2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnetje ablacım,gözün aydın,elhamd.güzel haberler aldık sendende...
Rabbim bebişini korusun,ve bebişlerimizi...
Bende görürüm inşallah...Merak ediyorum çok...

20.hafta demiş demek,kesin bende o civarlar öğrenirim cinsiyeti,doktor gün vermiyor ama biz uzattıkça uzatıyoruz...sempatiksalakcinni

Neyse sabrederiz inşallah,yarın bir şeklini şemalini görseydim içim çoook rahat edicek inşallah....

Kızlar bu arada fena baş ağrım var şuan,sabahtan beri başımı yastıktan kaldıramadım şu saat oldu...
İlaçsız nasıl geçer bu yaaa...:gitme:

dur kız ben de gördüm. benim muayene ücretim 45 milyon. medipol hastanesi istanbulda

45 iyiymiş medipole dimi?

hayır ben özel hastaneye gidiyorum ama ssk lı olanlardan sadece 20 tl alıyorlar ssk sı olmayanlar tahminim 100 tl falan heralde tam bilmiyorumda

burdaki özel hastaneyle aynı ordakide demek..

Doğru aslında bana 120 çok gibi geliyo aslında ama büyük şehirleri düşünce devede kulak tabi..

Gözün aydın Zonnetje maşallah sanada kuzucuğunada.. Aminnn İnşallah hepizin herşeyi hep yolunda gider..

Saolasin Gezginim, darisi basina canim.
Bugun ertelemis randevun ama insallah yarin sende bebisini goruceksin tatlima.s
Insan gercekten cok zoluyor ve cok merak ediyor,
ultroson esnasindada bi hayale, buyuye kapiliyor insan,:asigim:
zaman hemen gecveriyor, sanki birkac saniye gormussunde yine kaybolmus gibi...
Isterimki saatlerce basinda oturayim ama nerdeeedelikafadulden

Hadi bakalim, yarinda senden guzel haberler bekliyoruz, hasret gidericen insallah bebisinle:)

Bas agrilari bu haftalarda cok normalmis guzelim, malesefki benide 2 haftadir ara ara yokluyor...ilac alamiyoruz haliyle, oyle boyle gecirmeye gayret edicez(
En iyisi yine uyumak geliyor insana basi agriyinca.

cok siddetli agriyinca ben dunyadan geciyorum zaten...cok kotu oluyor...RABBIM hepimizin yardimcisi olsun insallah. Cekilmeyen dertler vermesin bize.

Saolasin canim, Rabbim kuzucuklarimizi korusun, hep iyi gunlerini gostersin bizlere.

canım benimde ultrasona göre 4 gün önde bebişim ama doktor haftamı degiştirmedi.

canım herşey çok güzel çıkmış gözün aydın.bırak annesi tembel olsun dogunca rahat edersin.

canım benimde ultrasona göre 4 gün önde bebişim ama doktor haftamı degiştirmedi.

canım herşey çok güzel çıkmış gözün aydın.bırak annesi tembel olsun dogunca rahat edersin.

Tesekkur ederim Ececim, insanin icine su serpiliyor resmen,. Ister istemez kendimizi uzuyoruz acaba hersey yolunda gidiyormu diye.

Herseyi hayirlisi olsun, varsin benim veledimde tembel oluversin:))):ecrin_bebek:

Zonnetje gözün aydın canım...maaşallah bebeğine...Sağlıkla devam eder inş...:lepi:ben de cumartesi 14.30 da görcem inş...bakalım...büyümüştür inş...

canım ben doktorumdan ınanılmaz memnunum tavsiye ederım acıbadem maslakta calısıyor prof dr mete gungor cok pozıtıf bırı panık degıl ama kesınlıkle ılgısız de degıl profosor ama heyecanını kaybetmemıs cok ılgılı ben her sefer bır suru soruyla gıdıyorum ama hıcbırını soramıyorum cunku ben daha sormadan o hepsını cevaplıyor ultrasonu da cok ıyı 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu denıyor tam bılmıyorum ben ama gayet net bebegı goruyorsun ozel saglık sıgortası gecıyor ılgılenırsen acıbadem maslak kadın dogumun telefonu 0212 304 44 90

Günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. turkbayragi

Bugün çalışmıyorum ama alışkanlıktan saat 7:00 de uyandım yine sempatiksalakcinni

günaydınnn

Myworld geçmiş olsun babana Allah şifasını versin canım

SUBARU çok şükür kan sonuçlarında iyi çıkmış cinsiyeti belli değil birazda bunun için sabredicez cnım

Zonnetje çok şükür bebişini görmüşsün senin bebişte benimki gibi tenbelmiş :)

Zonox şu evişinden biraz olsun uzaklaş mutfak dolabı filan silmek çok yanlış sanki sana daha öncede buna benzer msj yazmış gibi hatırladım kendimi

benimde son günlerde başağrım başladı (gece aniden başağrısı ile uaynıyorum) bulantılarım ara ara devam ediyor ağız acılığımda devam ediyor

günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...

+

maşallahhh maşalalhhh bizim topiğin erkeği çogalıyor gözün aydın canım inşalalah hayırlısıyla bende ermiş diye yazarım maşallahh erkegimiz çok saglıklı ve hayırlı olsunlar inşalalhh

çok sevindim senin adına canımmm...bir oğluş daha geliyooo... bi de hissetsek en çok onu merak ediyorum..

bebegein kaç haftalık bu arada

Günaydın kızlar cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. turkbayragi

Bugün çalışmıyorum ama alışkanlıktan saat 7:00 de uyandım yine sempatiksalakcinni

aynen yaaa uyuyamadım... kitap okudum belki tekrar uykum gelir diyee yokkk nafileee... kocişin kalkmasını bekliyorumm acıktımm....

kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa

kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa

Tebrik ederim hayatım a.s. Allah mutluluğunuzu daim etsin nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…