günaydın kızlarrr dün sbahtan beri giremedim buraya geçmiş sayfayfalara daha göz atmadım ne var ne yok herşey yolundamı dün temizlik yaptım baya ,,kendimi iyi hissediyordum ama bugün yine başım agrıyorr dün bebeeggimi yine hissettim en son pazar günü hissetmiştim birde dün eşimle konuşuyordum karnım bir oynadı eşime bak dedim kernıma baktıgında ve karnımı tuttugumdada belli oluyor maşallahhh sizlerden ne haberr
Günaydın Canlarımmmmm
2 gündür baş ağrım başladı. Kafam dümbelek gibi
Herkes bugün kocasıyla tatil yapıyor benim ki çalışıyor :a015:
Bu arada ben 2 gün önce bebeğimin yarattığı damar gibi atmaları hissettim. Eşim eve gelmişti saat 23:00 gibi, ben uyurken karnımı açmış bebeğe "Hadi babaya çak demiş, elini dokunmuş" ben de uyandım bi baktım göbeğimin ortasında 3 kere pıt pıt damar attı. normalde inanmazdım buna ama şahit oldum. benim gastritim olduğu için gaz ile onu ayırabildim. inanılmaz bir duyguydu. Dr.uma sordum "evet doğrudur hissedebilirsin artık" dediopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bebeğim babasına "çak" yaptı. eşek sıpasısempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Türkancımmmmm Maşallah Sanada Bebişinede Rabbim Bizlerede Nasip Etsin Hareketlerini Hissetmeyi İnşallah :Saruboceq:Biz Hala Gidemedik Doktora Rabbim Nasip Ederse Pazartesi Gidicem kaydirigubbakcemile5
hoşbuldummmmmm yakında sende hissedeceksin inşalalh canımmm az kaldıı pazarteside güzel haberler ve cinsiyetinide ögren gel bize yaz inşalalhh
offf kışlıkları çıkarıcamm yerimden kalkamıyorumm :s
ya benimkiler en fazla yarım beden büyüdü 70-75 takıodum hala aynı sütyenlerimi takıorum. küçük gelmiolarkaydirigubbakcemile3Benimde Öyle Rucancım Eşim Yanlışlıkla Filan Çarpsa Çıldırıyorum Ağrısından Sanki Yeni Çıkan Kız Memişleriymiş Gibi Acıyo Ayrıca Çok Sertleştiler Büyüdülerde 85 Beden Südyen Kullanıyordum Şimdi 90 Hatta Bazen 95 Takıyorum :1shok: Benim Göğüslerimin Ucunun Rengide Kararmaya Başladı Çirkin Çirkin Oldular :gitme: Ben Birkaç Ay Sonra Hiç Düşünemiyorum 9. Aya Kadar Patlar Sanırım
hoşgeldin canım. benimde 2 gündür başım ağıyorgünaydın kızlarrr dün sbahtan beri giremedim buraya geçmiş sayfayfalara daha göz atmadım ne var ne yok herşey yolundamı dün temizlik yaptım baya ,,kendimi iyi hissediyordum ama bugün yine başım agrıyorr dün bebeeggimi yine hissettim en son pazar günü hissetmiştim birde dün eşimle konuşuyordum karnım bir oynadı eşime bak dedim kernıma baktıgında ve karnımı tuttugumdada belli oluyor maşallahhh sizlerden ne haberr
DERENNN maşallah bahçivanda çok hoş durmuş üzerinde güle güle kullan bebişinde maşalalh belli baya benim karnımda seninki kadar büyüklüğü varmı bilmemde baya belli oldu maşşallahhh maşşallhh büyüsün bebişlerimizzz kız kıskandım bende kendimi iyi hissederde alışverişe çıkarsam bende alayım bu bahçivandan sende çok güzel durmuş bende resmimi oraya eklemek isterim ama ordaki ekrana resmi nasıl atıtorsun bilmiyorum yapamadım
derennnnnn avatarında süper bu arada nasıl yaptın kız tiyo versen :)))
ya benimkiler en fazla yarım beden büyüdü 70-75 takıodum hala aynı sütyenlerimi takıorum. küçük gelmiolarkaydirigubbakcemile3]
Sağol Tatlım Daha İyisi Senin Olsun Evet Bayağı Belli Oldu Artık Göbüş Bende Sizinkileri Çok Merak Ediyorum Sen Alışverişini Yap Resmi Çek Ben Sana Yardım Ederim Ekleme Konusunda Canımm kaydirigubbakcemile5
Canım Valla Onu Anlatması Çok Uzun Sürer 2 Farklı Programda Yapıyorum
Ama Üstüne Yazmak İstediğin Bir Resim Varsa Ben Yazarımmm opuyorumnanaktan
Anam Senin Maşallahın Var Sen Tıckerinın Üzerindeki Yazıyı "Anne&Bebek Daha Miniciğiz" Diye Değiştir
Sağol Tatlım Daha İyisi Senin Olsun Evet Bayağı Belli Oldu Artık Göbüş Bende Sizinkileri Çok Merak Ediyorum Sen Alışverişini Yap Resmi Çek Ben Sana Yardım Ederim Ekleme Konusunda Canımm kaydirigubbakcemile5
merhaba...resmi görünce moralim çokk bozuldusempatiksalakcinni
ya beniim göbeğim 5 aylık gibi kocamannnnbilmiyorumkismile
ya ama ben 3 kg aldım..hepsini karnıma mı aldımm efffff yawwwsempatiksalakcinni
biz minik bi çift olduk kuzumlakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15963970&posted=1#post15963970
alın göbüşümmlaelaelaelaelae
benimki sivrildi gidiyor. bu arada iç karnım küçükmüş benim. yani çatır çatır çatlıcammm
benimki sivrildi gidiyor. bu arada iç karnım küçükmüş benim. yani çatır çatır çatlıcammm
Niye Bozuyosun Moralini Canım Bende 3 Kg Almışımm
Ne Güzel İşte Karnını Gere Gere Gez :lepi:
3.ayında böyleysem ...1.ayı sayma ...2ay bulantıyla geçti hala bitmedi
eee daha önümüzde koskoca 6 ayımız var ne yapıcam CADIARZU
tamam yaaa ben artık kesin plates topu olucam sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?