2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözün aydın bebişin sağlıklıymış bana doktorum cinsiyetini söylemedi ne güzel sen öğrrenmişsin

kızlar bu sigara mefhumunu naptınız nasıl bıraktınız veya azalttınız krizlerdeyim 2 tane içtim bugün

ben çok fazla sigara içen biri değildim ama ben bile zor dayanıorum arada bi eşim içerken çekiorum onada dedim evde sigara sakın bırakma diye oda bi tane bile bırakmıo çünkü olsa hemen içerim arada bi çektiğime bile kızıo ama onla idare etmeye çalışıorum. aklıma bebeğimi getirdikçe içmemeye çalışıorum sende öyle yap çünkü çok zararlıymış

Günaydın arkadaşlar geçmişi okudum ama çoklu alıntı yapmayı hala öğrenemediğimden ayrı ayrı yazamıyorum :kedi: Rahatsızlıkları olan arkadaşlarıma geçmiş olsun, allah şifalar versin. İkili testi güzel çıkan ve cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarımın gözü aydın. Bir de kıskanç görümce vakası vardı bende de aynısından bir elti var. Hamile olduğumu öğrendiğinin ertesi günü durduk yerde bana selam vermemeye başladı. Hayırdır inşallah sempatiksalakcinni dedim devam ediyorum hayatıma, takmaya değmez. kaydirigubbakcemile2

En yakın arkadaşlarımdan biri 10 gün önce doğum yapmıştı dün eşimle bebek sevmeye gittik. :asigim: Allahım inanılmaz tatlı bir kızı var Maşallah. Onu görünce ben de bebeğim hemen doğsun istedim. Zaman geçmek bilmiyor bana bir türlü boshayallersmile

canım oagrılar kramp geçengün bende iş yaparken bir girdi tüm bacagıma vuruyordu agrısı adım atamıyordum resmen topallıyordum ama ne diye merak etmedim çünkü kızımdada 6, aylıktan sonra böyle kraplar girmeye başlamıştı yaa erken dedim içimde n ama ogün gece yatana kadar çektim sabah geçmişti otür agrılar hamilelikte oluyor canım krap çok endişelenme
canım valla benimki daha 3.yaşı bitirmedi tam anlamıyor ama kardeşın lacak severmisin falan diye soruldugunda ewet sevecem diyor ama dogunca ne kadara sever o meçul kaydirigubbakcemile

inşallah zamanı gelince dogacaklar benim ikinci çocugum olmasına rahmen ben bile zaman çabuk geçsin istiyorum inşallah ogünü görecez canımm

kızlarr yatıyorsunuz galiba yine bir pazarr şu pazar gğnlerinden nefret ediyorum çok sıkıcı topik bile sıkıcı herşey sıkıcı üyyffff

herkese günaydın kızlar.allahım ne sıkıcı bi gün yaa hiç sevmem pazarları bugün eşimde çalışıyor daha da çok canım sıkılıyor..............

günaydın anneler...bende pazarları hiç sevmem ama bugün güneşli bir pazara uyandım.günlerden beri ilk kez güneş açtı içimi sevinç kapladı

herkese günaydın.
ya hani doktorların söylediğine göre pastorize olmayan sütten yapılan peynirleri yemememiz gerekiyo ya.
bu konuda biraz sıkıntıdayım.memleketten tam istediğim peynirlerden gönderdiler tel tel yumuşacık çok güzel ama pastorize edilmemiş olabilir.şimdi ben onları yememeli miyim.
pastorize olup olmadığını malesef öğrenemiyorum.

bazı doktorların bazı şeyleri çok abrttıklarını düşünüyorum....benim doktorum yeme içmeyle alakalı pek yasak koymadı bana...ama bilemiyorum tabii...

Selam arkadaşla...dün bebeğimizi görmeye gittik...çok şükür kıpır kıpırdı..2 kere de zıpladı...bilmem artık hıçkırdı mı noldu....7 cm kadar olmuş..ense kalınlığı da ortalama 1.8 çıktı...2li test yaptırmak istiyor musunuz dedi..hayır dedik...Rabbim sağlıkla bize bağışlar inş...cinsiyetini öğrenemedik.henüz erken dedi..bir sonraki geldiğinizde inş söylerim dedi...1 ay var daha...hayırlısı bakalım...

canım ben hamile kaldığım ilk zamanlar okumuştum beslenme başlığı altında beyaz ekmekte kalsiyum oranı daha yüksekmiş.Ve bende senin gibi yıllardır yemiyodum hatta ekmekte çok az yerim ama beyaz ekmeğe başladım tekrar azar azar..

canım güzel haberlerine sevindim hayırlı olsunn bende 2 li yaptırmadım.3 lü yaptırıcam sen düşünüyomusun 3 lü testi ???
Yasmein cinsiyetii öğrenmişsin tatlım hayırlı olssuunnn

kızlarr göbüşümün resmini ekleye bilirsem aklcem ama bilmiyorum resmi ekrana nasıl atacagımı yardım ederseniz sevinirim bugünde herkes tatil burası sakin ama

Son düzenleme:
kızlar bugün eşim çalışıyor bende çok sıkıldım kendimide iyi hissettim kızımıda aldım çarşıya falan indim hamile taytı aldım çoookk rahat tavsiye ederim hem sıcak tutuyor hemde sıkmıyor kıyafetlerin altından çok rahat giyebilirsiniz dün birde hamile bahçivanı aldım derenden kıskandım arkadaşımada yakışmıştı bende aldım bi ara onunlada resim çeker ükleyebilirsem yüklerim

merhaba turkocumm anlatayım elimden geldiğince resmi merak ettimm..aldıklarını güle güle kullan

cevap yazı tıkla orda eklenti ekle kısmı var altta onu tıkla yeni bi pencere açılacak ilk gözatı tıkla resim bilgisayarında nerdeyse onu seç ve yükleyi tıkla sonrada pencereyi kapat eklenmiş olmalı resim ozaman ...

Son düzenleme:
canım için rahat etmiycekse yeme çünkü ben bazen huylandıgım şeyleri dayanamayıp yiyorum sonra düşüne düşüne helak oluyorum.
canım bebişin çok iyi maşallah.cinsiyet için daha bekliyceksiniz demek boşver biz ögrendikte ne oldu bir türlü emin olamıyoruz.

hayırlı olsun canım güle güle giy.

Canim, neguzel haberlerle gelmissin sende, bebiste buyumus masallah
Ense kalinliginada bakmis doktor, guzele cikmis, 2 li teste gerekte kalmamis bencede yaptirma. Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah. Cinsiyetini 1 ay daha bekliceksin artik, hayirlisi olsun bakalim:)

Turkocum, hayirli olsun yeni cicilerin, gule gule giy insallah canim, resimlerini bekliyoruz:)

kızlar hepinniz saolun canlarım teni okudum kızımı uyutuyordum uyuttum şükürrr şimdi eklemeye çalışacam saolsun dilekcim anlatmış bi göz atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…