2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

eceeee yola gidecek olan var mı diye sormuşsunn geçmişi yeni okuyorumm... ben 20 saat gidicem hemde karayolu:S:s: doktorumla konuştum tıptaa yolculuk ve saatiyle ilgili bişey belirtilmemiştir fakat bişey olursa bahanesi o olur dedi.. nerden tutarsan tut amaa gönlünü ferah tut bişi olmaz dedi... biz gitmek zorundayız eşimin memeleketine gidicez... sen 8 saati det etmee...

offf inanamıyorum böyle insanlara ben çocuk için mücadele ederken bile her hamile kalana seviniyodum.şimdide dualarım tüm bebek isteyenlere.
canım aslında zor bir karar bayramda nereye gitsem rahat olamıycam heryerde curcuna kendi evimde kalmamada söz konusu degil.ben ne kadar zor bebek sahibi olucam insanlar anlamıyor
kızlar benim kanda gebelik sonucum BCHG (BETA-HCG)= 2958 laborant gebelik görünüyor ama doktora muayene olun ded.pzts yi bekliyorum hamileyim dimi? kaç aylık olduğunu anlayabiliyor musunuz bu rakamdan
hayırlı olsun
canım ben böyle şeyleri çok duymuştum kalçaya ağrı girmesi eskiler kengi diyor.gelinimize 7. ay felan girmişti.
Kizlarrr, ben simdi gezmeye gidiyorum annamlere. CUmartesileri bizim butun ailenin bulusma gunu annemlerde:)) Ablamlar abimler butun yegenler hepberaber ordayis:)

Optum hepinizi ii aksamlar

valla çok imrendim.annemleri çok özledim.benim yerimede eğlen

ben 5 6 haftalık gebeyim ama niye aşermiyorum cnm hiç bişe istemiyo ve hiç bir hamilelik belirtisi yok hcg 2958 tuhaf mı

canımmm dur dahaa biz hepimiz bulantıları da aşermeleri de yoğun olarak 8. haftadan sonra yaşadık.. amaa herkestee aynı olmuyor tabi ki dee.... herkeste farklı olabilir dert etmeee...

canım hoşgeldin,Rabbim şifa versin,salgın yaaa kimle konuşsam grip...
Dikkat et kendine...İnşallah atlatırsın....

Bak erkek kısmını duymamıştım,yok yok benimki kesin erkek....sempatiksalakcinni

]

hosbulduk canim aman dikkat et sende yakalanma gezgincim ,bencede seninki erkek :) kizlar forum cok yavas sanki sayfalar gec aciliyor

ooo canım seninki çok uzunmuş.hadi bakalım ozaman allah hakkımızda hayırlısını versin

ben 5 6 haftalık gebeyim ama niye aşermiyorum cnm hiç bişe istemiyo ve hiç bir hamilelik belirtisi yok hcg 2958 tuhaf mı

Canım duuur dahaboshayallersmile,benimkide ve burdai çogu arkadaşımızında 6dan sonra başladı herşeyleri...Tabi inşallah ağır atlatmassın,hiç bulantı görmeyen yada sıkıntı görmeyende var tabi....
canım ben böyle şeyleri çok duymuştum kalçaya ağrı girmesi eskiler kengi diyor.gelinimize 7. ay felan girmişti.

Bende şimdi öğrenmiş oldum sizlerden,hiç duymamıştım....
Neyse zamanla öğrenirim detayları sağolasn...olumunekankayizsmile

aynen canim hemde nasil kaydi tipim kaydirigubbakcemile3 zonnetjecim gidim birseyler atistirim evde acliktan zipliyom :)))))) görüsürüz canim

ALLAHA emanetsiniz kizlar

ooo canım seninki çok uzunmuş.hadi bakalım ozaman allah hakkımızda hayırlısını versin

amin aminnn böyle çok zorr ece ikimizinde memleketi farklı yerler oluncaa her bayram aynı telaşş.... inşallah güzel güzel gider geliriz...

hosbulduk canim aman dikkat et sende yakalanma gezgincim ,bencede seninki erkek :) kizlar forum cok yavas sanki sayfalar gec aciliyor

İnşallah yakalanmam yaa...İlk haftalarımda atlattım,çok yormuştu beni....bilmiyorumkismile

Ya inan çoktaan erkek diye hazırladım kendimi,kız olsa çok süpriz olur bu kadar belirtiden sonra...sempatiksalakcinni

SeLAMmmm hamişşlerrrrr :))

bende mayıs annesiyimm inşallh bir aksilik çıkmızsa
Bugün 2.li testim vardı özel bir hastaneye gittik Cinsiyetini sormadım 2 tane şeker parem var
bakalım bu ne olacak artık kısmetse 3 lü testte sorarım
Aslında ben hiç öğrenmeyelım doğumda süpriz olsun desemde eşim öğrenelım diyor
Cinsiyetleri belli olan arkadaşlar olmuşş Rabbim gönüllerine göre vermiştir inşallah Kolay doğumlarınız olurr inşallh
12+4 günlük hamişim göbegim epey çıktı eeee birde kiloluydum zatenn napacazz ilerde bilmiyorum :))
Cmleden iyi akşamlarrr hepinize

slm kızlar ıkılı test sonucunu bugun aldım dayanamadımda ama doktora soramadım yazsam anlarmısınız kızlr ıyımı kotumu dıye

kızlar bu sigara mefhumunu naptınız nasıl bıraktınız veya azalttınız krizlerdeyim 2 tane içtim bugün

günde 7 sigara filan içiyordum hamileliğimin başlamasıyla tiksinti haliyle bıraktım şimdi hiç kokusuna tahammül edemiyorum :sinifsinif: inşallah sende de bir tiksinti olur ve bırakırsın

mızmız inşalah sonucun iyidir canım kimse yazmıyor bende çıkayım

sabah kurs var herkese iyi akşamlar

Zonnetje geçmiş olsun ( 2li testin yapılmadımı geçmişi şöyle bir okudum ama tam anlayamadım ve diğer hamişler sanırım grip olanlar var inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz hamişler

kızlar sunlar yazıyo ıkılı testtımde

bılenler yorumlasın lutfen

fb-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom

ULTRASON BILGIISI

ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm

crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5

kızlar merhabalar ,
bebişimi gördüm bugün 1 aylık hasret bitti. yeni 1 aylık hasret başladı.
gayet sağıklı, ense kalınlık 1,5 mm, burun kemiğide oluşmuş.
şimdi kan testlerini bekliyorum dr. arayacak beni yorumlayacak..

bu arada bomba haberim kesin değil ama kızza benziyo dedi:lepi::sm_cool::teytey:

SMGE, Geçmiş olsun. ben de 2 gün önce temizlik yaptım ama kendimi yormadan yapıorum. Dikkat et aman ha!

cnm benim çok saol aman sende dikkat et bende kendimi fazla yormadım zannetmiştim ama yormuşum farkına olmadan

merhaba herkese ne oldu bilemezsiniz lekem geldi ve 2 gün hastahanede yattım çok stresli 2 gündü şuanda iyiyim ama doğurana kadar rahat edemicem heralde dua edin lütfen

geçmiş olsun cnm istirahat et çok yorma kendini

canım bu degerler hakkında hiç bilgim yok arkadaşlar biliyodu sanırım ama çıktılar netten

canım sonuçın çok güzel.kız mı maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…