2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Zonoxcum ebru şallıda suyu anlatmıştı senin sabah paylaştığın linkte ..ben evimizin üzerinde kaynak suyu var oranın suyunu içiyorum hazır suları hiç içemiyorum acımsı bi tad bırakıyo ağzımdaa oyüzden tahminde bulunamıycam :S:S

zonnetje benimde işim çok yapıyorum geliyorum kkda soluklanıyorum bidaha kalkıyorum hiç yormuyorum kendimi.Simge yormuş zararlıymış dinlenerek yapmak en güzelii acelesi yok :))

Son düzenleme:

Hosbuldum canimm. Su konusunda fikir yurutemicemm, biz burda musluktan akan suyu iciyoruz...cokta temiz vede lezzetli/. Dusunemiyorum eve birde sise sise su tasiyacagimi:))
Her suyunda icilmedigini biliyorum ama orda tr de.

Dilekcim, normalde benimde problemim yok canim is konusunda, yavas yavas her isimi yapiyorum., Ki yapmaz zorundayim duzenli olarak. Evim cok buyuk, 2 katli, bi is sirasini kacirdimmi ipin ucu kaciyor elden:)) O yuZden hergun duzeli sekilde yapmak zorundayim. Simdi hamileyken diyorum oldugu kadar ama..malesef oldugu kadarlada olmuyor.

Yeni bir yontem bulmaliyim sanirim kendime..simdi hafif zamanlarimiz...daha bi agirlasinca bakalim napicaz

evet ebru'nun içtiği su markasıymış kalitesiz olsa içmez diyorum. 6,25 miş fiyatı. şimdiki aldıpım suda 5 ytl arada göze batar bir fark yok.

zonetjie, valla çok şanslısınız. biz, çeşmeden akan suyu içmeyi bırakalı yıllaaaaaaaaaar oluyor.:gitme:

Selamm kızlarr...Ben geldimmm:hulya:kaydirigubbakcemile2

Evet ablacım nasip olmadı,hayır vardır inşallah....

Bugün elhamd iyiyim,genelde akşamları tutuyor,tam eşim işten gelicekken ağırlaşıyor bütün tadım gidiyor....Allah'dan her akşam olmuyor,yoksa zor kaldırırdım....
İnşallah uzun sürmez....

Birgisayarada az oturma planları yapıyorum,inş becerebilirim...sempatiksalakcinni

Rabbim hastalıklarla imtihan etmesin....

SHOW TV de agubugu programı başladı. ben ilk kez izlicem. izleyin kızlarrrr

Ya canım ben dedim ama izliyemedimsempatiksalakcinni
Eşim işe gidiyordu yemek telaşı vs kaçırdım malesef...
Artık bir dahakini izlerim inşallah...

Bu arada oynadıgını hissetmişsin sanırım bebişinin,maşallah ona...
Darısı bizlere inşallah...kaydirigubbakcemile2

Geceleri sabaha kadar elim göbişimde uyuyorumsempatiksalakcinni
Bir hissetsem gündüzleride bırakmıcam sanırım...lülülülülülü

Benim de beklenmedik anda oldu valla. Normalde bu haftalarda olmaz die bilirdim ama oldu. En kısa zamanda size de olur inşallahhhhopuyorumnanaktan

Benim de beklenmedik anda oldu valla. Normalde bu haftalarda olmaz die bilirdim ama oldu. En kısa zamanda size de olur inşallahhhhopuyorumnanaktan

İnşallah canım çok sabırsızım bu konuda,erkenden hissetmek istiyorum...:icecream:

Tabi büyüklerimizde bir oynasın ilerki aylarda uyuyamıyacaksın diyorlar,oda ayrı meraklandırıyor beni...kaydirigubbakcemile2
Zorlugu olmaz inşşş

Aslında şöyle oluomuş. kilolu bayanlarda daha geç, zayıflarda daha erken hissediliyormuş. 2lideki dr.söyledi. yağ doku ilişkisi yüzünden. Bu nedenle herkesin hissetme zamanı farklı oluyor. tabi daha saymadığı birçok neden varmış.

bu arada benim 2 li teste giren dr. dediki. bebeğinin iyi beslenmesini istiyosan yoğurt ye ayran iç ve bol bol beyaz ekmek ye dedi. bilmiyorumkismile

ben hayatımdan beyaz ekmeği çıkaralı yıllar ouyor. ki ben normalde ekmek bile yemem. bunu duyunca çok şaşırdım :bbo:

Ben zayıfım hissedebilirim yani:lepi:

Ben yogurt çok tüketiyorum ayranda öyle,ama ekmek kısmı ilginç geldi..
Normalde beyaz ekmek,pilav,şeker tuz vs azaltılır biliyorum hamileyken...
Ne faydası var acep...bilmiyorumkismile

Hosgeldin gezgincimm

Bugun nasilsin bakalim???
Aldinizmi yeni randevu canim?
Bende merak etmeye basladim senin bebisi:)))
Senin ST 6 temmuzdu dimi?
Eger oyleyse senin bebis baya buyumustur simdi.
annesi, cok beklemede gor bebisini, nekadar sabirlisin masallah:)

Zonox, yazdiklarinda haklisin canim. bende okumustum, kilolu bayanlarin hissetmesi biraz daha uzun surebilirmis:)) yandim ben desenizeeee oy oy oyyyyy coook beklerim daha:)))

Bu arada kutlarim senide, hissetmissin bebisini, neguzell
Ben gun icinde bol bol yokluyorum ama nerdeeee
Hayirlisi olsun bakalim sabirli olmamiz lazim bu konularda:dance:

Hoşbuldum ablacım..Elhamd.iyiyim bugün çok şükür,sende iyisin inş??

Yok randevu almadık,yani şöyle burda günü birlik gidiyorsun,bizim karar verdiğimiz gün sabahtan çıkıp randevuyu orda alıyoruz,daha öncesinde vermiyorlar....

Şuanlık perşembe gözüküyor inşallah gene aksilik çıkmaz gerçekten çok merak ediyorum....

Sat 6 temmuz,ama geç döllenme olmuş,yoksa doktorda dedi çok büyük olucaktı diye,olsun bunada şükür dedik...sempatiksalakcinni

Tabi net olarak tarihide gittiğimde öğrenicem inşallah,geçen ay öyle söylemişlerdi....
İnşallah biraz daha büyük çıkar,bir iki haftayıda kafadan atlatırım,böyle günler geçmiyo...sempatiksalakcinni

bende okumuştum zayif kadınlar kilolu kadınlardan daha erken hisseder diye eee bende kilo fazlalıgı yok birde 2. gebeliğim avantajı dün görseydiniz karnıma bakınca bile çok belli oluyor ynadıgı maşalalhh inşallah yakında sizlerde tadacaksınız bu duyguyu :)))

Benim bebek, eşime tepki verdi. eşim bebeği ilk gğünden beri eliyle okşuodu konuşuıodu. o eve geldiğinde pıt pıt 3 kez attı. ama eşim elini dokununca yaptı nbunu. çok sevecek babasını. eşek sıpasının tüm cefasını ben çekim, babası sürsün sefasınıkaydirigubbakcemile3

Kilolu bayanlarda yağ dokusunu geçip liflerdi sanırım, liflere ilerlemesi yani hissedilicek boyutta olması zor olurmuş (diolar) siz de tekmelerini hissedersiniz. bam küt die die:CüvCüv:

bende iyiyim canim, sadece biaz tambellik var bugun uzerimde, elim kolum kalkmiyor, sallicam bugunu boyle sanirim:))) Belkide aksama dogru acilirim, oda olabilir:içelim:

Hayirlisi olsun bakalim, persembeyi beklicen mecburen. Bebgin bir gorsen agzin 1 karis acik kalicak zaten, azicik meraklandirayim seni:))))

Turkocum, bizde o gunleri 4 gozle bekliyouz wallaaaa...ya ben cok cok ozlemeye basladim minigimiii, cok merak ediyorum kimse benzicek diyee
Babasi esmer siyah gozlu, anasi acik tenli, ela le yesile calan gozleri varrr
Minik ne olur bilemicem walla:)))))

Ne muthis bir duygudur Zonox dimiiiEsinde cok sansliymis bebisi karsilik vermis babiskosuna:))
Ha bu arada...epeyi bir zaman bebegin tepki vermezse sasirma canim, gayet normalmis!

O halsizliği bilmezmiyim,insan su içicek gücü bulamıyor bazen....sempatiksalakcinni
Açılırsın inşallah....

Valla meraklanma konusunda benim kadar aşırıya kaçan yoktur,ama sabrım sağlam bu sıra sanırım,tutuyorum kendimi...:icecream:

Bu arada eşim diyor ki geçen,bir iki ay dahamı beklesek acaba gitmek için...delikafadulden Allah'dan oda sabırsız,yoksa yanmıştımmmlaelaelaelaelae

Selam kızlar....
uzun zamandır girmiyordum foruma,canım sıkıldı bi bakıyim dedim..
kızıma hamileyken takip ediyordum,sonradan koptum
şimdi 2. bebeğime hamileyim,2 mayıs 2011 diyo doktor doğum için ama ben nisan sonu bekliyorum,hayırlısı...
bulantı,kusma gibi şikayetlerim yok çok şükür,kızımda da olmamıştı,benim tek şikayetim kilo....
13.haftadayım 5 kilo aldım şimdiden,karnımı görseniz 6 aylık gibi..kaydirigubbakcemile3
kızımda da 25 kilo aldım ama vermiştim çok şükür,inşallah gene verebilirim...

selam kızlar
bikaç gündür giremiyorum bi geçmişi okuyayım herkes iyidir inşallah...

Millet beni özleyen yokmu bakem ben hala hastayım birazcık geçmişi okudum bebişii gören arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.... Bu hastalık canıma okudu ben bu kadr uğramamazlık yapmazdım ama bi süre daha görünmücem heralde buralarda....Forum çok hızlı ilerliyo geçmişin hepsini okuyamadım inşallah herkesler iyidir öptüm hepiniziiiii.......a.s.

kızlar bende süt içemiyorum hala içebilirsemde midem bulanıyor biraz sonrasında bende yogurda pekmezi katıp yiyorum hani birbirine katınca demiri azaltıyormuş yaa h,çte inanmıyorum eskiden hep öyle yedirirlerdi çocuklar bukadarda hasta olmazdı narin degildi bende atık her duydugumu kulak vermek istemiyorum abartıyorlar bakalım pekmezli yogur inşallah midemi bulandırmaz yerken bişey yoktu üüyyff yaa kaçıncı haftadayım hala bulantılarım kesilmedi ne yesem acaba bulanacakmı yine diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…