kızlar ben uzun zamandır ismi lazım değil bi su markasından su alıodum ama bi baktım damacanamın pompası yosun tutmuş şok oldum. :1shok: şimdi suyumu değiştiriyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
ben saka suyu düşünüyorum 8,2 alkali suymuş. hamileler için önerilen su markası diolar. hamilelikte içtiğimiz suyun hayati mdeğeri varmış. bebeğin amniyo sıvısını oluşturduğu ve bebeğimizin %90 ı su olduğu için:sositososito
zonetje hoşgeldin hihoyyyt
Zonoxcum ebru şallıda suyu anlatmıştı senin sabah paylaştığın linkte ..ben evimizin üzerinde kaynak suyu var oranın suyunu içiyorum hazır suları hiç içemiyorum acımsı bi tad bırakıyo ağzımdaa oyüzden tahminde bulunamıycam :S:S
zonnetje benimde işim çok yapıyorum geliyorum kkda soluklanıyorum bidaha kalkıyorum hiç yormuyorum kendimi.Simge yormuş zararlıymış dinlenerek yapmak en güzelii acelesi yok :))
Zonoxcum ebru şallıda suyu anlatmıştı senin sabah paylaştığın linkte ..ben evimizin üzerinde kaynak suyu var oranın suyunu içiyorum hazır suları hiç içemiyorum acımsı bi tad bırakıyo ağzımdaa oyüzden tahminde bulunamıycam :S:S
zonnetje benimde işim çok yapıyorum geliyorum kkda soluklanıyorum bidaha kalkıyorum hiç yormuyorum kendimi.Simge yormuş zararlıymış dinlenerek yapmak en güzelii acelesi yok :))
Hosbuldum canimm. Su konusunda fikir yurutemicemm, biz burda musluktan akan suyu iciyoruz...cokta temiz vede lezzetli/. Dusunemiyorum eve birde sise sise su tasiyacagimi:))
Her suyunda icilmedigini biliyorum ama orda tr de.
Dilekcim, normalde benimde problemim yok canim is konusunda, yavas yavas her isimi yapiyorum., Ki yapmaz zorundayim duzenli olarak. Evim cok buyuk, 2 katli, bi is sirasini kacirdimmi ipin ucu kaciyor elden:)) O yuZden hergun duzeli sekilde yapmak zorundayim. Simdi hamileyken diyorum oldugu kadar ama..malesef oldugu kadarlada olmuyor.
Yeni bir yontem bulmaliyim sanirim kendime..simdi hafif zamanlarimiz...daha bi agirlasinca bakalim napicaz
.
gezgincim, bugunde kismet olmamis sana doktoruna gitmek canim. Vardir elbette bundad bir hayir, Insallah yakin tarihe alirsini bir randevuda gidersiniz.
6 haftadir gormedim diyorsun, ozlersin tabii bebisiniiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Ayrica dun aksam oyle ayrildin diye neden kusuruna bakayim hayatim.,, insanlik hali. Kimse birbirinin usuruna bakmaz burda, hepimiz halden anlariz canim benim.
Bugun nasil bas agrin? Umarim siddetli agrimamistir. Benmde sabahtan buyana hafif hafif agriyor ama kendimi ona vermiyorum, takmamaya calisinca cok hissetmiyor insan,
Bilgisayarin basina cok oturmamak lazim dogru, dahada arttiriyor bas agrsini. Zaten ben butun gun isyerinde pc arkasindayim, birde evde artik butun aksam oturursam mahfolurum herhalde! Cok fazla oturmamaya gayret ediyorum.
Boyle boyle geciricez canim bu aylari, hayirisi olsun bakalim:)
SHOW TV de agubugu programı başladı. ben ilk kez izlicem. izleyin kızlarrrr
Selamm kızlarr...Ben geldimmm:hulya:kaydirigubbakcemile2
Evet ablacım nasip olmadı,hayır vardır inşallah....
Bugün elhamd iyiyim,genelde akşamları tutuyor,tam eşim işten gelicekken ağırlaşıyor bütün tadım gidiyor....Allah'dan her akşam olmuyor,yoksa zor kaldırırdım....
İnşallah uzun sürmez....
Birgisayarada az oturma planları yapıyorum,inş becerebilirim...sempatiksalakcinni
Rabbim hastalıklarla imtihan etmesin....
Ya canım ben dedim ama izliyemedimsempatiksalakcinni
Eşim işe gidiyordu yemek telaşı vs kaçırdım malesef...
Artık bir dahakini izlerim inşallah...
Bu arada oynadıgını hissetmişsin sanırım bebişinin,maşallah ona...
Darısı bizlere inşallah...kaydirigubbakcemile2
Geceleri sabaha kadar elim göbişimde uyuyorumsempatiksalakcinni
Bir hissetsem gündüzleride bırakmıcam sanırım...lülülülülülü
Benim de beklenmedik anda oldu valla. Normalde bu haftalarda olmaz die bilirdim ama oldu. En kısa zamanda size de olur inşallahhhhopuyorumnanaktan
İnşallah canım çok sabırsızım bu konuda,erkenden hissetmek istiyorum...:icecream:
Tabi büyüklerimizde bir oynasın ilerki aylarda uyuyamıyacaksın diyorlar,oda ayrı meraklandırıyor beni...kaydirigubbakcemile2
Zorlugu olmaz inşşş
Aslında şöyle oluomuş. kilolu bayanlarda daha geç, zayıflarda daha erken hissediliyormuş. 2lideki dr.söyledi. yağ doku ilişkisi yüzünden. Bu nedenle herkesin hissetme zamanı farklı oluyor. tabi daha saymadığı birçok neden varmış.
bu arada benim 2 li teste giren dr. dediki. bebeğinin iyi beslenmesini istiyosan yoğurt ye ayran iç ve bol bol beyaz ekmek ye dedi. bilmiyorumkismile
ben hayatımdan beyaz ekmeği çıkaralı yıllar ouyor. ki ben normalde ekmek bile yemem. bunu duyunca çok şaşırdım :bbo:
Aslında şöyle oluomuş. kilolu bayanlarda daha geç, zayıflarda daha erken hissediliyormuş. 2lideki dr.söyledi. yağ doku ilişkisi yüzünden. Bu nedenle herkesin hissetme zamanı farklı oluyor. tabi daha saymadığı birçok neden varmış.
bu arada benim 2 li teste giren dr. dediki. bebeğinin iyi beslenmesini istiyosan yoğurt ye ayran iç ve bol bol beyaz ekmek ye dedi. bilmiyorumkismile
ben hayatımdan beyaz ekmeği çıkaralı yıllar ouyor. ki ben normalde ekmek bile yemem. bunu duyunca çok şaşırdım :bbo:
Hosgeldin gezgincimm
Bugun nasilsin bakalim???
Aldinizmi yeni randevu canim?
Bende merak etmeye basladim senin bebisi:)))
Senin ST 6 temmuzdu dimi?
Eger oyleyse senin bebis baya buyumustur simdi.
annesi, cok beklemede gor bebisini, nekadar sabirlisin masallah:)
Zonox, yazdiklarinda haklisin canim. bende okumustum, kilolu bayanlarin hissetmesi biraz daha uzun surebilirmis:)) yandim ben desenizeeee oy oy oyyyyy coook beklerim daha:)))
Bu arada kutlarim senide, hissetmissin bebisini, neguzell
Ben gun icinde bol bol yokluyorum ama nerdeeee
Hayirlisi olsun bakalim sabirli olmamiz lazim bu konularda:dance:
Hoşbuldum ablacım..Elhamd.iyiyim bugün çok şükür,sende iyisin inş??
Yok randevu almadık,yani şöyle burda günü birlik gidiyorsun,bizim karar verdiğimiz gün sabahtan çıkıp randevuyu orda alıyoruz,daha öncesinde vermiyorlar....
Şuanlık perşembe gözüküyor inşallah gene aksilik çıkmaz gerçekten çok merak ediyorum....
Sat 6 temmuz,ama geç döllenme olmuş,yoksa doktorda dedi çok büyük olucaktı diye,olsun bunada şükür dedik...sempatiksalakcinni
Tabi net olarak tarihide gittiğimde öğrenicem inşallah,geçen ay öyle söylemişlerdi....
İnşallah biraz daha büyük çıkar,bir iki haftayıda kafadan atlatırım,böyle günler geçmiyo...sempatiksalakcinni
bende okumuştum zayif kadınlar kilolu kadınlardan daha erken hisseder diye eee bende kilo fazlalıgı yok birde 2. gebeliğim avantajı dün görseydiniz karnıma bakınca bile çok belli oluyor ynadıgı maşalalhh inşallah yakında sizlerde tadacaksınız bu duyguyu :)))
Benim bebek, eşime tepki verdi. eşim bebeği ilk gğünden beri eliyle okşuodu konuşuıodu. o eve geldiğinde pıt pıt 3 kez attı. ama eşim elini dokununca yaptı nbunu. çok sevecek babasını. eşek sıpasının tüm cefasını ben çekim, babası sürsün sefasınıkaydirigubbakcemile3
Kilolu bayanlarda yağ dokusunu geçip liflerdi sanırım, liflere ilerlemesi yani hissedilicek boyutta olması zor olurmuş (diolar) siz de tekmelerini hissedersiniz. bam küt die die:CüvCüv:
bende iyiyim canim, sadece biaz tambellik var bugun uzerimde, elim kolum kalkmiyor, sallicam bugunu boyle sanirim:))) Belkide aksama dogru acilirim, oda olabilir:içelim:
Hayirlisi olsun bakalim, persembeyi beklicen mecburen. Bebgin bir gorsen agzin 1 karis acik kalicak zaten, azicik meraklandirayim seni:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?