vuuuwwwwwwww bi solukta okudum, anladım, ama uygulamak güç bazılarını, mesela taze yemek, ben bu akşamdan yarının yemeğinin yapıyorum genelde, eve gidip taze yapmaya çalışmakta öğünü geçirmek demek olmazmı?? Bide süt olayı fena.meyveli içiyordum ben demek sade içmeliyim artık.. :sinifsinif:
evet SUBARU mandalinada yaramıyormu acaa, ben hemen hergün 1 kg. mandalina tüketiyorum .. umarım sorun olmaz( dr. yaptık ya senide :)
Allah korusun kuzularımızı, bugüne geldik artık bişey olmasın inşallah.. yemeyiveririz portakal mortakal, azcıkın tadına bakarız bizde..
MyWorld geçmiş olsun bu arada tekrar..
Umarım iyidir babanın durumu..
çooooooook geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar verin inş...dua edip allaha sığınmak gerek...İnş iyidir bebeğin de ...:Saruboceq:
MyWorld cnm geçmiş olsun babacın en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.Sende kendini çok yıpratmamaya çalış cnm biliyorum elinde değildir ama bebişinide düşün.Allahın izniyle babanda iyileşir bebişin de iyidir cnm.Pozitif düşünki öyle olsun.
günaydın kızlar hepinize.....
zehra bebişini görmüşsün çok güzell
Myworld dua et baban düzelicek inşallah bebeğinide düşün canım Allah sağlık sıhhat versin hepinizede...
Gezgin gitcekti bugün doktora başka varmı gidecek olan merak ediyorum gezgini hayırlı haberlerle gelir inş..
günaydın kızlar hepinize..
my world babacığına çok geçmiş olsun.allah şifalık versin
kızlar benimde bu c.tesi randevum var.çok heyecanlıyım.1 aydır görmüyorum bebeğimi inş. güzel haberler veririm.
canım çok geçmiş olsun ya..tahmin edebiliyorum sıkıntını..bol bol dinlenmeye bak canım..inş. kısa zamanda toparlarsın...
canım hayırlısı ile haftaya rahatlarsınız inşallah...
Sen de üzülme diyemiyorum babacığın sonuçta ama mümkün mertebe güçlü ol canım...İnşallah kötü günler kısa zamanda geçecek feraha çıkacaz diye dua et canım...
ayy bende senin gibi randevusu 1 ay sonraya verilenlerdenim...heyecanını çok iyi anlıyorum..güzel haberlerini bekliyos tatlım...
Allah korusun kuzularımızı, bugüne geldik artık bişey olmasın inşallah.. yemeyiveririz portakal mortakal, azcıkın tadına bakarız bizde..
MyWorld geçmiş olsun bu arada tekrar..
Umarım iyidir babanın durumu..
subaru verdiğin bilgiler için saol gerçi hepsini biliyorum ama uygulamakta zorluk çekiyorum
özellikle şeker konusunda.
tamamen hayatımdam çıkaramıyorum bide beyaz un..yine şekerim çıkarsa işim var
tuzu tamamen çıkarmıştım nasıl becerdim bilmiyorum doğumdan sonra yavaş yavaş döndüm eskiye
ama soda olayına şaşırdım..bulantılarıma çok iyi geliyordu
KIZLAR MERHABA BEN geldim..nasılsınız?
sabah 2.li testimin sonuçalrını aldım dr ma götürdüm...bir problem yok çok şükür...herşey yolunda bebişim gayet iyi...yine hiç durmadı..fıttırık bişey bu...yine takla atıp yuvarlandı oyyyy annesi onu sevsin maşallah yavruma...cinsiyetibe baktırdım ..dr bu haftalar çok erken cinsiyet için dedi...ama beni kıramadı baktı yine...benim bebiş yine sakladı kendini bir ara poposunu yakaladı dr teyzesi...baktı baktı incelesi çok emin değilim ama galiba kız bu dedi...ama emin değilim şuan çok küçük ve erken dedi...işte böyle ben yine kesin neticeyi alamadım...ama meleğim diye sevmeye başladım artık onu....
teşk ederim canım ...yaa inanılmaz hareketli bi bebek...önceki seferlerde hep elma yemiştim ..tatlı yiyince bebek hareketli oluyo dediler...bu kez rahat dursunda cinsiyeti görüksün diye hiç bişey yemedim..ama yine fıkır fıkır...ayaklarından destek alıp kendi yukarı fırlatıyo manyak evladım benim:Saruboceq:
bebek hareketli olunca erkek olur diyene inanmıyorum
benim eşimde erkek istiyodu..ama bakalım 1 hafta sonra başka bir hastaneye gidip renkli usg de baktırcam..yeni bi makine gelmiş çok fazla detay görünüyomuş kısmet bakalım ne olucak..
kızlar doktor bana 9 kasımda gel 2 li testı yapıcaz ense olcumu ıle dedı bılıosunuz bızım bıraz rısk göruldu ben cumartesı yanı 6 kasımda gıtsem erken olurmu yanı 11+6 günlükken yıne sonuc net cıkarmı en azından cumartesı gıdersem eşimde yanımda olmus olur onunla olmak ıstıorum da doktordayken
gözün aydın canım ya..verdiğin bilgiler de süper sağolasın. canım mahsuru yoksa dr.unu sorabilirmiyim? bir de yeni renkli usg hangi hastanede varmış?
kıslar ben dr. olayında çok netleşemedim birtürlü , yani dr. çok yoğun ve bana çok vakit ayıramıyor gibi hissediyorum.
tavsiyeleriniz var mı İstanbul anadolu avrupa ve kadın dr. erkek dr. farketmez..özele de gidebilirim..biraz araştırmak istiyorum anlıyacağınız...
kızlar kendınıze ıyı bakın dr gıden cınsıyetını ogrenen arkadaslarıda tebrık edıyorum saglıkla kucaklarına almayıda nasıp etsın rabbım.....hoscakalın....
AA ne demek canım teşk ederimm..dr işi çok zor haklısın ...
benim dr ismi hiçbir mahsuru yok..op dr.nurşen taylan köteli...
şişlide muayenehanesi...
renkli usg küçükköy bilge hastanesindeymiş..
tamamdır canım çok sağol biraz araştırayım ben..
valla arada kalmak ne kötü ya... burada da hiç eş dost yok sorabileceğim..kafamçokkarıştı
evet canım ya en önemlisi ilgi. ben en çok kafamda soru kalırsa sinir oluyorum
bana da uzun uzun anlatacak biri lazım birde güleryüzlü olmalı..
araştıracam bakalım sağol canım başka dr.tavsiyesi olan varsa ona da açığım kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?