2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım hala iyleşemedinmiii kendine iyi bak ve arayı açmayın tıpik hep canlıkalsınn :1hug:

geçmiş olsun canım hala iyleşemedinmiii kendine iyi bak ve arayı açmayın tıpik hep canlıkalsınn :1hug:

Yok canım ya hala iyileşmedim ilaç içmiyorum y biraz zor olcak heralde.... Ya gün içinde girmeye mecalim olsa gircemde işte... Bilgisayar odası Alt katta halim olmuyor haliyle.... sagol canım iyi bakmaya çalışıyorum bebişe ve kendime

selam kızlar
bikaç gündür giremiyorum bi geçmişi okuyayım herkes iyidir inşallah...

ho9şgeldiniz kızlarrr

kimyager, epey almışsın olsun verirsin ama. öncedende vermişsin zaten.

yaaavvvvffff yogurtta süt gibi midemi bulandırdı yaaaaa ya yerken bilmiyorum yedikten sonra berbat oluyor midem yine bulanmaya başladı yaa şu bulantılarım geçsede kurtulsam

yaaavvvvffff yogurtta süt gibi midemi bulandırdı yaaaaa ya yerken bilmiyorum yedikten sonra berbat oluyor midem yine bulanmaya başladı yaa şu bulantılarım geçsede kurtulsam

turko, nerdeyse 4. ayın biticek hala bulanıyor miden.senağlama

sütle cornflakes ye bari. sütü katılaştırıyo. mideni bastırır

turko, nerdeyse 4. ayın biticek hala bulanıyor miden.senağlama

sütle cornflakes ye bari. sütü katılaştırıyo. mideni bastırır

yaa valla bende bitsin artık diyorum halaaa bulanıyor bee üyff eskisikadar degilde yinede rahatsız ediyor genelde beni bulantılar tatlı bişey yediğimde daha kötü oluyorummcokacimcoook-tatlicadiarzu-

arkadaşlar bayramda uzun yolculuga çıkacak olan var mı?benim memleketim arabayla 8 saat felan sürüyor.çok istiyorum ama gitsem mi kararsız kaldım doktorada sorucam ama sizinde fikrinizi sormak istedim

canım gözün aydın darısı başımıza....maşallah...

çok sağol canım evet mete beyi duymuştum ben de...ben anadolu yakasındayım ama gidebilirim bi görüşmeye...bende ilgili dr.arıyom inşallah aradığımı bulurum...tekrar sağolasın...a.s.

seninde gözün aydın canım maşallah..ne güzel hep güzel sonuçlar alalım inşallah..

canım süt hiç içemiyorum bende hergün yoğurtta yiyemiyorum içim almıyor peynir bol yiyorum ama...bilmiyorumkismile

arkadaşlar bayramda uzun yolculuga çıkacak olan var mı?benim memleketim arabayla 8 saat felan sürüyor.çok istiyorum ama gitsem mi kararsız kaldım doktorada sorucam ama sizinde fikrinizi sormak istedim

biz gidecektik erteledik canım...evdeyiz...:CüvCüv:

merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen

selam türkancım
sen yine de pekmezle yoğurdu karıştırıp yeme bence.doktorum bana demişti pekmezle yoğurdu,bulgurla yoğurdu bir de yumurta ile peyniri karıştırıp yeme diye.aslında karışınca lezzetli ama yine de dikkat et.bence doktoruna sorr..

merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen

ayy canım geçmiş olsun bebişine ve kendine iyi bakk ama iş falan yapma kim ne derse desin madem böyle rahatına ve bebeşine bak

selam canım zaten yedim midem berbat oldu uzun süre daha yemeem heralde yakındada dr gidecem bir sorayım saol canım sen nasılsın ogluşun nasıl benim zilli kızım iyi maşallahhh senin ogluşların nasıl diyeyim demi bir paşa daha geliyordu gamyoncuiremsu

gulbah, çok geçmiş olsun. Kanamanın bir nedeni var mı? ağır kaldırmak vs gibi..

Kaç haftalık hamilesinbilmiyorumkismile

Benim bir tane gorumcem var,evli ve bir bebegi var...bizim bebegimizin olacagini ogrendigi gunden beri sinir krizi geciriyormus,kiskanclik krizlerine girmis...niye onlarin bebegi oldu diye...varmi boyle birsey ya? sinirli ve bir okadarda uzgunum,cocugumun boyle bir halasi olacagi icin..

Ececim, en kendini yolvuluga hazir hissediyorsan, gidememen icin herhangi bir lekelenme vs tarzi risklerin yoksa pekalada gidebilirsin canim. Bu sadece yolculuk degil tabii dusunmen gereken. Gidicegin yerde rahat edebilicekmisin, ortam kendi sartlarina uygunmu bunlarida dusunmek lazim, herhangi bi sikinti yasamamak adina.

Yolculuktada her 2-3 saatte bir duraklar, dinlenir, biraz yurursen ayaklarinda acilir, misler gibi gider gelirsiniz canim:)

Cok gecmis olsun canim, az tarzda lekelenmelermiydi bu yasadiklarin? Yoks knama seklindemiydi? Sadece lekelenme seklindeyse cokta korkmana gerek yok, yani hamileliginin sonuna kadar bu tur seyler yasiayagim diye strese sokma kendini, Rabbim sifani versin insallah ii bak kendine

cok, cok kotu bir hala ornegi evet!
Bir cocuklari olmasina ragmen belki 2 ci icin hayli ugrasiyorlardir onlarda ne dersin?
Hazmedememelerinin sebebi belki budur??
Gerci aranizdfaki normal iliskiyi bilmedigimiz icin fikir yurutmek cok zor.
Ama takma lutfen kafana, herkez dusunduguyle kalir, dusundugunu yasar!
Gorumcen senin hamile olman fikrine alisinca bu tur davranislarida buyuk olcude azalicaktir..

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…