2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese kocaman kocaman bir merhabaa.s.
Hasta olan anneciklerimiz inşallah en kısa zamanda iyi olurlar...
Subaru sen böyle heyecanla anlattıkca bende cok heyecanlanıyorum yaa..acaba kız mı erkek mi diyebilmiyorumkismile
Derencim bir evde üç boga haa...Bende hiç bilmem tanımam boga burcunu..Eşim Yengeç ben ikizler...21 Mayıs tan önce dogmasını cok isterim valla bebişimin..Bamaız bir eve iki tane ikizler burcu cok gelir ben kafayı yerim diyor..Bekleyip görcez artıksempatiksalakcinni

ben nasıp olursa cılekden ıstıyorum....kızım olursa cıcı dıye bı takımıvar onu cok begendım....buyuyen karyolasıvar o cok kullanıslı bısey sanırım...oglum olursada safarıyı begendım...

merhabaa hoşgeldinnnn

herkese mrb kızlar dün biraz temizlik yapıyım dedim battaniyemi falan yıkadım ıslanınca çok ağırdı çok az bi yerre kadar götürdüm sonra eşime serdirdim. ama o beni çok zorlamış kasıklarım aşağı düşüo zannettim belimi doğrultamadım akşam acile gittik kadın doğumcu yokmuştu ebe vardı hemen ağrılarımı tarif edince ağır kaldırmışsın ayakta çok kalmışsın dedi doktor karnıma bişeyler yaptı bi problem yok dedi kanaman olursa direk git dedi. bu arada ben ankaranın çok dışında oturduğum için ankaraya git dedi doktor kanaman olursa. dikkat edin temizliğe falan kalkışmayın ben kalktım boyumun ölçüsünü aldım

agubugu da çıkan benim pilates hocan olur. jale özen dural. kendiside bir anne:icecream:

FİYATLARDA CİCİCDİR CANIM ohaoldumsmile

Türkancım,merhaba canımm...
Bebek mobilyaları cok pahalı..Biz eşimle bi gun gezdik dolastık netten de arastırdık fiyatlar felaketdelikafadulden
Çilek mobilya da bi karyola 1500 TL civarı..en uygun fiyatın İKEA da oldugunu gördük...
Zaten bi karyola,bi şifonyer yeter bebişe herhal..büyüdükçe tam takım almak daha dogru geliyor bana..Zaten cok eşyası olcak odasını bogmayalım simdiden..Evimde cok kucuk benim

gülesram hoşgeldin canım benim evet bir evde 3 boğa olacağız planlasak böyle olmazdı sanırım kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıyosun daha iyimisin büyüdümü göbüşünnn kaydirigubbakcemile2

Ahh be yavrum niye yoruyosun kendini..agır olması bi yana, üşütmemen lazım kendini..
allah korumus valla..bundan sonra coooook dikkat et..Geçmiş olsun

canım geçmiişş olsunnnn dikkat etsene dicemde valla dün bende baya bir iş yaptım kendimi iyi hissetmiştim haftalardan beri ilkkez hamen degerlendirdim benimde akşam kasıgım agrıdı ama acile gidecek kadar degildiçok agır kaldırmadım amann canım nelerle geçti eline amannn dikkat ilk ugurluu bebeişimize dikkat iyi bak teyzesinin gülüne ayyy kız kıamı olacak ne gül falan yazdımm

slm kızlar ben geldim. dün gece kötü bi rüya gördüm. rüyamda tuvalete gidiyorum ve bi bakıyorum kan gelmiş. hemen dr a gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz bir türlü. çok korktum kızlar ya. bu sıralar tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. ağlayarak uyanıyorum. hamileliktenmidir nedir

haklısın canım bende kızımda karyola aldım ondada çok pahalıydı ve biz ev yaptırıyorduk okadar pahalıya gidememiştim tek karyolasını aldım ama iyisindendi hiç sevmedi yatmadı yepyeni kaldı odamız ve karyolamız yeşill kızada erkegede gelir ben şimdi kızıma oşık bebek odalarından alacam tam takım inşallahh odasıda var kendisinden yepyeni kalan karyolada yeni gelene sırayla sırasını beklesin oda biraz büyürse çocuk odası düşünüyoruz önce kızıma bakıyorum bebişin karyolası yepyeni duruyor hazır yanii ondan kaygısızım

gülesram hoşgeldin canım benim evet bir evde 3 boğa olacağız planlasak böyle olmazdı sanırım kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıyosun daha iyimisin büyüdümü göbüşünnn kaydirigubbakcemile2

Merhaba kuzum :)
Valla göbüş pırtladı dısarı dogru ama öyle pek belli olmuyo..EŞimde diyo ki hamileyim ayagına iyice dısarı cıkartıyon:roflol:
Bende bi kasılıyom bi cıkartıyom dısarı dogru...Zaten hiç kilo almadım 3 ayda, bilakis 3 kilo verdim..cok formda bir anne adayıyım ben..:lepi:
Kilo alsam da hiç umursamam valla..Kimsede takmasın kafasına bence..En guzel zamanlarımız bunlar..tadını cıkartalım:CüvCüv:

canım valla geçenlerde aynı rüyayı bende gördüm tuvalelette kan gördüm çok korktum çok kötü bir duyguydu uyandım hemen tuvalete gittim düşün etkiye bak şükür sadece bir rüya gerçegini yaşatmasın rabbim bebeişleri esirgesin korusunohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…