2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım Canım Geçer İnşallah Yakında O Zaman Doya Doya Yaparsın Alışverişini
Annem Sağolsun Boyunu Bile Kestirmiş Getirmiş Canım Benim Yaaa :asigim:

SHOW TV de agubugu programı başladı. ben ilk kez izlicem. izleyin kızlarrrr

benim teyzemler söyledi iç karnımın küçük olduğunu.

teyzelerime çekmişim ben

Astrolog: boga bebekleri inatçı bebekler, sevgi bebekleridir. seni seviyorum kelimesini duymak isterler. boğa erkeğine sevildiğini hep duyurun.

kızlar bende show tv yi izliyorum kızım bebekleri görünce heyecan yapıyor bend eyapıyorum sanki ilk bebegim gibi bir an önce dogsun istiyorum bebek görünce çok şekerlerr

selam kızlar.....

selam canıımm nasılsın bugüünn

Astrolog: boga bebekleri inatçı bebekler, sevgi bebekleridir. seni seviyorum kelimesini duymak isterler. boğa erkeğine sevildiğini hep duyurun.
ay dün gezgin söylemişti bu programı unutmuşuumm izlemeyii kaçta başladı bidahasına etiketliyeyim unutmayayımm..
ben kurban olurumm boğa bebeklerineeee ben isteyerek boğa yaptım kendimde boğayım zevkine düşkün bebek olacakklar

Benim Eşim Boğa Ben Boğayım Ve Bebeğimizde Boğa Olacak
Bir Eve 3 Boğa Fazla Sanırsam kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.....
Selam Özlemcim Hoşgeldin opuyorumnanaktan

ORASI ÖYLE TABİİİ...
:sm_cool:

Sen Şimdi Bu Gazla Resimde Eklersin Dime Subarucummmm -tatlicadiarzu-
Hadi Eklede Görelimm Bizde Sevimli Göbüşünü :hulya:

10 dk oldu başlayalı. ben bi yandan izliorum.

hosbuldum kızlar....umarım hepınız ıyısınızdır....kızlar gobuslarınız cok sevımlı massallah dıyeyım...ben ıyıyım karpuz gıbıyım saga donup yatıyorum sola donup yatıyorum...annem bayram temızlıgıne basladı erkenden yorma endını dıyorum hıc duymuyo benı....

şimdi doktorumu aradım Dramamine diye bir ilaç önerdi yemeklerden önce bol su ile iç dedi.çok bulanıyorum agzıma acı sular geliyo sizce bu ilacı kullanmalımıyım?

ayyy benım askımda boga...bebgımde sata gore bogaolacak ıns ama erken dogm bu ısı bıraz etkıleyecek sanırım....

şimdi doktorumu aradım Dramamine diye bir ilaç önerdi yemeklerden önce bol su ile iç dedi.çok bulanıyorum agzıma acı sular geliyo sizce bu ilacı kullanmalımıyım?
ece doltorun önerdiyse kullanbilirsin bence.

kızlar, mide yanması ve reflü için dr.um gaviscon ve renie önerdi. 2 şurubuda aldım çok şükür mide yanmama iyi geliyor.
ayyy benım askımda boga...bebgımde sata gore bogaolacak ıns ama erken dogm bu ısı bıraz etkıleyecek sanırım....

22 Nisan 22 Mayıs boğa burcu. 2 ay erken doğarsa değişir burcu. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…