2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin Türkancımmmmm Maşallah Sanada Bebişinede Rabbim Bizlerede Nasip Etsin Hareketlerini Hissetmeyi İnşallah :Saruboceq:Biz Hala Gidemedik Doktora Rabbim Nasip Ederse Pazartesi Gidicem kaydirigubbakcemile5

artık ara ara hep hissedersin canım demek şimdiden babanın sözünü dinliyor senin minişin maşallahh

Hoşgeldin Türkancımmmmm Maşallah Sanada Bebişinede Rabbim Bizlerede Nasip Etsin Hareketlerini Hissetmeyi İnşallah :Saruboceq:Biz Hala Gidemedik Doktora Rabbim Nasip Ederse Pazartesi Gidicem kaydirigubbakcemile5

hoşbuldummmmmm yakında sende hissedeceksin inşalalh canımmm az kaldıı pazarteside güzel haberler ve cinsiyetinide ögren gel bize yaz inşalalhh

canlar günaydınnnnnn nasıl gidiyor ? dün tatildi malum eşimle autoshow a gittik canım çıktı gezmekten çok yoruldum ve çok sıcaktı içerisi gitmeyi düşüneneler varsa düşünsün derim :)

bulantılarım azaldı ama hala rahatsz ediyor açıkcası. bu arada idrar yollarım iileşti gibi ama çok sık gidiyorum wc ye ve az az yapıyorum neden acaba ve sürekli varmış gibi rahatsız edici bi duygu bol su içiyorum ilaç içmek istemiyorum..

bu arada cinsiyet öğrenenler ve bebişini hissedenler olmuş geçmişi pek okuyamadım kızlar herkrse hayırlı olsun zemuszemus

DERENNN maşallah bahçivanda çok hoş durmuş üzerinde güle güle kullan bebişinde maşalalh belli baya benim karnımda seninki kadar büyüklüğü varmı bilmemde baya belli oldu maşşallahhh maşşallhh büyüsün bebişlerimizzz kız kıskandım bende kendimi iyi hissederde alışverişe çıkarsam bende alayım bu bahçivandan sende çok güzel durmuş bende resmimi oraya eklemek isterim ama ordaki ekrana resmi nasıl atıtorsun bilmiyorum yapamadım

ya benimkiler en fazla yarım beden büyüdü 70-75 takıodum hala aynı sütyenlerimi takıorum. küçük gelmiolarkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım. benimde 2 gündür başım ağıyor

valla benim karnım oynamadı sadece damar gibi attı. ama o bile yetti korkmam için delikafadulden

nazo hoşgeldinbayanssulusmile

Sağol Tatlım Daha İyisi Senin Olsun Evet Bayağı Belli Oldu Artık Göbüş Bende Sizinkileri Çok Merak Ediyorum Sen Alışverişini Yap Resmi Çek Ben Sana Yardım Ederim Ekleme Konusunda Canımm kaydirigubbakcemile5

kızlar yeni göbüşler eklenmiş çok hoşuma gitti bir ara ögretinde bende ekliyecem bendede baya belli

derennnnnn avatarında süper bu arada nasıl yaptın kız tiyo versen :)))

Canım Valla Onu Anlatması Çok Uzun Sürer 2 Farklı Programda Yapıyorum
Ama Üstüne Yazmak İstediğin Bir Resim Varsa Ben Yazarımmm opuyorumnanaktan

ya benimkiler en fazla yarım beden büyüdü 70-75 takıodum hala aynı sütyenlerimi takıorum. küçük gelmiolarkaydirigubbakcemile3]

Anam Senin Maşallahın Var Sen Tıckerinın Üzerindeki Yazıyı "Anne&Bebek Daha Miniciğiz" Diye Değiştir

merhaba...resmi görünce moralim çokk bozuldusempatiksalakcinni
ya beniim göbeğim 5 aylık gibi kocamannnnbilmiyorumkismile
ya ama ben 3 kg aldım..hepsini karnıma mı aldımm efffff yawwwsempatiksalakcinni

biz minik bi çift olduk kuzumlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15963970&posted=1#post15963970

alın göbüşümmlaelaelaelaelae

benimki sivrildi gidiyor. bu arada iç karnım küçükmüş benim. yani çatır çatır çatlıcammm

hoşgeldin canım. benimde 2 gündür başım ağıyor

valla benim karnım oynamadı sadece damar gibi attı. ama o bile yetti korkmam için delikafadulden

benimde baş agrılarımçok bu dönemlerde olurmuş kan akımı hızlı çalıştıgı içinmiş zaten ben yemek yedikten sonra fark ediyorum baş agrım coşuyor helede sabahları kahvaltıdan sonra tutuyor bu arada korkma canım bak daha o karnı şekilden şekile sokacak bebişin göze takip edeceksin oynayışına zamanla tepikler ş
,şiddetlenecek yüregin kalkacak ama çok hoşunada gidecek hihoyyyt

canım alışverişe çıkmama için önce şu baş agrılarını atlatmam lazım yoksa hiçbirşeyden zevk almıyorum gözüm bişey görmüyor gözlerime vuruyor agrısı resmen yaa bak sana ne güzel annecin getirmiş ohh güle güle giyin tatlımm

merhaba...resmi görünce moralim çokk bozuldusempatiksalakcinni
ya beniim göbeğim 5 aylık gibi kocamannnnbilmiyorumkismile
ya ama ben 3 kg aldım..hepsini karnıma mı aldımm efffff yawwwsempatiksalakcinni

Niye Bozuyosun Moralini Canım Bende 3 Kg Almışımm
Ne Güzel İşte Karnını Gere Gere Gez :lepi:

Çok Şeker Göbüşün Zonoxcumm
Hakikaten Sivri Duruyor Erkekmi Acaba :hulya:
Benim Doktorum Benim İç Karnım Hakkında Yorum Filan Yapmadı
İnşlallah Geniştirde Çatlamam Yaff :bbo:

Son düzenleme:
kızlar bu resim işi çok güzel yaa yakında birde 4 boyutlularda bebeklerimizin yüzü biraz belli olacak onlarıda paylaşırız inşalalhh göbüşlerinizde çok tatlı duruyor kızlr haa yakında bend eeklerim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…