2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım gaita sonucunda belli olur ne olduğu inş. geçer biran önce..
troid değerine kendin bakmak istedin yoksa problem varmıydı?
ben troid ilacı kullanıyorum.şuan normal seviyede ilaçla çok yüksek te değildi ama kullanmamı istedi dr.

hıpı trıot hAsTasIyım cNm her ay kontrol olmAk lazIm ya ondan bAktırdIm

hayırlı olsun gözün aydın.umarım kolay atlatırsın operasyonu.
Gerçekten arkadaşlar hem çalışıp hemde bulantıları çekmek çok zor oluyor özellikle eve gidince mutfağa girip yemek yapmak

kızlar ben de yemekleri yapıyorum altını kısıp içeri zor yetişiyorum pişerken ve piştikten sonraki koku beni mahvediyor.gerisi artık eşime bakıyor sağolsun.

canım kaçıncı haftandasın?ben 13 haftalık çıktım ultrasonda ense kalınlığını 1.9 ölçtü.bir problem yok demişti bana da.
evet cnm maKat bolgem kAsınıyor

arada bir bana da oluyor ama benim kaşıntım göbekle makat arasındaki yerde.neden olur ki??

BUGUN LCW HAMILE PANTOLONU ALDIM 24 MILYONA COK UYGUNDU KANVaS

güle güle giy canım üstünde paralansın. bende kotunu aldım ama hep eşofman giyorum daha rahat oluyo. hamile kiloduda aldım ama nçok çirkinler nerdeyse gırtlağıma kadar çekicem sevmedim

lalehan canım 3 ve üzeri riskli ense ölçümünde için rahat olsun sütle kan ilacı alınmıyorki yoksa peşine yazdığın içinmi öyle anladım canım ben sabahları 2 mandalina ile içiyorum kan ilacımı

yasemin canım sakın üzme tatlı bebişini bu testler kesin değil bütün testler yapılıp amnio bile iyi değil denilip yapılıp sağlıkla bebişinin kucağına alanlar var canım. İnşallah herşey yolundadır dua et içini ferah tut.

Off kızlar benim yine bulantım basladı yaaa...Mutfaga girip yemek yapayım dedim ama ne mümkün...Gecsin artık nolur..Hersey yemek borumda..o kadar zor tutuyorum ki kendimi kusmamak için...Nolur bitsin artık allahım şu bulantılar bende normal bi insan gibi yemek yapıp yiyebileyim

canım, serklajı en çok ikiz anneleri ve çoğul gebeler yaptırıyor. ve o kadar riskli bir operasyon değilmiş. daha yeni üçüz annesi arkadaş yaptırdı. sıkma canını. strese sokma kendini. herşey çok güzel olucak. seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucağımızda mama tarifleri vericez birbirimize
evet cnm maKat bolgem kAsınıyor

canım ya anal fissür ya da basur. kovanın içine sıcak su koyup üstüne otur buharı yumuşatır(hamile olduğun için dr.una sor) ben de anal fissürüm. bir de ıslak bırakma o bölgeyi. sürekli iç çamaşırı değiştir ve külotlarını ütüle. arada bir sıcak havluda koyabilirsin.

canım bn süt içemiyorum zaten
kalsiyum ilacım var zaten kullanıyorum arada
yarın demir ilacına da başlayacm
troid kalsiyum ve kan ilaçlarını ayrı saatlerde içiyorum
kan ilacı ve troid ilacı aç karnına içilmesi gerek
bu ikisinde bile mesafe bırakıyorum
bana mandalin ve portakal yaramıyor
midemde ekşime yapıyor
sanırım birde reflü için ilaç kullanacam

ıns zonox canım msj larından bal damlıyo.....
esracıgım gecmıs olsun tatlım az kaldı ıns 12 haftada rahatlarsın....

benimkide başladı maalesef
akşam ve gece fenalaşıyorum
uyuyamıyorum
yemekleri erken ye...ağır yemekler yeme
yemek borusunda olunca kötü işte
dün bir sürü beyaz acımtırak su kustum
ağzımda hep acılık var
ilk başlarda bile bu kadar değildi

Allah yardımcımız olsun

ıns zonox canım msj larından bal damlıyo.....
esracıgım gecmıs olsun tatlım az kaldı ıns 12 haftada rahatlarsın....

Ahh Özlemcim tam gecti bitti diyoruz yine baslıyo..Bugun yattım hep ögleden sonra..
3 ay dolsun diye resmen gun sayıyorum

cogu gitti azı kaldı deyip gun sayıyorum canım..Bitecek elbet.
Her gune acaba bugun kuscakmıyım diye baslamak zor gercekten ama cok sukur bitecek
Bebişler iyi olsun da yapcak baska bişey yok..Peynir ekmege devam

arkadaşlarım eğer acı kusuyorsanız bilinki üşütmüşsünüzdür kustuktan sonra nane limon kaynatıp içine varsa bal yoksa şeker koyup dilinizi yakmayacak sıcaklıkta için göreceksiniz çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…