2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr
mecidiyeköy çevre hastanesiyle ilgili bilginiz varmı...orda ddoğum yapan tanıdığınız
doğumumu orda düşünüyorum nasıl biyer bilmiyorum...

Canım ben oraya sadece lazer epilasyon için gittim bir ara...sempatiksalakcinni

Zonox senin lazer konuna cvp yazdım ama o gittim dediğimde maslak acıbademdi...
Ben ikiye bölündüm lazerde...sempatiksalakcinni

canım ben bu salı verecegım konturolumde var once olcumlerımız yapılacak sonra kan verecegız ıns......5 gunuz kaldı......

canım ben bu salı verecegım konturolumde var once olcumlerımız yapılacak sonra kan verecegız ıns......5 gunuz kaldı......

özlemcim benimde p.tesi günü 2li testim. aramızda birgün var ben 11+3 oldum bakalım inş bizde hayırlı haberlerle döneriz.

Son düzenleme:
subarunu kızmıs hayırlısıyla ıns senın kının cınsıyetı neymıs ececıgım....

sızı okudukca bende cok merak edıyorum ya.....ama taaa 16. haftaya....
özlem senin kızın olcakmış gibi geliyor bana.
cnm 2li testte belki görebilirsiniz. bana p.tesi öğrenecekmişim gibi geliyor. o yüzden çok heyecanlıyım. sen neden 16 haftayı bekliosun?

su, benimde salı günü randevum var. kan tahlilimi götürcem kendi dr.uma 14. hafta olucak benim minnoş belki görünür.:Saruboceq:

özlem senin kızın olcakmış gibi geliyor bana.

su, benimde salı günü randevum var. kan tahlilimi götürcem kendi dr.uma 14. hafta olucak benim minnoş belki görünür.:Saruboceq:

hadi inş cnm. Allah gönlüne göre versin. sen ne hissediyorsun?
ben kız hissediyorum bebeğimi ama eşim erkek diyo. rüyasında görmüştü erkek bebeğimiz olmuş. hamile olduğumu öğrenmeden bigün önce. bakalım hangimizinki doğru çıkacak

zonox cugum sorma ozanada kızgelıyo hep belkı cok ıstıyo kızı olsun ondandır....
aslında benım gonlum erkekden yana tabıkı once hayırlısını dılıyorum...
ama esım kızları cok sevıyoooo kıyamam ben ona rabbım guzel yureklı kocamın kalbıne gore versın ıns.....
sanad ask olsun hamıle hamıle nıe yordun o kadar kendını dıkkat et tatlım ellerıne saglık mıs olmustur ama yınede cok dıkkat et...

bende tadavıye baslarken ıstehareye yatmıstım orda gordum kızım oldugunu ayyy cok sekerdı bal kabagı gıbı sarı kel bı kızım vardı.....rabbım hayırlısını versın ıns....

ya hayatım ben de temizlik hastalığı var. kendime hakim olamıyorumeyvahedigeldismile

ehehee benimki kesin kız olcak dio. benimde içime doğan kız valla ne yalan sölim. erkek olursa çok şaşırırımopuyorumnanaktan
inşallah kızınız olur. valla senin kızın olur gibime geliyor. insan öncelikle tabiki sağlık dilio ama 2. de cinsiyet tabi ehehe.
canım kendime hakim olamıyorum. evde oturunca canım sıkılıo illaki temizlik yapmalıyım. işi de bıraktım evde oturmak zoruma gidiyor alışamadım.

haftaya pilatese başlıcam. o zaman ev işi yapmayı bırakırım inşallahkaydirigubbakcemile3

muayene ücreti konuşmak yasakmı..? özel muyeneler ne kadar merak ediyorum diğer şehirlerde.. karşılaştırma yapmak istiyorum..

Nihayet biri beni gördüüüüüüüü..-tatlicadiarzu- çok şükür.. ssk da paramı alıyorlar... delikafadulden
ben 120 lira veriyorum muayenehanesine gidiyorum testler falan hiçbişey yok içindee..
buarada sskda alınan muayene parası değil katılım payı hangi bölüme gidersen git o para alınır.Keşke burdada ssk anlaşmalı özel hastane olsaaa

dur kız ben de gördüm. benim muayene ücretim 45 milyon. medipol hastanesi istanbulda

ya istanbulda olduğunuzdan çok şanslısınız biz burda belli dr bağlıyız ve muayeneler çok pahalııı hemde dr prof falanda değill

selam dılekcıgım nasıl oldun daha ıyımısın??????

ayy canım benim sağol yaaa sabahları çok fena oluyorum yarım saat öksürük krizi tutuyoo akşama doğru açılıyorum..
Sabah annemle konuşuyorum herkes kendi yavrusuna kıyamıyo annem diyo söyle içindeki miniğe kızıma zarar vermesinn :)) sonra kendini anlattı daha miden yanıcak acı sular gelicek kasık ağrıları olacakk annelik kolay değil diyoo çok duygulandıımm..sen nasılsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…