kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan
cok, cok kotu bir hala ornegi evet!
Bir cocuklari olmasina ragmen belki 2 ci icin hayli ugrasiyorlardir onlarda ne dersin?
Hazmedememelerinin sebebi belki budur??
Gerci aranizdfaki normal iliskiyi bilmedigimiz icin fikir yurutmek cok zor.
Ama takma lutfen kafana, herkez dusunduguyle kalir, dusundugunu yasar!
Gorumcen senin hamile olman fikrine alisinca bu tur davranislarida buyuk olcude azalicaktir..
kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan
aramiz okadar iyiydiki,en zor gununde hep yanindaydim...evet cnm ya takmamaya calisiyorum ama nasil olurda okadin bu hale gldi inanamadim..bebegimiz olmadigi zaman bosver olmasin daha gencsin olur derdi,hep destek sandik..kayinvalidem itiraf etti oylece ogrendik..[/QUOT
Iyi bir hala, Hatta kendisi bir Anne, oturup sinir krizleri gecirecegine, tam tersine sizin adiniza, en azindan erkek kardesinin adina sevinmeliydi.
Senin yapabilecegin en iyi sey bu durumda, sessiz kalman. Sen hamileliginin tadini cikarmaya bak, gorumcen bir sekilde senin durumunu kabul edip sonrasnda sana yanasicaktir.
Sua icin onemli olan sen ve bebegin, ona dikkat et yeter, gerisi gelir canim:)
aramiz okadar iyiydiki,en zor gununde hep yanindaydim...evet cnm ya takmamaya calisiyorum ama nasil olurda okadin bu hale gldi inanamadim..bebegimiz olmadigi zaman bosver olmasin daha gencsin olur derdi,hep destek sandik..kayinvalidem itiraf etti oylece ogrendik..[/QUOT
Iyi bir hala, Hatta kendisi bir Anne, oturup sinir krizleri gecirecegine, tam tersine sizin adiniza, en azindan erkek kardesinin adina sevinmeliydi.
Senin yapabilecegin en iyi sey bu durumda, sessiz kalman. Sen hamileliginin tadini cikarmaya bak, gorumcen bir sekilde senin durumunu kabul edip sonrasnda sana yanasicaktir.
Sua icin onemli olan sen ve bebegin, ona dikkat et yeter, gerisi gelir canim:)
Destegin icin cokk tsk ederim..haklisin cnm.yanasmasin artik,yarin oburgun ondan cocuguma bir zarar gelebilir,hergun tv de neler goruyoruz..ama umurumda olmayacak artik,gulup gecerim cok zavalliymis..esimde yuzune vurdu susup kaldi..
ya zonoxs müjdeyi senden aldım ya çok sağol canımolumunekankayizsmilea.s.
Benim bir tane gorumcem var,evli ve bir bebegi var...bizim bebegimizin olacagini ogrendigi gunden beri sinir krizi geciriyormus,kiskanclik krizlerine girmis...niye onlarin bebegi oldu diye...varmi boyle birsey ya? sinirli ve bir okadarda uzgunum,cocugumun boyle bir halasi olacagi icin..
Hadi ya,bu nasıl bir düşüncedir...bilmiyorumkismile
Acaba kendi bebeğinin arka plana atılacagını mı düşündü?...
Ne ilginç...
:umursamaz:
bukadar kucuk nasil dusunebilirki,sonucta onun yegeni abisinin bebegi olacak..olsun en azindan gec olmadan tanidik,bunu ogrenmem cok iyi oldu...
Ya kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile
Haklısın canım...
Hiç umursama ama,onu sevindiricek hallere girme...
Konuşsun dursun...kaydirigubbakcemile
canim hamilelikle ilgisi olabilir,bende cok yurumeye baslayinca hemen kalcam agirmaya basliyor..umarim kotu birsey yoktur,gecer insallah...
yokk canimm hic cvp bile vermedim,vermemde..okadar kucuk dusunmem,yaptigindan utanir umarim zamanla...
selam canım zaten yedim midem berbat oldu uzun süre daha yemeem heralde yakındada dr gidecem bir sorayım saol canım sen nasılsın ogluşun nasıl benim zilli kızım iyi maşallahhh senin ogluşların nasıl diyeyim demi bir paşa daha geliyordugamyoncuiremsu
Dediğin gibi de oluyor,bak şimdi oturuyorum mesela,arada mutfaga kalkıyorum adımlarımı atarken sızlıyor oralar...
İnşallah önemli bişey değildir gerçekten,korkarım kemik rahatsızlıklarından,Rabbim imtihan etmesin....
en iyisi...
Bizde dua edelim o zaman bebişini öyle çok sevsin ki pişman olsun düşüncelerinden dolayı....kaydirigubbakcemile2
cok tsk ederim cnm,sagolasin...umarim onemli birseyin yoktur,bu arada bebek bizden beslenecegi icin yiyeceklerimize cok dikkat etmemiz lazim,demir eksikligi kemik erimesi vs olmasin diye..
Eşimin her akşam işten geç gelmesine isyan ediyorum ya. cumartesileride çalışıo. bir pazar bize ait. lanet olsun. bugünde misafirliğe gidelim dedim saat 8 oldu hala piyasada yok. kendi işinde çalışıo. el işinde çalışanlar daha şanslı en azından ailelerine vakit ayırıyolar. bayram seyranda adam gibi tatil yapabiliyolar. eşimin iş yeri 35 km uzakta yani şehirlerarası yerde. doğum sancım tutunca doğuma kayınpederim götürcek. ne iğrenççççççççç. eşime göre normal. altımdan suyum gelcek kanım gelcek. kayınpederimle mutlu mesut doğuma gidicem ne güzel dimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?