offf inanamıyorum böyle insanlara ben çocuk için mücadele ederken bile her hamile kalana seviniyodum.şimdide dualarım tüm bebek isteyenlere.Benim bir tane gorumcem var,evli ve bir bebegi var...bizim bebegimizin olacagini ogrendigi gunden beri sinir krizi geciriyormus,kiskanclik krizlerine girmis...niye onlarin bebegi oldu diye...varmi boyle birsey ya? sinirli ve bir okadarda uzgunum,cocugumun boyle bir halasi olacagi icin..
canım aslında zor bir karar bayramda nereye gitsem rahat olamıycam heryerde curcuna kendi evimde kalmamada söz konusu degil.ben ne kadar zor bebek sahibi olucam insanlar anlamıyorEcecim, en kendini yolvuluga hazir hissediyorsan, gidememen icin herhangi bir lekelenme vs tarzi risklerin yoksa pekalada gidebilirsin canim. Bu sadece yolculuk degil tabii dusunmen gereken. Gidicegin yerde rahat edebilicekmisin, ortam kendi sartlarina uygunmu bunlarida dusunmek lazim, herhangi bi sikinti yasamamak adina.
Yolculuktada her 2-3 saatte bir duraklar, dinlenir, biraz yurursen ayaklarinda acilir, misler gibi gider gelirsiniz canim:)
Cok gecmis olsun canim, az tarzda lekelenmelermiydi bu yasadiklarin? Yoks knama seklindemiydi? Sadece lekelenme seklindeyse cokta korkmana gerek yok, yani hamileliginin sonuna kadar bu tur seyler yasiayagim diye strese sokma kendini, Rabbim sifani versin insallah ii bak kendine
hayırlı olsunkızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan
canım ben böyle şeyleri çok duymuştum kalçaya ağrı girmesi eskiler kengi diyor.gelinimize 7. ay felan girmişti.Ya kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile
Kizlarrr, ben simdi gezmeye gidiyorum annamlere. CUmartesileri bizim butun ailenin bulusma gunu annemlerde:)) Ablamlar abimler butun yegenler hepberaber ordayis:)
Optum hepinizi ii aksamlar
ben 5 6 haftalık gebeyim ama niye aşermiyorum cnm hiç bişe istemiyo ve hiç bir hamilelik belirtisi yok hcg 2958 tuhaf mı
canım hoşgeldin,Rabbim şifa versin,salgın yaaa kimle konuşsam grip...
Dikkat et kendine...İnşallah atlatırsın....
Bak erkek kısmını duymamıştım,yok yok benimki kesin erkek....sempatiksalakcinni
]
eceeee yola gidecek olan var mı diye sormuşsunn geçmişi yeni okuyorumm... ben 20 saat gidicem hemde karayolu:S:s: doktorumla konuştum tıptaa yolculuk ve saatiyle ilgili bişey belirtilmemiştir fakat bişey olursa bahanesi o olur dedi.. nerden tutarsan tut amaa gönlünü ferah tut bişi olmaz dedi... biz gitmek zorundayız eşimin memeleketine gidicez... sen 8 saati det etmee...
ben 5 6 haftalık gebeyim ama niye aşermiyorum cnm hiç bişe istemiyo ve hiç bir hamilelik belirtisi yok hcg 2958 tuhaf mı
canım ben böyle şeyleri çok duymuştum kalçaya ağrı girmesi eskiler kengi diyor.gelinimize 7. ay felan girmişti.
Insallah guzel cikicak canim testlerin.
Cumaya kadarda iyilesirsin hem,
bebiste annecine el sallar:))
Insanin hasta oluncada tipi kayiyor resmen dimi:))
Benim burnum bir soyuldu anlatamam, derken tum yuzum soyuldu,
resmen kabuk degistirdimsempatiksalakcinni
Toparlanirsin insallah biran once, daha iyi hissedersin kendini.
ooo canım seninki çok uzunmuş.hadi bakalım ozaman allah hakkımızda hayırlısını versin
hosbulduk canim aman dikkat et sende yakalanma gezgincim ,bencede seninki erkek :) kizlar forum cok yavas sanki sayfalar gec aciliyor
slm kızlar ıkılı test sonucunu bugun aldım dayanamadımda ama doktora soramadım yazsam anlarmısınız kızlr ıyımı kotumu dıye
kızlar bu sigara mefhumunu naptınız nasıl bıraktınız veya azalttınız krizlerdeyim 2 tane içtim bugün
canım negatifmi yazıyor pozitifmi?
SMGE, Geçmiş olsun. ben de 2 gün önce temizlik yaptım ama kendimi yormadan yapıorum. Dikkat et aman ha!
merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen
canım bu degerler hakkında hiç bilgim yok arkadaşlar biliyodu sanırım ama çıktılar nettenkızlar sunlar yazıyo ıkılı testtımde
bılenler yorumlasın lutfen
fb-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom
ULTRASON BILGIISI
ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm
crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5
kızlar merhabalar ,
bebişimi gördüm bugün 1 aylık hasret bitti. yeni 1 aylık hasret başladı.
gayet sağıklı, ense kalınlık 1,5 mm, burun kemiğide oluşmuş.
şimdi kan testlerini bekliyorum dr. arayacak beni yorumlayacak..
bu arada bomba haberim kesin değil ama kızza benziyo dedi:lepi::sm_cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?