Millet beni özleyen yokmu bakem ben hala hastayım birazcık geçmişi okudum bebişii gören arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.... Bu hastalık canıma okudu ben bu kadr uğramamazlık yapmazdım ama bi süre daha görünmücem heralde buralarda....Forum çok hızlı ilerliyo geçmişin hepsini okuyamadım inşallah herkesler iyidir öptüm hepiniziiiii.......a.s.
geçmiş olsun canım hala iyleşemedinmiii kendine iyi bak ve arayı açmayın tıpik hep canlıkalsınn :1hug:
Selam kızlar....
uzun zamandır girmiyordum foruma,canım sıkıldı bi bakıyim dedim..
kızıma hamileyken takip ediyordum,sonradan koptum
şimdi 2. bebeğime hamileyim,2 mayıs 2011 diyo doktor doğum için ama ben nisan sonu bekliyorum,hayırlısı...
bulantı,kusma gibi şikayetlerim yok çok şükür,kızımda da olmamıştı,benim tek şikayetim kilo....
13.haftadayım 5 kilo aldım şimdiden,karnımı görseniz 6 aylık gibi..kaydirigubbakcemile3
kızımda da 25 kilo aldım ama vermiştim çok şükür,inşallah gene verebilirim...
selam kızlar
bikaç gündür giremiyorum bi geçmişi okuyayım herkes iyidir inşallah...
Millet beni özleyen yokmu bakem ben hala hastayım birazcık geçmişi okudum bebişii gören arkadaşları tebrik ediyorum benim gibi hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.... Bu hastalık canıma okudu ben bu kadr uğramamazlık yapmazdım ama bi süre daha görünmücem heralde buralarda....Forum çok hızlı ilerliyo geçmişin hepsini okuyamadım inşallah herkesler iyidir öptüm hepiniziiiii.......a.s.
yaaavvvvffff yogurtta süt gibi midemi bulandırdı yaaaaa ya yerken bilmiyorum yedikten sonra berbat oluyor midem yine bulanmaya başladı yaa şu bulantılarım geçsede kurtulsam
turko, nerdeyse 4. ayın biticek hala bulanıyor miden.senağlama
sütle cornflakes ye bari. sütü katılaştırıyo. mideni bastırır
Selam hanimlarr,
Bugun cok mutluyuzz..cok sukur butun testlerimiz temiz cikti. Ense kalinligi 1,6. Kan testlerimizin hepsi muspet, cok olumlu.
Bu arada 12+6 haftaligiz, en basindan buyana degismedi SAT a gore:))
Minigim 6,5 santim olmusss...
Bebisim beni korkuttu azicik ilk bakista,
yaramazim hic kiprasmadi, keyf yapiyormusta sanki ne durtuyosunuz beni der gibi hic pas vermedi bize:))
sordum doktora neden kipirdamiyor hic diye:)
ama goruceksiniz kalp atisini gormesek bisiy oldu dicez yaneee
doktorda demesinmi: idrar torbaniz oyle dolmuski bebe kipirdamaya yer bulamiyor,SIKISMIS zavallim oracikta:)))
Sonra biraz keyfni bozduk bebegin, karnimda gezdirdi aleti ve aninda zipladi:)))
Biraz el kol salladi bize, lutfetti yaniiii:))))
Cok keyifliydi onu izlemek, kalp atisarinida duyduk ilk kez, gumbur gumbur..158 di..
Guzel buyumus, hersey yolunda cok sukur. Bir sonraki ultrasonumuz 20 ci haftamizda, baya var yanii nasil sabredicez bakalim. Cinsiyetinide sorduk ama suan icin cok erken hicbirsey goremeyiz dedi, zatende 20 ci haftadan evvel soylemiyorlarmista.
Sabirla beklicez, yeterki hersey yolunda gitsin ben onuda beklerim!
Darisi insallah tum bekliyenlerin basina.
canım ben doktorumdan ınanılmaz memnunum tavsiye ederım acıbadem maslakta calısıyor prof dr mete gungor cok pozıtıf bırı panık degıl ama kesınlıkle ılgısız de degıl profosor ama heyecanını kaybetmemıs cok ılgılı ben her sefer bır suru soruyla gıdıyorum ama hıcbırını soramıyorum cunku ben daha sormadan o hepsını cevaplıyor ultrasonu da cok ıyı 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu denıyor tam bılmıyorum ben ama gayet net bebegı goruyorsun ozel saglık sıgortası gecıyor ılgılenırsen acıbadem maslak kadın dogumun telefonu 0212 304 44 90
seninde gözün aydın canım maşallah..ne güzel hep güzel sonuçlar alalım inşallah..günaydın kızlar ,,geçmişi okuyamadım önce ben anlatayım:) dün yoktum doktordaydım 2,li test için öncelikle ultrasonda bakmaya başladı ama bizimkine ne yaptıysa hareket etmedi kaldırdı beni 5 dakika sonra tekrar bakalım dedim ben panik oldum neden diye sordum bişey yok sadece pozisyonu ense kalınlığı ölçmem açısından uygun değil dedi, 5 dakika sonra tekrar yattım doktor karnıma vuruyor bizimkinde tık yok ama kalp atışları dakikada 170 sonra tekrar kalktım 5 dakika sonra tekrar yattım:)) bizimki tur atıyor resmen yukarı aşağı hopluyor sonra doktor ense kalınlığına baktı çok ii bir sorun yok burun kemiği oluşmuş dedi down sendromlu durumlarda burun kemiği hızlı oluşmaz dedi boyu sanıyorum 57 mm söyledide ben pek takılmadım o ölçülere tam 12 haftalık dedi dün için 3 ay olmuş 3 ayda 1 kilo almışsın buda çok ii dedi.. ve cinsiyetini söyledi %90 nın üzerinde ERKEK ama sen yinede kimseye yayama dedi:) 10 gün sonra gel net söylerim dedi.. kan verdim idrar verdim, test sonucum salı sabah çıkacak ,elevit verdi başlayabilirsin dedi ama magnezyum ve kalsiyum için erken dedi.. beslenmem için ii çok güzel dedi işte böyle unuttuğum bişey varsa yazarım sonra ...
kızlar bende süt içemiyorum hala içebilirsemde midem bulanıyor biraz sonrasında bende yogurda pekmezi katıp yiyorum hani birbirine katınca demiri azaltıyormuş yaa h,çte inanmıyorum eskiden hep öyle yedirirlerdi çocuklar bukadarda hasta olmazdı narin degildi bende atık her duydugumu kulak vermek istemiyorum abartıyorlar bakalım pekmezli yogur inşallah midemi bulandırmaz yerken bişey yoktu üüyyff yaa kaçıncı haftadayım hala bulantılarım kesilmedi ne yesem acaba bulanacakmı yine diye düşünüyorum
arkadaşlar bayramda uzun yolculuga çıkacak olan var mı?benim memleketim arabayla 8 saat felan sürüyor.çok istiyorum ama gitsem mi kararsız kaldım doktorada sorucam ama sizinde fikrinizi sormak istedim
kızlar bende süt içemiyorum hala içebilirsemde midem bulanıyor biraz sonrasında bende yogurda pekmezi katıp yiyorum hani birbirine katınca demiri azaltıyormuş yaa h,çte inanmıyorum eskiden hep öyle yedirirlerdi çocuklar bukadarda hasta olmazdı narin degildi bende atık her duydugumu kulak vermek istemiyorum abartıyorlar bakalım pekmezli yogur inşallah midemi bulandırmaz yerken bişey yoktu üüyyff yaa kaçıncı haftadayım hala bulantılarım kesilmedi ne yesem acaba bulanacakmı yine diye düşünüyorum
merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen
selam türkancım
sen yine de pekmezle yoğurdu karıştırıp yeme bence.doktorum bana demişti pekmezle yoğurdu,bulgurla yoğurdu bir de yumurta ile peyniri karıştırıp yeme diye.aslında karışınca lezzetli ama yine de dikkat et.bence doktoruna sorr..
merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen
arkadaşlar bayramda uzun yolculuga çıkacak olan var mı?benim memleketim arabayla 8 saat felan sürüyor.çok istiyorum ama gitsem mi kararsız kaldım doktorada sorucam ama sizinde fikrinizi sormak istedim
Benim bir tane gorumcem var,evli ve bir bebegi var...bizim bebegimizin olacagini ogrendigi gunden beri sinir krizi geciriyormus,kiskanclik krizlerine girmis...niye onlarin bebegi oldu diye...varmi boyle birsey ya? sinirli ve bir okadarda uzgunum,cocugumun boyle bir halasi olacagi icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?