2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

MErak etme lütfen, laboratuvar sonuçlarında hata olabilir anlattığına göre (umarım da öyledir).. İçini ferah tut.. Olmazsa tekrar yaptır ikili taramayı.. Çokta anlamıyoruz ki bu işlerden ama bi sakıncası yoks 1 ay bekleyeceğin bir hafta içinde yaptır tekrar ikili taramanı.

cnm sen içini ferah tut.ben henüz yaptırmadım ama dr.un senden bilgi gizleme gibi bir lüksü yok cnm.dr.una kafandaki soru işaretlerini sorsaydın keşke cnm.Allahın izniyle hiç bişey olmaz kendini üzme bebişinde üzülür sonra

ayy ne ç şey almışsın maşşallah bende göğüs pompası aldım benim göğüs ucum yok ilk 6 ay kullanırsam kalıcı oluyomuş uçlar bebeğim rahat emebilsin diye şimdiden başladımbenim gibi göğs ucu olmayan var mı?

%95 risk ne demek 95 de bir risk demekki ?
canım endişelenme hemen ..benim 2,li iyi çıktı dr.um 4lü test yapıcaz dedi..
ben neden 3 lü değil dedim 4lüde daha net bilgiler aldığını söyledi..
hemen panik yapma
ölçümde hata olabilir kan değerlerinde hata olabilir...
gerekirse daha güvenilir bir hastanede tekrar tahlil yaptırabilirsin
üzme kendini...

ciesra canım benim bebeğim tüpbebek ve yaptırdığım yere önce allah onlarada güveniyorum.
orayıda bırakmadım 6 aya kadar gitmeyi düşünüyorum.
sadece olayı anlayamadım. bu yapılan 2 li testte tam olarak neler olduğunu ne içerdiğini dr. bana kanda 2 hormono bakıldığını söledi bu değer %95 risk göstermiş.ama tek başına değerlendirme olmuyomuş hepsi birlikte 1700 de1 risk olur buda iyi.ama yinede kanda çıkan değerden rahatsız anladığım kadaryla..
rabbim alma onu benden bana dua edin lütfen

yasemin2007 canım üzme kendini bebeğide strese sokma herşey normalmiş doktor belki emin olmak için istemiştir o testleri

subaru açıkçası dr.a güvensizliğim yok..rabbime sığınıyorum. ben daha onun sevincini yaşayamdım bile.
tekrar yapılacak bişi olduğunu sanmıyorum.ameliyatımı tüpbebeğimi onlar yaptı. çok kötü bişi olsa böle lüks yok sölerdi.ortada beklenmsi ve tahlile gidilmesi gereken bir durum galiba.
ister istemez kahrolmuş durumdayım toparlayamıyorum
kimse bebği ile ilgili en küçğk bir olumsuz bişi duymaya tahammülü yoktur takdir edersinizki
galiba beklemek ..

hepinizi öpüyorum pek iyi değilim toparlanmalıyım..
sonra görüşürüz.
hepimizin bebekleri rabbime emanet allahım sağlıkla kavuşmak nasip et hepimize

Ailede genetik bi rahatsızlığı olan varmı? Anlayamadım ki bende.. Eminim güvenilirdir hastanede, ama lab. aletler o kadar hassas ki ufacık bir hatada, ihmalde 180' ters bilgiler verebiliyorlar.. Heleki hormanol testlerde.. Eğer dr. gerçekten endişe duysaydı, hemen bişeyler yapardı, çünki ciddi anlamda bir sorun varsa kaybedilen dakikalar bile önemlidir.. Lütfen daha rahat olmaya çalış bebişini de strese sokma.. Allah ne yazdıysa onu göreceğiz hepimiz, önce Allaha sonra Dr. larımıza emanet yavrularımız.. Ortada daha bişey yokken üzme kendini olsaydı önemli bir durum dr. delerdi kulağını 1700 de 1 ihtimal nedir ki??

canım yoğurt makinasını çok ucuz olduğu için aldım bide kargo bedavaya gelsin diye yoğurt makinesinin içinde 6 tane kavanoz oluyor istersen sade istersen meyveli yoğurdu direkt yapma olanağı sağlıyo küçük kavanozlar olduğu içinde sürekli tencere aç kapa yapmadan yenilebiliyor ben evde yapmayı düşünüyordum yoğurdu çocuk için o sebeple pratik oluşu hoşuma gitti

yasemincim hem kendini hemde bebişini üzme yanlış hatırlamıosam burdan bi arkadaş yazmıştı 2li test sonuçları kötü çıkmış dr lar hamileliği sonlandıralım falan demişler ama sonlandırmamışlar. ve çok sağlıklı bir bebek doğurmuş hiç bişeyide yokmuş. o testler kesin sonuç vermio canını sıkma canım. inşallah sağlıklı sihhatli bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah

çok iyiymiş ya bende alayım bari bundan ama 6 aydan sonra.

hadi yaaaaa çok iyiymiş... bende alırım bari..

seni çok iyi anlıyorum..allah sabır kolaylıklar versin
ben üzülmemeni tavsiye ediyorum...
olumsuz bir sonuç alırsanda ne kadar kendi dr.na güvensende yine bi başkasına görünürsün hep daha iyileri vardır..ama içime doğuyu senin bebeişin hiç bişeysi yok

yasemincim dualarımız seninle inşallah bişey yoktur ama ben size bişey anlatıyım kızlar benim arkadaşıma problem var diye amniyosentez bile yaptılar maşallah nur topu gibi doğdu bebiş ağustosta

Selam canlarımmmmm

melekm, benim göğüs ucum yok. nasıl birşey aldın?

kızlar ben çıkıyoruumm
hepinize mutlu akşamlarrrrr
kendinize veee bebişlerinize çok iyi bakınn
allaha emnaet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…