2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr cumhuriyet bayramımız kutlu olsuunn...
zonnetjecim çok sevindim bi sorun olmadığına..benim dr muayeneen önce wc ye gönderdi demek oyüzden :))
Cerencim seninde hayırlı olsun cinsiyetide öğrenmişsin erkekler önde gidiyo maşallahhh..
ben bi kahvaltı yapayım acıktımm akşam yemekleri yiyemiyorum artıkk sabah iyi besleniyorumm

ayy maaşallah.çok etilendim yazdıklarından.böyle güzel haberleri biz de alırız inşallahhhhhhh:Saruboceq:

Son düzenleme:

her şeyin yolunda olması çok güzel maaşallahh.bu arada bebeğin ultrasonda hareketli olması için çikolata,şeker vs.yemek gerekiyormuş.aklınızda bılınsun kızlarrrr

CerenliYagmur , Zonnetje iyi haberlerle dönmenize çok sevindim, gözünüz aydın. Benim bir sonraki kontrolüme daha 3 hafta var günler geçmek bilmiyor.

gunaydın önce herkese

hayırlı olsun gözün aydın canım bi oğluşumuz daha gelıyo allah uzun ömürler versın sağlıkla sıhhatle zemuszemus

geçmiş olsun canım. baş ağrın yüzünden mi pek giremiyosun internete?
canım ben de temizlik hastalık olmuş yapmazsam huzursuz oluyorum. ağır olmamak kaydı ile iş yapıorum vallaeyvahedigeldismile
hadi hayırlı olsunnn. iyi haberlerimiz çoğalıyor ne mutlu bize. bi aslan daha katılıyor aramıza. ceylanlarımız nerdeeeeeeeeee :) 2 ceylanımız var sanırım. bu sene cidden aslan senesi kaydirigubbakcemile3
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
nice yıllara özlem. eşine, bebişten daha güzel bi süpriz olamaz heralde. bu seneki evlilik yıldönümlerinin en güzel süprizi bebeklerimiz:CüvCüv:

Herkese merhaba..
Güzel, pırıl pırıl guneşli İzmir sabahından kucak dolusu sevgiler..Dün ögleden sonra tatile giren koçişim sebebiyle cok mutluyum :) Bugunde gezmeye gitcez inşallah...güzel haberler alan arkadasları tebrik ediyorum sarısı basımıza inşallah...Bu arada herkesin bayramı kutlu olsunturkbayragi

kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa

allah mutlugunuzu daim etsin nice nice mutlu senelere bebşinizle birlikte :)))opuyorumnanaktan

Bu arada kızlar içinizde en pasaklı anne adayı benim herhalde..
Hamile kaldıgımı ögrendim sonra bulantılar bi basladı gözümü acamıyorum valla..
Acıkcası iyi oldugum zamanlarda da yapmak istemiyorum 3 ay dolmadan korkuyorum yanii..
Bi de ben basladım mı kaptırırım kendimi temizlige cunku cok seviyorum evimi temizlemeyi..
Kurban bayramından sonra nasipse bi bayan cagıracaz..Üsten üsten yapıyorum ama o da nereye kadar...Allah hepimizin yardımcısı olsun..Bu arada gecen crs gunu süpürge tuttum eve ama belimin agrısından öldüm...Hayatımda ilk defa belim tutuldu..Ödüm koptu düzelemicem diye..Dün hep yattım cok sukur şimdi iyiyim ama dikkat ediyorum..Normal mi acaba bu agrılar ya...Belim kolay kolay agrımaz benim ama neyse..

çokk mersiii canımmm haklısınn onaa bebişş veriyorumm dhaa nee istesinn...:))

Gözünüzaydın, hayırlı olsun :) cinsiyeti anneyi mutlu etmiş anlaşılan :) ne güzel.. bende öğrenmek istiyorum yaa, bu arada mayıs ayı erkek ayı dediler, doğru çıkıyo baksanıza sadece bi tanecik kızımız var..

Allah ömrün boyunca sadece mutluluktan ağlatsın senide hepimizide canım benim, ne güzel.. Umarım eşinle ve çocuğunuzla uzuuuun ömür nasip eder size Rabbim :Saruboceq:

Canlarım günaydınnnnnnnnn

günayydıınnnnnnn zonox, günaydın Türkiye, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa.. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun... turkbayragi

Süpürge tutmaktan belinmi tutuldu canım geçmiş olsun bel ağrısı düzgün pozisyonda olmadığımız zaman olur dikkat et..
Ben herşeyi yapıyorum ama kendimi sağlam tutuyorum dün su bidonu taşıdım eşim kızdı ama dikkat ederek yapıyorumm.Yastıklarımı döktüm yıkadım diktim bugün camlar kapılar silincek dipten temizliycemm..Eğer hamileliğinizde risk yoksa bukadarda kendinizi çekmeyin bence dikkat edersek hiçbişey olmaz..Tabiki 9 ay yapmıycam son aylar temiizlikçi çağırırım ama şimdi ben yetiyorum şükürr

ozlemayd
Nice nice seneler, yaslı dede nine olasıya kadar hep birlikte olursunuz inşallah..torunlarınızı sevdginiz gunleride görürüz inşallah..Mutluluklar canıma.s.

Şu 3 ay dolsun yaparım zaten azar azar..Bakma, ben cok bulantı kusma yasadım ondan bişey yapamadım..Ama evdeki şu pisligi önce birinin atması lazım..Özledim camasır suyumu deterjanlarımı vallakaydirigubbakcemile3

turko , özlemayd, fdilek, sale , lgzdl,rucan , zonox, ciesra hepinize çok teşekkür ederim,, aaalım bian önce kucağımıza almayoda nasip etsin.. kayınvaldemler görümcemler hiç sevinmedi erkek die onlarda erkek çokmuş hiç kız yokmuş düşünebiliyomusunuz psikolojimi bozdular eşim onlara söylerken duydum ya ablası hayırlı olsun bile demiyor düşünün.. neyse çok güzel bi dugu ben mutluyum ,sizlerde bian önce öğrenirsiniz inş. çok merak ediyorum.

ya tamam temızlık yap ama çok detarjanlada ugraşma oda sakıncalı özellıkle çamaşır suyu falan.benımde vazgeçilmezim domestos eşim saolsun bana bırakmadan banyo tuvaletı yıkıyor ben yaparsamda çok kızıyo çok agır ve yogun deterjanlar aman dıkkat et hafıf olanlarını kullaneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…