canım alışverişe çıkmama için önce şu baş agrılarını atlatmam lazım yoksa hiçbirşeyden zevk almıyorum gözüm bişey görmüyor gözlerime vuruyor agrısı resmen yaa bak sana ne güzel annecin getirmiş ohh güle güle giyin tatlımm
Canım Valla Onu Anlatması Çok Uzun Sürer 2 Farklı Programda Yapıyorum
Ama Üstüne Yazmak İstediğin Bir Resim Varsa Ben Yazarımmm opuyorumnanaktan
canım valla begendim bi ara özelden atarım sana resim çok hoşuma gitti eline saglık
3.ayında böyleysem ...1.ayı sayma ...2ay bulantıyla geçti hala bitmedi
eee daha önümüzde koskoca 6 ayımız var ne yapıcam CADIARZU
tamam yaaa ben artık kesin plates topu olucam sempatiksalakcinni
Olsun Plates Topu Olalım Dünyaya Can Getiriyoruz Sonuçta Takma Kafana Bu Kadar
Doğumdan Sonra Veririz Yeterki Bebişlerimiz Sağlıklı Olsun opuyorumnanaktan
canım valla begendim bi ara özelden atarım sana resim çok hoşuma gitti eline saglık
SHOW TV de agubugu programı başladı. ben ilk kez izlicem. izleyin kızlarrrr
Olsun Plates Topu Olalım Dünyaya Can Getiriyoruz Sonuçta Takma Kafana Bu Kadar
Doğumdan Sonra Veririz Yeterki Bebişlerimiz Sağlıklı Olsun opuyorumnanaktan
ORASI ÖYLE TABİİİ...
:sm_cool:
selam kızlar.....
ay dün gezgin söylemişti bu programı unutmuşuumm izlemeyii kaçta başladı bidahasına etiketliyeyim unutmayayımm..Astrolog: boga bebekleri inatçı bebekler, sevgi bebekleridir. seni seviyorum kelimesini duymak isterler. boğa erkeğine sevildiğini hep duyurun.
Benim Eşim Boğa Ben Boğayım Ve Bebeğimizde Boğa OlacakAstrolog: boga bebekleri inatçı bebekler, sevgi bebekleridir. seni seviyorum kelimesini duymak isterler. boğa erkeğine sevildiğini hep duyurun.
Selam Özlemcim Hoşgeldin opuyorumnanaktanselam kızlar.....
ORASI ÖYLE TABİİİ...
:sm_cool:
selam canıımm nasılsın bugüünn
ay dün gezgin söylemişti bu programı unutmuşuumm izlemeyii kaçta başladı bidahasına etiketliyeyim unutmayayımm..
ben kurban olurumm boğa bebeklerineeee ben isteyerek boğa yaptım kendimde boğayım zevkine düşkün bebek olacakklar
ece doltorun önerdiyse kullanbilirsin bence.şimdi doktorumu aradım Dramamine diye bir ilaç önerdi yemeklerden önce bol su ile iç dedi.çok bulanıyorum agzıma acı sular geliyo sizce bu ilacı kullanmalımıyım?
ayyy benım askımda boga...bebgımde sata gore bogaolacak ıns ama erken dogm bu ısı bıraz etkıleyecek sanırım....
ayyy benım askımda boga...bebgımde sata gore bogaolacak ıns ama erken dogm bu ısı bıraz etkıleyecek sanırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?