2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kendini şimdiden alıştır işte :))))) ama kim olursa olsun kendi evlanını yerini tutmuyor kendi evladına gözün gibi bakıyorsun zorsunmadan zevk alaraktann zaten ona olan sevgin o mücadeleyi kolaylaştırıyor canımm

Yok ben inan çok istiyorum bu bebişi,çok hevesliyim,ama yaşımın bazen küçük oldugunu hatırlıyorum tırsıyorum
Yoksa görüntümde bir küçüklük yok,üstesinden gelirim inşallah...
Ama duyguların karışması işte...

Neyse Rabbim kolay hamilelik versin hepimize...
Ben kaçıyorum,kocişim aradı bir yerlere bırakcak beni,hava alırım iyi gelir inşallaah....
Öpüldünüzz..

bu yakın görüşş sevdim bu resim atma işini artık ara ara atarım kızlarr

Eklentiler

• $karnım 024.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 29

görüşürz canım iyi gezmelerrr

canım çok şeker göbüşünde kıyafetinde maşalllah size
ben yazdımm turko maşallah belli baya göbüşün..kıyafette çookk cici

fdilek canım benim bulantılarım 4 gündür çok arttı herşeyden midem bulanıyor.agzımda acı bi tat var.seninde bulantıların sonradan başlamıştı sen ne durumdasın?

çok tşkler canımm sizlerde göbüş ne durumda [/QUOTE]
turko ya senin bebek bayağı belşi artık. sen kaç haftalıktın? ben 14. haftadayım ve daha bir şey yok görünürde. ultrasonda görmesem hamile olduğuma inamıcam valla. gerçi ikinci bebek daha çabuk belli olurmuş.

bu yakın görüşş sevdim bu resim atma işini artık ara ara atarım kızlarr

kim tutar seni turkocuumm kıyafet al resim at biz yorum yaparıızz :)) buna benzer kıyafetler bulursam bende alırım çok tatlıı maşallah bin kereee
ayy canımm geçmiş olsun yaaa ben mide bulantısıyla baş etmeyi araba tuttuğu için öğrendimm..Tavuk yemiyorum görmeyede tahammülüm yok sevdiğim şeyleri yiyorum bide acıkınca bulanıyo kesinlikle aç kalma.Bulantını arttıran şeyleri araştır ve bu dönem uzak dur canımm..

dün akşam düğüneydik bugünde var ben çıkıp hazırlanayım ..oynamadan duramıyorumm yaaa bebeğim oynak olacak :)))

saol canım senin bulantıların ne zaman başladı?

çok tşkler canımm sizlerde göbüş ne durumda
turko ya senin bebek bayağı belşi artık. sen kaç haftalıktın? ben 14. haftadayım ve daha bir şey yok görünürde. ultrasonda görmesem hamile olduğuma inamıcam valla. gerçi ikinci bebek daha çabuk belli olurmuş.[/QUOTE]

ewet canım bnede 14+2 yim ama dediğin gibi benimki 2. gebelik ondan erken çıktı daha öncede göbegim yoktu kızımda karnım geç çıkmıştı ilkte küçük oluyor karın gerçektende belli bu seferki göbüş kızımdakinden büyük olacak şimdiden kremlere başladımm yakında seninkide çıkar canım

Çok teşşeküür ederim canlarım ya....walla rahatlıyor insan gidip görünce...Allah hepimize sağlıklı ve hayırllı evlat nasip etsin...
Turkocum ciciler süper..ben daha almaya başlamadım.

Ececim bulantılar daha önce yok muydu sende?Canım inş uzun sürmez tezden atlatırsın...o ağızdaki acı tat kolay kolay geçmiyor sanırım..bende hala devam ediyor..çok rahatsız edici....

canım daha önce çok nadirdi ama 4 gündür çok kötüyüm sürekli bulanıyorum.ögürüyorum ve çıkarıyorum

turko cnm bayıldımmmmmmm resimlerine. çok güzel, maşallah sana ve bebişine. çok tatlısınız
seni böyle görünce bende kendime bakıyorum ama senin kadar göbüşüm yok benim daha. ama aramızda iki hafta var. acaba benimde 2 hafta sonra senin gibi göbüşüm olurmu

nazar değmesin cnm. tütütütüüüü

herkese meraba uzun zamandır yazamdım ama ara ara girdim okudum yazılarınızı bazı annelerimiz öğremiş cinsiyetlerini okuyunca çok heyecanlandım benim ki daha göstermedi teyzeleri. ama testlerimizi yaptık bakalım 2 gün sonra sonuçları alıcam inş kötü bişey çıkmaz. bu arada miğde bulanılarım tamamen bitti kurtuldum. darısı size artık :)

maşallah cnm çok şükür kurtulmuşsun sen. benim düzeleceğine daha da çok artıyor. :26:
sonuçlarında inşallah temiz çıkar cnm. bende yarın 2li testimi yaptıracağım. hayırlı haberlerle döneriz inş.

bir iki haftaya kadar seninde düzelir miğden meraklanma bitmeye yakın bi artış oluyo bulntılarda zaten. hayırlısıyla seninde tetlerin inşallah iyi çıkar superisi

[Turkocum ciciler süper..ben daha almaya başlamadım.

canlarımm çok saolunn çok tşklerrr ..seninde yakında çıkar canım senin ilk gebeliğinmi benim ilk gebeliğimdede geç çıkmıştı ve karnım küçüktü 2. gebelikte daha büyük olur karın derler ya demekki dogruymuş bunda erken çıktı canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…