showdaki bebek odaları süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özlemcim göbşünün maşallahhı var kız :)))
Tivibudan Açtım İzliyorum Bende Gerçekten Çok Cicilerr boshayallersmile
Acaba Fiyatları Ne Kadar sempatiksalakcinni
sagol turkancıgım valla kocaman oldu... onu ekleyelı 3 hafta oluyo nerdeyse.....
Herkese kocaman kocaman bir merhabaa.s.
Hasta olan anneciklerimiz inşallah en kısa zamanda iyi olurlar...
Subaru sen böyle heyecanla anlattıkca bende cok heyecanlanıyorum yaa..acaba kız mı erkek mi diyebilmiyorumkismile
Derencim bir evde üç boga haa...Bende hiç bilmem tanımam boga burcunu..Eşim Yengeç ben ikizler...21 Mayıs tan önce dogmasını cok isterim valla bebişimin..Bamaız bir eve iki tane ikizler burcu cok gelir ben kafayı yerim diyor..Bekleyip görcez artıksempatiksalakcinni
FİYATLARDA CİCİCDİR CANIM ohaoldumsmile
Derencim bir evde üç boga haa...Bende hiç bilmem tanımam boga burcunu..Eşim Yengeç ben ikizler...21 Mayıs tan önce dogmasını cok isterim valla bebişimin..Bamaız bir eve iki tane ikizler burcu cok gelir ben kafayı yerim diyor..Bekleyip görcez artıksempatiksalakcinni
herkese mrb kızlar dün biraz temizlik yapıyım dedim battaniyemi falan yıkadım ıslanınca çok ağırdı çok az bi yerre kadar götürdüm sonra eşime serdirdim. ama o beni çok zorlamış kasıklarım aşağı düşüo zannettim belimi doğrultamadım akşam acile gittik kadın doğumcu yokmuştu ebe vardı hemen ağrılarımı tarif edince ağır kaldırmışsın ayakta çok kalmışsın dedi doktor karnıma bişeyler yaptı bi problem yok dedi kanaman olursa direk git dedi. bu arada ben ankaranın çok dışında oturduğum için ankaraya git dedi doktor kanaman olursa. dikkat edin temizliğe falan kalkışmayın ben kalktım boyumun ölçüsünü aldım
herkese mrb kızlar dün biraz temizlik yapıyım dedim battaniyemi falan yıkadım ıslanınca çok ağırdı çok az bi yerre kadar götürdüm sonra eşime serdirdim. ama o beni çok zorlamış kasıklarım aşağı düşüo zannettim belimi doğrultamadım akşam acile gittik kadın doğumcu yokmuştu ebe vardı hemen ağrılarımı tarif edince ağır kaldırmışsın ayakta çok kalmışsın dedi doktor karnıma bişeyler yaptı bi problem yok dedi kanaman olursa direk git dedi. bu arada ben ankaranın çok dışında oturduğum için ankaraya git dedi doktor kanaman olursa. dikkat edin temizliğe falan kalkışmayın ben kalktım boyumun ölçüsünü aldım
Türkancım,merhaba canımm...
Bebek mobilyaları cok pahalı..Biz eşimle bi gun gezdik dolastık netten de arastırdık fiyatlar felaketdelikafadulden
Çilek mobilya da bi karyola 1500 TL civarı..en uygun fiyatın İKEA da oldugunu gördük...
Zaten bi karyola,bi şifonyer yeter bebişe herhal..büyüdükçe tam takım almak daha dogru geliyor bana..Zaten cok eşyası olcak odasını bogmayalım simdiden..Evimde cok kucuk benim
gülesram hoşgeldin canım benim evet bir evde 3 boğa olacağız planlasak böyle olmazdı sanırım kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıyosun daha iyimisin büyüdümü göbüşünnn kaydirigubbakcemile2
hosgeldın esracıgım.....
slm kızlar ben geldim. dün gece kötü bi rüya gördüm. rüyamda tuvalete gidiyorum ve bi bakıyorum kan gelmiş. hemen dr a gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz bir türlü. çok korktum kızlar ya. bu sıralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. ağlayarak uyanıyorum. hamileliktenmidir nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?