kızlar bugün epey iş hallettim. tüm mutfak dolaplarımı sildim evi sildim tüm dolaplar silindi yalnızca banyom kaldı temizlenmedik. ohhhh mis gibi oldu evim.sırnaşık şey
evet canım ne yazık ki o ücrete istanbulda profun muayenehanesine gidiyorsun. istanbul dışındakiler için şartlar cidden zor.ben 120 lira veriyorum muayenehanesine gidiyorum testler falan hiçbişey yok içindee..
buarada sskda alınan muayene parası değil katılım payı hangi bölüme gidersen git o para alınır.Keşke burdada ssk anlaşmalı özel hastane olsaaa
ya istanbulda olduğunuzdan çok şanslısınız biz burda belli dr bağlıyız ve muayeneler çok pahalııı hemde dr prof falanda değill
kızlar yemek vaktı gorusuruz sımdılık ıyı aksamlar.....
oh zonox güle güle kirlenbayanssulusmile ben bulantıdan yapamadım yıne yemek bile yapamadım bugun eşim toparladı biraz ama onun yaptığını da beğenmıyorum-tatlicadiarzu-
saol canımm.
kuşum hala senin bulantın var mı:1shok: kıyamam. benimki azaldı şükürler olsun. ben yavaş yavaş yemek yapıorum. ve ev işide tabiki. hepten kendimi uyuşukluğa alıştırmim diorum yoksa çok kilo alırım
Zonnetje,acil haberlerini bekliyoruz. merak ettim kendi adıma
nazo, dayan canım geçicek. ben de sen gibiydim çok şükür az az kendime geliyorum:icecream:
ZONOXCUM AZ ONCE BAKTIM SENIN SAT
1 AGUSTOS AMA GEBELIK CIZELGEN SATLARIMIZ AYNI OLMASINA RAGMEN BENDEN ONDE NASIL OLDU BU IS KIZ delikafadulden
Bugün birde zonnetje abla gidicekti kontrole...Gelmedi henüz,neler oldu acep...:ecrin_bebek:
hoşgeldin canımmm. benim dr.um tarihimi değiştirdi. artık tahmini doğumum 4 mayıs ya da nisan sonuymuş. doktorum, USG cihazını baz almamı söyledi.
kızlar rainmistik ve avzen uzun zamandır yok!!bilmiyorumkismile
canım 10 gün sonra gidecem inaşallah hem 3lü test yapılacak hemde cinsiyetini söyleyecek kısmetse inşallah çok merak ediyorum yaaŞenizsaol kuşum. senin fıstığın cinsiyreti hala belli değil dimi :) aslında belli olur artık:lepi:
evet canım ne yazık ki o ücrete istanbulda profun muayenehanesine gidiyorsun. istanbul dışındakiler için şartlar cidden zor.
canımm ya buraki bütün özel hastaneler ssklılara en fazla 20 tl alıyorlar bakım hastane şartları süper sezeryanları bile süper hastane temizligi yani buradaki özel hastanelerde mesela ben 20 tl veriyorum inan doktorum böbregim rahatsız rahat gebelik geçirmem çin hastanedeki ürolokla bile konuşmuş beni göstereck böbregibi bile göz altında tutacak çok ilgili doktorum
Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
turkocum cnm ya sana bişey soracam ben cuma gününden beri ben bebeğin kıpırdamaları hissediodum yada ben öyle sanıodum dünden beri hiç bişey hissetmiorum bi kanama falan hiçbişry yok sence bu normal mi?
cnm benim özlemişim seni ya senle konuşmak içimi çok rahatlatıo geçen haftadan beri devamlı hissediodum ama 2 gündür hissetmeyice korktum açıkçası senin karnın büyüdü mü ben hiç kilo almadım ama karnım kocaman oluo kıyafetlerim sıkıo hamilelik için erken değil mi daha?
ayy maşalalhhhhhdemek bebişi sıkıştırmışsınnn annesiii gözün aydın çok şükür testlerinde temiz çıkmış oynamışta ne güzel yaa benimkide gittiğimde uyuyordu kıpırtı görmeyi düşünerek gitmiştim ama göremedim neyse inşalalh 10 gün sonra hem görecem heöm cinsiyet ögrenicemm inşallhhhhh
offffffffff reflüler canıma tak etti. eşimde 2 gündür eğitimde. evde tek tek takılıyorum.
zonetjie, çok sevindim iyi haberlerine. :lepi: Hadi hayırlısı. 20. haftaya kadar beklicen demek:hulya: benim gibi sabırsız biri için çok kötü olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?