mızmız bu çok güzelmiş bayrama alıp giyelim
canım, serklajı en çok ikiz anneleri ve çoğul gebeler yaptırıyor. ve o kadar riskli bir operasyon değilmiş. daha yeni üçüz annesi arkadaş yaptırdı. sıkma canını. strese sokma kendini. herşey çok güzel olucak. seneye bu zamanlar bebeklerimiz kucağımızda mama tarifleri vericez birbirimize
canım ya anal fissür ya da basur. kovanın içine sıcak su koyup üstüne otur buharı yumuşatır(hamile olduğun için dr.una sor) ben de anal fissürüm. bir de ıslak bırakma o bölgeyi. sürekli iç çamaşırı değiştir ve külotlarını ütüle. arada bir sıcak havluda koyabilirsin.
canım geçmiş olsun dr bana da rennıe verdı ama içmedim bulantıya ii gelir dedi içsem mı kı ben de? 14. haftaya gırdım bulantılar devamgüldürdün ayol beni..Bende hala bulanıyorum..doktorum dun akşam diyor ki hamile kalmadan önce mide sorununuz var mıydı..yok dedim..Ama bu zamana gecmesi lazım dedi..Metpamid kullanıyordum onu bırak REnnie ye basla bu sana daha iyi gelcek dedi..Basladık bekliyoruz iyi gelmesini Ama hala bulanıyorum..Sanki hersey yemek borumda bir anda cıkıcak gibi hissediyorum..Cantamda posetle geziyorum..Valla psikolojim bozuldu
canım ben 14. hafta tam gaz devam bulantılarYok panik olma, dr. öyle deyince rahatladım bile ben, rahat ol canım.. Burda bile bazı arkadaşlar yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızdılar.. Dr. yapalım diyince yaptırdılar..
yawww ne bileyim, böylee göbeğim kocaman olunca bi havalara girdim galiba.. Ama çok garip değilmi 12. haftada bulantı.. Hatta +2 günden 12+1 iz yaniii
nazo26 sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsunn sevindiimmmm
teşekkür ederim canım darısı herkesnı başına
gulesram seninde gözün aydın bebişin iyiymiş..Kayınvalidenide takma sizin araya bi soğukluk girdiyaa o sana cann dese yanlış anlarsın daha sakin olmaya çalış eşinin annesi sonuçta üzme onuu en çok o yıpranır.. çok çok büyük hataları olmadıkca görmezden gel yaptıklarını uzun vadede sen kazanırsınn..
baharnazcım ben sordum dinleneek gidildikce ve sorunum olmadığı için yasaklamadı..bende 1 ay sonra uçakla gitcem dönüşü hemde kendi anneme uğrayacağım için otobüsle dönücemm..Molalarda bol yürü baktın sıkıldın otobüste 1 tur at :))
ciesra geçmiş olsun 2 akşam önce burdada oldu aynı şeyleri hissettim Allahım korusun beterinden...
sedasem hamilelikte cinsellikle ilgili pozisyonlara bak eğer kanama riskin yoksa dr yasaklamadıysa 9 ay uzun süre..Süresini kısa tutun hareketler kısıtlı olsun falan diyolar biz hiç yasaklamadık kendimize baştan berii
SMGE benimde baş ağrısı oldu ancak ilaçla geçtii canım geçmiş olsuunn
ozlem483 haberlerine sevindim hayırlı olsun tatlımmm
nevra73cım turko okadar güzel örgüler paylaştıki o topiki açmak farz olduu hepimiz paylaşırız cicilerii..benim teyzeler falan bişeyler yapıyo kapşonlu hırkalar falan ama elime nezaman geçer bilemem :))
canım çok geçmiş olsun dr bana da aynı ilaçları verdı ieçebildiğimi içiyorum içemediğim kalıyo bulantı mahvediyo halaaamrb mayıs anneleri
uzun zamandır yazamıyorum
midem çok kötü drumda sanırım reflü olmuşum
hep kusuyorum, gögsümde yanma oluyor
dr. gittim bebğimn kontrolu için
ense kalınlığı ölçüldü..1.7 çıktı
dr. ii dedi ama bana biraz yüksek gibi geldi
kan tahlili yaptık kansızlık çıktı
folikplus bıraktırdı yerine multivitamin hapını yazdı
o da kocaman nasıl içecem bilmiyorum
bir de kan ilacı yazmış
süt içemiyorum dedim o zaman peynir ye dedi
birde beyın gelişimi için her gn 1 tane ceviz
cinsiyeti için 1 ay sonra bakacaz erkenmiş henuz
bakalım ben 1 ayı yıne bekleyemem heralde
rahatsızlığım o kadar fazla ki..bir sürü de ilaç oldu
yarın da endokrin kontrolum var..ilaç dozu ayarlanacak yıne
hayırlısyla bu 1 ayı da geçireyım iştahım yerine gelir inş.
canım ben sonucu göstermek için gittim dr baktı kısa bır süre parmağınnı emıyordu benım mınığım çok tatlıydı baş aşağı yatmıştı 5 dk gördüm yetti zaten:)cerenliyağmur imşallah birşey yoktur canım
bende yaptırdım pazartesi sonucu eşinizde alıp gösterebilir dedi.sizin gelmenize gerek yok dedi.(bende biraz bozuldum gidicem işte dedim içimden)
ben gitmeyi istiyorum ama yine çileğimi görmek için
ikili test sonucunu alınca da baktıran varmı ultrasonda hani fazla zaman geçmiyor ya o bakımdan doktor birşey demesin yinede
oh canım gule gule kullan hepsini sağlıklı günlerde inşallah. ben daha çöp almadım ya:)kızlar ben elektronik eşyalarını aldım bi ateş ölçer almadım aldıklarımı listeleiyim markalarıylada aklınızda bulunsun
1.bebefon (kameralı hello baby)indirimdeydi chicco 229 tl
2.sterilizasyon-bib ısıtıcı-buharlı pişirici kombine makine(hepsiburada)arzum 79tl
3.biberon (joker)sıfır bpa cam 150ml chicco 16.90tl
4.emzik (hello baby)tamamen kavuçuk tutma yeri dahil chicco diğer mağazalarda 11 tl ben 5.40 tl ye aldım
5.beko biberon ısıtıcı (hepsiiburada)14.5tl
6.yoğurt makinesi(hepsiburada)arzum 45tl
7.göğüs pedi avent 40lı (ebebek) 7.90tl indirimliydi
8.süt sağma makinesi(ebebek) şarjlı milkway 76 tl
9.ebebek dergisine üye olunca 39 tl fiyatındaki bebek bezi çöp kutusu hediye ettiler üyelik 60 tl
10.göğüs ucu kremi (ebebek)avent 9.9 tl ye aldım normal fiyatı 35.9 tl
biraz abartmış gibi görünüyorum ama hepsini indirimdeyken aldım cinsiyet belli oluncada kıyafetlere başlıcam
kızlar allah aşıkın bana yorum yazın
şimdi dr. um aradı ense,burun kemiği boyu vs. herşey iyi çıkmıştı c.tesi günü..
kan tahlili için haber bekliyodum ben şu an 12+4 haftalıkım
kan bakılan değerde %95 bir risk çıkmış ama diğer tahlillrele beraber 1700 de 1 risk iyi dedi
ama endişeli belli etmedi. bana c.tesi eğer tahliller güzel se 3 teste gerek yok demişti.1 ay sonra randeevum var.3 ve 4 teste gidecez endişelenme dedi
çıldırmak üzereyi bu ne demke şimdi size böle bir açıklama yorum oldumu
anlayan varsa biri bana anlatsın neler oluyor
ayy ne ç şey almışsın maşşallah bende göğüs pompası aldım benim göğüs ucum yok ilk 6 ay kullanırsam kalıcı oluyomuş uçlar bebeğim rahat emebilsin diye şimdiden başladımbenim gibi göğs ucu olmayan var mı?
subaru bugün cinsiyeti öğrenirmiyim? ne dersin :)
baharnaz günaydın....
bugün büyük ihtimalle öğreneceksin inş...
aslında ilk hissettiğimi söyliyim yada yazıyım
doktor sana yüzde üzerinden söyleyecek
mesele % 60 erkek gibi
baharnaz günaydın....
bugün büyük ihtimalle öğreneceksin inş...
aslında ilk hissettiğimi söyliyim yada yazıyım
doktor sana yüzde üzerinden söyleyecek
mesele % 60 erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?