Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
Tebrik ederim hayatım a.s. Allah mutluluğunuzu daim etsin nazar değmesin
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
geçmiş olsun canım. baş ağrın yüzünden mi pek giremiyosun internete?günaydınnn
Myworld geçmiş olsun babana Allah şifasını versin canım
SUBARU çok şükür kan sonuçlarında iyi çıkmış cinsiyeti belli değil birazda bunun için sabredicez cnım
Zonnetje çok şükür bebişini görmüşsün senin bebişte benimki gibi tenbelmiş :)
Zonox şu evişinden biraz olsun uzaklaş mutfak dolabı filan silmek çok yanlış sanki sana daha öncede buna benzer msj yazmış gibi hatırladım kendimi
benimde son günlerde başağrım başladı (gece aniden başağrısı ile uaynıyorum) bulantılarım ara ara devam ediyor ağız acılığımda devam ediyor
hadi hayırlı olsunnn. iyi haberlerimiz çoğalıyor ne mutlu bize. bi aslan daha katılıyor aramıza. ceylanlarımız nerdeeeeeeeeee :) 2 ceylanımız var sanırım. bu sene cidden aslan senesi kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
nice yıllara özlem. eşine, bebişten daha güzel bi süpriz olamaz heralde. bu seneki evlilik yıldönümlerinin en güzel süprizi bebeklerimiz:CüvCüv:kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
her şeyin yolunda olması çok güzel maaşallahh.bu arada bebeğin ultrasonda hareketli olması için çikolata,şeker vs.yemek gerekiyormuş.aklınızda bılınsun kızlarrrr[/QUO
yedim canım gitmeden aldım yedim ama benimki fena uykucu zorla uyandırdık keratayı..
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
geçmiş olsun canım. baş ağrın yüzünden mi pek giremiyosun internete?
canım ben de temizlik hastalık olmuş yapmazsam huzursuz oluyorum. ağır olmamak kaydı ile iş yapıorum vallaeyvahedigeldismile
hadi hayırlı olsunnn. iyi haberlerimiz çoğalıyor ne mutlu bize. bi aslan daha katılıyor aramıza. ceylanlarımız nerdeeeeeeeeee :) 2 ceylanımız var sanırım. bu sene cidden aslan senesi kaydirigubbakcemile3
nice yıllara özlem. eşine, bebişten daha güzel bi süpriz olamaz heralde. bu seneki evlilik yıldönümlerinin en güzel süprizi bebeklerimiz:CüvCüv:
allah mutlugunuzu daim etsin nice nice mutlu senelere bebşinizle birlikte :)))opuyorumnanaktan
kızlarrr bu ardaa bugün bizim evlilik yıldönümümüz canımmm kocacımmm dayanamayıp dün geceden verdi hediyesini geceden beri ağla ağla öldümmmm.... bu kadar güzel bir organizasyon beklemiyordum galibaaa
Canlarım günaydınnnnnnnnn
Süpürge tutmaktan belinmi tutuldu canım geçmiş olsun bel ağrısı düzgün pozisyonda olmadığımız zaman olur dikkat et..
Ben herşeyi yapıyorum ama kendimi sağlam tutuyorum dün su bidonu taşıdım eşim kızdı ama dikkat ederek yapıyorumm.Yastıklarımı döktüm yıkadım diktim bugün camlar kapılar silincek dipten temizliycemm..Eğer hamileliğinizde risk yoksa bukadarda kendinizi çekmeyin bence dikkat edersek hiçbişey olmaz..Tabiki 9 ay yapmıycam son aylar temiizlikçi çağırırım ama şimdi ben yetiyorum şükürr
Şu 3 ay dolsun yaparım zaten azar azar..Bakma, ben cok bulantı kusma yasadım ondan bişey yapamadım..Ama evdeki şu pisligi önce birinin atması lazım..Özledim camasır suyumu deterjanlarımı vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?