2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın çok uzun zamandır girmiyordum . babanın hastalığından dolayı bakamadım bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve dua eden herkese teşekkür ederim. nasılsınız bakalım bebişler nasılumarım herşey yolundadır sizlerde...

Günaydın kıslar
iyi sabahlar

canım gözün aydın...

gözün aydın evet risk gözükmüyor kafanı yorma hiç bence..

selam

nevra C&A da hamile taytları var karın kısmına gelen yer o kadar rahatki anlatamam ( elbiselerde var bakmak istersen)

ay sağolasın baharnaz, bir bakayım oraya da.hiç aklıma gelmemişti...

canım gözün aydın sonucun için. inşallah yapılacak işlemin de kolayca atlatılır, korkma Allahın izni ile herşey yolunda gidecek inşallah. Dularaım seninl...

ayy canım gözün aydın ..alemsin ya sende benim gibi, bende unutuyorum herşeyi heyecandan..bu sefer giderken yanıma yazıcam bütün soruları...

canım hoşgeldin..inşallah babacığın iyidir? sen nasılsın sağlığın nasıl?

bu sabah topik çok sakin gidimde bari kahvaltımı yapıp geleyim

Gidemedim Turkocum İş Yerinden İzin Alamadım :2:
Dün Rüyamda Kız Bebek Gördüm Acayip Tatlıydı Bir Emzirdim Bir Emzirdim Sorma Gitsinkaydirigubbakcemile3
Acaba Kızımmı Olacakki bilmiyorumkismile (İnşallah)

Benim hbrim yoktu babanın rahatsızlığından...inş ciddi birşey değildir.şimdi nasıl?sen ve bebeğin nasılsınız?hoşgeldin...

kızlar ben geldimmm bebişimi gördüm yaramaz ters duruyor dr o kadar uğraştı dönsün diye yok kafası aşağıda ayaklar yukarıda hareket ettiriyor çok komikti elinin birini başına götürüyor falan Allahım gülmekten öldük dr.la.:roflol:

[nasıl her hafta görebiliyorsu canım gelir gelmaz bize ver güzel haberleri bebişin ebizim bebşlerde slm söyle dermişimmmmmsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

turkocum ben hastanede çalıştığım için her hafta görebiliyorum bebişi iki kat aşağı iniveriyorum :teytey::teytey: sistemden bakıyorum dr.un hastası yok hemen gidiyorum :dance::dance:dr.umda sağolsun her hafta gel diyor biliyor çok meraklı olduğumu kıyamıyor bana :sm_cool:

selamımızı almadın bile turkocum...topik sakin değil aslında ben burdayım...kaydirigubbakcemile3
canım benim k.b. görmemiştimmmmm :kedi:

maşallahhh bebişinide ne güzel her hafta görebiliyormuşsun ne kadar şanslısın yaa çok güzelll bişeyyy biz haftalaı zor geçiriyoruz bir an önce gelsin ogün diye ohh tadını çıkar bakalımm zemuszemus

kısmet canım ...valal canım yaa rüyalarımızdan çıkmaz oldu bend ehergün bebekle ilgili şeyler görüyorum ama benimki biliyorum cinsiyet merakımdan bukadar rüyama giriyor son 10 gün gün sayıyorum cinsiyetini bu defa ögrenecem kısmetse

oh ne kadar şanslısın ya ben ayda 1 ancak görebılıyorum haftaya gıdıcem ama gunler hiç geçmiyor (((

Kızlar selamlarrrrrr.... Geçmişi fazla okuyamadım. Umarım herkes iyidir. Ben çok hastayım. Elim ayağım tutmuyor. Dün hiç giremedim. Akşam bi girdim okuyim dedim yok.... YAni anlıcanız grip beni esir aldı. Büyük ihtimalle bugünde ilk ve son girişim olcak. İlaç kullanmıyorum. Doktorumn verdiği ilaçlar içime sinmedi. Kendim halletcem artık ama korkuyorum bebişime bişi olmaz dimi gripten. Bİde sinüzit ağrım tuttu offf kafm davul... Öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

Günaydın kıslar
iyi sabahlar

canım hoşgeldin..inşallah babacığın iyidir? sen nasılsın sağlığın nasıl?

canım şimdilik iyi çok şükür haftaya anjiyo olacak bakalım o zaman bell, olacak ben bu kadar üzüntü ve ağlamayla nasılım bilmiyorum bebişim nasıldır onuda bilmiyorum
Benim hbrim yoktu babanın rahatsızlığından...inş ciddi birşey değildir.şimdi nasıl?sen ve bebeğin nasılsınız?hoşgeldin...

canım babam geçen hafta kalpten dolayı yoğun bakıma alınmıştı şimdi biraz iyi şükür ama ben ve bebeğim nasılız inan bilmiyorum

gunaydın guzellıkler nasısınız????

günaydın canım

çok geçmiş olsun ((( dikkat et kendıne inşallah en kısa sürede iyileşirsin :Saruboceq:

Maaşallah ya............ben de cumartesi gidip görücem inş...çok heyecanlanıyoruz biz.eşim de kıpır kıpır...duramadı geçen hafta gidelim diye tutturdu...zor vazgeçirdim....:lepi:

canım benim k.b. görmemiştimmmmm :kedi:

kusur olur mu canım ne demek...takılıyorum sana...olumunekankayizsmile

Canım çok geçmiş olsun...2 haftadır ben de düzelemedim..inş seninki çabuk geçer....:Saruboceq:

canım babam geçen hafta kalpten dolayı yoğun bakıma alınmıştı şimdi biraz iyi şükür ama ben ve bebeğim nasılız inan bilmiyorum

çooooooook geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar verin inş...dua edip allaha sığınmak gerek...İnş iyidir bebeğin de ...:Saruboceq:

MyWorld cnm geçmiş olsun babacın en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş.Sende kendini çok yıpratmamaya çalış cnm biliyorum elinde değildir ama bebişinide düşün.Allahın izniyle babanda iyileşir bebişin de iyidir cnm.Pozitif düşünki öyle olsun.

günaydın kızlar hepinize.....
zehra bebişini görmüşsün çok güzell
Myworld dua et baban düzelicek inşallah bebeğinide düşün canım Allah sağlık sıhhat versin hepinizede...
Gezgin gitcekti bugün doktora başka varmı gidecek olan merak ediyorum gezgini hayırlı haberlerle gelir inş..

günaydın kızlar hepinize..

my world babacığına çok geçmiş olsun.allah şifalık versin

kızlar benimde bu c.tesi randevum var.çok heyecanlıyım.1 aydır görmüyorum bebeğimi inş. güzel haberler veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…