kızlarr
mecidiyeköy çevre hastanesiyle ilgili bilginiz varmı...orda ddoğum yapan tanıdığınız
doğumumu orda düşünüyorum nasıl biyer bilmiyorum...
canım çok teşekkür ederim. bu arada aramızda bir gün var sen ne zaman 2 li test için gidiyorsun.
turko canım 3 ayı geçtin hala bulantınmı oluyor .. bak çok korktum şimdi ya inşallah bizlerin o kadar sürmez
canım ben bu salı verecegım konturolumde var once olcumlerımız yapılacak sonra kan verecegız ıns......5 gunuz kaldı......
özlemcim benimde p.tesi günü 2li testim. aramızda birgün var ben 11+3 oldum bakalım inş bizde hayırlı haberlerle döneriz.
kızlar hepinize teker teker tekrar tekrar teşekkür ediyorum. şimdilik bi sorun yok eve çıkartık babamızı haftaya anjiyo var. herşey o zaman belli olacak. o kadar çok ağladım o kadar çok aç kaldım ki insan ister istemez bu halde oluyor inşallah meleğime bişi olmamıştır. herkesten daha sağlıksız olacak belki bebeğim sırf bu üzüntülerden dolayı ve aç kalmamdan dolayı canım çok sıkkın çokkk...pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
2 li testi iyi çıkanları ve cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum bu arada[/Q
canım çok geçmiş olsun.
teşekkürlerrrkızlar kendınıze ıyı bakın dr gıden cınsıyetını ogrenen arkadaslarıda tebrık edıyorum saglıkla kucaklarına almayıda nasıp etsın rabbım.....hoscakalın....
valla ne yiyecegimi bende şaşırdımkızlar yaa hayret ettim bugün pek sayfa ilerlememiş herzamankine göre durgunluk varr yaa yenilmemesi ve yenilmesi gereken gidalar herkes bişey söylüyor hani sodanın razarı yokturdu her doktor farklı bişey söyllüyor her agızdan bir ses kime ianancaz hangi doktora benim kafam karışıyor önceleri bukadar karışkanlık yokmuş hamileler önüne geleni yermiş 5,6, kiloda dogururlarmış çocugu yaa vallabende çig et dışında herşeyden yiytorum abartmadan tabi herşeyden bir gıda gider bebege çokta kısıtlamayın bence bu arada bulantılarım eskisi kafdar degil inşallah hepten kurtulurum yakında şimdide varda çok degil(
kızlar bugün epey iş hallettim. tüm mutfak dolaplarımı sildim evi sildim tüm dolaplar silindi yalnızca banyom kaldı temizlenmedik. ohhhh mis gibi oldu evim.sırnaşık şey
yorma kendini tembel ol biraz
sızı okudukca bende cok merak edıyorum ya.....ama taaa 16. haftaya....
ohhhhh güle güle kirlett arkadaşımmm eline saglıkk
özlem senin kızın olcakmış gibi geliyor bana.sızı okudukca bende cok merak edıyorum ya.....ama taaa 16. haftaya....
cnm 2li testte belki görebilirsiniz. bana p.tesi öğrenecekmişim gibi geliyor. o yüzden çok heyecanlıyım. sen neden 16 haftayı bekliosun?
özlem senin kızın olcakmış gibi geliyor bana.
su, benimde salı günü randevum var. kan tahlilimi götürcem kendi dr.uma 14. hafta olucak benim minnoş belki görünür.:Saruboceq:
ya hayatım ben de temizlik hastalığı var. kendime hakim olamıyorumeyvahedigeldismilehadi inş cnm. Allah gönlüne göre versin. sen ne hissediyorsun?
ben kız hissediyorum bebeğimi ama eşim erkek diyo. rüyasında görmüştü erkek bebeğimiz olmuş. hamile olduğumu öğrenmeden bigün önce. bakalım hangimizinki doğru çıkacak
inşallah kızınız olur. valla senin kızın olur gibime geliyor. insan öncelikle tabiki sağlık dilio ama 2. de cinsiyet tabi ehehe.zonox cugum sorma ozanada kızgelıyo hep belkı cok ıstıyo kızı olsun ondandır....
aslında benım gonlum erkekden yana tabıkı once hayırlısını dılıyorum...
ama esım kızları cok sevıyoooo kıyamam ben ona rabbım guzel yureklı kocamın kalbıne gore versın ıns.....
sanad ask olsun hamıle hamıle nıe yordun o kadar kendını dıkkat et tatlım ellerıne saglık mıs olmustur ama yınede cok dıkkat et...
muayene ücreti konuşmak yasakmı..? özel muyeneler ne kadar merak ediyorum diğer şehirlerde.. karşılaştırma yapmak istiyorum..
ben 120 lira veriyorum muayenehanesine gidiyorum testler falan hiçbişey yok içindee..Nihayet biri beni gördüüüüüüüü..-tatlicadiarzu- çok şükür.. ssk da paramı alıyorlar... delikafadulden
dur kız ben de gördüm. benim muayene ücretim 45 milyon. medipol hastanesi istanbulda
selam dılekcıgım nasıl oldun daha ıyımısın??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?