2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar cicili bicili önünde guzel resimler olan hamile tişörtlerini nerde bulabilirm.??
LCW de var ama begenmedim onları..Daha cici olsa guzel olur yaa..

cnm bide bu siteye bak istersen. buradan da satış yapıyorlar ama mağazalarıda var. ben bu sıralar dışarı çıkamaz oldum. çok mide bulantım var. kendime geliyim ilk işim çıkıp bu t-shirtlerden almak :teytey:
çok sevimliler ama kaydirigubbakcemile2

Allah sifa versin versin canımm...Ben duzeldimse herkes duzelir valla..Gececek elbet sık dişini.Gunde 3 posta kusardım haftalar boyu sürdü..İnşallah tekrarlamaz:Saruboceq:
Bu arada canım ben linki göremedimbilmiyorumkismile

egebe.com cnm
valla 12 haftamı bitireceğim neredeyse ama bulantılarım daha şiddetli olmaya başladı. önceleri sadece hafiften bulanırdı şimdi bi öğürtü ki sorma. arada çıkarıyorumda. daha kötü olmaya başladım. inş daha kötü olmadan geçer cnm :sinifsinif:

3 ay doldu mu bıcak gibi kesiliyormus...Ben hastaneye bile yattım bunun yuzunden..allah kimseye yasatmasın..Cok zor gercekten..Ama bitecek elbet...Allah yanımızda...

kızlar ben kactım kendınıze cok ıyı bakın....opuyorum.....hoscakalın...

Bende seni öptm canımm..allaha emanet olun ikinizde..anneye de cok selam kızz..yormasın kendini kadıncagız temizlik yapcam diye
Görüşürüz yine..byby

kızlar o sitedeki tşörtler güzelde elbisisleri hiç güzel degil bizim buradaki sepet magzasında biel bundardan çok daha güzel hamile kıyafetleri var biraz daha karnım büyüsün gdiecem güzel kıyafetler var magazalarda gezmeden karar vermeyin ben çok kararsızım her elbiseyi begenmeyan bir tipim ama derenin bagçivanı hoştu yakışmıta arkadaşımaa

sepet mağazası sanırım antep e özel bi yer. başka bi ilde yok sanırım şubeleri dimi cnm?

Kızlar kocişim basımda pc' yi ona bırakmamı bekliyor..:1rolleyes:
Benimde dus almam lazım...akşama gesmeye gitcez canımla..
su_perii canım Balçova bize yakın diil ama yolum duserse yakından bakmak isterim..Herkes kendine ve bişlerine iyi baksın..Öptüm siziopuyorumnanaktan

Kulaklarım Çınladı Bir An

Selam anneciklerrr,
Nasilsiniz bakalim, gecmisi okudumda vurmussunuz sohbtin gozune bu sabah:)))
Masallah hepinizeee

Selam Zonnete Hoşgeldin Kendi Adıma Ben Çok İyiyim Sen Nasılsın

Selam Zonnete Hoşgeldin Kendi Adıma Ben Çok İyiyim Sen Nasılsın

hoşgeldinnn:hulya:

Hosbuldum kizlar,
Bende cok iyiyim, sukur. Tembellik var bugun uzerimde.
Yapmam gereken okadar cok is varki..popomu kaldirip kaldirip geri oturuyorum:))
Bende hic uyku hali olmadi 3 aydir, simdi simdi bastiriyo sankiii, naparim ben:)
Basimda hafiften naneli...o yuzden canim birsey istemiyor sanirim...

Ee sizler ne yaptiniz bakiim bu sabah??

Derencim masallah bu arada gobusune, buyutmussun minigi:))

kızlar ben uzun zamandır ismi lazım değil bi su markasından su alıodum ama bi baktım damacanamın pompası yosun tutmuş şok oldum. :1shok: şimdi suyumu değiştiriyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?

ben saka suyu düşünüyorum 8,2 alkali suymuş. hamileler için önerilen su markası diolar. hamilelikte içtiğimiz suyun hayati mdeğeri varmış. bebeğin amniyo sıvısını oluşturduğu ve bebeğimizin %90 ı su olduğu için:sositososito

zonetje hoşgeldin hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…