canım gözün aydın...selam kızlaar
nasılsınız?ben bugün biraz şaşkınım.az önce doktor kontrolüm vardı.ense kalınlığını ölçtü 1.3 mm imiş.boyu da 51mm .buraya kadar her şey normal mi?ha bir de cinsiyeti daha belli olmamıştır dimi dedim ağzını aramak için bu ayda pek belli olmaz ama bu erkek dediiii.bir oğlum vardı bir tane daha geliyor.ben kendimi kıza alıştırmıştım çok istiyordum ama nasip hayırlısı...mayıs bebekleri genelde erkek herhalde.çin takvimi de erkek çıkmıştı.
Az önce ikili test sonuçlarımı aldım ama doktoruma gösteremedim henüz. Free beta hcg değerim 104,7 çıkmış ve doktorum da son kontrolde kız olduğunu söylemişti zaten. bayanssulusmile Bize kız bebiş geliyor inşallah zemuszemus
Test sonucunun en altında:
Down's syndrome risk: 1:3380 calculated as risk at screening date. low risk. The maternal age related risk syndrome risk: 1/701
Edward's and Patau's syndrome risk; Less than 1/99000 calculated as risk at screening date. low risk.
Bir problem yok gibi görünüyor ama ben doktorla konuşmadan rahat edemeyeceğim eyvahedigeldismile
selam
nevra C&A da hamile taytları var karın kısmına gelen yer o kadar rahatki anlatamam ( elbiselerde var bakmak istersen)
canım gözün aydın sonucun için. inşallah yapılacak işlemin de kolayca atlatılır, korkma Allahın izni ile herşey yolunda gidecek inşallah. Dularaım seninl...merhaba kızlar. bugün sabah kontrole gittim. her şey yolunda çok şükür. ense kalınlığı 1.4 çıktı doktor normal dedi. bebişim kıpır kıpırdı. eve geldim hemen izledim cd den. ikili test için kan verdim. 1 hafta sonra çıkacakmış sonucu. daha önce söylemiştim ben yarım rahimliyim. doktorum en kısa zamanda rahmine dikiş atılmalı (bu işleme serklaj deniliyor) dedi. mutlaka üniversite hastanesinde yaptır dedi. hatta mümkünse çapa da yaptır dedi. ama benim aydından istanbula gidip yaptırmam çok zor. daha önce pamukkale ünv. de doç.e gidiyordum sanırım yine ona gideceğim. inşallah zor bir şey değildir biraz korkuyorum.
selam kızlar bugun ikili test için gittim dr herşey gayet normal dedi ense kalınlığı 1.8 çıktı normalmiş kan tahlılım de pazartesı çıkacak bakalım görucez inşallah o da guzel çıkar:Saruboceq:
zonox cum dr bana da cd verdı ama çok kısa kaydetmış ya 1 dk falan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bebişim kıpır kıpırdı yalnız komık olan şey ben heyecandan bebeğin cinsiyetini sormayı unuttum:ecrin_bebek:
kızlar günaydın çok uzun zamandır girmiyordum . babanın hastalığından dolayı bakamadım bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve dua eden herkese teşekkür ederim. nasılsınız bakalım bebişler nasılumarım herşey yolundadır sizlerde...
bu sabah topik çok sakin gidimde bari kahvaltımı yapıp geleyim
kızlar günaydın çok uzun zamandır girmiyordum . babanın hastalığından dolayı bakamadım bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve dua eden herkese teşekkür ederim. nasılsınız bakalım bebişler nasılumarım herşey yolundadır sizlerde...
canım benim k.b. görmemiştimmmmm :kedi:selamımızı almadın bile turkocum...topik sakin değil aslında ben burdayım...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldimmm bebişimi gördüm yaramaz ters duruyor dr o kadar uğraştı dönsün diye yok kafası aşağıda ayaklar yukarıda hareket ettiriyor çok komikti elinin birini başına götürüyor falan Allahım gülmekten öldük dr.la.:roflol:
maşallahhh bebişinide ne güzel her hafta görebiliyormuşsun ne kadar şanslısın yaa çok güzelll bişeyyy biz haftalaı zor geçiriyoruz bir an önce gelsin ogün diye ohh tadını çıkar bakalımm[nasıl her hafta görebiliyorsu canım gelir gelmaz bize ver güzel haberleri bebişin ebizim bebşlerde slm söyle dermişimmmmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
turkocum ben hastanede çalıştığım için her hafta görebiliyorum bebişi iki kat aşağı iniveriyorum :teytey::teytey: sistemden bakıyorum dr.un hastası yok hemen gidiyorum :dance::dance:dr.umda sağolsun her hafta gel diyor biliyor çok meraklı olduğumu kıyamıyor bana :sm_cool:
Gidemedim Turkocum İş Yerinden İzin Alamadım :2:
Dün Rüyamda Kız Bebek Gördüm Acayip Tatlıydı Bir Emzirdim Bir Emzirdim Sorma Gitsinkaydirigubbakcemile3
Acaba Kızımmı Olacakki bilmiyorumkismile (İnşallah)
kızlar ben geldimmm bebişimi gördüm yaramaz ters duruyor dr o kadar uğraştı dönsün diye yok kafası aşağıda ayaklar yukarıda hareket ettiriyor çok komikti elinin birini başına götürüyor falan Allahım gülmekten öldük dr.la.:roflol:
Günaydın kıslar
iyi sabahlar
canım hoşgeldin..inşallah babacığın iyidir? sen nasılsın sağlığın nasıl?
Benim hbrim yoktu babanın rahatsızlığından...inş ciddi birşey değildir.şimdi nasıl?sen ve bebeğin nasılsınız?hoşgeldin...
gunaydın guzellıkler nasısınız????
oh ne kadar şanslısın ya ben ayda 1 ancak görebılıyorum haftaya gıdıcem ama gunler hiç geçmiyor((([/QUOTE
normali zaten ayda birmiş cnm ben dayanamıyorum ilk bebeğimi düşürdüm ben o yüzden bunda çok telaşlıyım dr.da bildiği için her hafta gel gör için rahatlasın diyor.
Kızlar selamlarrrrrr.... Geçmişi fazla okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Ben çok hastayım. Elim ayağım tutmuyor. Dün hiç giremedim. Akşam bi girdim okuyim dedim yok.... YAni anlıcanız grip beni esir aldı. Büyük ihtimalle bugünde ilk ve son girişim olcak. İlaç kullanmıyorum. Doktorumn verdiği ilaçlar içime sinmedi. Kendim halletcem artık ama korkuyorum bebişime bişi olmaz dimi gripten. Bİde sinüzit ağrım tuttu offf kafm davul... Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
canım benim k.b. görmemiştimmmmm :kedi:
Canım çok geçmiş olsun...2 haftadır ben de düzelemedim..inş seninki çabuk geçer....:Saruboceq:Kızlar selamlarrrrrr.... Geçmişi fazla okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Ben çok hastayım. Elim ayağım tutmuyor. Dün hiç giremedim. Akşam bi girdim okuyim dedim yok.... YAni anlıcanız grip beni esir aldı. Büyük ihtimalle bugünde ilk ve son girişim olcak. İlaç kullanmıyorum. Doktorumn verdiği ilaçlar içime sinmedi. Kendim halletcem artık ama korkuyorum bebişime bişi olmaz dimi gripten. Bİde sinüzit ağrım tuttu offf kafm davul... Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan
canım babam geçen hafta kalpten dolayı yoğun bakıma alınmıştı şimdi biraz iyi şükür ama ben ve bebeğim nasılız inan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?