Kızlar selamlarrrrrr.... Geçmişi fazla okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Ben çok hastayım. Elim ayağım tutmuyor. Dün hiç giremedim. Akşam bi girdim okuyim dedim yok.... YAni anlıcanız grip beni esir aldı. Büyük ihtimalle bugünde ilk ve son girişim olcak. İlaç kullanmıyorum. Doktorumn verdiği ilaçlar içime sinmedi. Kendim halletcem artık ama korkuyorum bebişime bişi olmaz dimi gripten. Bİde sinüzit ağrım tuttu offf kafm davul... Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun ya..tahmin edebiliyorum sıkıntını..bol bol dinlenmeye bak canım..inş. kısa zamanda toparlarsın...Kızlar selamlarrrrrr.... Geçmişi fazla okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Ben çok hastayım. Elim ayağım tutmuyor. Dün hiç giremedim. Akşam bi girdim okuyim dedim yok.... YAni anlıcanız grip beni esir aldı. Büyük ihtimalle bugünde ilk ve son girişim olcak. İlaç kullanmıyorum. Doktorumn verdiği ilaçlar içime sinmedi. Kendim halletcem artık ama korkuyorum bebişime bişi olmaz dimi gripten. Bİde sinüzit ağrım tuttu offf kafm davul... Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
canım şimdilik iyi çok şükür haftaya anjiyo olacak bakalım o zaman bell, olacakben bu kadar üzüntü ve ağlamayla nasılım bilmiyorum bebişim nasıldır onuda bilmiyorum
canım babam geçen hafta kalpten dolayı yoğun bakıma alınmıştı şimdi biraz iyi şükür ama ben ve bebeğim nasılız inan bilmiyorum
günaydın canım
günaydın kızlar hepinize..
my world babacığına çok geçmiş olsun.allah şifalık versin
kızlar benimde bu c.tesi randevum var.çok heyecanlıyım.1 aydır görmüyorum bebeğimi inş. güzel haberler veririm.
KIZLAR MERHABA BEN geldim..nasılsınız?
sabah 2.li testimin sonuçalrını aldım dr ma götürdüm...bir problem yok çok şükür...herşey yolunda bebişim gayet iyi...yine hiç durmadı..fıttırık bişey bu...yine takla atıp yuvarlandı oyyyy annesi onu sevsin maşallah yavruma...cinsiyetibe baktırdım ..dr bu haftalar çok erken cinsiyet için dedi...ama beni kıramadı baktı yine...benim bebiş yine sakladı kendini bir ara poposunu yakaladı dr teyzesi...baktı baktı incelesi çok emin değilim ama galiba kız bu dedi...ama emin değilim şuan çok küçük ve erken dedi...işte böyle ben yine kesin neticeyi alamadım...ama meleğim diye sevmeye başladım artık onu....
sabah 2.li testimin sonuçalrını aldım dr ma götürdüm...bir problem yok çok şükür...herşey yolunda bebişim gayet iyi...yine hiç durmadı..fıttırık bişey bu...yine takla atıp yuvarlandı oyyyy annesi onu sevsin maşallah yavruma...cinsiyetibe baktırdım ..dr bu haftalar çok erken cinsiyet için dedi...ama beni kıramadı baktı yine...benim bebiş yine sakladı kendini bir ara poposunu yakaladı dr teyzesi...baktı baktı incelesi çok emin değilim ama galiba kız bu dedi...ama emin değilim şuan çok küçük ve erken dedi...işte böyle ben yine kesin neticeyi alamadım...ama meleğim diye sevmeye başladım artık onu....
hoşgeldim cnm, çok sevindim senin adına. darısı bizlerin başına inş. benimde 2li testim p.tesi yapılacak. çok merak ediyorum. cinsiyetinide merak ediyorum tabi. bakalım bizim ufaklık gösterecekmi kaydirigubbakcemile3
çin takvimine göre ne çıkıyor cnm??
hayırlı olsun subarucumm maşallah bebeğinee...
Şu free hcg ne çıktı sende peki doğrumu sabah bi arkadaş yazdı onunkide tutmuştuu ..
Canlarım günaydınnnnnnnnn
SUBARU, hayırlı olsun meleğinn :) Melektir o melek. Prens değildir :) ya seninkide çok hareketliymiş genelde hareketli bebek erkek oluomuş doğrumu ki :uhm:
benim bioritmim, çin takvimi, rus takvimi, bebeğin kesede duruş şekli hepsi KIZ ı işaret ediyor:1shok:
Benim içime doğanda kız, eşiminkinede doğan kız. Anam erkek olursa ne mutlu olur benim kociş. AmA dün kızdı bana "ben oğlum olsun isterim ama kızım olursada üzülmem. oğlan delisi değilim. sadece bir erkek için oğlan çocuğunu giydirmek daha zevkli" dedi
kızımızda olursa eşim çok istiyomuş. kız çocukları babaya daha düşkün dedi:sm_cool:
çok sevındım hayırlı olsun ne mutlusundur şimdi sen inşallh bızımde 2 li testimiz yapılınca hayırlı haber alabılırz:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar doktor bana 9 kasımda gel 2 li testı yapıcaz ense olcumu ıle dedı bılıosunuz bızım bıraz rısk göruldu ben cumartesı yanı 6 kasımda gıtsem erken olurmu yanı 11+6 günlükken yıne sonuc net cıkarmı en azından cumartesı gıdersem eşimde yanımda olmus olur onunla olmak ıstıorum da doktordayken
Canım benimkide öyleydi. kendini yerden yere atıyodu. eşim dedi ki "kendine zarar vermez dimi" ahahahaha
bu arada seninki haftası ile uyumlumuymuş? sat ile usg.
seninki free beta ya uymuyo tezimiz yerle bir oldu eheheh:roflol:
merhaba...
bende 11+2 iken gittim..herhangi bir problem olmadı...
eşinle gitsen daha iyi olur ikinizede moral olur...
aaa çok iyi ozaman haftaya cumartesıye alıcam randevumu inşallah
canım hayırlı olsun çok sevındımKIZLAR MERHABA BEN geldim..nasılsınız?
kızlar doktor bana 9 kasımda gel 2 li testı yapıcaz ense olcumu ıle dedı bılıosunuz bızım bıraz rısk göruldu ben cumartesı yanı 6 kasımda gıtsem erken olurmu yanı 11+6 günlükken yıne sonuc net cıkarmı en azından cumartesı gıdersem eşimde yanımda olmus olur onunla olmak ıstıorum da doktordayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?