dur kız ben de gördüm. benim muayene ücretim 45 milyon. medipol hastanesi istanbulda
hayır ben özel hastaneye gidiyorum ama ssk lı olanlardan sadece 20 tl alıyorlar ssk sı olmayanlar tahminim 100 tl falan heralde tam bilmiyorumda
ben 120 lira veriyorum muayenehanesine gidiyorum testler falan hiçbişey yok içindee..
buarada sskda alınan muayene parası değil katılım payı hangi bölüme gidersen git o para alınır.Keşke burdada ssk anlaşmalı özel hastane olsaaa
aynen bende muayenehanesine gidiyorum normalde 120 tl, kayınvalidemin tanıdığı diye 100 alıyor bizden.. Ben özel hastaneye gitmeyeceğim için burda mecburen vereceğim bu parayı doğuma kadar.. Kuzularımız sağlıklı olsunda..
ya istanbulda olduğunuzdan çok şanslısınız biz burda belli dr bağlıyız ve muayeneler çok pahalııı hemde dr prof falanda değill
Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
zonnetje ablacım,gözün aydın,elhamd.güzel haberler aldık sendende...
Rabbim bebişini korusun,ve bebişlerimizi...
Bende görürüm inşallah...Merak ediyorum çok...
20.hafta demiş demek,kesin bende o civarlar öğrenirim cinsiyeti,doktor gün vermiyor ama biz uzattıkça uzatıyoruz...sempatiksalakcinni
Neyse sabrederiz inşallah,yarın bir şeklini şemalini görseydim içim çoook rahat edicek inşallah....
Kızlar bu arada fena baş ağrım var şuan,sabahtan beri başımı yastıktan kaldıramadım şu saat oldu...
İlaçsız nasıl geçer bu yaaa...:gitme:
45 iyiymiş medipole dimi?
burdaki özel hastaneyle aynı ordakide demek..
Doğru aslında bana 120 çok gibi geliyo aslında ama büyük şehirleri düşünce devede kulak tabi..
Gözün aydın Zonnetje maşallah sanada kuzucuğunada.. Aminnn İnşallah hepizin herşeyi hep yolunda gider..
subarunu kızmıs hayırlısıyla ıns senın kının cınsıyetı neymıs ececıgım....
canım benimde ultrasona göre 4 gün önde bebişim ama doktor haftamı degiştirmedi.hoşgeldin canımmm. benim dr.um tarihimi değiştirdi. artık tahmini doğumum 4 mayıs ya da nisan sonuymuş. doktorum, USG cihazını baz almamı söyledi.
kızlar rainmistik ve avzen uzun zamandır yok!!bilmiyorumkismile
Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
canım benimde ultrasona göre 4 gün önde bebişim ama doktor haftamı degiştirmedi.
canım herşey çok güzel çıkmış gözün aydın.bırak annesi tembel olsun dogunca rahat edersin.
gözün aydın canım ya..verdiğin bilgiler de süper sağolasın. canım mahsuru yoksa dr.unu sorabilirmiyim? bir de yeni renkli usg hangi hastanede varmış?
kıslar ben dr. olayında çok netleşemedim birtürlü , yani dr. çok yoğun ve bana çok vakit ayıramıyor gibi hissediyorum.
tavsiyeleriniz var mı İstanbul anadolu avrupa ve kadın dr. erkek dr. farketmez..özele de gidebilirim..biraz araştırmak istiyorum anlıyacağınız...
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
Günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. turkbayragi
Bugün çalışmıyorum ama alışkanlıktan saat 7:00 de uyandım yine sempatiksalakcinni
bebegein kaç haftalık bu arada
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?