Eşimin her akşam işten geç gelmesine isyan ediyorum ya. cumartesileride çalışıo. bir pazar bize ait. lanet olsun. bugünde misafirliğe gidelim dedim saat 8 oldu hala piyasada yok. kendi işinde çalışıo. el işinde çalışanlar daha şanslı en azından ailelerine vakit ayırıyolar. bayram seyranda adam gibi tatil yapabiliyolar. eşimin iş yeri 35 km uzakta yani şehirlerarası yerde. doğum sancım tutunca doğuma kayınpederim götürcek. ne iğrenççççççççç. eşime göre normal. altımdan suyum gelcek kanım gelcek. kayınpederimle mutlu mesut doğuma gidicem ne güzel dimi kızlar
Ya kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile
Acba o kalcanin uzerine cok yatmis yada oturmus olabilirmisin canim?? Bir tarafinin uzerine fazla yatincada bu tip agrilar olabiliyor.
Hamileligin ilerleyen aylarinda, 7 ci aydan sonra yani legen kemiklerinde genislemeden dolayi her iki kalcadada agrilar olabiliyormus, yurumeyi bil etkiliyecek derecede, ama senin icin cook cok erken! Birde bu genelde 2 ci couktan sonraki hamileliklerde olurmus. Yani buda olamaz diye dusunuyorum.
kızlarr merhabalarr herkes nsılll.... ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim izinliymiş değerler konusunda bilgisi olan var mı....
Hoşgeldin canım....olumunekankayizsmile
Çok şükür çogumuz iyiyiz,hasta olanlar var tabi...Rabbim şifa versin hepsine..
Sen nasılsın?...
Sonuçlarında güzel çıkmıştır inşallah....
Benim bilgim yok ama yaptıranlardan bilgisi olan kesin vardır...kaydirigubbakcemile2
Ya kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile
Ya şöyle,eşim sol tarafımda yatıyor diğer tarafa dönemiyorum çok sık ,
yanlız bırakmış gibi olmayım diye...sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
Tabi alakası varmı bilmem ama böyle başladı işte bu sızı ...
Hamilelik öncesi yoktu sanırım,yeni yeni gündemimde..
Eşim doktora görünelim dedi ama ben doktora gitmeyi çok sevmeyen biriyim...bilmiyorumkismile
Artık zamanla onada bakıcaz...
Yoksa diğer aylarda zorluk çekmek istemiyorum...
Hayır olsun...
kızlarr merhabalarr herkes nsılll.... ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim izinliymiş değerler konusunda bilgisi olan var mı....
herkese slm kizlar nasilsiniz bakim ben hale griple ugrasiyorum
Gezgincim o agri hamilelikte normal canim doguma kadar sürebilir genelde oglan cocuguna hamislerde o agri olurmus :)
Hosgeldin Rabia, gripten hemen kurtulamiyor insan maleseff, benim 10 gun oldu hala tamamen gcmedi. Bol bol C vitamini al canimm, ben oyle hafiflettimm. Insallah tez zamanda iyilesirsin.
Bu arada 2 li test icin aldinmi yeniden gun?
canım benimm ben çok iyiyim şükürr... yoğun bir haftasonu geçirdim... dün bir arkadaşım doğum yaptı bugün hastaneye gittim onu görmeye iyi ki gitmişim doktorumu da tanıma şansım oldu aynı bizim doktorumuz veee çok güzel ilgilenmişş tatil olduğu halde çocuklarını da almış gelmiş falan bunlar bana moral olduu ama arkadaşımın doğumu biraz zor olmuşş kıyamadım heppp akşama kadar benn napıcam dedim durdum
ikili test sonuçlarımı aldım bu arada pazartesi gösteririm amaa insan merak ediyor yaa akşamdan beri eşimle netin başındayız sonuçları araştırıyoruzz allah hayırlı etsin inşllahh..
herkese slm kizlar nasilsiniz bakim ben hale griple ugrasiyorum
Gezgincim o agri hamilelikte normal canim doguma kadar sürebilir genelde oglan cocuguna hamislerde o agri olurmus :)
Hmmm o halde alakasi vardir tabiii..bende tek tarafima yatinca uzun bir sure bendede oluyor o tur agrilar.
Bende normalde esimin sirtinda yatarim nerdeyse:))):jeyyar:
ama bundan sonra mumkun degill..
birkac haftadir yatakla sabaha kadar savas ediyorummalsanaalsanasmile
abartisiz sabaha kadar sag sol yapiyorum yatakta...
simdiden biktim yaniii, artik karnimiz burnumuza gelince napariz nasil yatariz bilmem:uhm:
Hosgeldin canim, insallah testlerin guzel cikmistir.
bende pek anlamiyorum canim o konuda yardimci olamayacagim malesef sana.
Kizlarrr, ben simdi gezmeye gidiyorum annamlere. CUmartesileri bizim butun ailenin bulusma gunu annemlerde:)) Ablamlar abimler butun yegenler hepberaber ordayis:)
Optum hepinizi ii aksamlar
evet canim aldim cuma günü randevum var umarim hersey güzel cikar
ikimizede gecmis olsun canim yüzümün halini bir görsen domates gibi kirmizi oldu agzim burnum kaydirigubbakcemile3 öksürükte yani sira neyseki bugün eczaneden bogaz icin seker aldim o biraz rahatlatiyor,seninki baya olmus canim ya 10 gün ALLAH yardimcin olsun umarim hemen atlatirsin
Oy ne güzel yaa,size iyi oturmalar...kaydirigubbakcemile2
Huzurlu akşamlar....a.s.
Sagolasin gezgincimm,
Sanada iyi aksamlar bidenem esinle,
suan gelmedi gerci ama olsun, gelicek nasilsa 11 de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?