde kış mevsimi olduğu için c vitamini verdi hergün 1 adet suda eriyen...vücut kas ağrıalrım olursa önlem için magnezyum verdi çok zorda kalırsam 1 adet içicem...ayyy şimdilik bu kadar ...devam edicem ..tabi sizi sıkmazsam....
günaydın kızlar hepinize.....
zehra bebişini görmüşsün çok güzell
Myworld dua et baban düzelicek inşallah bebeğinide düşün canım Allah sağlık sıhhat versin hepinizede...
Gezgin gitcekti bugün doktora başka varmı gidecek olan merak ediyorum gezgini hayırlı haberlerle gelir inş..
SUBARU, sen devam et bu bilgiler çok güzelmiş. Kendi adıma işe yarar bilgiler diyorum
subaru ve zonox bilgiler çok güzel teşekkürler portakala neden dikkat edilsinki şeker oranımı yüksek acaba ???
Gezgincim hayırlısı artık yarına 1 gün daha büyür bebişinn
olsun canım dediğin gibi geç olsun, güç olmasın :)
Selam kızlar...
Ben malesef bugün gidemedim...Bir iki aksilik oldu,yarına kaldı gene bir aksilik çıkmassa ins...İÇim gitti ama yaaa:gitme: Çok hazırlamışım bugüne meğer..
Hayır vardır inşallah...
Geç olsun güç olmasın...Haber vereyim dedim merak edenler olur,inşallah sağ selim gidip güzel sonuçlarımı yazarım....
DİLEK..portakal bazen bebeğe alerji yapıyomuş...alerjiyi anne karnında tespit etmemiz zor olabiliyo dedi...her bebekte olmuyo ama dikkat etmekte fayda var dedi...ayrıca gaz sancısıda yapıyor dedi
ya senin doktorun ne güzel her şeyi anlatmış. benimki şu ana kadar nasıl beslenmem gerektiğiyle ilgili bir cümle bile söylemedi. en iyisi ben değiştireyim doktorumu. zaten usg'si de yeni bir model değil.
pekala eğer faydalı olacaksa seve seve yazarım.kaydirigubbakcemile3
tuzu söylemiştim turşuyu kesinlikle yasakladı...16-20 hafta arası 4.lü testim var..2.li testim iyi olmasına rağmen 4.lü testte 2 fazlladan değere daha bakılıyomuş ordan daha net bilgiler alıyorum dedi...bu konuda çok hassas...14 haftadan sonra eski ilaçlarıma gyno ferro sanol+eleviti doğuma kadar kullanmamı istedi..günde tok karnına 1 adet...2.sini aynı anda almıyorum...günde 1 tane c vitamini verdi suda eriyenden..çok ağrım olursa magnezyum toz suda eriyen verdi..
2 haftadır akıntım vardı onu anlattım suyu az içtiğimi söyledim..suyla ilgili olmadığını bu haftalarda normal olduğunu büyük ihtimalle mantar olduğunu söyledi...vajinaya fitil verdi 3 gün kullanıcam 3 adet...sütyen konusunu sordum herkes bişey söylüyo desteklimi desteksizmi kimi yatarken dahi takılacak deniliyo dedim...böyle bir mecburiyet yok...tamamen senin rahat edeceğin şekilde olsun şekline karışmam dedi...yatarken takıp takmıyacağımı bana bıraktı..
bebekle ilgili çok fazla düşünme kafana bişey takma bebekler anne karnında çok mutlular sen kendine dikkat et söylediklerimi ihmal etme dedi..
14 haftadan sonra iştahım daha da çokk açılacakmış...yemek yedikten 5 dakika sonra acıkacakmışım..o acıkmada çalışıyosun sen kesin dışardan poğça kek börek yersin sakın bunalrı yeme dedi bana:dilcikar:ee ne yiycem peki dedim 1 bardak süt iç hem tok tutar hem faydalı dedi...çayı sordum açık ve az şekerli olabilir abartma dedi..çayla sütü arka arkaya içme dedi...süte kakao ekleme dedi...3 ana öğünün var onun dışında 3 ara öğünün var ara öğünler kesinlikle meyve ağırlıklı olacak...kahvaltı evde hazırlanıp yiyilecek kahvaltıda süt olacak kepek ekmeğiyle kahvaltı olacak...kahvaltı yapamazsam haşlanmış yumurta sandiviç yapılacak..hazır meyve suyu olmayacak...kendim taze sıkıp içicem..
hazır gıdalar konserveler yasak...hergün yemekler az az pişecek taze olacak....oyyyy anam ben çalışan karıyım dedim...olsun ama o bebek kadar sanada faydalı dedi...şimdi anlamıyosun ama ilerki hayatın için çok öenmli bu şekilde yaşamaya alış dedi...
sabah 6 da uyanıyorum akşamalrı 9 da uykum geliyor bu kadar uyumak zararlımıdır dedim hayır dedi...çok iyi sen öğünlerini uygula istediğin saatte yat dedi bana kaydirigubbakcemile3
benim bel fıtığım var masa başı çalışıyorum kalça kemiklerim ağrıyor 1 haftadır dedim...
bel fıtığın popoya vuruyor ilerde bu artacak ded..magnezyumu o yüzden verdi...
bel fıtığım sebebiyle doğum sancısını kaldıramayabilirsin dedi..sezeryana o yzüden yeşil ışık yaktı...
olsun canım dediğin gibi geç olsun, güç olmasın :)
peki SUBASU, mandalida aynı gruba giriyor mu? sanırım girer kaydirigubbakcemile3 akrabalar sonuçta değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?