Selam kizlar,
Bugun banada gecmek bilmedi,
zaten sabahtan beri yagmur yagiyor ara ara
icim karardi walla..
Bugun birde kucuk misafirim var,'
benim bicirik yegenim,
annesi babasinin isleivardi disarda ben bakiyorum
cocuk cok aktif, habire oyunlar istiyor
Dusunun artik halimi:)))
yemekte begendiremedim hanima:))
simdi pilav, tavuk sote filan yaptim bakalim yicekmi
Cocuk bakmak hiiiic kolay diil:))))))
canım korkacak bişey yoktur bebişinin sevgisi herşeyi üstesinden gelir öyle olsa benim 2.de bukadar heevsli olmamam lazımdı bak bana kızımdaki amaliyatı bile unuttum iyikide dogurmuşum rabbime şükürler olsunn ....beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsal olur demişlerr :))))))))
Yok ben inan çok istiyorum bu bebişi,çok hevesliyim,ama yaşımın bazen küçük oldugunu hatırlıyorum tırsıyorum
Yoksa görüntümde bir küçüklük yok,üstesinden gelirim inşallah...
Ama duyguların karışması işte...
Neyse Rabbim kolay hamilelik versin hepimize...
Ben kaçıyorum,kocişim aradı bir yerlere bırakcak beni,hava alırım iyi gelir inşallaah....
Öpüldünüzz..
canım çok şeker göbüşünde kıyafetinde maşalllah sizehttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15977485#post15977485 y orumlarınızı bekliyorum canlarımm :)))))
ben yazdımm turko maşallah belli baya göbüşün..kıyafette çookk cici
canım çok şeker göbüşünde kıyafetinde maşalllah size
çok tşkler canımm sizlerde göbüş ne durumda
ilk hamileliğimde ev yaptırıyorduk maddi açıdan biraz sıkıntıdaydık öyle her istediğimi giyememiştim sınırlıydı bunda sanki il bebegimmiş gibi acısını çıkaracamm eşimede söyledimm ilkte yaşamadıklarımın acısını bunda çıkaracam diyee sanki ilk bebegim gibi heyecanlıyım
bu yakın görüşşsevdim bu resim atma işini artık ara ara atarım kızlarr
ayy canımm geçmiş olsun yaaa ben mide bulantısıyla baş etmeyi araba tuttuğu için öğrendimm..Tavuk yemiyorum görmeyede tahammülüm yok sevdiğim şeyleri yiyorum bide acıkınca bulanıyo kesinlikle aç kalma.Bulantını arttıran şeyleri araştır ve bu dönem uzak dur canımm..canım çok şeker göbüşünde kıyafetinde maşalllah size
fdilek canım benim bulantılarım 4 gündür çok arttı herşeyden midem bulanıyor.agzımda acı bi tat var.seninde bulantıların sonradan başlamıştı sen ne durumdasın?
canım çok şeker göbüşünde kıyafetinde maşalllah size
çok tşkler canımm sizlerde göbüş ne durumda
canım ben kilolu degilim ama hep göbüşüm vardı bölgesel yani.o nedenle şimdi biraz daha çıktı ama göbüşmü bebiş mi anlayamıyorum
kim tutar seni turkocuumm kıyafet al resim at biz yorum yaparıızz :)) buna benzer kıyafetler bulursam bende alırım çok tatlıı maşallah bin kereee
ayy canımm geçmiş olsun yaaa ben mide bulantısıyla baş etmeyi araba tuttuğu için öğrendimm..Tavuk yemiyorum görmeyede tahammülüm yok sevdiğim şeyleri yiyorum bide acıkınca bulanıyo kesinlikle aç kalma.Bulantını arttıran şeyleri araştır ve bu dönem uzak dur canımm..
turko ya senin bebek bayağı belşi artık. sen kaç haftalıktın? ben 14. haftadayım ve daha bir şey yok görünürde. ultrasonda görmesem hamile olduğuma inamıcam valla. gerçi ikinci bebek daha çabuk belli olurmuş.[/QUOTE]çok tşkler canımm sizlerde göbüş ne durumda
kim tutar seni turkocuumm kıyafet al resim at biz yorum yaparıızz :)) buna benzer kıyafetler bulursam bende alırım çok tatlıı maşallah bin kereee
saol canım bulursun bence bugün böyle cicili bicililere ben çok rastladım hepsini alasım geldi yaa canım sende at benim gibi resimleri bakarızz
canım ben hamile kaldığım ilk zamanlar okumuştum beslenme başlığı altında beyaz ekmekte kalsiyum oranı daha yüksekmiş.Ve bende senin gibi yıllardır yemiyodum hatta ekmekte çok az yerim ama beyaz ekmeğe başladım tekrar azar azar..
canım güzel haberlerine sevindim hayırlı olsunn bende 2 li yaptırmadım.3 lü yaptırıcam sen düşünüyomusun 3 lü testi ???
Yasmein cinsiyetii öğrenmişsin tatlım hayırlı olssuunnn
canım için rahat etmiycekse yeme çünkü ben bazen huylandıgım şeyleri dayanamayıp yiyorum sonra düşüne düşüne helak oluyorum.
canım bebişin çok iyi maşallah.cinsiyet için daha bekliyceksiniz demek boşver biz ögrendikte ne oldu bir türlü emin olamıyoruz.
hayırlı olsun canım güle güle giy.
Canim, neguzel haberlerle gelmissin sende, bebiste buyumus masallah
Ense kalinliginada bakmis doktor, guzele cikmis, 2 li teste gerekte kalmamis bencede yaptirma. Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah. Cinsiyetini 1 ay daha bekliceksin artik, hayirlisi olsun bakalim:)
Turkocum, hayirli olsun yeni cicilerin, gule gule giy insallah canim, resimlerini bekliyoruz:)
selam bende geldim,yani burdaydım ama yazmadım hiç elim gitmedi bir türlü,bir halsizlik hakim üstümde...Birde pazar gününü çok severdim ama bugün fena sıkıldım...
Atıcam inşallah birazdan üzerimdeki bu halleri....
Turkocum çok beyendim göbişinide,kıyafetinide,çok şekersiniz...
bly sky canım gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel,Rabbim hep böyle güzel haberlerle gelmeni nasip etsin....
Sayfalar çok az ilerlemiş gerçekten bugün,geziyor tabi herkez,bizim gibi evde oturmuyor...
Çok teşşeküür ederim canlarım ya....walla rahatlıyor insan gidip görünce...Allah hepimize sağlıklı ve hayırllı evlat nasip etsin...
Turkocum ciciler süper..ben daha almaya başlamadım.
Ececim bulantılar daha önce yok muydu sende?Canım inş uzun sürmez tezden atlatırsın...o ağızdaki acı tat kolay kolay geçmiyor sanırım..bende hala devam ediyor..çok rahatsız edici....
herkese meraba uzun zamandır yazamdım ama ara ara girdim okudum yazılarınızı bazı annelerimiz öğremiş cinsiyetlerini okuyunca çok heyecanlandım benim ki daha göstermedi teyzeleri. ama testlerimizi yaptık bakalım 2 gün sonra sonuçları alıcam inş kötü bişey çıkmaz. bu arada miğde bulanılarım tamamen bitti kurtuldum. darısı size artık :)
turko cnm bayıldımmmmmmm resimlerine. çok güzel, maşallah sana ve bebişine. çok tatlısınız
seni böyle görünce bende kendime bakıyorum ama senin kadar göbüşüm yok benim daha. ama aramızda iki hafta var. acaba benimde 2 hafta sonra senin gibi göbüşüm olurmu
nazar değmesin cnm. tütütütüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?