2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy, kiyamam ben sana...
Hormoncuklar su an tavan yapmis Zonoxcumun:))
Canim, seni anliyorum, ama esinide anlamak lazim biraz.
Insanin kendi isi olinca sorumluluklarida o derece daha fazla oluyor malesef..
Tabiki senin en dogal hakkin haftasonunu esinle birlikte gecirmek istemen, gezmelere gitmek istemen...eminim esinde bunu cok ister seninle yapabilmeyi. gel gorki isleri izin vermiyorsa onunda bir anlamda elikolu baglanmis oluyor sana karsi.

Ama doguma goturme fikri banada ters geldi canim. En azinda bu gorevi kendi ustlenmeli!
Az cok dogum yanasinca kendini belli ediyor, o gunlerde senin yaninda olabilmeli, islerine bir ayar yapabilir umarim saa daha ii destek olabilmek adina.
:teselli:

Acba o kalcanin uzerine cok yatmis yada oturmus olabilirmisin canim?? Bir tarafinin uzerine fazla yatincada bu tip agrilar olabiliyor.
Hamileligin ilerleyen aylarinda, 7 ci aydan sonra yani legen kemiklerinde genislemeden dolayi her iki kalcadada agrilar olabiliyormus, yurumeyi bil etkiliyecek derecede, ama senin icin cook cok erken! Birde bu genelde 2 ci couktan sonraki hamileliklerde olurmus. Yani buda olamaz diye dusunuyorum.

Ya şöyle,eşim sol tarafımda yatıyor diğer tarafa dönemiyorum çok sık ,
yanlız bırakmış gibi olmayım diye...sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

Tabi alakası varmı bilmem ama böyle başladı işte bu sızı ...
Hamilelik öncesi yoktu sanırım,yeni yeni gündemimde..
Eşim doktora görünelim dedi ama ben doktora gitmeyi çok sevmeyen biriyim...bilmiyorumkismile
Artık zamanla onada bakıcaz...
Yoksa diğer aylarda zorluk çekmek istemiyorum...
Hayır olsun...

kızlarr merhabalarr herkes nsılll.... ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim izinliymiş değerler konusunda bilgisi olan var mı....

kızlarr merhabalarr herkes nsılll.... ben bugün ikili test sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim izinliymiş değerler konusunda bilgisi olan var mı....

Hoşgeldin canım....olumunekankayizsmile
Çok şükür çogumuz iyiyiz,hasta olanlar var tabi...Rabbim şifa versin hepsine..
Sen nasılsın?...

Sonuçlarında güzel çıkmıştır inşallah....
Benim bilgim yok ama yaptıranlardan bilgisi olan kesin vardır...kaydirigubbakcemile2

canım benimm ben çok iyiyim şükürr... yoğun bir haftasonu geçirdim... dün bir arkadaşım doğum yaptı bugün hastaneye gittim onu görmeye iyi ki gitmişim doktorumu da tanıma şansım oldu aynı bizim doktorumuz veee çok güzel ilgilenmişş tatil olduğu halde çocuklarını da almış gelmiş falan bunlar bana moral olduu ama arkadaşımın doğumu biraz zor olmuşş kıyamadım heppp akşama kadar benn napıcam dedim durdum

ikili test sonuçlarımı aldım bu arada pazartesi gösteririm amaa insan merak ediyor yaa akşamdan beri eşimle netin başındayız sonuçları araştırıyoruzz allah hayırlı etsin inşllahh..

herkese slm kizlar nasilsiniz bakim ben hale griple ugrasiyorum

Gezgincim o agri hamilelikte normal canim doguma kadar sürebilir genelde oglan cocuguna hamislerde o agri olurmus :)

Hmmm o halde alakasi vardir tabiii..bende tek tarafima yatinca uzun bir sure bendede oluyor o tur agrilar.
Bende normalde esimin sirtinda yatarim nerdeyse:))):jeyyar:
ama bundan sonra mumkun degill..
birkac haftadir yatakla sabaha kadar savas ediyorummalsanaalsanasmile
abartisiz sabaha kadar sag sol yapiyorum yatakta...
simdiden biktim yaniii, artik karnimiz burnumuza gelince napariz nasil yatariz bilmem:uhm:

Hosgeldin canim, insallah testlerin guzel cikmistir.
bende pek anlamiyorum canim o konuda yardimci olamayacagim malesef sana.

Gezgincim o agri hamilelikte normal canim doguma kadar sürebilir genelde oglan cocuguna hamislerde o agri olurmus :)

Hosgeldin Rabia, gripten hemen kurtulamiyor insan maleseff, benim 10 gun oldu hala tamamen gcmedi. Bol bol C vitamini al canimm, ben oyle hafiflettimm. Insallah tez zamanda iyilesirsin.

Bu arada 2 li test icin aldinmi yeniden gun?

Kizlarrr, ben simdi gezmeye gidiyorum annamlere. CUmartesileri bizim butun ailenin bulusma gunu annemlerde:)) Ablamlar abimler butun yegenler hepberaber ordayis:)

Optum hepinizi ii aksamlar

Hosgeldin Rabia, gripten hemen kurtulamiyor insan maleseff, benim 10 gun oldu hala tamamen gcmedi. Bol bol C vitamini al canimm, ben oyle hafiflettimm. Insallah tez zamanda iyilesirsin.

Bu arada 2 li test icin aldinmi yeniden gun?

evet canim aldim cuma günü randevum var umarim hersey güzel cikar

ikimizede gecmis olsun canim yüzümün halini bir görsen domates gibi kirmizi oldu agzim burnum kaydirigubbakcemile3 öksürükte yani sira neyseki bugün eczaneden bogaz icin seker aldim o biraz rahatlatiyor,seninki baya olmus canim ya 10 gün ALLAH yardimcin olsun umarim hemen atlatirsin

Ya ben dogum yapanları duyunca çok duygulanıyorum,bir gün başıma gelicek resmen,o yola girdim hayla inanasım gelmiyor...delikafadulden
Geçmiş olsun arkadaşına,kolay atlatırız inşallah biz o dönemleri....

canım hoşgeldin,Rabbim şifa versin,salgın yaaa kimle konuşsam grip...
Dikkat et kendine...İnşallah atlatırsın....

Bak erkek kısmını duymamıştım,yok yok benimki kesin erkek....sempatiksalakcinni

Hadi yaaa..kaydirigubbakcemile3

Valla bende ileriyi düşününce korkuyorum açıkçası,alıştım böyle yatmaya...
Artık bir süre sabır edicez,yada yeni pozisyonlar arıyacaz kendimize,ayrılmayacak....sırnaşık şey
Yalnız ben eşime çaktırmıyorum ama sağ tarafımda çooook rahat uyuyorum yaasempatiksalakcinni
Onun için rahatlıgımı bırakıyorum,yoksa mıknatıs gibi sağ tarafım beni çekiyo...sempatiksalakcinni

Kizlarrr, ben simdi gezmeye gidiyorum annamlere. CUmartesileri bizim butun ailenin bulusma gunu annemlerde:)) Ablamlar abimler butun yegenler hepberaber ordayis:)

Optum hepinizi ii aksamlar

Oy ne güzel yaa,size iyi oturmalar...kaydirigubbakcemile2
Huzurlu akşamlar....a.s.

Insallah guzel cikicak canim testlerin.
Cumaya kadarda iyilesirsin hem,
bebiste annecine el sallar:))

Insanin hasta oluncada tipi kayiyor resmen dimi:))
Benim burnum bir soyuldu anlatamam, derken tum yuzum soyuldu,
resmen kabuk degistirdimsempatiksalakcinni

Toparlanirsin insallah biran once, daha iyi hissedersin kendini.

ben 5 6 haftalık gebeyim ama niye aşermiyorum cnm hiç bişe istemiyo ve hiç bir hamilelik belirtisi yok hcg 2958 tuhaf mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…