2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya aslında benim içinde zor ama elimden geldiğince uymaya çalışıcam artık

evet SUBARU mandalinada yaramıyormu acaa, ben hemen hergün 1 kg. mandalina tüketiyorum .. umarım sorun olmaz ( dr. yaptık ya senide :)

YA YOK SANMAM..
öyle olsa dr um bana söylerdiii
ayrıca geçen gittiğimde bulantıalrım sebebiyle günde 1 kg mandalina yediğimi söyledim bişiy demedi...

Allah korusun kuzularımızı, bugüne geldik artık bişey olmasın inşallah.. yemeyiveririz portakal mortakal, azcıkın tadına bakarız bizde..

MyWorld geçmiş olsun bu arada tekrar..
Umarım iyidir babanın durumu..

CANIMM
herşeyin tadına bakarız hiç bişey olmaz evelallah:Saruboceq:

subaru verdiğin bilgiler için saol gerçi hepsini biliyorum ama uygulamakta zorluk çekiyorum
özellikle şeker konusunda.
tamamen hayatımdam çıkaramıyorum bide beyaz un..yine şekerim çıkarsa işim var
tuzu tamamen çıkarmıştım nasıl becerdim bilmiyorum doğumdan sonra yavaş yavaş döndüm eskiye
ama soda olayına şaşırdım..bulantılarıma çok iyi geliyordu

çooooooook geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar verin inş...dua edip allaha sığınmak gerek...İnş iyidir bebeğin de ...:Saruboceq:

kızlar hepinize teker teker tekrar tekrar teşekkür ediyorum. şimdilik bi sorun yok eve çıkartık babamızı haftaya anjiyo var. herşey o zaman belli olacak. o kadar çok ağladım o kadar çok aç kaldım ki insan ister istemez bu halde oluyor inşallah meleğime bişi olmamıştır. herkesten daha sağlıksız olacak belki bebeğim sırf bu üzüntülerden dolayı ve aç kalmamdan dolayı canım çok sıkkın çokkk...pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak çok merak ediyorum.

2 li testi iyi çıkanları ve cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum bu arada

selam kızlar....myworld gecmıs olsun canım baban hastaymıs acıl sıfalar dılıyorum canım....
kızlar kım cınsıyetını ogrendı kız mı? erkek mı?

RİCA EDERİM..
sodanın sadece tuz olduğunu söyledi..ana maddesimi tuz artık anlayamadım o kısmı

gözün aydın canım ya..verdiğin bilgiler de süper sağolasın. canım mahsuru yoksa dr.unu sorabilirmiyim? bir de yeni renkli usg hangi hastanede varmış?

kıslar ben dr. olayında çok netleşemedim birtürlü , yani dr. çok yoğun ve bana çok vakit ayıramıyor gibi hissediyorum.

tavsiyeleriniz var mı İstanbul anadolu avrupa ve kadın dr. erkek dr. farketmez..özele de gidebilirim..biraz araştırmak istiyorum anlıyacağınız...

merhaba canım,ben 11+1 günlükken gittim ense ölçümü yapıldı ve dr.ikili testi istedi ben yaptırmadım ama sen gitsen erken olmaz hatta benim cinsiyetini bile söyledi.

ece ve nevra güzel dilekleriniz için teşekkürler..

kızlar kendınıze ıyı bakın dr gıden cınsıyetını ogrenen arkadaslarıda tebrık edıyorum saglıkla kucaklarına almayıda nasıp etsın rabbım.....hoscakalın....

AA ne demek canım teşk ederimm..dr işi çok zor haklısın ...
benim dr ismi hiçbir mahsuru yok..op dr.nurşen taylan köteli...
şişlide muayenehanesi...
renkli usg küçükköy bilge hastanesindeymiş..

AA ne demek canım teşk ederimm..dr işi çok zor haklısın ...
benim dr ismi hiçbir mahsuru yok..op dr.nurşen taylan köteli...
şişlide muayenehanesi...
renkli usg küçükköy bilge hastanesindeymiş..

tamamdır canım çok sağol biraz araştırayım ben..

valla arada kalmak ne kötü ya... burada da hiç eş dost yok sorabileceğim..kafamçokkarıştı

tamamdır canım çok sağol biraz araştırayım ben..

valla arada kalmak ne kötü ya... burada da hiç eş dost yok sorabileceğim..kafamçokkarıştı

NEVRA iyi bilirim dr konusunu...benim dr zöel olduğu için ona gitmek istemedim maddi sebeple..ancak bikaç dr a gittim (4 tane )hiçbirisi içime sinmedi..beklediğim ilgiyi görmedim..
pahalı mahalı ama adam gibi ilgileniyo İÇİME SİNİYO YA en önemlisi o

evet canım ya en önemlisi ilgi. ben en çok kafamda soru kalırsa sinir oluyorum

bana da uzun uzun anlatacak biri lazım birde güleryüzlü olmalı..

araştıracam bakalım sağol canım başka dr.tavsiyesi olan varsa ona da açığım kıslar

kızlar yaa hayret ettim bugün pek sayfa ilerlememiş herzamankine göre durgunluk varr yaa yenilmemesi ve yenilmesi gereken gidalar herkes bişey söylüyor hani sodanın razarı yokturdu her doktor farklı bişey söyllüyor her agızdan bir ses kime ianancaz hangi doktora benim kafam karışıyor önceleri bukadar karışkanlık yokmuş hamileler önüne geleni yermiş 5,6, kiloda dogururlarmış çocugu yaa vallabende çig et dışında herşeyden yiytorum abartmadan tabi herşeyden bir gıda gider bebege çokta kısıtlamayın bence bu arada bulantılarım eskisi kafdar degil inşallah hepten kurtulurum yakında şimdide varda çok degil

ben de aynı sorundan muzdaribim.burada özel hastaneler ble devlet hastanesinden beter.doğum oranı o kadar yüksek ki, randevu saatini 2 saatten fazla bekliyorsun ve dr.2 dakikada muayene ediyor üstelik hiç konuşmadan.ben ne yapacağım bakalım,daha dr.uma karar veremedim.batmanda dr.tavsiyesi olan varsa ben de açığım..:kedi:

subaru canım çok şanslısın herkes bukadar konuşamıyor muayenemizi olup çıkıyoruz nerde bukadar sohbet etmekkkkkkkkk bende ssklı olarak özel bir hastaneye gidiyorum çok ilgili bir doktorum var ama bukadarda konuşmaz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…