Kızlar cicili bicili önünde guzel resimler olan hamile tişörtlerini nerde bulabilirm.??
LCW de var ama begenmedim onları..Daha cici olsa guzel olur yaa..
cnm bide bu siteye bak istersen. buradan da satış yapıyorlar ama mağazalarıda var. ben bu sıralar dışarı çıkamaz oldum. çok mide bulantım var. kendime geliyim ilk işim çıkıp bu t-shirtlerden almak :teytey:
çok sevimliler ama kaydirigubbakcemile2
pardon siteyi yazmamışım sempatiksalakcinni
e.gebe.com (espirili tshirt bölümüne gel cnm)
Allah sifa versin versin canımm...Ben duzeldimse herkes duzelir valla..Gececek elbet sık dişini.Gunde 3 posta kusardım haftalar boyu sürdü..İnşallah tekrarlamaz:Saruboceq:
Bu arada canım ben linki göremedimbilmiyorumkismile
egebe.com cnm
valla 12 haftamı bitireceğim neredeyse ama bulantılarım daha şiddetli olmaya başladı. önceleri sadece hafiften bulanırdı şimdi bi öğürtü ki sorma. arada çıkarıyorumda. daha kötü olmaya başladım. inş daha kötü olmadan geçer cnm :sinifsinif:
kızlar ben kactım kendınıze cok ıyı bakın....opuyorum.....hoscakalın...
ayyy bunlar cok guzel yaaa..Bayıldım hepsinesırnaşık şey
kızlar o sitedeki tşörtler güzelde elbisisleri hiç güzel degil bizim buradaki sepet magzasında biel bundardan çok daha güzel hamile kıyafetleri var biraz daha karnım büyüsün gdiecem güzel kıyafetler var magazalarda gezmeden karar vermeyin ben çok kararsızım her elbiseyi begenmeyan bir tipim ama derenin bagçivanı hoştu yakışmıta arkadaşımaa
sepet mağazası sanırım antep e özel bi yer. başka bi ilde yok sanırım şubeleri dimi cnm?
kızlar o sitedeki tşörtler güzelde elbisisleri hiç güzel degil bizim buradaki sepet magzasında biel bundardan çok daha güzel hamile kıyafetleri var biraz daha karnım büyüsün gdiecem güzel kıyafetler var magazalarda gezmeden karar vermeyin ben çok kararsızım her elbiseyi begenmeyan bir tipim ama derenin bagçivanı hoştu yakışmıta arkadaşımaa
Kulaklarım Çınladı Bir An
Selam anneciklerrr,
Nasilsiniz bakalim, gecmisi okudumda vurmussunuz sohbtin gozune bu sabah:)))
Masallah hepinizeee
Selam Zonnete Hoşgeldin Kendi Adıma Ben Çok İyiyim Sen Nasılsın
hoşgeldinnn:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?