2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

aramiz okadar iyiydiki,en zor gununde hep yanindaydim...evet cnm ya takmamaya calisiyorum ama nasil olurda okadin bu hale gldi inanamadim..bebegimiz olmadigi zaman bosver olmasin daha gencsin olur derdi,hep destek sandik..kayinvalidem itiraf etti oylece ogrendik..

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan

cok tebrik ederim leyla...insallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi..hayirli ugurlu olsun bebisin...:ecrin_bebek:

kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan

Tebrik ederim Leyla, rabbim hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah, saglikla kucagina alaman dilegiyle canim..

ya zonoxs müjdeyi senden aldım ya çok sağol canımolumunekankayizsmilea.s.

Hediyemi isterim ehehehe. Postayla yollarsın bana =)

Güle güle büyütürsün inşallah bebişini. Allah gönlüne göre versinopuyorumnanaktan

Hadi ya,bu nasıl bir düşüncedir...bilmiyorumkismile
Acaba kendi bebeğinin arka plana atılacagını mı düşündü?...
Ne ilginç...
:umursamaz:

kızlar çok teşekkür ederim Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.ben aslında 6 senedir korunuyordum bide ilk bebeği kürtaj olmuştum sadece korunmasız 6. ayda gebe kaldım bu kadar erken beklemiyordum çünkü hapla korunuyordum

Hadi ya,bu nasıl bir düşüncedir...bilmiyorumkismile
Acaba kendi bebeğinin arka plana atılacagını mı düşündü?...
Ne ilginç...
:umursamaz:

bukadar kucuk nasil dusunebilirki,sonucta onun yegeni abisinin bebegi olacak..olsun en azindan gec olmadan tanidik,bunu ogrenmem cok iyi oldu...

Ya kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile

canim hamilelikle ilgisi olabilir,bende cok yurumeye baslayinca hemen kalcam agirmaya basliyor..umarim kotu birsey yoktur,gecer insallah...

canim hamilelikle ilgisi olabilir,bende cok yurumeye baslayinca hemen kalcam agirmaya basliyor..umarim kotu birsey yoktur,gecer insallah...

Dediğin gibi de oluyor,bak şimdi oturuyorum mesela,arada mutfaga kalkıyorum adımlarımı atarken sızlıyor oralar...
İnşallah önemli bişey değildir gerçekten,korkarım kemik rahatsızlıklarından,Rabbim imtihan etmesin....

yokk canimm hic cvp bile vermedim,vermemde..okadar kucuk dusunmem,yaptigindan utanir umarim zamanla...

en iyisi...
Bizde dua edelim o zaman bebişini öyle çok sevsin ki pişman olsun düşüncelerinden dolayı....kaydirigubbakcemile2

canım ben de yumurta ile peyniri ekmek arası yapmayı çok sverdim hamile kalınca korktum bebişime bi şey olur diye.daha doktora soramadım ama sormak lazım.
biz oğluşlarımla idare ederz.benim bulantılar aynen devam.ne yersem ağzımda acı kalıyor gaviscon içiyorum hiç faydası yok.oğlum kardeşinin erkek olacağını öğrenince çok üzüldü hani kız olacaktı diye.ama alıştı artık hatta isim bile bulmaya başladı.
kızın alışabildi mi kardeş fikrine?kızlar bu konuda yani kardeş konusunda daha merhametli oluyormuş sen şanslısın.

cok tsk ederim cnm,sagolasin...umarim onemli birseyin yoktur,bu arada bebek bizden beslenecegi icin yiyeceklerimize cok dikkat etmemiz lazim,demir eksikligi kemik erimesi vs olmasin diye..

Eşimin her akşam işten geç gelmesine isyan ediyorum ya. cumartesileride çalışıo. bir pazar bize ait. lanet olsun. bugünde misafirliğe gidelim dedim saat 8 oldu hala piyasada yok. kendi işinde çalışıo. el işinde çalışanlar daha şanslı en azından ailelerine vakit ayırıyolar. bayram seyranda adam gibi tatil yapabiliyolar. eşimin iş yeri 35 km uzakta yani şehirlerarası yerde. doğum sancım tutunca doğuma kayınpederim götürcek. ne iğrenççççççççç. eşime göre normal. altımdan suyum gelcek kanım gelcek. kayınpederimle mutlu mesut doğuma gidicem ne güzel dimi kızlar

cok tsk ederim cnm,sagolasin...umarim onemli birseyin yoktur,bu arada bebek bizden beslenecegi icin yiyeceklerimize cok dikkat etmemiz lazim,demir eksikligi kemik erimesi vs olmasin diye..

İnşallah canım...
Haftaya doktora görünücem,artık verir sanırım vitamin,demir vs..Şuan kullandığım birşey yok çünkü...Eksiklik kesin vardır...

canım ya,benim eşimde şu günler yoğunluk oldugundan 11 de çıkıyor,sabah zaten okula gidiyor,resmen günde 1 saat görüyorum...:1ninca:
Bende bunalıyorum evde tek kalıyorum devamlı...
Seni anlıyorum şuan...
Birde hamilelik olunca duvarlar bile sıkıyor sanki insanı...bilmiyorumkismile

Canım ayrıca dogum zamanını düşünme,inşallah eşin oldugu bir sırada sancılar tutar...sempatiksalakcinni
Sen dua et kayınbaban götürmek zorunda kalmasın...
Ama ilerisi içinde şimdi sıkıntı yapma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…