haklısın canım bende kızımda karyola aldım ondada çok pahalıydı ve biz ev yaptırıyorduk okadar pahalıya gidememiştim tek karyolasını aldım ama iyisindendi hiç sevmedi yatmadı yepyeni kaldı odamız ve karyolamız yeşill kızada erkegede gelir ben şimdi kızıma oşık bebek odalarından alacam tam takım inşallahh odasıda var kendisinden yepyeni kalan karyolada yeni gelene sırayla sırasını beklesin oda biraz büyürse çocuk odası düşünüyoruz önce kızıma bakıyorum bebişin karyolası yepyeni duruyor hazır yanii ondan kaygısızım
Merhaba kuzum :)
Valla göbüş pırtladı dısarı dogru ama öyle pek belli olmuyo..EŞimde diyo ki hamileyim ayagına iyice dısarı cıkartıyon:roflol:
Bende bi kasılıyom bi cıkartıyom dısarı dogru...Zaten hiç kilo almadım 3 ayda, bilakis 3 kilo verdim..cok formda bir anne adayıyım ben..:lepi:
Kilo alsam da hiç umursamam valla..Kimsede takmasın kafasına bence..En guzel zamanlarımız bunlar..tadını cıkartalım:CüvCüv:
Ahh be yavrum niye yoruyosun kendini..agır olması bi yana, üşütmemen lazım kendini..
allah korumus valla..bundan sonra coooook dikkat et..Geçmiş olsun
canım geçmiişş olsunnnn dikkat etsene dicemde valla dün bende baya bir iş yaptım kendimi iyi hissetmiştim haftalardan beri ilkkez hamen degerlendirdim benimde akşam kasıgım agrıdı ama acile gidecek kadar degildiçok agır kaldırmadım amann canım nelerle geçti eline amannn dikkat ilk ugurluu bebeişimize dikkat iyi bak teyzesinin gülüne ayyy kız kıamı olacak ne gül falan yazdımm
sımgecıgım gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne cok....
Benim Eşim Boğa Ben Boğayım Ve Bebeğimizde Boğa Olacak
Bir Eve 3 Boğa Fazla Sanırsam kaydirigubbakcemile3
Selam Özlemcim Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Sen Şimdi Bu Gazla Resimde Eklersin Dime Subarucummmm -tatlicadiarzu-
Hadi Eklede Görelimm Bizde Sevimli Göbüşünü :hulya:
ıyıyım esracıgım hava cok guzel bugun cıktın mı dısarıya soguk mu???? gunesı goruyorum ıcım ıdıyo ama?????
ohhh gule gule kullansın guzel Gonca...Kıdemli oldugu için önce ona alıncak tabii annesi...Bak karyolada varmıs..Güzel guzel uykusunu uyur inşallah guzel yegenimiz..oyy teyzesinin kuzusu
canım valla geçenlerde aynı rüyayı bende gördüm tuvalelette kan gördüm çok korktum çok kötü bir duyguydu uyandım hemen tuvalete gittim düşün etkiye bak şükür sadece bir rüya gerçegini yaşatmasın rabbim bebeişleri esirgesin korusunohaoldumsmile
çok saolun kızlar sizlerde dikkat edin bol su içmemiz lazımmış aslında temizliği annem yapacakta ben günlük yaptım yıkanacakları yıkayımda dedim bayrama kalmasın ama ne biliyim böyle olacağını içim hala rahat değil ama bişey olsaydı kanamam olurdu heralde TURKOCUM benimde içime kız doğuyo nedense bilmiorum kız bebeklerine karşı ayrı bi zaafım var hayırlısı tabi az kaldı gün sayıyorum 8 kasımda gidecem doktoro cinsiyetinide öğrenirim heralde
tşkr ederiizz teyzesiii tabikide öncee kızımmm papatyamm önde gelicek dedigin gibi kıdemliii o bebek karyolasında pek yatmadı ve karyolamız yepyeni 2. yede o yeter kızıma oda hazırlama fikri daha önce geliyor şuan bizde
ayyy dogurayım durmadan gezecgım valla....durdurana ask olsun....kacarmıydı bu tatıl gunlerı guneslı havalar....kız o kadar gelıyosunuz az kalıyo bıze ya....buyrun gelın beklerız valla....
canım benim bende büyük ihtimal 8 kasımda gidecegim aynı günde ögrenecez demek cinsiyetlerii allah hayırlısıyla gönlümüzdekini versin..benimde 3lü test yapılacak öyle demişti doktorum
Bizde şöyle bişey vardır..İkinci bebek dogdugu gun hastaneden gelirken,yanında mutlaka oyuncak olur..eve girerken abla ya da abiye denir ki bak kardesn seni cok seviyo o yuzden sana hediye aldı..Ablamın kızına yapmıstık cok mutlu olmustu..Aslında sevmiyorum kardesimi ama, o bana hediye aldı diyip en azından zarar vermiyodu onakaydirigubbakcemile3
Sizde bak kardesin sana bu odayı yaptı deseniz iyi olur gibime geliyo.Gerci benim dedigim olay, 15 sene önceydi; şimdiki cocuklar cin gibi, inanmaz ama denemekte fayda var
Merhaba kuzum :)
Valla göbüş pırtladı dısarı dogru ama öyle pek belli olmuyo..EŞimde diyo ki hamileyim ayagına iyice dısarı cıkartıyon:roflol:
Bende bi kasılıyom bi cıkartıyom dısarı dogru...Zaten hiç kilo almadım 3 ayda, bilakis 3 kilo verdim..cok formda bir anne adayıyım ben..:lepi:
Kilo alsam da hiç umursamam valla..Kimsede takmasın kafasına bence..En guzel zamanlarımız bunlar..tadını cıkartalım:CüvCüv:
haha yok anam benim gazım bana yeter...birde ekstra gaza ne gerek varsempatiksalakcinni
5 aydan evvel koyacağımı sanmamkaydirigubbakcemile2
herkese mrb kızlar dün biraz temizlik yapıyım dedim battaniyemi falan yıkadım ıslanınca çok ağırdı çok az bi yerre kadar götürdüm sonra eşime serdirdim. ama o beni çok zorlamış kasıklarım aşağı düşüo zannettim belimi doğrultamadım akşam acile gittik kadın doğumcu yokmuştu ebe vardı hemen ağrılarımı tarif edince ağır kaldırmışsın ayakta çok kalmışsın dedi doktor karnıma bişeyler yaptı bi problem yok dedi kanaman olursa direk git dedi. bu arada ben ankaranın çok dışında oturduğum için ankaraya git dedi doktor kanaman olursa. dikkat edin temizliğe falan kalkışmayın ben kalktım boyumun ölçüsünü aldım
ayyy canım ne güzel ya hamile haberlerimizide beraber öğrenmiştik nerdeyse şimdi cinsiyetinide beraber öğrencez senin oğlun olur benimde kızım olursa beşik kertmesi yaparız artık olumunekankayizsmile tabi inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı sihatli olur önceliğimiz o tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?