2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Of duramıcam cok fenayım yine..
Hepinizi öptüm allaha emanet olun canlarım

çok iyi anlatmışlar.

Eklentiler

• $24786_369705293931_268606123931_3828278_2304539_n.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 23
bulantı çok kötü kızlar benim bu 2. hamileliğim o bulantı hissi kusma başlayınca sadece ben böyleyim sanıyorum sizdede oluyomu herkes benim gibi fenamı.herşeye rağmen şikayet etmek istemiyorum bol bol şükrediyorum rabbime...

mızmız bu çok güzelmiş bayrama alıp giyelim

evet cnm bende bayram ıcın aldım cok rahat al kesın

su utu ısını bır deneyım cnm saol

yasemin umut tüp bebekte tedavi gördüm canım brükselde değil
ciesra ben pazartesi ikili test için kan verdim enseside ölçüldü 1.1 di.
canım erkek olabilir büyük ihtimal dedi.ama kesin değil
kan sonuçları çıkmış yarın gidip göstericem

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun dr bana da rennıe verdı ama içmedim bulantıya ii gelir dedi içsem mı kı ben de? 14. haftaya gırdım bulantılar devam
canım ben 14. hafta tam gaz devam bulantılar

canım çok geçmiş olsun dr bana da aynı ilaçları verdı ieçebildiğimi içiyorum içemediğim kalıyo bulantı mahvediyo halaaa
canım ben sonucu göstermek için gittim dr baktı kısa bır süre parmağınnı emıyordu benım mınığım çok tatlıydı baş aşağı yatmıştı 5 dk gördüm yetti zaten:)
oh canım gule gule kullan hepsini sağlıklı günlerde inşallah. ben daha çöp almadım ya:)

canım o testler çok güvenılır değil ben yabancı kaynaklarda okudum Allah' a sığın bence hiç bir şeyi yoktur iyi düşün iyi olsun

mızmız evet canım bende netten biraz araştırdım. bir kesinliği yokmuş.aytıca eşimle hatırladıkta arkadaşlarında başına bu tip şeyler söylemler gelmişti maşşallah bebekleri gayet sağlıklı.
bende rabbime sığınıyorum neler çektim ben meleğime kavuşşmak için bana bu mucizeyi veren rabbim elbet kavuşturur sağlıkla..
aldığın pantolonun aynısını aynı rengini aldım rahat ettim kotta almıştım ordan çok cici bence..

lalehan.. sanada geçmiş olsun canım..
benim de reflüm had safhada ama kusmam yok
ama meyve yiyemiyorum epeydir ağzıma koymuyorum.
reflü için dr. gaviscon şurup verdi iyi geliyo biliyosun soğuk süt yudumlayıncada iyi geliyor.hemde süt içmiş oluyosun.
beyin gelişimi için yenmesi gereken şeyler neymiş yazarmısın?

cerenliyağmur,
inş. güzel hayırlı haberler alacağız arkadaşım.bende k.k. da dolaşıyodum bugün bir anda dr. um aradı.bende ortalığı ateşe verdim alayıp dinlemeden..
herşey güzel olacak sağolsun eşim beni sakinleştirdi beraber okuduk netten.
sende üzülme emi üzme o daha minicik...

benım yok canım bende almak ıstıyorum bebek dogunca emzırmeden once kullanılanlar da varmıs onlar kalıcı olmayacak sekılde o anlık cıkarıyormus ama ztn gogusler yara olacak o sekılde zor olur dıe dusundum 15 kasımda dr randevum var dr a danısıp kullanıcam cunku gogus ucuyla fazla oynamak klostom denen ılk sutu getırıp dogumu baslatabılıyomus allah korusun ama herhalde senın dedıgın gıbı 6. aydan sonradır o rısk bende kullanıcam yanı

bu arada ben dun puset aldım arkadaslar bıraz erken oldugunu bılıyorum ama fıyatı cok uygundu normalde ıyı pusetler 1000 lıra hatta 2000e bıle var bunu akmerkezdekı mothercare magazasından aldım puset ustunde de ana kucagı var daha sonra ana kucagını cıkarıp araba koltugu olarak kullanıyorsunuz fıyatı 400 lıraydı hersey beraber mothercare u move dıye gecıyor modelım adı googleda aratınca cıkıyor merak edenler bakabılır sıyah ıcı rengarenk çizgili olan

Günaydın hamişler

lalehan canım reflüde zor Allah yardımcın olsun sen yinede beslenmene dikkat et

Yasemin beyin gelişimi için sabahları 2 adet ceviz ve 1 yemekk siyah kuru üzüm yiyorum

Bugün dr günüm kontrolümüz var bakalım hayırlısı

gulesram
3 ay dolunca bulantılarım geçsin diyorsun ama canım bulantı geçse ağızda acılık başlıyor o geçse bağağrısı başlıyor 4-5 haftada bu sürüyor o geçse uyuşmalar başlıyor, bu geçse kramplar başlıyor biryerler hep ağrıyor canım bu yüzden kendini rahat bırak olağan süreçte hamileliğin getirdiği olağanları en az zararla yaşamaya bakalım birbirimize destek olalım.

baharnaz günaydın....
bugün büyük ihtimalle öğreneceksin inş...
aslında ilk hissettiğimi söyliyim yada yazıyım
doktor sana yüzde üzerinden söyleyecek
mesele % 60 erkek gibi

:) bakalım canım ne diycek gelir gelmez yazarım akşam üzeri randevum ben erkek hissediyorum drumda kız hissediyordu :))

15.30 da canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…