aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan canım
çokkkk öptüm
kızlar allah aşıkın bana yorum yazın
şimdi dr. um aradı ense,burun kemiği boyu vs. herşey iyi çıkmıştı c.tesi günü..
kan tahlili için haber bekliyodum ben şu an 12+4 haftalıkım
kan bakılan değerde %95 bir risk çıkmış ama diğer tahlillrele beraber 1700 de 1 risk iyi dedi
ama endişeli belli etmedi. bana c.tesi eğer tahliller güzel se 3 teste gerek yok demişti.1 ay sonra randeevum var.3 ve 4 teste gidecez endişelenme dedi
çıldırmak üzereyi bu ne demke şimdi size böle bir açıklama yorum oldumu
anlayan varsa biri bana anlatsın neler oluyor
kan bakılan değerde %95 bir risk çıkmış ama diğer tahlillrele beraber 1700 de 1 risk iyi dedi
ama endişeli belli etmedi. bana c.tesi eğer tahliller güzel se 3 teste gerek yok demişti.1 ay sonra randeevum var.3 ve 4 teste gidecez endişelenme dedi
kızlar ben elektronik eşyalarını aldım bi ateş ölçer almadım aldıklarımı listeleiyim markalarıylada aklınızda bulunsun
1.bebefon (kameralı hello baby)indirimdeydi chicco 229 tl
2.sterilizasyon-bib ısıtıcı-buharlı pişirici kombine makine(hepsiburada)arzum 79tl
3.biberon (joker)sıfır bpa cam 150ml chicco 16.90tl
4.emzik (hello baby)tamamen kavuçuk tutma yeri dahil chicco diğer mağazalarda 11 tl ben 5.40 tl ye aldım
5.beko biberon ısıtıcı (hepsiiburada)14.5tl
6.yoğurt makinesi(hepsiburada)arzum 45tl
7.göğüs pedi avent 40lı (ebebek) 7.90tl indirimliydi
8.süt sağma makinesi(ebebek) şarjlı milkway 76 tl
9.ebebek dergisine üye olunca 39 tl fiyatındaki bebek bezi çöp kutusu hediye ettiler üyelik 60 tl
10.göğüs ucu kremi (ebebek)avent 9.9 tl ye aldım normal fiyatı 35.9 tl
biraz abartmış gibi görünüyorum ama hepsini indirimdeyken aldım cinsiyet belli oluncada kıyafetlere başlıcam
ciesra canım benim bebeğim tüpbebek ve yaptırdığım yere önce allah onlarada güveniyorum.
orayıda bırakmadım 6 aya kadar gitmeyi düşünüyorum.
sadece olayı anlayamadım. bu yapılan 2 li testte tam olarak neler olduğunu ne içerdiğini dr. bana kanda 2 hormono bakıldığını söledi bu değer %95 risk göstermiş.ama tek başına değerlendirme olmuyomuş hepsi birlikte 1700 de1 risk olur buda iyi.ama yinede kanda çıkan değerden rahatsız anladığım kadaryla..
rabbim alma onu benden bana dua edin lütfen
Bebefon almayacağım ben arkadaşlar ya, zaten yanımda yatırırım belli bir süre, e sonrasında da odası bizim odanın yanında duyurur kendini eminim o ama diğer aldımlarını harika fiyatlara almışsın.. Sterilizasyon aleti alırken kraftı tercih etmeyi düşünüyorum ben.. Bi ara özel bi hastanede satın alamaya bakıyordum, o zaman hemşireler istem yaparken hem bu markayı isterlerdi.. Vardır bi bildikleri diye düşüyorum.. Bide yoğurt makinası ne yaabilmiyodum onu ben
canım yoğurt makinasını çok ucuz olduğu için aldım bide kargo bedavaya gelsin diyeyoğurt makinesinin içinde 6 tane kavanoz oluyor istersen sade istersen meyveli yoğurdu direkt yapma olanağı sağlıyo küçük kavanozlar olduğu içinde sürekli tencere aç kapa yapmadan yenilebiliyor ben evde yapmayı düşünüyordum yoğurdu çocuk için o sebeple pratik oluşu hoşuma gitti
canım yoğurt makinasını çok ucuz olduğu için aldım bide kargo bedavaya gelsin diyeyoğurt makinesinin içinde 6 tane kavanoz oluyor istersen sade istersen meyveli yoğurdu direkt yapma olanağı sağlıyo küçük kavanozlar olduğu içinde sürekli tencere aç kapa yapmadan yenilebiliyor ben evde yapmayı düşünüyordum yoğurdu çocuk için o sebeple pratik oluşu hoşuma gitti
subaru açıkçası dr.a güvensizliğim yok..rabbime sığınıyorum. ben daha onun sevincini yaşayamdım bile.
tekrar yapılacak bişi olduğunu sanmıyorum.ameliyatımı tüpbebeğimi onlar yaptı. çok kötü bişi olsa böle lüks yok sölerdi.ortada beklenmsi ve tahlile gidilmesi gereken bir durum galiba.
ister istemez kahrolmuş durumdayım toparlayamıyorum
kimse bebği ile ilgili en küçğk bir olumsuz bişi duymaya tahammülü yoktur takdir edersinizki
galiba beklemek ..
ayy ne ç şey almışsın maşşallah bende göğüs pompası aldım benim göğüs ucum yok ilk 6 ay kullanırsam kalıcı oluyomuş uçlar bebeğim rahat emebilsin diye şimdiden başladımbenim gibi göğs ucu olmayan var mı?
Selam canlarımmmmm
melekm, benim göğüs ucum yok. nasıl birşey aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?