yasemincim hem kendini hemde bebişini üzme yanlış hatırlamıosam burdan bi arkadaş yazmıştı 2li test sonuçları kötü çıkmış dr lar hamileliği sonlandıralım falan demişler ama sonlandırmamışlar. ve çok sağlıklı bir bebek doğurmuş hiç bişeyide yokmuş. o testler kesin sonuç vermio canını sıkma canım. inşallah sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah
slm kızlar nasılsınız
ay doktorda kosturdum bugun ssk gıttım bugun bebegım ıcın orda dogum yapacagım ıcın dosya acılması lazım ozel kontrol gıdıyorum ama arada buna gıdıyorum cok ılgısız doktorlar ya hıc ne resım verıyo ne cocuk hakkında bırsey dıyor kasım 28 gel 3 test yapalım dedı sadece
trıot degerlerıme baktırmak ıstedım bakmadı neymıs ogleden sonra muayene almıyorlarmıs ALLAHIM YA delı ettılEr benı
bırde genel cerraha gıttım kızlar benım cOk buyuk bır derdım vAr ya
benım totosum cok kasınıyoR gEceler delıler gıbı aglattıı dUn gece benı dusunun gerısını
bugun gıttım gaıtaya baktılar parazıt vArmı dıye bırsey cıkmadı ay delırcem ılAcda vErmıyorlar nE onerırsınız kızlar nE olurrrrrrrrr
hoşgeldin canım. senin operasyon işi ne oldu?
mızmız, hoşgeldin. valla derdini anlamadım. anüs bölgen mi kaşınıyor? basur ya da anal fissürün olabilir
geçmiş olsun canım gaita sonucunda belli olur ne olduğu inş. geçer biran önce..
troid değerine kendin bakmak istedin yoksa problem varmıydı?
ben troid ilacı kullanıyorum.şuan normal seviyede ilaçla çok yüksek te değildi ama kullanmamı istedi dr.
BUGUN LCW HAMILE PANTOLONU ALDIM 24 MILYONA COK UYGUNDU KANVaS
selam kızlar bız geldık.....
bebısımı gordum....durmadan oynadıgı ıcın dr ensesının olcusunu zorla aldı hersey rabbıme sukur yolundaymıs....ıkılı ıcın kan verdık sonucları haftaya cıkacak cıktıgının ertesı gunu serklajım yapılacakmıs...
dr karnımı gorunce sok oldu....24 haftalık hamıle gobegı var sende dıe.....ıkıbucuk kılo vermısım bu arada bıraz dıkkat etmemı soyledı....kıloma....
bızden haberler bu kadar....umarım herkes cok ıyıdır....
Gerçekten arkadaşlar hem çalışıp hemde bulantıları çekmek çok zor oluyor özellikle eve gidince mutfağa girip yemek yapmak
mrb mayıs anneleri
uzun zamandır yazamıyorum
midem çok kötü drumda sanırım reflü olmuşum
hep kusuyorum, gögsümde yanma oluyor
dr. gittim bebğimn kontrolu için
ense kalınlığı ölçüldü..1.7 çıktı
dr. ii dedi ama bana biraz yüksek gibi geldi
kan tahlili yaptık kansızlık çıktı
folikplus bıraktırdı yerine multivitamin hapını yazdı
o da kocaman nasıl içecem bilmiyorum
bir de kan ilacı yazmış
süt içemiyorum dedim o zaman peynir ye dedi
birde beyın gelişimi için her gn 1 tane ceviz
cinsiyeti için 1 ay sonra bakacaz erkenmiş henuz
bakalım ben 1 ayı yıne bekleyemem heralde
rahatsızlığım o kadar fazla ki..bir sürü de ilaç oldu
yarın da endokrin kontrolum var..ilaç dozu ayarlanacak yıne
hayırlısyla bu 1 ayı da geçireyım iştahım yerine gelir inş.
evet cnm maKat bolgem kAsınıyor
BUGUN LCW HAMILE PANTOLONU ALDIM 24 MILYONA COK UYGUNDU KANVaS
hayırlı olsun gözün aydın.umarım kolay atlatırsın operasyonu.
kızlar ben de yemekleri yapıyorum altını kısıp içeri zor yetişiyorum pişerken ve piştikten sonraki koku beni mahvediyor.gerisi artık eşime bakıyor sağolsun.
canım kaçıncı haftandasın?ben 13 haftalık çıktım ultrasonda ense kalınlığını 1.9 ölçtü.bir problem yok demişti bana da.
13 e girmek üzereyim
bana da ii dedi ama beyin gelişimini artırıcı besinler yememi önerdi
benm iştahsızlığım var şimdide reflü çıktı
bebeğin gelişimi bizim beslenmemize de bağlı
bnm beslenmem düzensiz maalesef..bişey yiyemiyorum
canım, serklajı en çok ikiz anneleri ve çoğul gebeler yaptırıyor. ve o kadar riskli bir operasyon değilmiş. daha yeni üçüz annesi arkadaş yaptırdı. sıkma canını. strese sokma kendini. herşey çok güzel olucak. seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucağımızda mama tarifleri vericez birbirimizehosbuldum canım....benım operasyon ıkılı sonucu cıkınca yapılacak....yarın cıkacakmıs buyuk ıhtımal..cıkınca bır ıkı gun ıcınde atarız dedı ama once sonucları gormem lazım dıye bekletıyo....
dun uzun uzun konustuk aslında bıraz canım sıkıldı ama ben rabbıme sıgınıyorum o benım ıcın en hayırlısını bılır onu nasıp eder....
dılegım kuzumu saglıkla kucagıma almak...
esım o kadar kırgın kı bu konuda muayeneye gırmeyecegını soyledı dr a gıderken yolda nasıl uzuldum anlatamam....oda cok yıprandı....
ama dayanamadı gırdı tabı kıyamam....
rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns....
evet cnm maKat bolgem kAsınıyor
lalehan canım 3 ve üzeri riskli ense ölçümünde için rahat olsun sütle kan ilacı alınmıyorki yoksa peşine yazdığın içinmi öyle anladım canım ben sabahları 2 mandalina ile içiyorum kan ilacımı
yasemin canım sakın üzme tatlı bebişini bu testler kesin değil bütün testler yapılıp amnio bile iyi değil denilip yapılıp sağlıkla bebişinin kucağına alanlar var canım. İnşallah herşey yolundadır dua et içini ferah tut.
Off kızlar benim yine bulantım basladı yaaa...Mutfaga girip yemek yapayım dedim ama ne mümkün...Gecsin artık nolur..Hersey yemek borumda..o kadar zor tutuyorum ki kendimi kusmamak için...Nolur bitsin artık allahım şu bulantılar bende normal bi insan gibi yemek yapıp yiyebileyim
ıns zonox canım msj larından bal damlıyo.....
esracıgım gecmıs olsun tatlım az kaldı ıns 12 haftada rahatlarsın....
benimkide başladı maalesef
akşam ve gece fenalaşıyorum
uyuyamıyorum
yemekleri erken ye...ağır yemekler yeme
yemek borusunda olunca kötü işte
dün bir sürü beyaz acımtırak su kustum
ağzımda hep acılık var
ilk başlarda bile bu kadar değildi
Allah yardımcımız olsun
benimkide başladı maalesef
akşam ve gece fenalaşıyorum
uyuyamıyorum
yemekleri erken ye...ağır yemekler yeme
yemek borusunda olunca kötü işte
dün bir sürü beyaz acımtırak su kustum
ağzımda hep acılık var
ilk başlarda bile bu kadar değildi
Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?