kızlar merhabalar ,
bebişimi gördüm bugün 1 aylık hasret bitti. yeni 1 aylık hasret başladı.
gayet sağıklı, ense kalınlık 1,5 mm, burun kemiğide oluşmuş.
şimdi kan testlerini bekliyorum dr. arayacak beni yorumlayacak..
bu arada bomba haberim kesin değil ama kızza benziyo dedi:lepi::sm_cool::teytey:
kızlar bu sigara mefhumunu naptınız nasıl bıraktınız veya azalttınız krizlerdeyim 2 tane içtim bugün
simge , ece
teşekkürler kızlar kesinlik yok ama kız istiyodum gönülden
canım oagrılar kramp geçengün bende iş yaparken bir girdi tüm bacagıma vuruyordu agrısı adım atamıyordum resmen topallıyordum ama ne diye merak etmedim çünkü kızımdada 6, aylıktan sonra böyle kraplar girmeye başlamıştı yaa erken dedim içimde n ama ogün gece yatana kadar çektim sabah geçmişti otür agrılar hamilelikte oluyor canım krap çok endişelenmeYa kızlar,benim sol kalçamda uzanıp yattıktan sonra kalkınca,garip bir ağrı oluyor yani ağrıda değil sanki kemiğim çıkıyor,oturamıyorum ayağımın üstüne basamıyorum,uğraşıyorum tekrar düzelsin diye yavaş yavaş geçiyo... bilmiyorumkismile Ne olabilir ya? Kalça çıkıklığı nedir bilmediğim için akılda yürütemiyorum ama normalde olmuyordu son zamanlarda oldu....
Bilgisi olan varmı yaa?...eyvahedigeldismile
canım valla benimki daha 3.yaşı bitirmedi tam anlamıyor ama kardeşın lacak severmisin falan diye soruldugunda ewet sevecem diyor ama dogunca ne kadara sever o meçul kaydirigubbakcemilecanım ben de yumurta ile peyniri ekmek arası yapmayı çok sverdim hamile kalınca korktum bebişime bi şey olur diye.daha doktora soramadım ama sormak lazım.
biz oğluşlarımla idare ederz.benim bulantılar aynen devam.ne yersem ağzımda acı kalıyor gaviscon içiyorum hiç faydası yok.oğlum kardeşinin erkek olacağını öğrenince çok üzüldü hani kız olacaktı diye.ama alıştı artık hatta isim bile bulmaya başladı.
kızın alışabildi mi kardeş fikrine?kızlar bu konuda yani kardeş konusunda daha merhametli oluyormuş sen şanslısın.
herkese slm kizlar nasilsiniz bakim ben hale griple ugrasiyorum
ooooooo nerelerdesin uzun zamandır yoksun ugramaz oldun canım yaa daha atlatamadınmı gribi tekrar geçmiş olsun bebişe iyi bak
Gezgincim o agri hamilelikte normal canim doguma kadar sürebilir genelde oglan cocuguna hamislerde o agri olurmus :)
aaaa bunu ilkkez duydum ama ben kızımdada yaşardım ama bukadar erken olmamıştı
Günaydın arkadaşlar geçmişi okudum ama çoklu alıntı yapmayı hala öğrenemediğimden ayrı ayrı yazamıyorum :kedi: Rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma geçmiş olsun, allah şifalar versin. İkili testi güzel çıkan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımın gözü aydın. Bir de kıskanç görümce vakası vardı bende de aynısından bir elti var. Hamile olduğumu öğrendiğinin ertesi günü durduk yerde bana selam vermemeye başladı. Hayırdır inşallah sempatiksalakcinni dedim devam ediyorum hayatıma, takmaya değmez. kaydirigubbakcemile2
En yakın arkadaşlarımdan biri 10 gün önce doğum yapmıştı dün eşimle bebek sevmeye gittik. :asigim: Allahım inanılmaz tatlı bir kızı varMaşallah. Onu görünce ben de bebeğim hemen doğsun istedim. Zaman geçmek bilmiyor bana bir türlü boshayallersmile
bazı doktorların bazı şeyleri çok abrttıklarını düşünüyorum....benim doktorum yeme içmeyle alakalı pek yasak koymadı bana...ama bilemiyorum tabii...herkese günaydın.
ya hani doktorların söylediğine göre pastorize olmayan sütten yapılan peynirleri yemememiz gerekiyo ya.
bu konuda biraz sıkıntıdayım.memleketten tam istediğim peynirlerden gönderdiler tel tel yumuşacık çok güzel ama pastorize edilmemiş olabilir.şimdi ben onları yememeli miyim.
pastorize olup olmadığını malesef öğrenemiyorum.
canım ben hamile kaldığım ilk zamanlar okumuştum beslenme başlığı altında beyaz ekmekte kalsiyum oranı daha yüksekmiş.Ve bende senin gibi yıllardır yemiyodum hatta ekmekte çok az yerim ama beyaz ekmeğe başladım tekrar azar azar..bu arada benim 2 li teste giren dr. dediki. bebeğinin iyi beslenmesini istiyosan yoğurt ye ayran iç ve bol bol beyaz ekmek ye dedi. bilmiyorumkismile
ben hayatımdan beyaz ekmeği çıkaralı yıllar ouyor. ki ben normalde ekmek bile yemem. bunu duyunca çok şaşırdım :bbo:
canım güzel haberlerine sevindim hayırlı olsunn bende 2 li yaptırmadım.3 lü yaptırıcam sen düşünüyomusun 3 lü testi ???Selam arkadaşla...dün bebeğimizi görmeye gittik...çok şükür kıpır kıpırdı..2 kere de zıpladı...bilmem artık hıçkırdı mı noldu....7 cm kadar olmuş..ense kalınlığı da ortalama 1.8 çıktı...2li test yaptırmak istiyor musunuz dedi..hayır dedik...Rabbim sağlıkla bize bağışlar inş...cinsiyetini öğrenemedik.henüz erken dedi..bir sonraki geldiğinizde inş söylerim dedi...1 ay var daha...hayırlısı bakalım...
kızlar bugün eşim çalışıyor bende çok sıkıldım kendimide iyi hissettim kızımıda aldım çarşıya falan indim hamile taytı aldım çoookk rahat tavsiye ederim hem sıcak tutuyor hemde sıkmıyor kıyafetlerin altından çok rahat giyebilirsiniz dün birde hamile bahçivanı aldım derenden kıskandım arkadaşımada yakışmıştı bende aldım bi ara onunlada resim çeker ükleyebilirsem yüklerim
canım için rahat etmiycekse yeme çünkü ben bazen huylandıgım şeyleri dayanamayıp yiyorum sonra düşüne düşüne helak oluyorum.herkese günaydın.
ya hani doktorların söylediğine göre pastorize olmayan sütten yapılan peynirleri yemememiz gerekiyo ya.
bu konuda biraz sıkıntıdayım.memleketten tam istediğim peynirlerden gönderdiler tel tel yumuşacık çok güzel ama pastorize edilmemiş olabilir.şimdi ben onları yememeli miyim.
pastorize olup olmadığını malesef öğrenemiyorum.
canım bebişin çok iyi maşallah.cinsiyet için daha bekliyceksiniz demek boşver biz ögrendikte ne oldu bir türlü emin olamıyoruz.Selam arkadaşla...dün bebeğimizi görmeye gittik...çok şükür kıpır kıpırdı..2 kere de zıpladı...bilmem artık hıçkırdı mı noldu....7 cm kadar olmuş..ense kalınlığı da ortalama 1.8 çıktı...2li test yaptırmak istiyor musunuz dedi..hayır dedik...Rabbim sağlıkla bize bağışlar inş...cinsiyetini öğrenemedik.henüz erken dedi..bir sonraki geldiğinizde inş söylerim dedi...1 ay var daha...hayırlısı bakalım...
kızlar bugün eşim çalışıyor bende çok sıkıldım kendimide iyi hissettim kızımıda aldım çarşıya falan indim hamile taytı aldım çoookk rahat tavsiye ederim hem sıcak tutuyor hemde sıkmıyor kıyafetlerin altından çok rahat giyebilirsiniz dün birde hamile bahçivanı aldım derenden kıskandım arkadaşımada yakışmıştı bende aldım bi ara onunlada resim çeker ükleyebilirsem yüklerim
Selam arkadaşla...dün bebeğimizi görmeye gittik...çok şükür kıpır kıpırdı..2 kere de zıpladı...bilmem artık hıçkırdı mı noldu....7 cm kadar olmuş..ense kalınlığı da ortalama 1.8 çıktı...2li test yaptırmak istiyor musunuz dedi..hayır dedik...Rabbim sağlıkla bize bağışlar inş...cinsiyetini öğrenemedik.henüz erken dedi..bir sonraki geldiğinizde inş söylerim dedi...1 ay var daha...hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?